- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Bende mezun olduktan hemen sonra yüksek yapmadigim icin cok pisman oldum.Sen bitirmissin tebrik ederim.Tezini de verdin mi?Ben de yengecim:) yüksek lisans yapıyorum dün son finalime girip teze geçtim çok şükür oğluş gelmeden ne yazsam o kar:) doktora yapmayı da çok isterim isteğim ve enerjim var ama hem oğluş hem iş hem okul nasıl olur bilemedim
Bunu bende sormak istiyodum iyi oldu sabah 8 de 1 bardak sütle bişeyler yiyorum atıstırıyorum yani 11 gibi tekrar kahvaltı yapıyorum saat 2_3 gibi yine yiyorum 6gibi akşam yemeği yiyorum arada bişeyler atıyorum ağzıma ayy çok yiyorum gibime geliyoKizlar cok istahim var.doymuyor gibi hissediyorum. kendime engel olmasam sürekli yiyebilecek sekilde bir canavara dönustum.
En basta hedefim 10 kiloydu ama simdiden 8 ini aldimkalani iki kiloyla tamamlamam su an icin imkansiz geliyor.
bakalim kalan 3 ayda daha neler gorecegiz
Aynıyız canım aynı bende 7-8 kilo aldım bu gidişle 15 kilo rahat alırımKizlar cok istahim var.doymuyor gibi hissediyorum. kendime engel olmasam sürekli yiyebilecek sekilde bir canavara dönustum.
En basta hedefim 10 kiloydu ama simdiden 8 ini aldimkalani iki kiloyla tamamlamam su an icin imkansiz geliyor.
Bende öyleyim sürekli acıkıyorum ve yiyorum hızla kilo almaya başladımKizlar cok istahim var.doymuyor gibi hissediyorum. kendime engel olmasam sürekli yiyebilecek sekilde bir canavara dönustum.
Bu sene yeni başladım ben . Valla bi şekilde gidicem bakacak birini bulup inşallah. Bu sene geçti sayılır zaten kalıyor 3 senemyok canm sosyolojiyi aciktan okuyorum.Ama keske iki yillik örgün bir üni tercih etseydim diyorum bu yil bitirmis olurdum. ikinci sinifim daha iki yilim var. ustten ders aliyorum umarim daha kisa sürede bitiririm.
Sen bebek dogunca nasil gideceksin ?kacinci siniftasin
Ay bu kişi tam benKizlar cok istahim var.doymuyor gibi hissediyorum. kendime engel olmasam sürekli yiyebilecek sekilde bir canavara dönustum.
Bende anlatayım.
Malum Fransada yaşıyorum eşim İstanbulda.
Yazları ankaraya izne gideriz ailecek. 2013 yazı ankaradayız annemle nevşehire gitmeye karar veriyoruz. O gün dilek ağacı vardı altında bekliyordum dediklerine göre yaprak ayağına düşerse dileğin gerçekleşiyor sanırım baya bekledim ki yanıma biri yaklaştı ve bana : boşuna bekliyorsun yaprak düşerse rüzgardan düşer böyle şeyler inanma. Dedi
Bende hemen : Aaa sen kim oluyorsun dedim. Be ordan uzaklaştım
O gün onunla tekrar karşılaştık ama konuşmadık.
Aradım 1 yıl geçti ve biri bana instadan mesaj yazmış, tabi cevap vermedim tanımıyorum fransadayım üniye gidiyordum. Arkadaşım telefonumu kurcalarken gördü ve cevap yazmamı istedi bende yazdım ama 1 ay sonra. Meğer beni 1 yıldır bütün sosyal medyalarda aramış en son bulmuş falan.Ailesi herkes beni biliyor 1 yıldır her gün pembe gömlekli kız diyormuş(pembe gömleğim vardı nevşehirde). Biz böyle biraz konuştuk 2-3 ay. Sonrasında okuk birliğiyle fransız institüsünde öğretmenlik işi buldum İstanbulda. O esnada eşimi engelledim ve sildim çünkü onun İstanbulda olduğunu biliyordum ve onunla yüz yüze gelmek istemiyordum korktum açıkcası.
Herşeyimi topladım İstanbul’a gittim (4 aydır konuşmuyoruz bu arada her yerde engelli). İstanbula geldikten 1 ay sonra iş arkadaşımla akşam bir fotoğraf sergisine katıldık özel bir sergiydi. Orda yürürken birine çarptım, kafamı bir kaldırdım eşim
O an ne tepki vereceğimi bilemedim ve aşırı korktum beni mi buldu takip mi ediyor aklımda deli sorular. Sergiden koşarak uzaklaştım fakat ayağımda topuklu ayakkabı vardı ve dışarda sağanak yağmur. Koşarken ayağım takıldı ve çamurun içine düştüm.
Sonra o geldi ellini uzattı kaldırmak için bende tuttum. O gün bugündür bir daha ayrılmadı ellerimiz
- bu arasa eşim beni takip etmiyordu. Mesleği zaten fotoğrafçı ve kameramanlıktı yani o sergide olması gayet normaldi.
(Ama neler yaşadık aileleri ikna etmek için, annem kızımı bir şartla veririm oda fransaya gelirsen dedi falan filan işte kızlar)
Ha bu arada ailesinde herkes bana haala pembe gömlekli kız der
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallahİyileşmedi daha Canım. Yarın gene Kayseri’ye gidicez. Doktor iyileşme olmazsa yatış yapıcam önce tomografi yapıcam sonra da duruma göre bronoskopi yapıcam demişti son kontrolde. İyileşmede olmadı bence 3 gündür gene öksürüyorama inşallah iyileşmiştir. Ona Canım çok sıkılıyor zaten. Kafamda saçma sapan düşünceler dolanıyor
Bugün de tatilmiş bize de kardan dolayı. İşe gitmedim yarın için hazırlık yapıyorum. Yatış yapılırsa die çanta hazırlıcam birazdan.
