2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
iyiyim canim teşekkür ederim .Buradayim okuyorum aslinda ama yazmadigimin farkinda degilim :) acayip bi hamilelik kafasi.
Hafta sonu sinavim var ona da calisiyorum tabi bu haftam yogun gecti.Siz nasılsınız findik nasil?
Bizde iyiz şükür fındık iyi napsın büyümeye çalışıyo hava buz gibiymiş yaa hastaneye gittim troid sonuçları için dondum geldim

Bizde iyiz şükür fındık iyi napsın büyümeye çalışıyo hava buz gibiymiş yaa hastaneye gittim troid sonuçları için dondum geldim
ankara donuyor walla.Havalar cok soguk .Evdede üşüyorum bu aralar .Sonuçların nasil

Kızlar eşim beni ben fakülte son sınıftayken görmüş beğenmiş Araya ortak tanıdık bi teyzeyi sokup beni telefonla arattırdı filanca seninle tanışmak istiyor diye Bende teyzeye çıkıştım ben evlilik düşünmüyorum daha sınavım var okulum bitmedi vs diye ben konu orada kapandı sanıyorum meğer eşim görümcemin Facebook hesabından beni takip ediyormuş okulumun bittiğini ve sınavımı kazandığımı görünce artık bahanesi kalmadı diye teyzeye tekrardan telefon açtırdı teyze telefonda yalvarıyor çocuk 2 yıldır aşkından eridi bitti nolur bi kere görüş diye bende bi fotosunu gönderin beğenirsem belki görüşürüm dedim fotosu bi geldi kalbimden vuruldum eşim çok uzak bi ilde çalıştığı için başta hep telden görüştük 2 ay sonra yüzyüze görüşmeye yanıma geldi ilk buluşmamızda tek taşı çıkarıp evlilik teklifi etti Bende kabul ettim iyi ki de o kadar ısrarcı davranmış her günümüze çok şükür

ankara donuyor walla.Havalar cok soguk .Evdede üşüyorum bu aralar .Sonuçların nasil
Sonuçlar iyi şükür ilaçsız bu ayda devam edicem 3 hafta sonra kontrol yine .gebeliğin bu aylarında yatışır demişti değerlerin dediği gibide ilaçsız iyi gidiyo şuan ,kaç gündür evdeydim içerden bu kadar soğuk görünmüyo dışarı

evet ya evde bos oturcagima bi universte daha bitireyim dedim ama eriniyorum.daha iki yil var.Bakalim bebekle nasil bitirecegiz
seni bi üni kesmemiş anlasılan iyi yapmışın ya azim iyidir ,önceki bölüm neydi,bebişlede olduğu kadar artık çalışırsın

Günaydın kızlar burda büyük indirimler başladı bende sabahtan beri siteleri kovalıyorum malum çabuk tükeniyor ve mağazalara gidip dolaşamıyorum.
Şimdilik aldıklarımı paylaşıyorum :
Güle güle giysin canım çok cicişler hepsii

Maşallah canım 1 kilo olmuşş

Valla bende yengecim ve eşin gibiyim ne yalan söyleyim hırs azim var ama belli konularda işime gelirse yani
Kız bende yengecim demiş miydim Hiç hırslı biri olmadım bende hatta hırs diyince üniversite sınavı geliyor aklıma. Hocalarım beni gaza getirmeye çalıştıkça sinir olurdum

Doğru o da var dimi yanına gelebilecek kimse yok mu tek başına zor olur
Eşim gelir ama akşam Niğde’ye döner o. Kalacak yer yok çünkü çıkarken tekrar gelir artık.

Sağol canım. İki gün sürecek uzamazsa. Bende hastayım zaten maske takmak lazım bencede.

Kazen Şubat annelerini de anmış :) demek ki oluyor böyle kazalar.. ne diyelim burada kimse banlanmasin hepimiz usluyuz
işte uzun süre yazışınca burda. tanımak istemiştik birbirimizi. Sonuç

Hatırlıyorum yengeç olduğunu en çok derslerde hırs yaptım ben herhalde ya kendimi kaybediyordum sonunda işsiz kaldım dersler iyiydi de mezun olunca bi işe yaramadı

Allah kolaylık versin canım inşallah iyileşmiştir gerek kalmaz başka bir şeye

Bende temizlik yaptım. Akşama eşimin ve kızımın sevdiği yemekleri yaptım şimdide yarın için çanta hazırlıcam. İş olsa eve daha gelememiştim :)))

Kader kısmet kuzu o işler belli olmuyor. Çokta şeetme
Saldım artık ya mezun olur olmaz evlenince düzen kurana kadar zaman geçti şehir değişikliği yapacaktık onu bekledim öyle giriym falan derken olmadı işte. Şimdi de küçük yerdeyiz iş yok kısmet değilmiş

seni bi üni kesmemiş anlasılan iyi yapmışın ya azim iyidir ,önceki bölüm neydi,bebişlede olduğu kadar artık çalışırsın
biyoloji öğretmenligi. simdi sosyoloji okuyorum. bunu bitirmeyi basarirsam yuksek lisansa da basliycam ama offf düşününce devrelerim yandi bak. ulasilmasi gereken cok hedef var.belki bebekten sonra yakarim gemileri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…