Anladım cnm.Rabbim yardımcımiz olsun.ilk gebeliğim sonlandirildi. 5 yaşında 1 kızım var oda sezeryan.bende olmasi buna bagliyorlar yaşımda 34 ben başın dan beri normal doğum yapabilirmiyim diye dr dr gezdim sezeryandan korktuğum icin sonra dr lar pek yanasmadı sonra eşime dedimki madem sezeryan olacam bağlatayim.Esimde kızıyor du. Bak şimdi neler geldi rahim gidebilir o yüzden herseyi düşünmemek gerekiyormelekci Canin zaten bana ilk sorduklari soru onceden sezeryan mi oldun oldu. Halbuki ilk gebelikti. Ben tup bebek olmasina yoruyorum transferden bir hafta once yumurta toplama yapilmisti ve yumurtalarim su topladi ohss oldum hastanede yattim sanirim o etken oldu
Ama dedigim gibi inan dogumda yapismadigini farketikleri yada rahme yapissa bile rahmi kurtardiklarini okudum icini ferah tutmaya calis biliyorum zor ama Allah buyuk.
Bahsettigim doktorda Ankarada Polat Dursundu ama arastirdigim kadariyla sezeryan previa ameliyatina 15 milyara giriyormus
İnşallah kapanmıştır, beslenmene dikkat ettin mi bebişe kilo aldıracak şeyler yeseydin ?evet ya bazen bende endiselenmiyor degilm ama alistim hep bu düzende olduğu için. Saglikli olsunlarda.Pazartesi kontrolüm var. Umarim büyümüştür ve fark kapanmistir
Sütü falan hic sevmem ama sirf bebek icin ozellikle sut ve yogurdu ihmal etmedim. Dikkat ettim ama bakalim insallah almistir.Birde esimin piskolojik baskısını cekiyorum onun da skntısı var üstümde.İnşallah kapanmıştır, beslenmene dikkat ettin mi bebişe kilo aldıracak şeyler yeseydin ?
Kefir tahin pekmez muz kaşar bunlar da kilo yapıyormuş sanırım bi araştır bak. Eşin niye baskı yapıyor kiSütü falan hic sevmem ama sirf bebek icin ozellikle sut ve yogurdu ihmal etmedim. Dikkat ettim ama bakalim insallah almistir.Birde esimin piskolojik baskısını cekiyorum onun da skntısı var üstümde.
Bende dün bir yerde okudum aynisini ama çok zor bir süreç Allahım yardım etsin herkese.suan için tek duam erken doğum olmasın.Canim ben de cok kafama takmistim arastirirken, yapisma durumjnda rahimi almadan, plasentayi icerde birakip sonradan antibiyotikle dusurdukleri ameliyatlara rastlamistim. Yani hersey mumkun. O yuzden kafana cok takma. Ameliyata girmeden belli olmaz.
Böyle daha mantıklıymışBen iki boy aldım canım minik olan cam büyük olan plastik ikisi de avent :)
Sağol cnm Amin ins.hakkımızda hayırlısıCanm cok cok gecmis olsun ya.Skma canını. Doktor hamile bir kadina nasil böyle olumsuz şeyleri pat pat söylüyor. erkenden sitrese girip dogum yap diye mi yani. ben sana birsey söyleyim doktorlar tahminde bulunabilir ama ne olacağını Allah bilir. Üzülüp bebiside üzme. Tum sıkıntıların gecer insallah
dün canimi sktı ya.Kontrolde bebek kilo almamış olursa bunun hesabını sana soracagim diyor.Kefir tahin pekmez muz kaşar bunlar da kilo yapıyormuş sanırım bi araştır bak. Eşin niye baskı yapıyor ki
Kuzu sağlıklı plastik ama.
Cam biraz ağır oluyor ya çocuğun yüzüne falan düşer mazallah ilerleyen zamanlarda o yüzden kurcalıyor kafamı. İlk doğduğunda değil ama sonradan kendisi tutmak isteyecek falan ayy bilemedim :) Dediğin gibi illa ki cam daha sağlıklı ama bi düşündürüyor insanı. Hala karar veremedim günlerdir düşünüyorum
canım inan ben de anlamadım bende de belirti yok ve yine antibiyotik dedi. kullanmazsan erken doğum tehlikesi var sözünü yineledi sağolsun.
Canım yediğin şeylerin sağlıklı olması gerekiyor bol bol ceviz fındık muz süt et balık protein ve sebze ye bebişe kilo aldırır mutlakadün canimi sktı ya.Kontrolde bebek kilo almamış olursa bunun hesabını sana soracagim diyor.
Ben kilo almamak icin bilinçli yemiyormuşum. Sence yemeyen insan 8 kilo alir mi?adama anlatamiyorum. Millet 30 kilo aliyor diyo bide bana cok biliyor gibi herseyi
Sende bilerek bebeği zayıf bırakmazsın herhalde nasıl bi bakış açısı o öyle. Zaten canın sıkılıyordur bide o sıkmış canınıdün canimi sktı ya.Kontrolde bebek kilo almamış olursa bunun hesabını sana soracagim diyor.
Ben kilo almamak icin bilinçli yemiyormuşum. Sence yemeyen insan 8 kilo alir mi?adama anlatamiyorum. Millet 30 kilo aliyor diyo bide bana cok biliyor gibi herseyi
Hayret birşey yaa bazı doktorlar çok garip. Kendimize mi yiyoruz çoğu şeyi sanki hep bebişe yarasın diye yiyoruz. Hangi vicdan sahibi yememezlik yapabilir saçmalamış hesap sorucam falan diye. Burdan sinir oldum valladün canimi sktı ya.Kontrolde bebek kilo almamış olursa bunun hesabını sana soracagim diyor.
Ay hiç o açıdan düşünmedim canım ağır oluyor yazmışlar da terazi insanı olarak hayatta karar veremem şimdi
Benimde kanımda enfeksiyon çıkıyor hatta ilk çıktığında kültür yaptık üreme olmadı o yüzden ilaç vermediler ama geçen dahiliyeci yine dedi bende dedim henüz yanmam yok yeterli su içemiyorum hala midem bulanıyo dedim tamam belirli verirse ilaç veririz dedi
Canım kağıtta fl yazıyorsa onu 7 ile çarp boyu öyle hesaplanıyorBu arada ilk defa dün dr sordum kilosunu 2 aydır bilmiyorum dedim 1 kilo dedi boyunuda soramadim bir daha birsey der diye
Maşallah canım 1 kiloya geldiniz sizde.Bu arada ilk defa dün dr sordum kilosunu 2 aydır bilmiyorum dedim 1 kilo dedi boyunuda soramadim bir daha birsey der diye
Canım ben oğlumu 38 haftanın içinde kaybettim doktorum o yüzden bunu erken alırım 37 haftada dedi tabi o zaman duruma bakarız ama şimdilik böyle giderse tarih 4 nişan dedi....Neden nisanın ilk haftası alıyorlar canım ?
Paşayı da göreceksinBende yarın doktora gidicem devlette ki kontrolüm var. Büyük ihtimal şeker yüklemesi konusu konuşulacak aç gidicem Zaten yapalım derse yaptıracam :) Her ihtimale karşı 12den sonra yemeyi içmeyi bırakıcam ben Zaten sabah 9.40da randevum
Bana özeldeki doktor 12den sonra yemeyi içmeyi bırak sabah gel demişti ama gitmedim eheh.Paşayı da göreceksinsu da içilmiyormuş ya o takılıyor aklıma kaç saat susuz kalcaz yüklemeden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?