2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızına geçmiş olsun canım.
Başka doktora görün diyecektim ama hepsi aynısını söylüyor demişsin. İyi bir doktor bulmalısın bundan sonrası için Allah yardımcın olsun inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz.
Kuzum çok geçmiş olsun
Dinlensin prenses Yoruluyor içerde kolay mı hergün kilo alıp büyüyorlar işleri çok yoğun
Eee onların işi de o ne yapsınlar iyi olsunlar da kuzum

Araya kaynamış bunu bende merak ediyorum 1 tane alıcam şimdilik o yüzden karar veremedim.
İki tane vs alacaksan 2 boyda al bence kuzu sen.
Ortalama 120 cc ve 240 cc olarak.
Sagol canimm :) 2 tane alayim hakkaten. Ileriki aylarda da lazim olur zaten

Benimde bugun kontrolum var biraz kisisel temizlik onla ugrastim.hem acilde gittigim doktora kontrolum var hem kendi doktorum acilde onada gozukecemsen nasilsin.seninde pazartesi kontrolun varmis.bence her sey yolundadir zaten iyi dikkat ediyorsun

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Geçmiş olsun kızına canım.
Bende başka doktorla görüşmen taraftarıyım doktorun çok acımasız konuşuyor bence.

Değil mi? @melekci A April wind arkadaşıma katılıyorum hamile olan bir kadına hem de duygusal olarak da gelgitler yaşadığımız bu süreçte böyle dan dan konuşmak gerçekten çok can sıkıcı olur gerekirse 10 tane ayrı doktora git canım her zaman bir umut vardır

Teşekkür ederim kuzum inşallah

Geçmiş olsun dikkat et kendine aman. Bolbol yat dinlen. Ben hiç balayı yaşamadım ya başından beri çok yorgunum
Benimde bebiş aynı her yerden tekmeliyor ya

Bebişlerimiz iyi olsunlar da balayı yaşamayalım hiç önemli değil kuzum kış ayına denk gelmesi kasvette getirdi bize ama yaz olsa da çok daha zor geçiyormuş hamilelik
Araya kaynamış bunu bende merak ediyorum 1 tane alıcam şimdilik o yüzden karar veremedim.
İki tane vs alacaksan 2 boyda al bence kuzu sen.
Ortalama 120 cc ve 240 cc olarak.

Canım ben cam alıcam sanki karar verdim daha sağlıklı olmaz mı? Plastik hiç masum değil orta boy alırım ilk etapta minik alsam birkaç ay sonra kullananam diye düşündüm

Kuzum çok teşekkürler

Canim ben de cok kafama takmistim arastirirken, yapisma durumjnda rahimi almadan, plasentayi icerde birakip sonradan antibiyotikle dusurdukleri ameliyatlara rastlamistim. Yani hersey mumkun. O yuzden kafana cok takma. Ameliyata girmeden belli olmaz.

Kuzu sağlıklı plastik ama.
Cam biraz ağır oluyor ya çocuğun yüzüne falan düşer mazallah ilerleyen zamanlarda o yüzden kurcalıyor kafamı. İlk doğduğunda değil ama sonradan kendisi tutmak isteyecek falan ayy bilemedim :) Dediğin gibi illa ki cam daha sağlıklı ama bi düşündürüyor insanı. Hala karar veremedim günlerdir düşünüyorum

kültür temiz çıktı. ama dedi ki, yine de antibiyotik vereceğim. adını hatırlamıyorum bugün gidip alacağım daha.
bir de 3 lt su iç ve yaban mersini tüket dedi. enfeksiyonu temizler dedi. gerçi ben hala enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum o ayrı bir konu da.
kanda crp ye mi baktılar peki ?

Ikiz kardesimde olmustu.hic bir sikayeti yoktu iltihabı cikti hatta cok yogunmus doktor hastaneye yatirdi bende o yuzden korkuyorum.kiminde hic belirti olmuyor

canım inan ben de anlamadım bende de belirti yok ve yine antibiyotik dedi. kullanmazsan erken doğum tehlikesi var sözünü yineledi sağolsun.

Canim ayni durum bende de var lokosit esteraz 75cikti. Normal lokosit 15. Hicbir siksyetim yok senin gibi. Doktor hamilelerde yuksek cikabilir qma bakteri gozukmuor dedi. Bir dahaki kontrokdd tekrar bakacak

lökosit esteraz +1
lökosit 52 çıkmış son tahlilde.

öncekinde
lökosit esteraz +1
lökosit 42

bana hiç olabilir normal demedi. neyse ben zaten özele gideceğim haftaya cumartesi tekrar tahlil yaptıracam

Haber ver kontrolden sonra :) Insallah canim
Olur canim

canım inan ben de anlamadım bende de belirti yok ve yine antibiyotik dedi. kullanmazsan erken doğum tehlikesi var sözünü yineledi sağolsun.
O zaman enfeksiyon var demekki.benim biraz yuksek cikti dahiliyeci hemen erken doguma sebep olur demisti.odumu patatmisti

Ben iki boy aldım canım minik olan cam büyük olan plastik ikisi de avent :)

Cnm neden vajinal bakıyorlar. Çok tehlikeli plesanta tam rahim ağzınday sa .kesinlikle bakılmamali.öyle biliyorum

Canm cok cok gecmis olsun ya.Skma canını. Doktor hamile bir kadina nasil böyle olumsuz şeyleri pat pat söylüyor. erkenden sitrese girip dogum yap diye mi yani. ben sana birsey söyleyim doktorlar tahminde bulunabilir ama ne olacağını Allah bilir. Üzülüp bebiside üzme. Tum sıkıntıların gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…