Canım inan ol 2 gündür aklımdasın unutup duruyorum.
Geçen hafta netim yoktu 1 hafta kadar giremedim.
Nasılsın iyi misin kasılmaların ne durumda
İnşallah herşey yolundadır
Ben daha uzun zaman sürdü diye hatırladım ama baska biriyle karıştırdım demek ki. Bende 12 haftaya hep devam etti sonra 3 hafta arayla iki defa oldu şükür 1 aydir yok. Bende de bisey bulamadılar
Guatir icin gittigim hastaneyi istemiyorum aslinda. Tan bilmiyorum ama galiba yenidogan servisi yok oranın belkide vardır egitim arastirma hastanesi. Kadin doğum hastanesine gidiyorum gebelik takip icin orasi daha iyi sartlar benim icinde bebek icinde daha uygun insallah hersey yolunda gider ve hayirla o hastanede dogumumu yaparim
Mini_mini
canım seni merak ettim, devlet hastanesi aciline git lütfen hatta karnım ağrıyor hamileyim dersen daha çabuk muayene ederler. Senin de için rahat eder.
Yaa kuzu aslında çayın yerine su koyabilsem daha iyi olur ama yapamadım.
Demiştim ya önceden kola bağımlısıydım hamilelikten önce günlük 2,5 lt kola içiyordum onu bıraktım çaya sardım işte, daha az zararlıdır sanırım
Yaa kuzu aslında çayın yerine su koyabilsem daha iyi olur ama yapamadım.
Demiştim ya önceden kola bağımlısıydım hamilelikten önce günlük 2,5 lt kola içiyordum onu bıraktım çaya sardım işte, daha az zararlıdır sanırım
Kolada hem asit var hem kafein oranı yüksek hem de çok şekerli kuzum. Çayı da kullandığın vitaminle demirle falan peş peşe almamaya çalış emilimini etkiliyormuş sanırım. Ne kadar az içersen o kadar iyi tabi :)
Kolada hem asit var hem kafein oranı yüksek hem de çok şekerli kuzum. Çayı da kullandığın vitaminle demirle falan peş peşe almamaya çalış emilimini etkiliyormuş sanırım. Ne kadar az içersen o kadar iyi tabi :)
Aç içmek daha iyidir büyük ihtimalle. Bende c vitaminiyle tüketmek iyidir diye öğlen içiyorum üstüne mandalina portakal falan yiyorum :)) Sonra yemek..
Aç içmek daha iyidir büyük ihtimalle. Bende c vitaminiyle tüketmek iyidir diye öğlen içiyorum üstüne mandalina portakal falan yiyorum :)) Sonra yemek..
Evet onu okudum sanki bende c vitaminiyle tüketmek iyi oluyormuş. Mandalina portakal demişken meyve yiyim biraz iyi hatırlattın az önce melike222
de yazmış o zaman yiyecektim unuttum bile