- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kız bu mu azimsiz halin daha ne yapacaksınbiyoloji öğretmenligi. simdi sosyoloji okuyorum. bunu bitirmeyi basarirsam yuksek lisansa da basliycam ama offf düşününce devrelerim yandi bak. ulasilmasi gereken cok hedef var.belki bebekten sonra yakarim gemileri :)
Bizim hikaye cok dümdüz ya. :) anlatacak cok biseyi yok.
ya mayistaki alesi düşünüyor musun?Benim bebek aklima takiliyor. Acaba kirkim cikarmi sinava gidebilir miyim diyeKız bu mu azimsiz halin daha ne yapacaksınalese girebilirsem yüksek lisans düşünüyorum bende o çıksın bari aradan
Allahım yolunu açık etsin inşallah hedefine ulaşırsın netıcede o kadar okumuş emek etmişinbiyoloji öğretmenligi. simdi sosyoloji okuyorum. bunu bitirmeyi basarirsam yuksek lisansa da basliycam ama offf düşününce devrelerim yandi bak. ulasilmasi gereken cok hedef var.belki bebekten sonra yakarim gemileri :)
Bende internet alisverisi yapamiyorum .Güven vermiyor. Cok duydum çünkü böyle seyler tedirgin ediyorİnternetten bi halı yıkama makinası almıştım yıllar önce makina geldi çalıştıramıyorum herşeyini yapıyorum ama yok motordan ses bile gelmiyo neyse servisi aradık geldi baktı abla bu bozuk dedi üstelik kapalıda bozuk dedi sanki önceden kullanılmış gibi dedi istiyosan tamir ediyim kullan dedi ya dedim olurmu öyle şey 750 tl para verdim dedim,eşim hemen bi tutanak tuttu servisin yanında servisde imzaladı geri yolladık mecbur kabul ettiler bizide öyle bi kandırmaya çalışmışlardı ilk defa böyle bişey geldi başıma o zaman dab bu zamana @BellaCiao yazınca aklıma geldi
Benim de kafama takılıyor o çok erken olacak gibi sanki. Ona olmaz da belki bi sonrakine anca girerimya mayistaki alesi düşünüyor musun?Benim bebek aklima takiliyor. Acaba kirkim cikarmi sinava gidebilir miyim diye
Güvenilir siteden yapmak lazım her siteden yapmıycan uygun bulduğumuz şeyleri getiriyoruz özellıklede kızımın kitaplarını filan, ama giysi ayakkabı filan almadım hiç denemeden nasıl olur bılmıyorumBende internet alisverisi yapamiyorum .Güven vermiyor. Cok duydum çünkü böyle seyler tedirgin ediyor
inşallah CanımAllah kolaylık versin canım inşallah iyileşmiştir gerek kalmaz başka bir şeye
Ve biz ikimiz heyecandan sürekli Messenger üzerinden konuşuyoruz. Sevgili olduktan 2 hafta Sonra numaramı almayı akıl ediyor eşim.
Alma şekli de şu parkta dizimde yatıyor birden kalktı gece 11 falan, ablam beni merak eder geç oldu bi arayayım onu diyip benim telefonumdan kendini arıyor ehehe şebekmiş ya. Şimdi bildiğin öküz
Minnoşlar sizi çok tatlısınız
Akmasa da damlar anacım idare ediyoz artık
İsyan edeyim az, o dadlıkıktan eser kalmadıııııı
Hem çalışıp hem ev işleri çok zor yaa Allah kolaylık versin canım inşallah yatmanız gerekmez kızın iyileşmiştirBende temizlik yaptım. Akşama eşimin ve kızımın sevdiği yemekleri yaptım şimdide yarın için çanta hazırlıcam. İş olsa eve daha gelememiştim :)))
Bordeaux canım :) sen neresine geldin?BellaCiao fransada neredesin canim, gecen yaz 2 ay fransadaydik
İnşallahHem çalışıp hem ev işleri çok zor yaa Allah kolaylık versin canım inşallah yatmanız gerekmez kızın iyileşmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?