Telefondan yazabildiğim kadarıyla yazayım
Şimdi biliyorsunuz biz küçük bir ildeyiz ve merkezdeyiz herkes birbirini tanır genelde. Ama sonradan konuştuğumuza göre zibilyon kez aynı mekanlarda olmamıza rağmen denk gelememiişiz. Bizim başlangıcımıza bir nevi instagram vesile oldu o yüzden o da şöyle. O zaman benim sevgilim vardı ve biraz romantikti kendisi sürekli çiçek alır kahvaltı hazırlar hediyeler alırdı. O zaman eşimde instagramdan takip ediyormuş beni tam gözüne kestirmiş ben işte bunları paylaşmaya başlamışım morali bozulmuş aman demiş sevgilisi var bunun
İşin ilginç yanı ben tanımadıklarımı kabul etmem ve tabi eşimi farkettim ama görüşünü beğenip çıkarmadım nasıl instagramıma geldi belli değil ben buna kader diyorum :) Bu da o sıra eski sevgilisiyle barışıyor ve resim atıyor ben bunu görünce nedense kıskanıyorum ama ortada birşey yok.
Benim ilişkim 3 ay sürmüştü Zaten ayrıldım o da ayrılmış.
Sonra Facebook’tan beni ekliyor eşim tam da Doğum günümden bir gün önce. Ve gece 00.00 da bana mesaj atıyor Doğum günün kutlu olsun diye
Böyle konuşmaya başlıyoruz biz.
Tabi ergeniz eşim 17 ben 18 :) o lise sona gidiyor ben mezuna kalmışım
Sürekli buluşmak istiyor bende onun için çıldırıyorum ama ağırdan satıyorum. En sonunda tamam ya dedim benim şurada işim vardı ordan çıkınca avm önünde buluşalım. Tamam diyor o da ve o akşam buluşuyoruz.
Buluşmamız ayrı mesele çünkü ben onu karşı yolda gördüm gelmesini bekliyorum yok gelmiyor içimden neler geçirdim beğenmedi mi falan neler geçiyor aklımdan. Gerçeği şöyleymiş beni görünce heyecandan gelemiyor
Neyse sonunda geldi yanıma ve içimden ani bir istek tanımadığım çocuğu senelerdir tanır gibi öptüm yanağından
Sonra meydana gidelim dedik yürümeye başladık elimden tuttu
ses çıkaramadım. Bizim meydanda nikah salonu var birde. Bana dediği ilk cümle ise yarin buraya gel ben seninle evlenicem. (Bunu bana derken reşit değildi hala dalga geçeriz aramızda)
O gün cafede oturduk senelerce tanışıyor gibi akşam 6dan gece 12ye kadar sohbet muhabbet senelerdir sevgili gibiydik. Çok uzun yazdım yine ama bu şekilde biraz ergence de olsa çoook heyecanlı bir başlangıç yaptık aramızda ki o enerji bambaşkaydı