2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu vajinaya vuruşlar boyle çok iç giciklayici tuhaf ne biliyim böyle çıkacak gibi bir his uyandırıyormu? Hatta böyle makata bile bı vurus hissi idrar gelmesi hissi oluyormu . Bende ki aynen böyle ve bu beni korkutuyor
Evet vajina baya iç gıdıklayıcı . Evet öyle olduğu zaman tuvalete çıkma isteği oluyor. Benim bebişte genelde alt kısımlarda duruyor. Doktora söyle istersen çok rahatsız olduysan . Kaç gündür öyle?

İyiz bizde kuzum yatıyoruz
Pazartesi kontrolüm var çok merak ediyorum rahim boyu ne durumda

Siz nasılsınız minik prenses hareketli mi baya ?
Her şey yolundadır inşallah kuzum dikkat ediyorsun zaten
Bugün sakiniz arada böyle dinleniyor galiba kızım

Kızlar meraba 1 haftadır yoktum internetim bitmişti. Ama kimse farketmemis yoklugumu aşk olsun size.dünde ben kızım i göturdum hastaydi bende baktım kadın doğum bölümünde hasta yok belki plesanta çıkmıştır yukarı diye bir ümitle gittim.dr baktı surat ifadesi zaten korkuttu direk iyice yapısmis Rahime dedi çıkmaz yukarı dedi rahmin büyük ihtimalle alinir dedi kan grubumu felan sordu sağolsun hepten korkuttu dua et erken doğum olmasın dedi.dünden beri moralim çok bOzuk.

Canim cok gecmis olsun. En buyuk korkularimdan biri de bu benim. Hangi ildesin bilmiyorum ama bunun Ankarada bir uzman doktoru varmis. Ben gidemiyorum biraz pahali ama maddi durumun yerindeyse bence bir gorus derim. Benimde ilk gebeligim daha hic cocugum yok. Allah korusun rahmimi alirlarsa naparim diye korkudan uyuyamiyorum. Allahim yardimcin olsun belkide alinmaz. O doktor da direk neden oyle soylemis benim ozeldeki doktorum bile bana hic belli etmemeye icimi rahat tutmami saglamaya calisiyor. Rahim bu icini acmadan hicbirsey belli olmaz lutfen uzme kendini Allahim yardimcin ve yardimcimiz olsun

Burdayım canım kaç gündür dışrılardaydım hep biitap düştüm grip oldum dün akşamda erken yattım bugünde evi azıcık toplayıp yatağa yattım ama uyuyamadım 27. Haftama da girince bana bir şeyler oldu hamilelikteki balayı dönemim bitti çok net hissedebiliyorum

Sen nasılsın canım? Benim bebiş birkaç gündür hem sağ taraftan hem soldan bir vuruyor ki canım acıyor bazen sanırım yatay pozisyonda bu aralar sende ptesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım rahim biraz kapanmıştır inşallah.

Hoşgeldin canım ben senin yerinde olsam başka bir doktora daha görünürdüm farklı bir bakış her zaman tercih ederim belki der ben senin doğumunu yaptırırım rahime dokunmayız mutlaka başka doktor araştır canım, moralini de bozma hayatta her şey olacağına variyor kötü düşünerek kötüyü çekme

Bu vajinaya vuruşlar boyle çok iç giciklayici tuhaf ne biliyim böyle çıkacak gibi bir his uyandırıyormu? Hatta böyle makata bile bı vurus hissi idrar gelmesi hissi oluyormu . Bende ki aynen böyle ve bu beni korkutuyor

Tam benim yasadiklarimi anlatmissiniz. Aynen Boyle iste. Dunden beri aklim cikiyor

Benimde bugun kontrolum var biraz kisisel temizlik onla ugrastim.hem acilde gittigim doktora kontrolum var hem kendi doktorum acilde onada gozukecemsen nasilsin.seninde pazartesi kontrolun varmis.bence her sey yolundadir zaten iyi dikkat ediyorsun
Haber ver kontrolden sonra :) Insallah canim

Geçmiş olsun kızına canım.
Bende başka doktorla görüşmen taraftarıyım doktorun çok acımasız konuşuyor bence.

Teşekkür ederim kuzum inşallah

Geçmiş olsun dikkat et kendine aman. Bolbol yat dinlen. Ben hiç balayı yaşamadım ya başından beri çok yorgunum
Benimde bebiş aynı her yerden tekmeliyor ya

Cnm ben samsunda yım. Burdada tip fakultesi var 20 gün önce Prof.gittim idris beydi çıkar dedi ama öyle pek ilgilenmedi .1 ay sonraya çağırdı be araştırdım bu konuda davut guven varmış o iyi dediler haftaya ona gidecem ama geen hafta şeker yüklemesi için o dr aynı dedi sonucu göstermeye.başka dr.vardı oda aynısını dedi.senin zannnetmiyorum totalis olsun.ilk gebeliğim diyorsun bu sezeryanlilar da oluyormus. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kime gittiysem aynısını dedi cnm şimdi benim bu işte uzman kimse onu bulmam lazim.

melekci Canin zaten bana ilk sorduklari soru onceden sezeryan mi oldun oldu. Halbuki ilk gebelikti. Ben tup bebek olmasina yoruyorum transferden bir hafta once yumurta toplama yapilmisti ve yumurtalarim su topladi ohss oldum hastanede yattim sanirim o etken oldu

Ama dedigim gibi inan dogumda yapismadigini farketikleri yada rahme yapissa bile rahmi kurtardiklarini okudum icini ferah tutmaya calis biliyorum zor ama Allah buyuk.

Bahsettigim doktorda Ankarada Polat Dursundu ama arastirdigim kadariyla sezeryan previa ameliyatina 15 milyara giriyormus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…