2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kazen Şubat annelerini de anmış :) demek ki oluyor böyle kazalar.. ne diyelim burada kimse banlanmasin hepimiz usluyuz

Yaa nasıl bulmuş seni Nevşehirden sonra nasıl aratabilir sosyal medyadan çok merak ettim
Bayıldım hikayenize

Kuzu siz bebek arabası almadınız mı aldık dedin diye hatırlıyorum ?

Ayy Kızlar ben yazmadım mı sonra ne olduğunu ? Bebek arabası göründüğü gibi çıkmamıştı geri gönderdik biz onu resmen kandırmaya çalıştılar ama tabi hakkımızı aldık

Teşekkür ederim kuzumm

Yaa nasıl bulmuş seni Nevşehirden sonra nasıl aratabilir sosyal medyadan çok merak ettim
Bayıldım hikayenize

Ayy bende bilmiyorum kuzum. Dediğine göre aksanımdan yabancı olduğumu anlamış instada işte almanyadaki türkler Fransadaki türkler isimli sayfalarının abonelerine bakmış bende o zaman fransadaki türkler adlı bir sayfaya aboneydim hesabımda açıktı en son görmüş girmiş profilime 2013 fotolarında nevşehirde pembe gömleğimle olan fotomu görünce emin olmuş yazmış

Burcu neymiş eniştenin hahhahah çok azimliymiş

Yengeç mi tövbe estafirullah benimki de yengeç
Benimki odunsu yengeçlerden zaar tahayyül dahi edemem benim kocadan öyle ekşınlı hareketler
Ayy öyle mi kız benim eşim sevgili olduktan 2 yıl sonra yazın ankaraya annem izne geldiğinde İstanbul’dan arabyla ankaraya gelip gece saat 3ten sabah 7ye kadar kapıda beklemiş biri anneme kızını bana vermicen mi dedi gözleri dolu dolu oyy hatırlayınca aşırı duygulanıyorum

merve teacher iyisin inşallah iki gündür gözükmüyorsun
iyiyim canim teşekkür ederim .Buradayim okuyorum aslinda ama yazmadigimin farkinda degilim :) acayip bi hamilelik kafasi.
Hafta sonu sinavim var ona da calisiyorum tabi bu haftam yogun gecti.Siz nasılsınız findik nasil?

Hahaha en süper enişte ilan ediyorum kocanı benimki ekmek almaya bile giderken üşenir "hiç mi yok, bayat olsun yeriz" diye pazarlık yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…