2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
canım bana kim verirse artık:) yani yanımda götüreceğim kimse yok bi eşim var:) o yüzden önceden kan bulunduracak artık hastane. onu da onlar düşünsün:) şaka bi yana ben de değiştiremeyeceğim şeyler için çok kafa yormak istemiyorum . en kötü sendikama ve arkadaşımın şirketi var ordakilere haber edilebilir. ama önceden hazır olması gerekir kan ünitesinin . belki de her şey güzel gider. kolay bi doğum olur. ben istanbul'dayım. ama burdaki araştırma hastanesi bana güven vermedi. tekirdağ'a gideceğim . saat dörtten sonra para ile muayene olunan bi yer. o yüzden kalabalık değil diyorlar. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. inşallah güzel geçer doğumumuz.

Sağol canım. Geldik bakalım gene Kayseriye

Cam alma cnm co
Bebeği Bebek Arabası çok güzel ben oğlumda kullandım 1.5 yaşına kadar sonra baston arabaya geçtim kullanışlı ama bence gereksiz boş yere aldım ilk başta baston araba alsaydik keske dedim.anakucagimda vardı benim arabadan çok onu kullandım.sonrada hep baston araba elim ayağım oldu.110 almıştım diğerini 800 filan almış olmamiz lazım beşikte çok güzelmiş bayıldım kullanışlı bisey bence alabilirsin böyle bisey

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır uzak kaldım buralardan. Yerime gelen arkadaşı oryante sürecindeyim. Dolayısı ile iki kişilik hayatım.
Son günlerde kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. Ve inanılmaz sıcak basıyor.
Sizler nasılsınız ?
Sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi

Arkadaşlar resimdeki pijama takımı hoşuma gitti sabahlığıda var ,bu markanın pijamalarını kullanıyorum memnunum böyle bişey tercih edebilirim doğum için bi tanesinide sabahlıksız alırım diye düsündüm

Eklentiler

• Screenshot_20190110-132828_Instagram.webp
    88,5 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın kızlar

Arkadaşım 34+4 doğum yaptı dün. Bebiş 2kilo100 gram. Şu an küvözde. Ama durumu iyimiş Kendisi benim gibi yatıyordu kasılma ve rahim kısalması yüzünden. Dua edin bebişi hemen toparlanıp çıksın küvözden

Canim bende previa yok ama gecenlerde o korku bende de oldu.artik 6 aylik bile yasiyorlar.kaldiki kanaman yok olsa bile hastanede dogum suresini uzatiyorlar tip cok gelisti korkma

Canim benimkide bi asagiya vuruyo bakiyom iki saniye sonra yukariya.bu gecede hep soluma vurdu kasik tarafimin en ucuna icimi sızlattı resmen.bazende gogus altima vuruyor.her yere elliyo artikgecen hafta doktordaydım kafasi vajinaya doğruydu normal dedi doktor.hatta yuzde 80 bu durumla oluyorlarmis ve olmasi anne icin cok iyiymis mideye baski azalıyormuş.hissettigin baski ondandir

Selam kızlar sabah erkenden gittik şeker yüklemeniz yapıldı şükür sonuclarimiz iyi çıktı bu arada kızımız iyice büyümüş 800 Gr olmuş nisanin ilk haftası muhtemelen aliriz dedi doktorum bizden haberler bu kadar inşallah hepimiz iyi sonuçlarla bebeğimizi alırız kucagimiza....

Neden nisanın ilk haftası alıyorlar canım ?

Evet sürekli pozisyon değişiyorlar . Benimde bir oramda bir buramda . Yerleri henüz daralmadığı için tam sürekli pozisyon değiştiriyorlar. Benimde bazen vajina kısmından vuruyor çok hoşlanmıyorum ama yapacak bısey yok yer değişmesini bekliyorum

Devlette seker yuklemesi yaptiran arkadaslar o gun ultrasonla da baktilar mi ? Yoksa sadece seker yuklemesi mi yaptilar ?

Canım ben 7 sene önce Dr Brown kullandım hep. Hiç sızdırma problemi olmadı. Hatta modeli geliştirdiler herhalde aparatı takılı olmasa bile artık kullanılabiliyor sanırım. Ben yine ondan alicam. Ama cam değil Dr Brown zaten hacimli bı biberon bide cam olunca acayip büyük ve ağır oluyor. Biberon dan mi bilmem ama kızım da hiç gaz sorunu olmadı.

Bu vajinaya vuruşlar boyle çok iç giciklayici tuhaf ne biliyim böyle çıkacak gibi bir his uyandırıyormu? Hatta böyle makata bile bı vurus hissi idrar gelmesi hissi oluyormu . Bende ki aynen böyle ve bu beni korkutuyor

Bu vajinaya vuruşlar boyle çok iç giciklayici tuhaf ne biliyim böyle çıkacak gibi bir his uyandırıyormu? Hatta böyle makata bile bı vurus hissi idrar gelmesi hissi oluyormu . Bende ki aynen böyle ve bu beni korkutuyor
Benimde aynı cnm. Normal diyorlarmış. Bende vurduğunda makattan hissediyorum ve vajina bölgesi gıcıklanıyor. Genelde öyle çok aşağıda olunca uzanıyorum bacaklarımı kaldırıyorum popomun altına yastık koyuyorum

İnşallah kendini toparlar minik kuzu bir an önce
Uyuyordum kuzum geceden beri yağmur yağıyor hava karanlık ayılamadım bugün

İnşallah kendini toparlar minik kuzu bir an önce

Uyuyordum kuzum geceden beri yağmur yağıyor hava karanlık ayılamadım bugün

İnşallah

İyi yapıyorsun canım bizim burda hava güneşli. Yağmurlu havada uyumayı bende çok severim. Yağmur cam’a çarptığında çıkan sesle mis gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…