2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Anladım cnm.Rabbim yardımcımiz olsun.ilk gebeliğim sonlandirildi. 5 yaşında 1 kızım var oda sezeryan.bende olmasi buna bagliyorlar yaşımda 34 ben başın dan beri normal doğum yapabilirmiyim diye dr dr gezdim sezeryandan korktuğum icin sonra dr lar pek yanasmadı sonra eşime dedimki madem sezeryan olacam bağlatayim.Esimde kızıyor du. Bak şimdi neler geldi rahim gidebilir o yüzden herseyi düşünmemek gerekiyor

evet ya bazen bende endiselenmiyor degilm ama alistim hep bu düzende olduğu için. Saglikli olsunlarda.Pazartesi kontrolüm var. Umarim büyümüştür ve fark kapanmistir
İnşallah kapanmıştır, beslenmene dikkat ettin mi bebişe kilo aldıracak şeyler yeseydin ?

İnşallah kapanmıştır, beslenmene dikkat ettin mi bebişe kilo aldıracak şeyler yeseydin ?
Sütü falan hic sevmem ama sirf bebek icin ozellikle sut ve yogurdu ihmal etmedim. Dikkat ettim ama bakalim insallah almistir.Birde esimin piskolojik baskısını cekiyorum onun da skntısı var üstümde.

Sütü falan hic sevmem ama sirf bebek icin ozellikle sut ve yogurdu ihmal etmedim. Dikkat ettim ama bakalim insallah almistir.Birde esimin piskolojik baskısını cekiyorum onun da skntısı var üstümde.
Kefir tahin pekmez muz kaşar bunlar da kilo yapıyormuş sanırım bi araştır bak. Eşin niye baskı yapıyor ki

Canim ben de cok kafama takmistim arastirirken, yapisma durumjnda rahimi almadan, plasentayi icerde birakip sonradan antibiyotikle dusurdukleri ameliyatlara rastlamistim. Yani hersey mumkun. O yuzden kafana cok takma. Ameliyata girmeden belli olmaz.
Bende dün bir yerde okudum aynisini ama çok zor bir süreç Allahım yardım etsin herkese.suan için tek duam erken doğum olmasın.

Sağol cnm Amin ins.hakkımızda hayırlısı

Kefir tahin pekmez muz kaşar bunlar da kilo yapıyormuş sanırım bi araştır bak. Eşin niye baskı yapıyor ki
dün canimi sktı ya.Kontrolde bebek kilo almamış olursa bunun hesabını sana soracagim diyor.
Ben kilo almamak icin bilinçli yemiyormuşum. Sence yemeyen insan 8 kilo alir mi?adama anlatamiyorum. Millet 30 kilo aliyor diyo bide bana cok biliyor gibi herseyi

Ay hiç o açıdan düşünmedim canım ağır oluyor yazmışlar da terazi insanı olarak hayatta karar veremem şimdi

canım inan ben de anlamadım bende de belirti yok ve yine antibiyotik dedi. kullanmazsan erken doğum tehlikesi var sözünü yineledi sağolsun.

Benimde kanımda enfeksiyon çıkıyor hatta ilk çıktığında kültür yaptık üreme olmadı o yüzden ilaç vermediler ama geçen dahiliyeci yine dedi bende dedim henüz yanmam yok yeterli su içemiyorum hala midem bulanıyo dedim tamam belirli verirse ilaç veririz dedi

Canım yediğin şeylerin sağlıklı olması gerekiyor bol bol ceviz fındık muz süt et balık protein ve sebze ye bebişe kilo aldırır mutlaka

Sende bilerek bebeği zayıf bırakmazsın herhalde nasıl bi bakış açısı o öyle. Zaten canın sıkılıyordur bide o sıkmış canını boşver takılma sen ona, doğruyu biliyosun sonuçta seninle ilgisi yok bu durumun

Mini_mini cnm bende dün alışveriş için çıktım tabi birsey almadan geldim moralim bozulduğu için bebek arabası baktık iyi birsey alacaksan dedi Kraft ve casual i önerdi onlarda 1600 felan di ben 1000 geçmesin istedim Benettoyu beğenmistim bir yerde sordum adama tavsiye etmem dedi.e bebek satmiyorya belki ondan dir eşim dediki bu na 3 yasindaki binemez felan dedi evet dedi 2 yaşından sonra baston alacaksınız dedi travel sistemler daha çok bebekler için dedi Esimde o zamn niye bu kadar para diyor haklı ama lazım yapacak birsey yok eğer 2 sene kullancaksak çok iyi birsey almaya gerek yok dedim bende

Hayret birşey yaa bazı doktorlar çok garip. Kendimize mi yiyoruz çoğu şeyi sanki hep bebişe yarasın diye yiyoruz. Hangi vicdan sahibi yememezlik yapabilir saçmalamış hesap sorucam falan diye. Burdan sinir oldum valla
LoveAndMarriage gibi küçük olanı cam büyük olanı normal almak mantıklıymış ama bak bunu da düşün kuzu :)

Bu arada ilk defa dün dr sordum kilosunu 2 aydır bilmiyorum dedim 1 kilo dedi boyunuda soramadim bir daha birsey der diye
Canım kağıtta fl yazıyorsa onu 7 ile çarp boyu öyle hesaplanıyor

Bende yarın doktora gidicem devlette ki kontrolüm var. Büyük ihtimal şeker yüklemesi konusu konuşulacak aç gidicem Zaten yapalım derse yaptıracam :) Her ihtimale karşı 12den sonra yemeyi içmeyi bırakıcam ben Zaten sabah 9.40da randevum

Paşayı da göreceksin su da içilmiyormuş ya o takılıyor aklıma kaç saat susuz kalcaz yüklemeden önce

Paşayı da göreceksin su da içilmiyormuş ya o takılıyor aklıma kaç saat susuz kalcaz yüklemeden önce
Bana özeldeki doktor 12den sonra yemeyi içmeyi bırak sabah gel demişti ama gitmedim eheh.
Yatmadan önce su içmeyi bıraksak yeterli olur sanırım bana öyle geldi kuzum. Paşayı gösterir mi yoksa sadece yükleme mi yapar onu bilmiyorum ama umarım görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…