2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım aynı şey bende de var . Arada ağrım oluyor ama çok az. Geçiyor hemen. 35 de alıcaz dedi dr.

Canım Benimde son kontrolde makat duruştaydı ama doktorum daha zaman var döner dedi şuan tekmeleri sağ ve solda hissediyorum yan duruyor bence

Ağzına sağlık canım çok güzel anlatmış son.kesinlikle yaş farkı olmalı çocuklar arasında benim iki.kuzu arasında tam 4 yaş var...

Canım 3. Gebelik planlı mıydı? Ne güzel çok kardeş olanlara imreniyorum kimseye ihtiyacın kalmaz benim erkek kardeşim var sadece ne abi ne abla keşke olsaydı diyorum

Canım 3. Gebelik planlı mıydı? Ne güzel çok kardeş olanlara imreniyorum kimseye ihtiyacın kalmaz benim erkek kardeşim var sadece ne abi ne abla keşke olsaydı diyorum
Evet cnm isteyerek oldu normal doğum yapan biri olsam 4. Belki düşünürdüm benim de bi erkek kardeşim var ama çok kardeş olanlarada özeniyorum bende annelerimiz ve babalarımızdan sonra bize kalan tek şey kardeş Allahım uzun ömür versin.sizin ilk bebekmiydi

A April wind Sen naptın cnm bu ara Ankaraya gelmiyosunuz sanırım, bide artık çift haneli sayıya düşmüşün bebişin gelmesi için,
Kuzum arabanın kış lastiği yok diye gidemedik.
Otobüste aynı fiyata geliyor bakalım şu sıralar ayarlayıp gitmemiz lazım aslında.

Canım Benimde son kontrolde makat duruştaydı ama doktorum daha zaman var döner dedi şuan tekmeleri sağ ve solda hissediyorum yan duruyor bence
Aynen kuzum bende sağda ve solda hissediyorum Hatta artık tekme değil sürtüyor biryerlerini resmen çok tatlı oluyor :)
Bazılarında bu haftalarda Doğum pozisyonuna geçiyormuş bu da korkutuyormuş erken mi doğacak diye ama alakası yokmuş :)
Ben o hastanede normal yapmak kesinlikle istemiyorum dua ediyorum dönmesin diye.

Kuzum arabanın kış lastiği yok diye gidemedik.
Otobüste aynı fiyata geliyor bakalım şu sıralar ayarlayıp gitmemiz lazım aslında.
Çok kış oldu bu sene tüm Türkiyede ben 1 haftadır hiç dışarı cıkmadım kar buz heryer tabi anayollar açıktır ama bekleyin biraz daha hem kar kalkar hemde havalar biraz daha yumuşar,tam hastalık havası sende riske atma kendini,

Ayni durummudur bilmiyorum ama bu hissi ben 1 aydir yasiyorum.oyle bir fenalik geliyor ki icerden patlamaya geliyorum sanki. disari dogru büyümüyorda sanki mideme dogru sıkıştırıyor benimki.

Sagol canim.yemegimi ve sadece toplama isimi yaparim.ins canim hep birlikte atlatacaz.sen nasilsin bebis nasil.kontrolun ne zamandi
Çok fazla temizliğinide kafaya takma canım,bırak olduğu kadar olsun.
Varsın evin pis kalsın yarın birgün Allah korusun vah tüh demektense kirli kalsın boşver.
Biz çok şükür iyiyiz canım inşallah aradaki fark kapanmıştır diye dua ediyorum
ay Rabbimin mucizesi resmen ya.eminim cok güzel bir duygudur. En kisa zamanda bende tatmak istiyorum
İnşallah en kısa zamanda tadarsın kuzum❤
Psikolojik etkinin olduğu düşüncesindeyim,en başından beri hep olumlu olarak bebeğimi emziricem sütüm olucak sinyali verdim beynime belkide o işe yaradı kim bilir

Aynı olay bende de var. Hatta benim 2 hafta önden gidiyor. Bana da doktor aynı cevabı verdi. Doğum tarihini etkilemez, geriden gelmesin yeter dedi.
Ultrason ile bizim hesabımız aynı değil. Hatta farklı hastanelerde bile farklı çıkıyor.
Muhtemelen bu ilk döllenme tarihinden ya da bebeğin gelişiminden dolayı böyle. :)
Ama esas olarak; son adet tarihinden hesaplanıyor tabi.
Anannem aklıma geldi şimdi; o bu tarih konusuna çok kızıyor. Doktor ne bilirmiş benim ne zaman yattığımı diye.

Amin kuzum inşallah inşallah emzirmekte nasip olur evlatlarımızı❤

Ayni durummudur bilmiyorum ama bu hissi ben 1 aydir yasiyorum.oyle bir fenalik geliyor ki icerden patlamaya geliyorum sanki. disari dogru büyümüyorda sanki mideme dogru sıkıştırıyor benimki.
Elimi hep midenin üstüne koyma gereği duyuyorum sanki midem göbeğimle göğüslerimin arasına sıkışıyor bu ara midem de pek iyi değil sanki ağzımdan çıkacak gibi yedeklerim

Cnn şöyle düşün 38 haftada doğan bi bebekte normal 39 da 40 da doğanda normal sadece kilosu ve boyu 1 hafta önde gidiyo seninki ve bu bir hafta sonraki ölçümlerine tekabül ediyo ama senin bebiş yine aynı haftasında

Aynen canım teşekkür ederim

Elimi hep midenin üstüne koyma gereği duyuyorum sanki midem göbeğimle göğüslerimin arasına sıkışıyor bu ara midem de pek iyi değil sanki ağzımdan çıkacak gibi yedeklerim
Canım bende gastrit ve reflü var hamile kalınca çok zorlar beni diye düşünmüştüm.
Hiçte öyle korktuğum gibi olmadı,buda bebeğin duruşundan kaynaklı.
Baş aşşa sırtı sola dayalı vaziyetteydi son kontrolde bu hem anne için hemde vebek için çok iyiymiş.
Anne için mide sorunlarına neden olmaz baskı olmaz diyordu,bebek içinse sırt solda olduğu için gelişimi açısından sağdan gelen damarlara baskı yapmadığı kan akışının daha iyi olduğu yönündeydi

daha 3 ayimiz var bebek büyüdükce ne yapacaz diye düşünüyorum ben.karninin sekli nasil? benim yukari dogru yukseliyor tostoparlak birsey. disa dogru olmadigindan heralde. Findigin hareketleri nasil bu arada ?Bazi arkadaslar sert tekmeler hissediyormus benim fındığım cok kibar ya usul usul vuruyor sipaaaaammm.

Cnm iki hafta önden gidiyorsan suan 30 haftalik hamilesin öylemi

Canim benimkide bazen iki hafta ilerde cikiyor.ona takilma o dengeleniyormus.doktorumunda dedigi ya iri bir bebek ya da gelisimi ilerde.iri oldugu icin de çıkabilir.
Benim hamileligin başlarında vardi tam tersine simdi daha iyiyim.az yesemde tikaniyirdum

Yuksek seslere artık tepki veriyorlarmış irkiliyorlarmis ondandir.erkek miydi canim bebiş
Bir hafta once gittim kafası asagidaydi dunde dönmüştü kafasi solsaydi.doktor surekli yer degistirir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…