2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar sabah verdigim kan sonuclarinin birazi cikmis moralim bozuldu. Beyaz ve kirmizi kan hucrelerim yukselmis (Wbc, notrofil, lenfosit, monosit) hepsi cok yukselmis sizinki de boylemi umarim gebelikle alakalidir ins hematolojiye vs yollamaz

Canim doktorun mu böyle yat dedi.dun doktoruma sordum özellikle sol tarafina yat dedi.ben zararlı diye o sekilde yatmiyorum[/QUOTE]
Cnm dr özellikle soluna veya sirt üstü yat demedi internette araştırdım bende plesanta previa varya o yüzden yazanlar olmuş yastık koyup yatın diye ondan sordum bende

Kızlar ayagimin altına yastık koyuyorum fakat sirt üstü yatmaktan sirtim agriyor bazen sola yatıyorum ama sürekli sirt üstü yatmam mi gerek açaba bir ümit belki plesanta yukarı cikar
Sırt üstü yatmayı pek önermiyorlar canım kan akışı yavaşladığı için

Gözün aydın canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Doktorun ufak tefek işlerini yap dediğine bakma canım birtek yemeğini yap gerisini boşver.
Allahın izniyle şu zorlu süreçleride atlaysak gerisi hallolur gider

Sagol canim.yemegimi ve sadece toplama isimi yaparim.ins canim hep birlikte atlatacaz.sen nasilsin bebis nasil.kontrolun ne zamandi

Canim doktorun mu böyle yat dedi.dun doktoruma sordum özellikle sol tarafina yat dedi.ben zararlı diye o sekilde yatmiyorum
Cnm dr özellikle soluna veya sirt üstü yat demedi internette araştırdım bende plesanta previa varya o yüzden yazanlar olmuş yastık koyup yatın diye ondan sordum bende[/QUOTE]
O sekilde ve solada yat o zaman canim bence .bebegin gelisimi icinde sol tarafa yatmak cok onemliymis hatta sag tarafa yatmak bile iyi degilmis

Cnm dr özellikle soluna veya sirt üstü yat demedi internette araştırdım bende plesanta previa varya o yüzden yazanlar olmuş yastık koyup yatın diye ondan sordum bende
O sekilde ve solada yat o zaman canim bence .bebegin gelisimi icinde sol tarafa yatmak cok onemliymis hatta sag tarafa yatmak bile iyi degilmis[/QUOTE]
Evet cnm bende biliyorum sol bebek için iyi ama yastıkla sola yatamiyorum sürekli değiştiriyorum

O sekilde ve solada yat o zaman canim bence .bebegin gelisimi icinde sol tarafa yatmak cok onemliymis hatta sag tarafa yatmak bile iyi degilmis

Merhaba kızlar.. Bu plesenta işi çok canımı sıkıyor gerçekten.
Hiç hamileliğimin tadına varamadım. Heran kanamamı gelecek birşey mi olacak diye hep tedirginim. Hiç huzurlu değilim.
Hiçbir hazırlığımda Yok.
Yürüdükten, iş yaptıktan vs sonra; dönerken kalkarken, idrarım geldiğinde rahmimde çıkacak gibi ağrılar kasılmalar oluyor.
Sizin de rahminizde ağrılar var mı kızlar?
Ben sırtüstü yatamıyorum, hep soluma uzanıyorum.

Sende demi plesanta previa var.bende aynıyim kafayı yiyecem araştırmaktan. En kötüsü de totalis pek yukarı çıkmazmis. Duamiz artık erken doğum olmasın.rahim alınmasın ama içten içe kendimi yiyorum bende her tuvalete gittiğimde korkuyorum.CK sukur bu zamana kadar kanamam hiç olmadı ama bundan sonra ani kanamalar olurmuş yattığım yerden bebeğim oynarken çık yavrum yukarı diye dua ediyorum

Benden küçükmüşsün sen öyle diyorsan ben karalar mı bağlayayım
ama ben 3 tane evlat istiyorum. iki isteyenler icin sonraki asama 35 olabilir tabi. ama ben arayi uzun tutarsam 3 e gec kalirim:) birinciyi yapmadan 3.nun piskolojisini yaşıyorum.Nasil hamile kafasi ama

Bende plasenta sorunu yok ama o ağrıların hepsi bende oluyor. Çok fazla yürüme iş yapma. Pozitif ol lütfen. Bebeğin için

ama ben 3 tane evlat istiyorum. iki isteyenler icin sonraki asama 35 olabilir tabi. ama ben arayi uzun tutarsam 3 e gec kalirim:) birinciyi yapmadan 3.nun piskolojisini yaşıyorum.Nasil hamile kafasi ama

ben de kısa tuttum canım gerçi biraz mecburdum kısa tutmaya hatta baya mecburdum 2.yi istiyorsan hemen yap dediler benim de 2,5 yaş olacak araları.. bindik bi alamete inşallah sonu güzel olur ama yakın yapanlar çocuklar okula başlayınca çok iyi olduğunu söylüyorlar dersleri ilgi alanları oyunları hep birbirinin aynı oluyor mutlu büyüyorlar diyorlar çevremde.. tabi ki çocuğun karakterine de bağlı elbette istisnalar vardır her zaman.. yeter ki sağlıkları olsun sonuçta kardeşi kıskanmak da normal.. benim ortanca kardeşimle en küçüğümüz arasında 5 yaş vardı inanılmazzz kıskandı ergenlğine bile yansıdı karakteri öyleydi biraz da

Benimde karnimda baski oluyor.sirt ustu bende yatamıyorum hem karnim agiriyor hem midem yaniyor.canim senin yurumemen ve is yapmaman lazim.bende previa yok kanamam oldu.senin kanaman olacak diye bir sey yok rahat ol.ama kendini hic yorma dikkat et

Canım 16.haftadan beri var ama doktor genellikle yukarı çıkar dediği için dert edinmemiştim. Hatta araştırmamıştım bile.
Ama çıkmadı. Hiç aklıma gelip çeşidini sormadım o stresle. Tek söylediği; plesenta previa. Bu kontrolde çeşidini sorucam artık.
Hatta son kontrolümde rahim alınmaya kadar gidebileceğinden, erken Doğumdan, aniden kanama olabileceğinden, normal bir hastanede sezeryan olamayacağımdan araştırma hastanesine gitmem gerektiğini vs söyledi.
Benimde hiç kanamam olmadı ama aniden gelebilirmiş. Çoooook korkuyorum.
Burada eski konulara baktım hep; doktorları plesenta previada erken doğumu ve kanamayı engelleyen ilaçlar vermişler hep. Çokda faydası olmuş. İlaç kullananlar hep 38'e kadar gelmiş. Hatta ilacın isminide yazmışlar. İ ile başlayan bir ilaçtı. Doktora bunuda soracağım. Sende sor canım.

Benimde karnimda baski oluyor.sirt ustu bende yatamıyorum hem karnim agiriyor hem midem yaniyor.canim senin yurumemen ve is yapmaman lazim.bende previa yok kanamam oldu.senin kanaman olacak diye bir sey yok rahat ol.ama kendini hic yorma dikkat et
Sırtüstü yatmayalım kuzum zaten.
Birde dün akşam araştırdım, sık sık ılık duş alıp öyle yatmak lazımmış. O kasılma ve gerginliği alıyormuş.

Yatamıyorum da dinlenemiyorum da ünivde tez yazıyorum, tüm gün okuldayım.
2 hafta kaldı okul bitmesine.
Böyle olacağını bilsem hiç başlamazdım.
Ev işleri bir taraftan.
Bebek için henüz bir hazırlığımda yok.
Allahım hepimize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…