2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar gunaydin. Biliyorsunuz su an 25+1 im. Dun esimle konustuk birazda netten baktik bebek arabasi ve yatak icin ufak capli bir karar verdik. Ama simdi de ben cok korkuyorum. Previa yuzunden ya erken dogar Allah korusun yasamazsa yada dogumda birsey olursa diye aklim cikiyor her gece bu yuzden kabus goruyorum. Hastane cikisini vs pembe aldigima bile pisman oldum keske beyaz alsaydim daha cok erken dedim. Karar verdigimiz bebek arabasi ve resmini yukluyorum boyle birsey alan yada kullanan oldu mu ? Birde 25 haftada bebek arabasi, yatak almak icin cok mu erken ? Sizler aldiniz mi ?

Eklentiler

• IMG_20190110_093523.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20190110_093403.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 52

Biz park yatak dusunuoruz canim. Kraft elite olandan. Araba da casual cadillac air bakioruz. Simdilik. Bir de casual in vista modeli ilgimizi cekior.

Canim neden kotu dusunuorsn. Ben de previaliyim. Ustelik hafif bir kanama gecirdim 24. Haftada. Ilk zamanlar moralimi cok bozdum. Ama allaha amanet canim. Bazen hicbir sorun olmadigi halde bebekler kaybedilebilior.lutfen pozitif dusun. Ben suan 27+0 oldum. 30. Haftayi bekleyip almayi dusunuorm eksikleri yavastan.

Canim iste benim daha 25 haftalik oldugundan soyle bebegi ln toparlanip 28-30 haftaya geldiginde mi alsam diyorum. Seninki baya buyumus masallah canimm insallah sag salim de kucagina alirsin
Onceden esim ikna olmuyordu simdi de kabul etti ben tereddutte kaldim. 27 haftada doktor kontrolumuz var olmazsa o zaman alalim dedim bilmiyorum kafam karisti. Senin dedigin arabalara da bakayim cnm. Besik icin bende park besik istiyordum ama bununda sekli, ayarlanabilir olmasi hosuma gitti. Dedigin markalara da bakayim hemen cok tsk ederim kuzum

Rica ederim canim. Inan gecior zaman Ben kanama yasayip eve hapsolunca 24 haftalikti. Allahim nasil gececek zaman diordum. Gun, saat, dakika sayiyor insan. Ama zaman iste, ne kadar goreceli de olsa hizli yada yavas bir sekilde gecior canim. En iyisi 28i atlatip sonrasinda Boyle buyuk seyleri almak diye dusunuorm. Umarim 38leri de goruruz saglicakla..

Kizlar birsey soracagim size. Benim bebegimin tekme attigi yer surekli degisiyor. Dun neredeyse mideme yakin atiyordu, geceden beri de asagiya vuruyor. Afedersiniz vajinama sanki. Aklim cikiyor sizinkiler de Boyle surekli degisior mu? Ne yaptiysam donmedi geceden beri

Haklisin canim insallah zamaninda saglikla dogarlar.
Bu arada benim bebegimde hep asagiya yan taraflara vuruyor. Sezeryan yerinin ontarafta hep. Hic yukarida hareketlerini hissetmedim. Belki de sorun olmaz sikma canini

Haklisin canim insallah zamaninda saglikla dogarlar.
Bu arada benim bebegimde hep asagiya yan taraflara vuruyor. Sezeryan yerinin ontarafta hep. Hic yukarida hareketlerini hissetmedim. Belki de sorun olmaz sikma canini

Plasenta asagida oldugu icin endiswleniyorum canim. Olur da kanama yaratir diye. Idrar torbasina filan da vuruyor. Biranda tuvalete kosuorm. Seviyorum karnimi cik yukari oglum diye, bazen dinliyor beni sipa ama dunden beri asagida, ne isi varsa bir suru yer var, gidip oraya sıkısıyor

canım aynı durum bnde de var biliyorsun. böyle düşünerek elinden bi şey gelmez ki. ben aldım şimdiden . kısmet artık .

