Yok canım Mayıs anneleri yazmış kazen belki iki topikte de aynısı olmustur2019 mayıs anneleri değil kuzum mart anneleri.
Geçenlerde gördüm bende gruptan çoğu kişi pasif görünüyor
Tam bir dizilik aşk hikayesi olmuş :))
Sadece bu sonuclar mi var.sanirim hgb bakip soylemis oda 10.5 dusmus.sinir 12 Ona dayanarak söylemiş sanirimburada öyle bıse yazmıyor . Kısaltmaları var galiba
Onu görmedim canım dur bide mayıs annelerine bakayım.Yok canım Mayıs anneleri yazmış kazen belki iki topikte de aynısı olmustur
Rabbim sonuna kadar aşkınızı daim etsin ❤Öyle gerçekten.Çok aşığımmm çooook
Amin canım hepimizinkiniOnu görmedim canım dur bide mayıs annelerine bakayım.
Ben mart anneleri diye biliyodum çünkü orayıda takip ediyodum
Rabbim sonuna kadar aşkınızı daim etsin ❤
isimdeyimgucumdeyim ne zamandır sorcam aklıma geliyor da buraya girince unutuyorum, kızın nasıl oldu iyileşmiştir umarım
Ayy canim sizinkide resmen film gibi olmus.isim bilmeden seni netten bulmasida garip cok ugrasmis demekki.Bende anlatayım.
Malum Fransada yaşıyorum eşim İstanbulda.
Yazları ankaraya izne gideriz ailecek. 2013 yazı ankaradayız annemle nevşehire gitmeye karar veriyoruz. O gün dilek ağacı vardı altında bekliyordum dediklerine göre yaprak ayağına düşerse dileğin gerçekleşiyor sanırım baya bekledim ki yanıma biri yaklaştı ve bana : boşuna bekliyorsun yaprak düşerse rüzgardan düşer böyle şeyler inanma. Dedi
Bende hemen : Aaa sen kim oluyorsun dedim. Be ordan uzaklaştım
O gün onunla tekrar karşılaştık ama konuşmadık.
Aradım 1 yıl geçti ve biri bana instadan mesaj yazmış, tabi cevap vermedim tanımıyorum fransadayım üniye gidiyordum. Arkadaşım telefonumu kurcalarken gördü ve cevap yazmamı istedi bende yazdım ama 1 ay sonra. Meğer beni 1 yıldır bütün sosyal medyalarda aramış en son bulmuş falan.Ailesi herkes beni biliyor 1 yıldır her gün pembe gömlekli kız diyormuş(pembe gömleğim vardı nevşehirde). Biz böyle biraz konuştuk 2-3 ay. Sonrasında okuk birliğiyle fransız institüsünde öğretmenlik işi buldum İstanbulda. O esnada eşimi engelledim ve sildim çünkü onun İstanbulda olduğunu biliyordum ve onunla yüz yüze gelmek istemiyordum korktum açıkcası.
Herşeyimi topladım İstanbul’a gittim (4 aydır konuşmuyoruz bu arada her yerde engelli). İstanbula geldikten 1 ay sonra iş arkadaşımla akşam bir fotoğraf sergisine katıldık özel bir sergiydi. Orda yürürken birine çarptım, kafamı bir kaldırdım eşim
O an ne tepki vereceğimi bilemedim ve aşırı korktum beni mi buldu takip mi ediyor aklımda deli sorular. Sergiden koşarak uzaklaştım fakat ayağımda topuklu ayakkabı vardı ve dışarda sağanak yağmur. Koşarken ayağım takıldı ve çamurun içine düştüm.
Sonra o geldi ellini uzattı kaldırmak için bende tuttum. O gün bugündür bir daha ayrılmadı ellerimiz
- bu arasa eşim beni takip etmiyordu. Mesleği zaten fotoğrafçı ve kameramanlıktı yani o sergide olması gayet normaldi.
(Ama neler yaşadık aileleri ikna etmek için, annem kızımı bir şartla veririm oda fransaya gelirsen dedi falan filan işte kızlar)
Ha bu arada ailesinde herkes bana haala pembe gömlekli kız der
Yaa çok şirinler güle güle kullanın canım sağlıkla inşallahKızlar alışverişe devam buda son aldıklarım bebiş için :
Ayy canim sizinkide resmen film gibi olmus.isim bilmeden seni netten bulmasida garip cok ugrasmis demekki.
Yaa çok şirinler güle güle kullanın canım sağlıkla inşallah
Özellikle kısa kollu iki tulum var ya onlara bayıldım. Mayıs , haziran gibi çok kullanışlı olur. Yurtdışı ndan aldın dimi burada hangi sitelerde bulabiliriz acaba
Teşekkür ederim canım benim amin inşallahBellaCiao kuzum aldıklarının hepsi çok çok güzel güle güle sağlıcakla giysin Eren'in❤
Bizim kıyafet konusunda eksiğimiz kalmadı gibi hoşumuza gidene yöneliyoruz :))
Rabbim sağ salim sağlıcakla doğup güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah
Biliyorum kuzum senin bu zamanı bilerek beklediğini daha yolumuz var Allahın izniyleTeşekkür ederim canım benim amin inşallah
Ben işte kış ucuzluklarını bekliyordum alabilmek için şimdi 3 aylık kıyafetleri hazır, battaniye, örtü, havlusu da hazır bir kaç eksik daha var onlarıda tamamlayınca sadece bebek arabası oto koltuk beşik dolap kaldı geriye
Tüh ya bi toparlasaydı kendini kıyamam çok uzun zaman oldu çünküİyileşmedi daha Canım. Yarın gene Kayseri’ye gidicez. Doktor iyileşme olmazsa yatış yapıcam önce tomografi yapıcam sonra da duruma göre bronoskopi yapıcam demişti son kontrolde. İyileşmede olmadı bence 3 gündür gene öksürüyorama inşallah iyileşmiştir. Ona Canım çok sıkılıyor zaten. Kafamda saçma sapan düşünceler dolanıyor
Bugün de tatilmiş bize de kardan dolayı. İşe gitmedim yarın için hazırlık yapıyorum. Yatış yapılırsa die çanta hazırlıcam birazdan.
Kuzu siz bebek arabası almadınız mı aldık dedin diye hatırlıyorum ?Teşekkür ederim canım benim amin inşallah
Ben işte kış ucuzluklarını bekliyordum alabilmek için şimdi 3 aylık kıyafetleri hazır, battaniye, örtü, havlusu da hazır bir kaç eksik daha var onlarıda tamamlayınca sadece bebek arabası oto koltuk beşik dolap kaldı geriye
Hahaha Haziran anneleride de benZer bir durum bizde olmuştu :))) macera dolu günlerdi2019 Mayıs anneleri ayrıca whatsapp grubu açıp, buradaki bazılarını alıp bazılarını almamislar sanırımbildirim yolluyor kazen uyarı olsun diye..
Ne gereği var gerçekten buraya girip yazmak varken
Kuru değil canım balgam varTüh ya bi toparlasaydı kendini kıyamam çok uzun zaman oldu çünküinşallah iyileşmiştir sadece kuru öksürük kalmıştır belki. Yarın güzel haberler alırsın inşallah canım
Doğru o da var dimiKuru değil canım balgam var(
Evet 3 ayı geçti. Bende çok yıprandım açıkcası. Kayseri’de yatış yapılınca eşim kalamazda bizimle gene tek başıma kalıcam. O iyi olsun herşeyi tek yapmaya razıyım gerçi ama tomografi falan hamileyken ben giremiyorum içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?