2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kadın doğumun hastenesi varsa imkanları daha iyidir diye düşünüyorum canım.
İnşallah hayırla sıkıntoyla atlatırsın süreci gerek kalmaz başka hastaneye
İ

Azaldı canım şükürler olsun sen nasılsın canım ?

Teşekkür ederim kuzumm
İnan ol çok sevindim canım senin adına
Kontrollerin daha mı sık oluyor yoksa ayda 1mi
İyiyim kuzum bende kızcemle meyve keyfi yapıyoruz

Kızlar günde kaç bardak siyah cay iciyosunuz? Ben 4 5 bardağı buluyorum. Acaba zararı olur mu?
Canım oldukça açık içiyorum ve içerisine birkaç damla limon damlatiyorum, bu şekilde zararı olmuyormuş çok fazla TV de izlemistim

havadansudan geçmiş olsun cnaım dinlen bol bol yorma kendini.

BellaCiao maşalalh canım baya büyümüş benimki hala aynı gibi gören 6 aylık demez

Kızlar günde kaç bardak siyah cay iciyosunuz? Ben 4 5 bardağı buluyorum. Acaba zararı olur mu?
Bende malesef içiyorum sabah 2 bardak birde akşam çay içiyorum kuruyemişlerle falan 2-3 bardakta öyle.. Açık içiyorum içmeden olmaz sanki ya

Ne demek olmaz ben içmiyorum oluyor şaka bi tarafa normalde de sevmediğim için hiç zorlanmadım

Benim gözüme sabah içtiğim açık 1 bardak çay çok geliyodu sizdekileri duyunca rahatlama geldi

Ne demek olmaz ben içmiyorum oluyor şaka bi tarafa normalde de sevmediğim için hiç zorlanmadım
Yaa kuzu aslında çayın yerine su koyabilsem daha iyi olur ama yapamadım.
Demiştim ya önceden kola bağımlısıydım hamilelikten önce günlük 2,5 lt kola içiyordum onu bıraktım çaya sardım işte, daha az zararlıdır sanırım

Kolada hem asit var hem kafein oranı yüksek hem de çok şekerli kuzum. Çayı da kullandığın vitaminle demirle falan peş peşe almamaya çalış emilimini etkiliyormuş sanırım. Ne kadar az içersen o kadar iyi tabi :)

Yok öğlen alıyorum Demiri, gece yatarken vitamin içiyorum sabah kahvaltıdan Sonra balık yağı 3 öğüne böldüm
İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama

Yok öğlen alıyorum Demiri, gece yatarken vitamin içiyorum sabah kahvaltıdan Sonra balık yağı 3 öğüne böldüm
İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama
Demiri aç içiyorum ben 1 saat bekliyorum sonra süt ürünleri etkisini azaltıyormuş diye ilaçlara alarm kurdum artık unutmamak için

Demiri düşürür diye içmiyom kız
Zaten öncesindede aram yoktu birtek kahvaltıda oda

Saldım o zaman yakasını
Annemin arkadaşı şekerli limonlu su içerdi o aklıma geldi :)) Demir eksikliği vardı hatırladığım kadarıyla. Bi pınçık dem koyduruyordu sadece

Demiri aç içiyorum ben 1 saat bekliyorum sonra süt ürünleri etkisini azaltıyormuş diye ilaçlara alarm kurdum artık unutmamak için
Aç içmek daha iyidir büyük ihtimalle. Bende c vitaminiyle tüketmek iyidir diye öğlen içiyorum üstüne mandalina portakal falan yiyorum :)) Sonra yemek..

Aç içmek daha iyidir büyük ihtimalle. Bende c vitaminiyle tüketmek iyidir diye öğlen içiyorum üstüne mandalina portakal falan yiyorum :)) Sonra yemek..
Evet onu okudum sanki bende c vitaminiyle tüketmek iyi oluyormuş. Mandalina portakal demişken meyve yiyim biraz iyi hatırlattın az önce melike222 de yazmış o zaman yiyecektim unuttum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…