Aynen bende uzanıyorum veya bacakları dikiyorum o zaman rahatlyorum biraz
Kızlar sizce uras mı uraz mı?
28 :)Bayana yaşı sorulmaz amaCanım merak ettim kaç yaşındasın sen
Benden küçükmüşsün
Evet canım gelmeye başladı,leke gibi iç çamaşırıma damlıyor bazen.cnm senin sütün gelmeye basladimi ?dogumdan önce gelmeye basliyor mu
Sırt üstü yatmayı pek önermiyorlar canım kan akışı yavaşladığı içinKızlar ayagimin altına yastık koyuyorum fakat sirt üstü yatmaktan sirtim agriyor bazen sola yatıyorum ama sürekli sirt üstü yatmam mi gerek açaba bir ümit belki plesanta yukarı cikar
Gözün aydın canım çok güzel haberlerle gelmişsinSlm kizlar.once acildeki doktora gittim o nst istedi ay nst diyince birden korktum ama sukur bir sey cikmadi.her sey yolunda dedi.kendi doktorumlada gorustum yemek vs kolay islerini yap yoksa yemeğini kim yapacak dedi kadin doktoryaonun dışında 855 gram olmus boyuda 33 cm.gecen hafta 28 cm ve 625 gramdi bir haftada bu kadar artamaz demekki yalnış olcmus doktor.ayni acildeki doktor bakti.icim rahatladı her sey yolunda cok sukur
Sagol canim.yemegimi ve sadece toplama isimi yaparim.ins canim hep birlikte atlatacaz.sen nasilsin bebis nasil.kontrolun ne zamandiGözün aydın canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Doktorun ufak tefek işlerini yap dediğine bakma canım birtek yemeğini yap gerisini boşver.
Allahın izniyle şu zorlu süreçleride atlaysak gerisi hallolur gider
Cnm dr özellikle soluna veya sirt üstü yat demedi internette araştırdım bende plesanta previa varya o yüzden yazanlar olmuş yastık koyup yatın diye ondan sordum bende[/QUOTE]Canim doktorun mu böyle yat dedi.dun doktoruma sordum özellikle sol tarafina yat dedi.ben zararlı diye o sekilde yatmiyorum
O sekilde ve solada yat o zaman canim bence .bebegin gelisimi icinde sol tarafa yatmak cok onemliymis hatta sag tarafa yatmak bile iyi degilmis[/QUOTE]Cnm dr özellikle soluna veya sirt üstü yat demedi internette araştırdım bende plesanta previa varya o yüzden yazanlar olmuş yastık koyup yatın diye ondan sordum bende
O sekilde ve solada yat o zaman canim bence .bebegin gelisimi icinde sol tarafa yatmak cok onemliymis hatta sag tarafa yatmak bile iyi degilmis
Cnm dr özellikle soluna veya sirt üstü yat demedi internette araştırdım bende plesanta previa varya o yüzden yazanlar olmuş yastık koyup yatın diye ondan sordum bende
Sende demi plesanta previa var.bende aynıyim kafayı yiyecem araştırmaktan. En kötüsü de totalis pek yukarı çıkmazmis. Duamiz artık erken doğum olmasın.rahim alınmasın ama içten içe kendimi yiyorum bende her tuvalete gittiğimde korkuyorum.CK sukur bu zamana kadar kanamam hiç olmadı ama bundan sonra ani kanamalar olurmuş yattığım yerden bebeğim oynarken çık yavrum yukarı diye dua ediyorumMerhaba kızlar.. Bu plesenta işi çok canımı sıkıyor gerçekten.
Hiç hamileliğimin tadına varamadım. Heran kanamamı gelecek birşey mi olacak diye hep tedirginim. Hiç huzurlu değilim.
Hiçbir hazırlığımda Yok.
Yürüdükten, iş yaptıktan vs sonra; dönerken kalkarken, idrarım geldiğinde rahmimde çıkacak gibi ağrılar kasılmalar oluyor.
Sizin de rahminizde ağrılar var mı kızlar?
Ben sırtüstü yatamıyorum, hep soluma uzanıyorum.
ay Rabbimin mucizesi resmen ya.eminim cok güzel bir duygudur. En kisa zamanda bende tatmak istiyorumEvet canım gelmeye başladı,leke gibi iç çamaşırıma damlıyor bazen.
Geçenlerde burda sormuştum hatta normal gelebilir demişti kızlar
ama ben 3 tane evlat istiyorum. iki isteyenler icin sonraki asama 35 olabilir tabi. ama ben arayi uzun tutarsam 3 e gec kalirim:) birinciyi yapmadan 3.nun piskolojisini yaşıyorum.Nasil hamile kafasi amaBenden küçükmüşsünsen öyle diyorsan ben karalar mı bağlayayım
Merhaba kızlar.. Bu plesenta işi çok canımı sıkıyor gerçekten.
Hiç hamileliğimin tadına varamadım. Heran kanamamı gelecek birşey mi olacak diye hep tedirginim. Hiç huzurlu değilim.
Hiçbir hazırlığımda Yok.
Yürüdükten, iş yaptıktan vs sonra; dönerken kalkarken, idrarım geldiğinde rahmimde çıkacak gibi ağrılar kasılmalar oluyor.
ama ben 3 tane evlat istiyorum. iki isteyenler icin sonraki asama 35 olabilir tabi. ama ben arayi uzun tutarsam 3 e gec kalirim:) birinciyi yapmadan 3.nun piskolojisini yaşıyorum.Nasil hamile kafasi ama
Benimde karnimda baski oluyor.sirt ustu bende yatamıyorum hem karnim agiriyor hem midem yaniyor.canim senin yurumemen ve is yapmaman lazim.bende previa yok kanamam oldu.senin kanaman olacak diye bir sey yok rahat ol.ama kendini hic yorma dikkat etMerhaba kızlar.. Bu plesenta işi çok canımı sıkıyor gerçekten.
Hiçbir hazırlığımda Yok.
Canım 16.haftadan beri var ama doktor genellikle yukarı çıkar dediği için dert edinmemiştim. Hatta araştırmamıştım bile.Sende demi plesanta previa var.bende aynıyim kafayı yiyecem araştırmaktan. En kötüsü de totalis pek yukarı çıkmazmis. Duamiz artık erken doğum olmasın.rahim alınmasın ama içten içe kendimi yiyorum bende her tuvalete gittiğimde korkuyorum.CK sukur bu zamana kadar kanamam hiç olmadı ama bundan sonra ani kanamalar olurmuş yattığım yerden bebeğim oynarken çık yavrum yukarı diye dua ediyorum
Sırtüstü yatmayalım kuzum zaten.Benimde karnimda baski oluyor.sirt ustu bende yatamıyorum hem karnim agiriyor hem midem yaniyor.canim senin yurumemen ve is yapmaman lazim.bende previa yok kanamam oldu.senin kanaman olacak diye bir sey yok rahat ol.ama kendini hic yorma dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?