2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yani bu adami kacirmiyim demissin.seni senimutlulugunuz bozulmasin ins

Aras guzel canim, bugra olabilir. Biz de Miraç dusunuoruz insallah Allahim saglikla nasip etsin hepimize

Masallah canim Allah bozmasın.mutlu bir evlilik hayattaki en buyuk sansimiz bence.yoksa işkence gibi geçerdi

Oyy masallah canim artik 1 kg da duymaya basladik.boyu nasil canim

Ben demir koyacam canim.yekta da guzel.anlami essiz benzersiz demek

kızlar bişe soracağım şimdi kan testimi aldım doktor kan demir değerin düşük dedi ama demir hangi değer oluyor kağıtta kısaltmasını bileniniz var mı? doktordan çıktım çok mu düşük acaba kafama takıldı

Ferritin canım

Benim de oğlum olacak inşallah Pamir koymayı düşünüyorum adını. Bide iki isim istemezdim ama eşimin adı Kıvanç onun adını da koymak istiyorum. Kıvanç Pamir olacak inşallah.

Maşallah canım oğluşuna gelişimi kilosu gayet güzel
Şekerin çıkmasın yoksa hamilelikte diyet gerçekten çok zor olur

Bende anlatayım.
Malum Fransada yaşıyorum eşim İstanbulda.
Yazları ankaraya izne gideriz ailecek. 2013 yazı ankaradayız annemle nevşehire gitmeye karar veriyoruz. O gün dilek ağacı vardı altında bekliyordum dediklerine göre yaprak ayağına düşerse dileğin gerçekleşiyor sanırım baya bekledim ki yanıma biri yaklaştı ve bana : boşuna bekliyorsun yaprak düşerse rüzgardan düşer böyle şeyler inanma. Dedi
Bende hemen : Aaa sen kim oluyorsun dedim. Be ordan uzaklaştım
O gün onunla tekrar karşılaştık ama konuşmadık.
Aradım 1 yıl geçti ve biri bana instadan mesaj yazmış, tabi cevap vermedim tanımıyorum fransadayım üniye gidiyordum. Arkadaşım telefonumu kurcalarken gördü ve cevap yazmamı istedi bende yazdım ama 1 ay sonra. Meğer beni 1 yıldır bütün sosyal medyalarda aramış en son bulmuş falan. Ailesi herkes beni biliyor 1 yıldır her gün pembe gömlekli kız diyormuş(pembe gömleğim vardı nevşehirde). Biz böyle biraz konuştuk 2-3 ay. Sonrasında okuk birliğiyle fransız institüsünde öğretmenlik işi buldum İstanbulda. O esnada eşimi engelledim ve sildim çünkü onun İstanbulda olduğunu biliyordum ve onunla yüz yüze gelmek istemiyordum korktum açıkcası.
Herşeyimi topladım İstanbul’a gittim (4 aydır konuşmuyoruz bu arada her yerde engelli). İstanbula geldikten 1 ay sonra iş arkadaşımla akşam bir fotoğraf sergisine katıldık özel bir sergiydi. Orda yürürken birine çarptım, kafamı bir kaldırdım eşim
O an ne tepki vereceğimi bilemedim ve aşırı korktum beni mi buldu takip mi ediyor aklımda deli sorular. Sergiden koşarak uzaklaştım fakat ayağımda topuklu ayakkabı vardı ve dışarda sağanak yağmur. Koşarken ayağım takıldı ve çamurun içine düştüm.
Sonra o geldi ellini uzattı kaldırmak için bende tuttum. O gün bugündür bir daha ayrılmadı ellerimiz

- bu arasa eşim beni takip etmiyordu. Mesleği zaten fotoğrafçı ve kameramanlıktı yani o sergide olması gayet normaldi.
(Ama neler yaşadık aileleri ikna etmek için, annem kızımı bir şartla veririm oda fransaya gelirsen dedi falan filan işte kızlar)

Ha bu arada ailesinde herkes bana haala pembe gömlekli kız der

Tam bir dizilik aşk hikayesi olmuş :))

2019 Mayıs anneleri ayrıca whatsapp grubu açıp, buradaki bazılarını alıp bazılarını almamislar sanırım bildirim yolluyor kazen uyarı olsun diye..
Ne gereği var gerçekten buraya girip yazmak varken
2019 mayıs anneleri değil kuzum mart anneleri.
Geçenlerde gördüm bende gruptan çoğu kişi pasif görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…