Neler olmuş öyle bende gördüm bildirimlerden bu platformda paylaşım yapmak en iyisi herkese faydası oluyor@begonyas baktım canım aynı olay mayıs annelerinde de olmuş,3-4 gün anca oluyor mart annelerindede oldu aynı durum.
Telefondan yazabildiğim kadarıyla yazayım
Şimdi biliyorsunuz biz küçük bir ildeyiz ve merkezdeyiz herkes birbirini tanır genelde. Ama sonradan konuştuğumuza göre zibilyon kez aynı mekanlarda olmamıza rağmen denk gelememiişiz. Bizim başlangıcımıza bir nevi instagram vesile oldu o yüzden o da şöyle. O zaman benim sevgilim vardı ve biraz romantikti kendisi sürekli çiçek alır kahvaltı hazırlar hediyeler alırdı. O zaman eşimde instagramdan takip ediyormuş beni tam gözüne kestirmiş ben işte bunları paylaşmaya başlamışım morali bozulmuş aman demiş sevgilisi var bunun
İşin ilginç yanı ben tanımadıklarımı kabul etmem ve tabi eşimi farkettim ama görüşünü beğenip çıkarmadım nasıl instagramıma geldi belli değil ben buna kader diyorum :) Bu da o sıra eski sevgilisiyle barışıyor ve resim atıyor ben bunu görünce nedense kıskanıyorum ama ortada birşey yok.
Benim ilişkim 3 ay sürmüştü Zaten ayrıldım o da ayrılmış.
Sonra Facebook’tan beni ekliyor eşim tam da Doğum günümden bir gün önce. Ve gece 00.00 da bana mesaj atıyor Doğum günün kutlu olsun diyeBöyle konuşmaya başlıyoruz biz.
Tabi ergeniz eşim 17 ben 18 :) o lise sona gidiyor ben mezuna kalmışımSürekli buluşmak istiyor bende onun için çıldırıyorum ama ağırdan satıyorum. En sonunda tamam ya dedim benim şurada işim vardı ordan çıkınca avm önünde buluşalım. Tamam diyor o da ve o akşam buluşuyoruz.
Buluşmamız ayrı mesele çünkü ben onu karşı yolda gördüm gelmesini bekliyorum yok gelmiyor içimden neler geçirdim beğenmedi mi falan neler geçiyor aklımdan. Gerçeği şöyleymiş beni görünce heyecandan gelemiyor
Neyse sonunda geldi yanıma ve içimden ani bir istek tanımadığım çocuğu senelerdir tanır gibi öptüm yanağından
Sonra meydana gidelim dedik yürümeye başladık elimden tuttuses çıkaramadım. Bizim meydanda nikah salonu var birde. Bana dediği ilk cümle ise yarin buraya gel ben seninle evlenicem. (Bunu bana derken reşit değildi hala dalga geçeriz aramızda)
O gün cafede oturduk senelerce tanışıyor gibi akşam 6dan gece 12ye kadar sohbet muhabbet senelerdir sevgili gibiydik. Çok uzun yazdım yine ama bu şekilde biraz ergence de olsa çoook heyecanlı bir başlangıç yaptık aramızda ki o enerji bambaşkaydı
Bende son 1 aydır aynı durumdayım yiyorum yedikten sonra nefes alamıcakmışım gibi şiş hissediyorum 10 dakika sonrada hiç yememiş gibi acıkmaya başlıyorumKizlar cok istahim var.doymuyor gibi hissediyorum. kendime engel olmasam sürekli yiyebilecek sekilde bir canavara dönustum.
Yok canım ders dönemim bitti yeni teze geçtim. Ankara’ya gidip geliyordum her hafta ders için en azından onlar bitti tezi evde halledeceğim artıkBende mezun olduktan hemen sonra yüksek yapmadigim icin cok pisman oldum.Sen bitirmissin tebrik ederim.Tezini de verdin mi?
Canım ben baya araştırdım yorumlara dayanarak şunları aldımKızlar biberon emzik aldiniz mi.hangi markayi öneriyorsunuz.onceden konusulduysa hatirlamiyorum.kac tane alacaksiniz
Avent alıcam ben. Set halinde alacaktım ama vazgeçtim 120 yada 240 cc ilk bir tane alıcam duruma göre lazım olursa tekrar alırım diye düşünüyorum.Kızlar biberon emzik aldiniz mi.hangi markayi öneriyorsunuz.onceden konusulduysa hatirlamiyorum.kac tane alacaksiniz
Canım ben baya araştırdım yorumlara dayanarak şunları aldım
Tsk kizlar.yavas yavas eksiklerimi tamamlayim diyorumAvent alıcam ben. Set halinde alacaktım ama vazgeçtim 120 yada 240 cc ilk bir tane alıcam duruma göre lazım olursa tekrar alırım diye düşünüyorum.
Önceliğimiz emmesi tabiki
Evet bazen canın fena yanıyor benim oğlan toplandığında mahfoluyordum eşim gelip okşayarak açardı rahatlardim.Evet bazen doğurasım geliyor çıksada sevsem diye.benim ufaklığın tekmeleri bazen çok fena . Diyorum ben ilerki haftalarda napcam dayak yemişe dönerim
Kızlar biberon emzik aldiniz mi.hangi markayi öneriyorsunuz.onceden konusulduysa hatirlamiyorum.kac tane alacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?