Bende sana doktora git dicektim kuzum karnımın her tarafı sert demişsin,kasılma işte canım o bahsettiğin sertlik.Bende yarın doktora gidicem devlette ki kontrolüm var. Büyük ihtimal şeker yüklemesi konusu konuşulacak aç gidicem Zaten yapalım derse yaptıracam :) Her ihtimale karşı 12den sonra yemeyi içmeyi bırakıcam ben Zaten sabah 9.40da randevum
Kontrole gidiyosun gör tabi yükleme konusunu sonra açarsınBana özeldeki doktor 12den sonra yemeyi içmeyi bırak sabah gel demişti ama gitmedim eheh.
Yatmadan önce su içmeyi bıraksak yeterli olur sanırım bana öyle geldi kuzum. Paşayı gösterir mi yoksa sadece yükleme mi yapar onu bilmiyorum ama umarım görürüz
:) doktor degil esim dedi hesap sorucam diye.evet bende sinir oldum. bazen beni uyuz ediyorHayret birşey yaa bazı doktorlar çok garip. Kendimize mi yiyoruz çoğu şeyi sanki hep bebişe yarasın diye yiyoruz. Hangi vicdan sahibi yememezlik yapabilir saçmalamış hesap sorucam falan diye. Burdan sinir oldum valla
LoveAndMarriage gibi küçük olanı cam büyük olanı normal almak mantıklıymış ama bak bunu da düşün kuzu :)
Kuzu ağrım falan yok ama sorucam ve tahminimce geçmedi Zaten boşa antibiyotik kullandım pişman oldum keşke kültür de isteseydim yaptırsaydım. Bakalım bahsedince ne diyecek hem kültürde isterim Zaten bana biraz daha titiz davranıyor sağolsun daha iyi ilgileniyor doktorum. Umarım öyle birşey yoktur bizim için çoook sakıncalı erken Doğum.Bende sana doktora git dicektim kuzum karnımın her tarafı sert demişsin,kasılma işte canım o bahsettiğin sertlik.
Sende idrar yolu enfeksiyonu vardı yanlış hatırlamıyorsam o tetikliyor büyük ihtimal kasılmanı.
Yarın nst iste doktorundan kuzum
Gıcık oluyorum bazı doktorlara yargısız infaz yaptım o yüzden istemsizce:) doktor degil esim dedi hesap sorucam diye.evet bende sinir oldum. bazen beni uyuz ediyor
evet bende gicik oluyorum .Hamilelik kafasi heralde bizimkiKuzu ağrım falan yok ama sorucam ve tahminimce geçmedi Zaten boşa antibiyotik kullandım pişman oldum keşke kültür de isteseydim yaptırsaydım. Bakalım bahsedince ne diyecek hem kültürde isterim Zaten bana biraz daha titiz davranıyor sağolsun daha iyi ilgileniyor doktorum. Umarım öyle birşey yoktur bizim için çoook sakıncalı erken Doğum.
Gıcık oluyorum bazı doktorlara yargısız infaz yaptım o yüzden istemsizce
Muhalefet olmak zorundayım :)) Satılan herrr biberon Zaten plastik herkes bilinçli olup cam almıyor sanıyorum ki. Her markada yok Zaten cam.Slm kizlar ,biberon, 120 ml alin cam bebek Ilk baslarda 20cc ,sonra 40cc iciyo yavas yavas artiyo ,buyugunude cam alin ozamana kendi tutar zaten ,bibirenlori kaynatmamiz lazim siteril olmasi icin ,plastic fazla dayanmaz kaynatmaya:)
Peki hiç süt üretemeyen bir anne nasıl emzirecek? Aslında çok basit. Tüple memeden besleme dediğimiz yöntemle. Bu yönteme “Memede Mama Yöntemi (SNS YÖNTEMİ)” denilmektedir. Bu yöntemde bebeğe verilecek olan besin bir kaba konur. Kabın içine ince bir beslenme tüpü konur. Tüpün bir ucu meme ucuna bantla yapıştırılır, diğer uç ise besin kabının içinde bırakılır. Bebek emzirme pozisyonlarının herhangi biri kullanılarak, alması gereken besini tüp yardımıyla ANNENİN MEMESİNDEN alır. Böylelikle bebek aç kalmamış olur. Emzirme hazzını hem anne, hem bebek yaşar. Meme başı uyarısına bağlı olarak belli bir süre sonra prolaktin ve oksitosin hormonları annenin bedeninde oluşmaya başlayarak, süt yapımı yavaş yavaş başlar. Böylelikle anne-bebek ilişkisi günden güne daha da güçlenir.
