- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kızına geçmiş olsun canım.Kızlar meraba 1 haftadır yoktum internetim bitmişti. Ama kimse farketmemis yoklugumu aşk olsun size.dünde ben kızım i göturdum hastaydi bende baktım kadın doğum bölümünde hasta yok belki plesanta çıkmıştır yukarı diye bir ümitle gittim.dr baktı surat ifadesi zaten korkuttu direk iyice yapısmis Rahime dedi çıkmaz yukarı dedi rahmin büyük ihtimalle alinir dedi kan grubumu felan sordu sağolsun hepten korkuttu dua et erken doğum olmasın dedi.dünden beri moralim çok bOzuk.
Kuzum çok geçmiş olsunBurdayım canımkaç gündür dışrılardaydım hep biitap düştüm grip oldum dün akşamda erken yattım bugünde evi azıcık toplayıp yatağa yattım ama uyuyamadım 27. Haftama da girince bana bir şeyler oldu hamilelikteki balayı dönemim bitti çok net hissedebiliyorum
Sen nasılsın canım? Benim bebiş birkaç gündür hem sağ taraftan hem soldan bir vuruyor ki canım acıyor bazensanırım yatay pozisyonda bu aralar sende ptesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım rahim biraz kapanmıştır inşallah.
Eee onların işi de o ne yapsınlarDinlensin prensesYoruluyor içerde kolay mı hergün kilo alıp büyüyorlar işleri çok yoğun
Sagol canimm :) 2 tane alayim hakkaten. Ileriki aylarda da lazim olur zatenAraya kaynamış bunu bende merak ediyorum 1 tane alıcam şimdilik o yüzden karar veremedim.
İki tane vs alacaksan 2 boyda al bence kuzu sen.
Ortalama 120 cc ve 240 cc olarak.
Valla bende yatıyorum şu kış ayından nefret ediyorum heryer karanlık güneş yok içim sıkılıyorOyy kurban olsunlar ona tepiklesin paşamiyim bende yatıyorum çikolat yiyorum
Benimde bugun kontrolum var biraz kisisel temizlik onla ugrastim.hem acilde gittigim doktora kontrolum var hem kendi doktorum acilde onada gozukecemsen nasilsin.seninde pazartesi kontrolun varmis.bence her sey yolundadir zaten iyi dikkat ediyorsun
Geçmiş olsun kızına canım.
Bende başka doktorla görüşmen taraftarıyım doktorun çok acımasız konuşuyor bence.
Teşekkür ederim kuzum inşallah
Geçmiş olsun dikkat et kendine aman. Bolbol yat dinlen. Ben hiç balayı yaşamadım ya başından beri çok yorgunum
Benimde bebiş aynı her yerden tekmeliyor ya
Araya kaynamış bunu bende merak ediyorum 1 tane alıcam şimdilik o yüzden karar veremedim.
İki tane vs alacaksan 2 boyda al bence kuzu sen.
Ortalama 120 cc ve 240 cc olarak.
Kızına geçmiş olsun canım.
Başka doktora görün diyecektim ama hepsi aynısını söylüyor demişsin. İyi bir doktor bulmalısın bundan sonrası için Allah yardımcın olsun inşallah öyle bir şeye gerek kalmaz.
Kuzum çok geçmiş olsun
Eee onların işi de o ne yapsınlariyi olsunlar da kuzum
Cnm ben samsunda yım. Burdada tip fakultesi var 20 gün önce Prof.gittim idris beydi çıkar dedi ama öyle pek ilgilenmedi .1 ay sonraya çağırdı be araştırdım bu konuda davut guven varmış o iyi dediler haftaya ona gidecem ama geen hafta şeker yüklemesi için o dr aynı dedi sonucu göstermeye.başka dr.vardı oda aynısını dedi.senin zannnetmiyorum totalis olsun.ilk gebeliğim diyorsun bu sezeryanlilar da oluyormus. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kime gittiysem aynısını dedi cnm şimdi benim bu işte uzman kimse onu bulmam lazim.
Kuzu sağlıklı plastik ama.Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Değil mi?@melekci A April wind arkadaşıma katılıyorum hamile olan bir kadına hem de duygusal olarak da gelgitler yaşadığımız bu süreçte böyle dan dan konuşmak gerçekten çok can sıkıcı olur gerekirse 10 tane ayrı doktora git canım her zaman bir umut vardır
Bebişlerimiz iyi olsunlar da balayı yaşamayalım hiç önemli değil kuzum kış ayına denk gelmesi kasvette getirdi bize ama yaz olsa da çok daha zor geçiyormuş hamilelik
Canım ben cam alıcam sanki karar verdim daha sağlıklı olmaz mı? Plastik hiç masum değil orta boy alırım ilk etapta minik alsam birkaç ay sonra kullananam diye düşündüm
Kuzum çok teşekkürler
Bende de yanma akıntı falan yok ama idrarda enfeksiyon çıkıyor kültür verdim kontamine dediler yinede tedbir olarak antibiyotik kullandım tekrar tesr verdim yine çıktı. Belki vajinayla alakalıdır dediler kültür aldılar oda temiz. Bu seferde kanda enfeksiyon yüksek çıktı yine antibiyotik başladm. Problem nerede bulamıyorum bazı gebelerde lökosit yüksek çıkrmış belkide gebelik başlı başına sebep erken doğum falan korkutuyorlar insanı.