Benimde o konuda endiselerim var cnm. Senin tam mi kapatmisti yarim mi ? Benim birde wc deyken karnimin altinda cok kasilmam ve agrim oluyor bazen wc de nefes alamiyorum kalkamiyorum yerimden. Previaya yoruyorum hep ama en cok korkum benimde kanama Bende 6-12 haftada hergun kanama yasadim meger rahim agzina yerlesen plasentanin damarindan kaynaklaniyormus. Allaha emanetiz cnm elimizden birsey gelmiyor bol bol dua edelim insallah birsey olmaz

canım aynı durum bnde de var biliyorsun. böyle düşünerek elinden bi şey gelmez ki. ben aldım şimdiden . kısmet artık .

Gule gule kullanmayi nasip etsin Allah canim. İnsallah sag salim kucaklarimiza aliriz. Benim birde Plasenta previadan ziyade Vasa previa da oldugu icin belkide en buyuk korkum. Bilmiyorum cnm valla gun sayiyorum bende bir tane buyuk takvim aldim her gecen gunu isaretliyorum Allahim kucaklarimizi bos birakmaz insallah

Benimki marjinalmis canim. Yani kapatmior qma rahim agzina cok yakin. 24. Haftada bu tani kondu. 28-30 a kadar cikabilir dedi doktor. Evde dinleniorm insallah cikar diye dua ediyorum.

amin canım inşallah. ben araştırma hastanesinde doğum yapacağım kısmetse. kan ihtiyacı olabilir diye. riske girmek istemiyorum .önlemimi alayım da:) senin dr ne diyor? bana araştırma hastanesini önerdiler.

amin canım inşallah. ben araştırma hastanesinde doğum yapacağım kısmetse. kan ihtiyacı olabilir diye. riske girmek istemiyorum .önlemimi alayım da:) senin dr ne diyor? bana araştırma hastanesini önerdiler.

Canim bende Gazi Universitesi Egitim ve Arastirmada yapacagim. Bana da ayni seyi soyledi doktor tam tesekkullu hastanede sezeryan olacaksin dedi. Ben ozelde istiyordum esim de yanimda olur diyordum ama nasip boyleymis. Bana neler neler dedi riskli gebelik doktoru bir bilsen. Plasentanin tam kapatmasini gectim, plasentanin bebegi besleyen kan damari normalde plasentanin ustundeymis ama benimki rahim girisindeymis bu da istenmeyen bir durummus. Bu yuzden bebekte kan kaybi yuzunden tehlikeye giriyormus cunku bebegin kan damariymis. Netten baktim neler neler yaziyor bu yuzden artik netten bakmiyorum. Sana tavsiyem canim kan grubundan olan yakinlarini hazirda beklet. Ben cok lazim olmadikca tanimadigim kisilerden kan almak istemedigimden cevremdeki ayni gruplu insanlara durumu soyledim gerekli olursa onlar verecek kani. Allahim insallah sag salim atlatmamizi nasip eder cnm. Sen hangi ilde dogum yapacaksin ?

Benimki marjinalmis canim. Yani kapatmior qma rahim agzina cok yakin. 24. Haftada bu tani kondu. 28-30 a kadar cikabilir dedi doktor. Evde dinleniorm insallah cikar diye dua ediyorum.

Marjinalin cikma ihtimali cok fazla canim icini rahat tut. İnsallah Allahin izniyle cikar. Benim totalis yani tam kapatmis. Allah buyuk

Canım ben 26+3 üm bebek arabası, beşik ve bebek odası takımına karar verdik ama önümüzdeki ay alacağız bence kötüye odaklanma herşey güzel olacak diye düşün ve bebeğini strese sokma Rabbim bebeklerimizi kucağımıza nasip etsin

Allah insallah saglikla kullanmayi nasip eder canim. O zaman 30 haftalik fln olursun degil mi ? Sanirim bende 28-30 arasi alacagim. 28 haftada tekrar detayli ultrasonum var vajinal bakilacak ondan sonra almaya baslarim bende. İnsallah hepimiz guzel haberlerle bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Elimden geldigi kadar pozitif olmaya calisiyorum ama iste bazen boyle korkular aliyor cnm

Bu bebek arabasını çok görüyorum ben uygun da fiyatlı çok da şık duruyor. Beşik de çok güzel.
Tatlımm rabbim hayırlısını verir sen kötü olasılıkları düşünüp mutsuz etme kendini her şey güzel olacak diyelim gerisi Allah a kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…