canım bana kim verirse artık:) yani yanımda götüreceğim kimse yok bi eşim var:) o yüzden önceden kan bulunduracak artık hastane. onu da onlar düşünsün:) şaka bi yana ben de değiştiremeyeceğim şeyler için çok kafa yormak istemiyorum . en kötü sendikama ve arkadaşımın şirketi var ordakilere haber edilebilir. ama önceden hazır olması gerekir kan ünitesinin . belki de her şey güzel gider. kolay bi doğum olur. ben istanbul'dayım. ama burdaki araştırma hastanesi bana güven vermedi. tekirdağ'a gideceğim . saat dörtten sonra para ile muayene olunan bi yer. o yüzden kalabalık değil diyorlar. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. inşallah güzel geçer doğumumuz.Canim bende Gazi Universitesi Egitim ve Arastirmada yapacagim. Bana da ayni seyi soyledi doktor tam tesekkullu hastanede sezeryan olacaksin dedi. Ben ozelde istiyordum esim de yanimda olur diyordum ama nasip boyleymis. Bana neler neler dedi riskli gebelik doktoru bir bilsen. Plasentanin tam kapatmasini gectim, plasentanin bebegi besleyen kan damari normalde plasentanin ustundeymis ama benimki rahim girisindeymis bu da istenmeyen bir durummus. Bu yuzden bebekte kan kaybi yuzunden tehlikeye giriyormus cunku bebegin kan damariymis. Netten baktim neler neler yaziyor bu yuzden artik netten bakmiyorum. Sana tavsiyem canim kan grubundan olan yakinlarini hazirda beklet. Ben cok lazim olmadikca tanimadigim kisilerden kan almak istemedigimden cevremdeki ayni gruplu insanlara durumu soyledim gerekli olursa onlar verecek kani. Allahim insallah sag salim atlatmamizi nasip eder cnm. Sen hangi ilde dogum yapacaksin ?
Sağol canım. Geldik bakalım gene KayseriyeHarika bir hikaye bu,kader işte o kadar inanırım kibaşka açıklaması yok yani maaşallah canım
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
Neler olmuş öyle bende gördüm bildirimlerden bu platformda paylaşım yapmak en iyisi herkese faydası oluyor
Ne kadar genç bir yaşta kavuşmuşsunuz canım ne güzel
Cam alma cnm coKız birkaç kişi sızdırıyor demiş ama ben onun için emin olamadım.
Anam birde herşeyi didik didik düşünüyoruz bazen diyorum yanlış mı yapıyoruz
Peki cam önerir misin kuzu ben aventte kararlıyım kardeşimde plastik olanını kullanmıştık memnunduk sorun olmamıştı ama şuan kararsızım. Cam mı alsam normal mi?
Bebeği Bebek Arabası çok güzel ben oğlumda kullandım 1.5 yaşına kadar sonra baston arabaya geçtim kullanışlı ama bence gereksiz boş yere aldım ilk başta baston araba alsaydik keske dedim.anakucagimda vardı benim arabadan çok onu kullandım.sonrada hep baston araba elim ayağım oldu.110 almıştım diğerini 800 filan almış olmamiz lazım beşikte çok güzelmiş bayıldım kullanışlı bisey bence alabilirsin böyle biseyKizlar gunaydin. Biliyorsunuz su an 25+1 im. Dun esimle konustuk birazda netten baktik bebek arabasi ve yatak icin ufak capli bir karar verdik. Ama simdi de ben cok korkuyorum. Previa yuzunden ya erken dogar Allah korusun yasamazsa yada dogumda birsey olursa diye aklim cikiyor her gece bu yuzden kabus goruyorum. Hastane cikisini vs pembe aldigima bile pisman oldum keske beyaz alsaydim daha cok erken dedim. Karar verdigimiz bebek arabasi ve resmini yukluyorum boyle birsey alan yada kullanan oldu mu ? Birde 25 haftada bebek arabasi, yatak almak icin cok mu erken ? Sizler aldiniz mi ?
Canim bende previa yok ama gecenlerde o korku bende de oldu.artik 6 aylik bile yasiyorlar.kaldiki kanaman yok olsa bile hastanede dogum suresini uzatiyorlar tip cok gelisti korkmaCanim iste benim daha 25 haftalik oldugundan soyle bebegi ln toparlanip 28-30 haftaya geldiginde mi alsam diyorum. Seninki baya buyumus masallah canimm insallah sag salim de kucagina alirsin
Onceden esim ikna olmuyordu simdi de kabul etti ben tereddutte kaldim. 27 haftada doktor kontrolumuz var olmazsa o zaman alalim dedim bilmiyorum kafam karisti. Senin dedigin arabalara da bakayim cnm. Besik icin bende park besik istiyordum ama bununda sekli, ayarlanabilir olmasi hosuma gitti. Dedigin markalara da bakayim hemen cok tsk ederim kuzum
Canim benimkide bi asagiya vuruyo bakiyom iki saniye sonra yukariya.bu gecede hep soluma vurdu kasik tarafimin en ucuna icimi sızlattı resmen.bazende gogus altima vuruyor.her yere elliyo artikRica ederim canim. Inan gecior zaman Ben kanama yasayip eve hapsolunca 24 haftalikti. Allahim nasil gececek zaman diordum. Gun, saat, dakika sayiyor insan. Ama zaman iste, ne kadar goreceli de olsa hizli yada yavas bir sekilde gecior canim. En iyisi 28i atlatip sonrasinda Boyle buyuk seyleri almak diye dusunuorm. Umarim 38leri de goruruz saglicakla..