Ikiz kardesimde olmustu.hic bir sikayeti yoktu iltihabı cikti hatta cok yogunmus doktor hastaneye yatirdi bende o yuzden korkuyorum.kiminde hic belirti olmuyor
Canim ayni durum bende de var lokosit esteraz 75cikti. Normal lokosit 15. Hicbir siksyetim yok senin gibi. Doktor hamilelerde yuksek cikabilir qma bakteri gozukmuor dedi. Bir dahaki kontrokdd tekrar bakacak
Olur canimHaber ver kontrolden sonra :)Insallah canim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Ins canim
Değil mi?@melekci A April wind arkadaşıma katılıyorum hamile olan bir kadına hem de duygusal olarak da gelgitler yaşadığımız bu süreçte böyle dan dan konuşmak gerçekten çok can sıkıcı olur gerekirse 10 tane ayrı doktora git canım her zaman bir umut vardır
Bebişlerimiz iyi olsunlar da balayı yaşamayalım hiç önemli değil kuzum kış ayına denk gelmesi kasvette getirdi bize ama yaz olsa da çok daha zor geçiyormuş hamilelik
Canım ben cam alıcam sanki karar verdim daha sağlıklı olmaz mı? Plastik hiç masum değil orta boy alırım ilk etapta minik alsam birkaç ay sonra kullananam diye düşündüm
Kuzum çok teşekkürler
O zaman enfeksiyon var demekki.benim biraz yuksek cikti dahiliyeci hemen erken doguma sebep olur demisti.odumu patatmisticanım inan ben de anlamadım bende de belirti yok ve yine antibiyotik dedi. kullanmazsan erken doğum tehlikesi var sözünü yineledi sağolsun.
Ben iki boy aldım canım minik olan cam büyük olan plastik ikisi de avent :)Kuzu sağlıklı plastik ama.
Cam biraz ağır oluyor ya çocuğun yüzüne falan düşer mazallah ilerleyen zamanlarda o yüzden kurcalıyor kafamı. İlk doğduğunda değil ama sonradan kendisi tutmak isteyecek falan ayy bilemedim :) Dediğin gibi illa ki cam daha sağlıklı ama bi düşündürüyor insanı. Hala karar veremedim günlerdir düşünüyorum
Ben iki boy aldım canım minik olan cam büyük olan plastik ikisi de avent :)
Cnm neden vajinal bakıyorlar. Çok tehlikeli plesanta tam rahim ağzınday sa .kesinlikle bakılmamali.öyle biliyorumAllah insallah saglikla kullanmayi nasip eder canim. O zaman 30 haftalik fln olursun degil mi ? Sanirim bende 28-30 arasi alacagim. 28 haftada tekrar detayli ultrasonum var vajinal bakilacak ondan sonra almaya baslarim bende. İnsallah hepimiz guzel haberlerle bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Elimden geldigi kadar pozitif olmaya calisiyorum ama iste bazen boyle korkular aliyor cnm
Yedek başlık almadım daha ama almayı düşünüyorum bendeaynen ben de plastik ve cam aldım. camı kendim tutarım plastik bebek. bir de yedek başlık aldım.
:) bizimkilerin fitrati sakin şekerim.Prenses edasında takılıyorlar.Her şey yolundadır inşallah kuzum dikkat ediyorsun zaten
Bugün sakiniz arada böyle dinleniyor galiba kızım
1 kişi degilki cnm bütün dr lar acımasız konuşuyor.anlamadım benimi buluyorlar.bu arada tsk ederimGeçmiş olsun kızına canım.
Bende başka doktorla görüşmen taraftarıyım doktorun çok acımasız konuşuyor bence.
Canm cok cok gecmis olsun ya.Skma canını. Doktor hamile bir kadina nasil böyle olumsuz şeyleri pat pat söylüyor. erkenden sitrese girip dogum yap diye mi yani. ben sana birsey söyleyim doktorlar tahminde bulunabilir ama ne olacağını Allah bilir. Üzülüp bebiside üzme. Tum sıkıntıların gecer insallahKızlar meraba 1 haftadır yoktum internetim bitmişti. Ama kimse farketmemis yoklugumu aşk olsun size.dünde ben kızım i göturdum hastaydi bende baktım kadın doğum bölümünde hasta yok belki plesanta çıkmıştır yukarı diye bir ümitle gittim.dr baktı surat ifadesi zaten korkuttu direk iyice yapısmis Rahime dedi çıkmaz yukarı dedi rahmin büyük ihtimalle alinir dedi kan grubumu felan sordu sağolsun hepten korkuttu dua et erken doğum olmasın dedi.dünden beri moralim çok bOzuk.
İyi olsunlar da canım:) bizimkilerin fitrati sakin şekerim.Prenses edasında takılıyorlar.
Cikolata dedin canm cekti bak gidip depomdan alayim bir tane. Cok seviyoruz biz kizimla cikolatayiiiiiiOyy kurban olsunlar ona tepiklesin paşamiyim bende yatıyorum çikolat yiyorum
evet ya bazen bende endiselenmiyor degilm ama alistim hep bu düzende olduğu için. Saglikli olsunlarda.Pazartesi kontrolüm var. Umarim büyümüştür ve fark kapanmistirİyi olsunlar da canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?