2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar alışverişe devam buda son aldıklarım bebiş için :

Eklentiler

• 2368C564-C08C-4C35-AA62-7E03BEF3EED0.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 44
  • D360DD4E-A0B6-486F-BCAB-96B6DF002B67.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 9C209E35-563F-436A-B9DE-A29A6D2647B8.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 48
  • D5D0F720-00E6-4120-9858-C236FB80F1E6.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 847BE839-C5A0-4BD0-A2EF-2962187EE2A9.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 3636C66B-C287-41B4-95AB-4C97069279B8.webp
    16 KB · Görüntüleme: 50
  • 2167A7FB-04D0-44C2-9772-D78BE0DF4378.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 51
  • 7AAC4C35-C27A-4EB2-81AE-EBE83E22D19B.webp
    21 KB · Görüntüleme: 56
  • 8008D91D-197C-4DDF-B9B7-749E1B8ED25A.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 84005609-BD62-430F-82A9-DE68DD162724.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 50
isimdeyimgucumdeyim ne zamandır sorcam aklıma geliyor da buraya girince unutuyorum, kızın nasıl oldu iyileşmiştir umarım

İyileşmedi daha Canım. Yarın gene Kayseri’ye gidicez. Doktor iyileşme olmazsa yatış yapıcam önce tomografi yapıcam sonra da duruma göre bronoskopi yapıcam demişti son kontrolde. İyileşmede olmadı bence 3 gündür gene öksürüyor ama inşallah iyileşmiştir. Ona Canım çok sıkılıyor zaten. Kafamda saçma sapan düşünceler dolanıyor
Bugün de tatilmiş bize de kardan dolayı. İşe gitmedim yarın için hazırlık yapıyorum. Yatış yapılırsa die çanta hazırlıcam birazdan.

Son düzenleme:
Ayy canim sizinkide resmen film gibi olmus.isim bilmeden seni netten bulmasida garip cok ugrasmis demekki.

Kızlar alışverişe devam buda son aldıklarım bebiş için :
Yaa çok şirinler güle güle kullanın canım sağlıkla inşallah
Özellikle kısa kollu iki tulum var ya onlara bayıldım. Mayıs , haziran gibi çok kullanışlı olur. Yurtdışı ndan aldın dimi burada hangi sitelerde bulabiliriz acaba

BellaCiao kuzum aldıklarının hepsi çok çok güzel güle güle sağlıcakla giysin Eren'in❤
Bizim kıyafet konusunda eksiğimiz kalmadı gibi hoşumuza gidene yöneliyoruz :))
Rabbim sağ salim sağlıcakla doğup güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah

Ayy canim sizinkide resmen film gibi olmus.isim bilmeden seni netten bulmasida garip cok ugrasmis demekki.

Evet tam 1 yıl uğraşmış çok garip ! Kader sanırım bilemiyorum

Teşekkür ederim kuzumm. H&mden aldım yazlık tulumları git bak varmı sitesinde

Teşekkür ederim canım benim amin inşallah
Ben işte kış ucuzluklarını bekliyordum alabilmek için şimdi 3 aylık kıyafetleri hazır, battaniye, örtü, havlusu da hazır bir kaç eksik daha var onlarıda tamamlayınca sadece bebek arabası oto koltuk beşik dolap kaldı geriye

Biliyorum kuzum senin bu zamanı bilerek beklediğini daha yolumuz var Allahın izniyle
Bebek arabasını almamış mıydın canım ben mi yanlış hatırlıyorum
Bizim kıyafetler tamam bebek arabası beşik işine girişmedik daha :)

Tüh ya bi toparlasaydı kendini kıyamam çok uzun zaman oldu çünkü inşallah iyileşmiştir sadece kuru öksürük kalmıştır belki. Yarın güzel haberler alırsın inşallah canım

Kuzu siz bebek arabası almadınız mı aldık dedin diye hatırlıyorum ?

2019 Mayıs anneleri ayrıca whatsapp grubu açıp, buradaki bazılarını alıp bazılarını almamislar sanırım bildirim yolluyor kazen uyarı olsun diye..
Ne gereği var gerçekten buraya girip yazmak varken
Hahaha Haziran anneleride de benZer bir durum bizde olmuştu :))) macera dolu günlerdi ama bizim farkımız dışlama falan yoktu. Başka bir sosyal medyada da eklemiştik birbirimizi. Sonra biri şikayet etmişti sanırım yakalanmıştık hepimiz atılmıştık :))) çok komikti halimiz. Ama çoğuyla hala görüşürüz. Telefonlarımız var bişey olduğunda arar sorarız . Dışarda buluşanlarda çok. Yeni yıl Doğum gümlerinde de çekiliş yapardık ama bu yıl yapamadık:) en son kAzen hepimizi affetmişti ve hesaplarımızı açmıştı :)))

Tüh ya bi toparlasaydı kendini kıyamam çok uzun zaman oldu çünkü inşallah iyileşmiştir sadece kuru öksürük kalmıştır belki. Yarın güzel haberler alırsın inşallah canım
Kuru değil canım balgam var (
Evet 3 ayı geçti. Bende çok yıprandım açıkcası. Kayseri’de yatış yapılınca eşim kalamazda bizimle gene tek başıma kalıcam. O iyi olsun herşeyi tek yapmaya razıyım gerçi ama tomografi falan hamileyken ben giremiyorum içeri

Doğru o da var dimi yanına gelebilecek kimse yok mu tek başına zor olur

BellaCiao tam bir aşk hikayesi daim olsun aşkınız, erenin cicişleride çok güzel güle güle giyinsin inşallah isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsun cnm inşallah çabucak geçer ,hastaneye gitmek zaten çok sıkıcı yorucu bide hamilesin yorucu olucak senin için işin uzun sürerse maske filan kullan enfeksiyon kapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…