Muhalefet olmak zorundayım :)) Satılan herrr biberon Zaten plastik herkes bilinçli olup cam almıyor sanıyorum ki. Her markada yok Zaten cam.
Kaynatma konusunda da katılmıyorum malesef taş gibi duruyor 4 senelik biberonlarımız kaynatarak temizlendi hep :) Sadece başlığını değiştirdik.
Yazıcaktım araya kaynadı bende instagramda denk geliyorum arada sırada. Bencede iyi bir uygulama.Canım bu yöntemi instagramdan görmüştüm aynı anda hem anne memesini hem de o ince serum borusu gibi şeyi ağzına alıyordu emiyordu güzel bir yöntem bence de
Bazısında kasılma ağrı yapmıyormuş kuzum belki o yüzden sende hissetmiyorsun.Kuzu ağrım falan yok ama sorucam ve tahminimce geçmedi Zaten boşa antibiyotik kullandım pişman oldum keşke kültür de isteseydim yaptırsaydım. Bakalım bahsedince ne diyecek hem kültürde isterim Zaten bana biraz daha titiz davranıyor sağolsun daha iyi ilgileniyor doktorum. Umarım öyle birşey yoktur bizim için çoook sakıncalı erken Doğum.
Gıcık oluyorum bazı doktorlara yargısız infaz yaptım o yüzden istemsizce
Bence çok bilinçli ve faydalı bir yöntem kuzum.Canım bu yöntemi instagramdan görmüştüm aynı anda hem anne memesini hem de o ince serum borusu gibi şeyi ağzına alıyordu emiyordu güzel bir yöntem bence de
Tutamadım kendimi yinemuhalefet olmak zorundamisin ,secenekler cogaldi plastik isteyen kullanabilir tabi ,
35 hafta bile cok iyi bence.Bebek zaten iki kilo ve uzeri oldugunda cok yatirmiyorlar eve gelebiliyor .Benim erkek kardesim 30 haftalık dogmustu. Bir ay hastanede yatirdilar. simdi cok şükür yaşıtlarından iri bile.Kızlar nasılsınız ?
Doktora gidenleriniz olmuş hayırlı güzel haberlerle dönerler inşallah ❤
melekci canım korkutma kendini Allah büyüktür
Kendine iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim previada 36-37yi geçti mi durum tehlikeli diye biliyorum.
Tüp bebek grubundaki arkadaştan biliyorum 35.haftasında yanılmıyorsam ciğer geliştiricisini oldu,yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor
35 hafta bile cok iyi bence.Bebek zaten iki kilo ve uzeri oldugunda cok yatirmiyorlar eve gelebiliyor .Benim erkek kardesim 30 haftalık dogmustu. Bir ay hastanede yatirdilar. simdi cok şükür yaşıtlarından iri bile.Kızlar nasılsınız ?
Doktora gidenleriniz olmuş hayırlı güzel haberlerle dönerler inşallah ❤
melekci canım korkutma kendini Allah büyüktür
Kendine iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim previada 36-37yi geçti mi durum tehlikeli diye biliyorum.
Tüp bebek grubundaki arkadaştan biliyorum 35.haftasında yanılmıyorsam ciğer geliştiricisini oldu,yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor
inşallah kuzumBazısında kasılma ağrı yapmıyormuş kuzum belki o yüzden sende hissetmiyorsun.
Kalbini ferah tut kuzum oğlun vaktinde saatinde gelicek hayırlısıyla.
Yarında güzel haberlerle geldin mi ohh miiss ❤
Bence çok bilinçli ve faydalı bir yöntem kuzum.
En başından beri beynime emziricem sinyalini verdim çok şükür sütüm leke olarak gelmeye başladı psikolojik olarak buda önemli diye düşünüyorum.
Olurda emziremezsem diye aklımdan geçirirken biberon yerine tercihim kaşıktan yanaydı taki bu yöntemle karşılaşana kadar
Buralardayım tatlımm oğluşla uğraşıyorum kocitoyla atıştık onla uğraşıyorum nedir evdeki erkek nüfusundan çektiğim
Eşitlik olacak neyse kiBuralardayım tatlımm oğluşla uğraşıyorum kocitoyla atıştık onla uğraşıyorum nedir evdeki erkek nüfusundan çektiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?