2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
biyoloji öğretmenligi. simdi sosyoloji okuyorum. bunu bitirmeyi basarirsam yuksek lisansa da basliycam ama offf düşününce devrelerim yandi bak. ulasilmasi gereken cok hedef var.belki bebekten sonra yakarim gemileri :)
Kız bu mu azimsiz halin daha ne yapacaksın alese girebilirsem yüksek lisans düşünüyorum bende o çıksın bari aradan

İnternetten bi halı yıkama makinası almıştım yıllar önce makina geldi çalıştıramıyorum herşeyini yapıyorum ama yok motordan ses bile gelmiyo neyse servisi aradık geldi baktı abla bu bozuk dedi üstelik kapalıda bozuk dedi sanki önceden kullanılmış gibi dedi istiyosan tamir ediyim kullan dedi ya dedim olurmu öyle şey 750 tl para verdim dedim,eşim hemen bi tutanak tuttu servisin yanında servisde imzaladı geri yolladık mecbur kabul ettiler bizide öyle bi kandırmaya çalışmışlardı ilk defa böyle bişey geldi başıma o zaman dab bu zamana @BellaCiao yazınca aklıma geldi

Kız bu mu azimsiz halin daha ne yapacaksın alese girebilirsem yüksek lisans düşünüyorum bende o çıksın bari aradan
ya mayistaki alesi düşünüyor musun?Benim bebek aklima takiliyor. Acaba kirkim cikarmi sinava gidebilir miyim diye

biyoloji öğretmenligi. simdi sosyoloji okuyorum. bunu bitirmeyi basarirsam yuksek lisansa da basliycam ama offf düşününce devrelerim yandi bak. ulasilmasi gereken cok hedef var.belki bebekten sonra yakarim gemileri :)
Allahım yolunu açık etsin inşallah hedefine ulaşırsın netıcede o kadar okumuş emek etmişin

Bende internet alisverisi yapamiyorum .Güven vermiyor. Cok duydum çünkü böyle seyler tedirgin ediyor

Bende internet alisverisi yapamiyorum .Güven vermiyor. Cok duydum çünkü böyle seyler tedirgin ediyor
Güvenilir siteden yapmak lazım her siteden yapmıycan uygun bulduğumuz şeyleri getiriyoruz özellıklede kızımın kitaplarını filan, ama giysi ayakkabı filan almadım hiç denemeden nasıl olur bılmıyorum

Telefondan yazabildiğim kadarıyla yazayım
Şimdi biliyorsunuz biz küçük bir ildeyiz ve merkezdeyiz herkes birbirini tanır genelde. Ama sonradan konuştuğumuza göre zibilyon kez aynı mekanlarda olmamıza rağmen denk gelememiişiz. Bizim başlangıcımıza bir nevi instagram vesile oldu o yüzden o da şöyle. O zaman benim sevgilim vardı ve biraz romantikti kendisi sürekli çiçek alır kahvaltı hazırlar hediyeler alırdı. O zaman eşimde instagramdan takip ediyormuş beni tam gözüne kestirmiş ben işte bunları paylaşmaya başlamışım morali bozulmuş aman demiş sevgilisi var bunun
İşin ilginç yanı ben tanımadıklarımı kabul etmem ve tabi eşimi farkettim ama görüşünü beğenip çıkarmadım nasıl instagramıma geldi belli değil ben buna kader diyorum :) Bu da o sıra eski sevgilisiyle barışıyor ve resim atıyor ben bunu görünce nedense kıskanıyorum ama ortada birşey yok.
Benim ilişkim 3 ay sürmüştü Zaten ayrıldım o da ayrılmış.
Sonra Facebook’tan beni ekliyor eşim tam da Doğum günümden bir gün önce. Ve gece 00.00 da bana mesaj atıyor Doğum günün kutlu olsun diye Böyle konuşmaya başlıyoruz biz.
Tabi ergeniz eşim 17 ben 18 :) o lise sona gidiyor ben mezuna kalmışım Sürekli buluşmak istiyor bende onun için çıldırıyorum ama ağırdan satıyorum. En sonunda tamam ya dedim benim şurada işim vardı ordan çıkınca avm önünde buluşalım. Tamam diyor o da ve o akşam buluşuyoruz.
Buluşmamız ayrı mesele çünkü ben onu karşı yolda gördüm gelmesini bekliyorum yok gelmiyor içimden neler geçirdim beğenmedi mi falan neler geçiyor aklımdan. Gerçeği şöyleymiş beni görünce heyecandan gelemiyor
Neyse sonunda geldi yanıma ve içimden ani bir istek tanımadığım çocuğu senelerdir tanır gibi öptüm yanağından
Sonra meydana gidelim dedik yürümeye başladık elimden tuttu ses çıkaramadım. Bizim meydanda nikah salonu var birde. Bana dediği ilk cümle ise yarin buraya gel ben seninle evlenicem. (Bunu bana derken reşit değildi hala dalga geçeriz aramızda)
O gün cafede oturduk senelerce tanışıyor gibi akşam 6dan gece 12ye kadar sohbet muhabbet senelerdir sevgili gibiydik. Çok uzun yazdım yine ama bu şekilde biraz ergence de olsa çoook heyecanlı bir başlangıç yaptık aramızda ki o enerji bambaşkaydı

Ve biz ikimiz heyecandan sürekli Messenger üzerinden konuşuyoruz. Sevgili olduktan 2 hafta Sonra numaramı almayı akıl ediyor eşim.
Alma şekli de şu parkta dizimde yatıyor birden kalktı gece 11 falan, ablam beni merak eder geç oldu bi arayayım onu diyip benim telefonumdan kendini arıyor ehehe şebekmiş ya. Şimdi bildiğin öküz

Minnoşlar sizi çok tatlısınız

Bende temizlik yaptım. Akşama eşimin ve kızımın sevdiği yemekleri yaptım şimdide yarın için çanta hazırlıcam. İş olsa eve daha gelememiştim :)))
Hem çalışıp hem ev işleri çok zor yaa Allah kolaylık versin canım inşallah yatmanız gerekmez kızın iyileşmiştir

Kızlar annem geldi evi temizlemeye sağ olsun bakın neler almış oğluşuma :
Bu ucuzluklarla bebişin gardırobunu tamamladık çok şükür rabbim utandırmasın olmayan herkese gani gani nasip etsin

Eklentiler

• 924CB3D6-A660-4AA2-B963-CA900CF180C2.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 73
  • A4DA76E2-28C8-47F8-A224-B90F89530FBD.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 6BFBEA52-0199-45F2-94CC-F6BC02197999.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 91C99BBF-E709-4538-BF30-699E557D301E.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 71
  • B0BD0182-54F8-434D-9AE1-00974674FD49.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 63
  • E2079888-2ABF-47DA-B559-E763C33AE623.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar biz tekstil ürünleri, emzik, biberon gibi küçük alınacakları tamamen bitirdik çok şükür e bebekten yorumlara bakarak bu çöpü sipariş vermiştim bugün elime ulaştı çok fonksiyonel gözüküyor inşallah kokuyu dedikleri kadar iyi saklıyordur

Eklentiler

• 412018C3-E4FB-4C38-AAE5-EE0AB71BE487.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 40350F66-363B-402A-8AB4-71EEBE22772F.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…