2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende mezun olduktan hemen sonra yüksek yapmadigim icin cok pisman oldum.Sen bitirmissin tebrik ederim.Tezini de verdin mi?

Kizlar cok istahim var.doymuyor gibi hissediyorum. kendime engel olmasam sürekli yiyebilecek sekilde bir canavara dönustum.
En basta hedefim 10 kiloydu ama simdiden 8 ini aldimkalani iki kiloyla tamamlamam su an icin imkansiz geliyor.
bakalim kalan 3 ayda daha neler gorecegiz

Bunu bende sormak istiyodum iyi oldu sabah 8 de 1 bardak sütle bişeyler yiyorum atıstırıyorum yani 11 gibi tekrar kahvaltı yapıyorum saat 2_3 gibi yine yiyorum 6gibi akşam yemeği yiyorum arada bişeyler atıyorum ağzıma ayy çok yiyorum gibime geliyo

Aynıyız canım aynı bende 7-8 kilo aldım bu gidişle 15 kilo rahat alırım

Bende öyleyim sürekli acıkıyorum ve yiyorum hızla kilo almaya başladım

Bu sene yeni başladım ben . Valla bi şekilde gidicem bakacak birini bulup inşallah. Bu sene geçti sayılır zaten kalıyor 3 senem açıktan okuyorsan dert değil ya devam zorunluluğun falan yok en azından sadece sınavlara çalışırsn . Bırakma mutlaka devam et

Ay bu kişi tam ben Doymuyoruz evet . sanki ağzımıza attıklarımız kör bir kuyuya düşüyor. sürekli canım tatlı bişiler çekiyor delirecemm. 2. ayım çok kötü geçmişti hiç bişey yiyemiyordum . yemek yemeyi özlemiştim . Doktor demişti ilerki aylarda doymak nedir bilmiceksin . Gerçekten de öyle oldu. Şuan bende 6 kilo aldım 2 kilosu son ayda alındı. Bu gidişle bende 15 leri görürüm . Yemek yiyememek daha kötüydü ama ya

Harika bir hikaye bu,kader işte o kadar inanırım kibaşka açıklaması yok yani maaşallah canım

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah

@begonyas baktım canım aynı olay mayıs annelerinde de olmuş,3-4 gün anca oluyor mart annelerindede oldu aynı durum.
Neler olmuş öyle bende gördüm bildirimlerden bu platformda paylaşım yapmak en iyisi herkese faydası oluyor

Ne kadar genç bir yaşta kavuşmuşsunuz canım ne güzel

Bugün doktorum Kalsiyum magnezyum ilacı için osteocare kullan dedi. devlet karşılamıyor kendim temin ettim . aranızda kullanan oldu mu? Epeyde büyük bir hap zaten yutma özürlüsüyüm

Bende son 1 aydır aynı durumdayım yiyorum yedikten sonra nefes alamıcakmışım gibi şiş hissediyorum 10 dakika sonrada hiç yememiş gibi acıkmaya başlıyorum Toplamda 2,5-3 kilo arası aldım ama bunu son 1 ayda aldım, o yüzden doktorum temkinli git dedi. Dikkat etmeye çalışıyorum biraz daha bikaç gündür bakalım kaç kiloyla tamamlayabilicem

Kızlar biberon emzik aldiniz mi.hangi markayi öneriyorsunuz.onceden konusulduysa hatirlamiyorum.kac tane alacaksiniz
Canım ben baya araştırdım yorumlara dayanarak şunları aldım

Eklentiler

• C08D27FF-8E29-4949-9704-AB169766A4CA.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 64
  • BE687A6A-39FA-433A-A1FC-766AB8802740.webp
    10 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar mrb bugün açlık tokluk kan sonuçlarımı aldım moralim bozuldu biraz. Sekerim çok düşük çıkmış. Üzerinde durmam gerekio. Açlık 65 Tokluk 72;( doktor çok düşük dedi. Hiç karşılaşan var mı böyle bisey ile;(

Kızlar biberon emzik aldiniz mi.hangi markayi öneriyorsunuz.onceden konusulduysa hatirlamiyorum.kac tane alacaksiniz
Avent alıcam ben. Set halinde alacaktım ama vazgeçtim 120 yada 240 cc ilk bir tane alıcam duruma göre lazım olursa tekrar alırım diye düşünüyorum.
Önceliğimiz emmesi tabiki

Evet bazen doğurasım geliyor çıksada sevsem diye.benim ufaklığın tekmeleri bazen çok fena . Diyorum ben ilerki haftalarda napcam dayak yemişe dönerim
Evet bazen canın fena yanıyor benim oğlan toplandığında mahfoluyordum eşim gelip okşayarak açardı rahatlardim.

Ben de avent var canım ama cam biberon dr brown marka yı da öneriyorlar bebeğe gaz yapmasını önlüyormuş. Bir de alırsam ondan alıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…