2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hahaha en süper enişte ilan ediyorum kocanı benimki ekmek almaya bile giderken üşenir "hiç mi yok, bayat olsun yeriz" diye pazarlık yapar
Hahaa benimkide asiri tembel ekmek yok diyince makarna yap diyobasak burcu ve cok tembeldir hicte romantik degildir

Bordeaux canım :) sen neresine geldin?
Orda bir arkadasim oturuyor adi gulcan.turkler birbirini taniyor mu acaba

Kizlar guvenilir siteler var.ben hepsi burada n11 gittigidiyor cok şey aldim hic sorun yasamadim.

Kısmetinde o varsa oluyor işte kuzum başlangıçlar romantik ama sonrasında değişenler oluyor tabi

ay bu ne guzel birseymis ya ilk defa görüyorum.kokuyumu hapsediyor

Olabilir canım kaç yaşında arkadaşın ?

Bu muydu tam bilmiyorum Eylül Ekim gibi indirime girmişti almamıştım pişman oldum. 50 tl idi sanırsam

36 olmasi lazim.arkadasimin arkadaşıydı bende tanismistim simdi whatsaptan görüşüyoruz.esinden ayri
Yok tanımıyorum canım vallah. Zaten çok fazla türk var burda ama benim oturduğum semtte hiç Türk yok o yüzden bilemedim

bu ülkedeki en azimsiz yengec ilan ediyorum kendimi
Ben de yengecim:) yüksek lisans yapıyorum dün son finalime girip teze geçtim çok şükür oğluş gelmeden ne yazsam o kar:) doktora yapmayı da çok isterim isteğim ve enerjim var ama hem oğluş hem iş hem okul nasıl olur bilemedim

biyoloji öğretmenligi. simdi sosyoloji okuyorum. bunu bitirmeyi basarirsam yuksek lisansa da basliycam ama offf düşününce devrelerim yandi bak. ulasilmasi gereken cok hedef var.belki bebekten sonra yakarim gemileri :)
örgün mü okuyorsun canım ? Ben de 2. üniversiteme başladım bu sene küçük fareyle beraber gidip geliyoruz bakalım

örgün mü okuyorsun canım ? Ben de 2. üniversiteme başladım bu sene küçük fareyle beraber gidip geliyoruz bakalım
yok canm sosyolojiyi aciktan okuyorum.Ama keske iki yillik örgün bir üni tercih etseydim diyorum bu yil bitirmis olurdum. ikinci sinifim daha iki yilim var. ustten ders aliyorum umarim daha kisa sürede bitiririm.
Sen bebek dogunca nasil gideceksin ?kacinci siniftasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…