Kizlar birsey soracagim size. Benim bebegimin tekme attigi yer surekli degisiyor. Dun neredeyse mideme yakin atiyordu, geceden beri de asagiya vuruyor. Afedersiniz vajinama sanki. Aklim cikiyorsizinkiler de Boyle surekli degisior mu? Ne yaptiysam donmedi geceden beri
Selam kızlar sabah erkenden gittik şeker yüklemeniz yapıldı şükür sonuclarimiz iyi çıktı bu arada kızımız iyice büyümüş 800 Gr olmuş nisanin ilk haftası muhtemelen aliriz dedi doktorum bizden haberler bu kadar inşallah hepimiz iyi sonuçlarla bebeğimizi alırız kucagimiza....
Evet sürekli pozisyon değişiyorlar . Benimde bir oramda bir buramda . Yerleri henüz daralmadığı için tam sürekli pozisyon değiştiriyorlar. Benimde bazen vajina kısmından vuruyor çok hoşlanmıyorum ama yapacak bısey yok yer değişmesini bekliyorumRica ederim canim. Inan gecior zaman Ben kanama yasayip eve hapsolunca 24 haftalikti. Allahim nasil gececek zaman diordum. Gun, saat, dakika sayiyor insan. Ama zaman iste, ne kadar goreceli de olsa hizli yada yavas bir sekilde gecior canim. En iyisi 28i atlatip sonrasinda Boyle buyuk seyleri almak diye dusunuorm. Umarim 38leri de goruruz saglicakla..
Kizlar birsey soracagim size. Benim bebegimin tekme attigi yer surekli degisiyor. Dun neredeyse mideme yakin atiyordu, geceden beri de asagiya vuruyor. Afedersiniz vajinama sanki. Aklim cikiyorsizinkiler de Boyle surekli degisior mu? Ne yaptiysam donmedi geceden beri
Canım ben 7 sene önce Dr Brown kullandım hep. Hiç sızdırma problemi olmadı. Hatta modeli geliştirdiler herhalde aparatı takılı olmasa bile artık kullanılabiliyor sanırım. Ben yine ondan alicam. Ama cam değil Dr Brown zaten hacimli bı biberon bide cam olunca acayip büyük ve ağır oluyor. Biberon dan mi bilmem ama kızım da hiç gaz sorunu olmadı.Kız birkaç kişi sızdırıyor demiş ama ben onun için emin olamadım.
Anam birde herşeyi didik didik düşünüyoruz bazen diyorum yanlış mı yapıyoruz
Peki cam önerir misin kuzu ben aventte kararlıyım kardeşimde plastik olanını kullanmıştık memnunduk sorun olmamıştı ama şuan kararsızım. Cam mı alsam normal mi?
Bu vajinaya vuruşlar boyle çok iç giciklayici tuhaf ne biliyim böyle çıkacak gibi bir his uyandırıyormu? Hatta böyle makata bile bı vurus hissi idrar gelmesi hissi oluyormu . Bende ki aynen böyle ve bu beni korkutuyorEvet sürekli pozisyon değişiyorlar . Benimde bir oramda bir buramda . Yerleri henüz daralmadığı için tam sürekli pozisyon değiştiriyorlar. Benimde bazen vajina kısmından vuruyor çok hoşlanmıyorum ama yapacak bısey yok yer değişmesini bekliyorum
Benimde aynı cnm. Normal diyorlarmış. Bende vurduğunda makattan hissediyorum ve vajina bölgesi gıcıklanıyor. Genelde öyle çok aşağıda olunca uzanıyorum bacaklarımı kaldırıyorum popomun altına yastık koyuyorumBu vajinaya vuruşlar boyle çok iç giciklayici tuhaf ne biliyim böyle çıkacak gibi bir his uyandırıyormu? Hatta böyle makata bile bı vurus hissi idrar gelmesi hissi oluyormu . Bende ki aynen böyle ve bu beni korkutuyor
İnşallah kendini toparlar minik kuzu bir an önceGünaydın kızlar
Arkadaşım 34+4 doğum yaptı dün. Bebiş 2kilo100 gram. Şu an küvözde. Ama durumu iyimişKendisi benim gibi yatıyordu kasılma ve rahim kısalması yüzünden. Dua edin bebişi hemen toparlanıp çıksın küvözden
Uyuyordum kuzum geceden beri yağmur yağıyor hava karanlık ayılamadım bugün
İnşallah kendini toparlar minik kuzu bir an önce
Uyuyordum kuzum geceden beri yağmur yağıyor hava karanlık ayılamadım bugün
Bana da iyi geldi kuzumİnşallah
İyi yapıyorsun canım bizim burda hava güneşli. Yağmurlu havada uyumayı bende çok severim. Yağmur cam’a çarptığında çıkan sesle mis gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?