- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Yurt disinda böyle degil burda böyle ne yazikki.her seyi kadindan bekliyorlar.ben oglumu öyle buyutmiyecem ins.
Agri yokta gerginlik hissi bende de var
Ay canim cok sagol bende kataloglara bakiyordum gelir mi diye.begenilen bir ürün birde
Canim cok gecmis olsun.parol icebiliyorsun ama en buyuk ilaci yatmak.iki gun dinlendim kendime geldim.benim doktorum bol c vitamini ve sivi al yazmisti
Gecmis olsun canim sanada
Canim doktorun mu böyle yat dedi.dun doktoruma sordum özellikle sol tarafina yat dedi.ben zararlı diye o sekilde yatmiyorum
Canım 16.haftadan beri var ama doktor genellikle yukarı çıkar dediği için dert edinmemiştim. Hatta araştırmamıştım bile.
Ama çıkmadı. Hiç aklıma gelip çeşidini sormadım o stresle. Tek söylediği; plesenta previa. Bu kontrolde çeşidini sorucam artık.
Hatta son kontrolümde rahim alınmaya kadar gidebileceğinden, erken Doğumdan, aniden kanama olabileceğinden, normal bir hastanede sezeryan olamayacağımdan araştırma hastanesine gitmem gerektiğini vs söyledi.
Benimde hiç kanamam olmadı ama aniden gelebilirmiş. Çoooook korkuyorum.
Burada eski konulara baktım hep; doktorları plesenta previada erken doğumu ve kanamayı engelleyen ilaçlar vermişler hep. Çokda faydası olmuş. İlaç kullananlar hep 38'e kadar gelmiş. Hatta ilacın isminide yazmışlar. İ ile başlayan bir ilaçtı. Doktora bunuda soracağım. Sende sor canım.
Yok kuzu dolu randevuları geçende böyle olmuştu . Hem randevu iptal ediliyor hem yenisini alamıyorumAa neden? Bende arada devlete gidiyorum ama veriyolardı ya da soruyorum söylüyor iyi bir doktora denk gelmek şart
Canım ben görsel olarak ahşapları daha çok beğeniyorum ama kendim bile henüz karar verebilmiş değilim anne yanı mı alsam yoksa diğer türlü mü diye
Benim karnım özellikle bu hafta yırtılacak gibi oldu kaşımak da istemedim çatlak yapıyor diye hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor tavsiye ederim canım
Haydaa çok sinir bozucu bir durumbaşka tarihe buldun mu canım?
Uras
Geçmiş olsun canım o bekleme süreleri iğrenç sana tavsiyem hava çok soğuk değilse bahçede bekle çok salgın var
Sorma kuzu niye olmadığını söylemediler boşuna gitmiş oldum. Yeni randevu da açık değil. Çok gıcık şu sistem ya.Sırt ağrım ve sağ kalçamda ağrı oluyor benim kuzum
Aaa niye kibaşka güne yok mu kuzu ?
Uras :)
Malesef kuzu yokmul en yakın zamanda bulurum inşallahÖyledir o zaman canım.. doktoruma yinede sorarım içimi rahatlatmak için :))
Neden olmuş ya? Başka tarih verdiler mi?
Güzelmiş canım evet ben yurtdışındayım bir araştırayım bu model varmı
Yükleme de yaptıracaktın dimi aç susuz kaldın bideYok kuzu dolu randevuları geçende böyle olmuştu . Hem randevu iptal ediliyor hem yenisini alamıyorumgeçmiş olsun bu arada balım
Sorma kuzu niye olmadığını söylemediler boşuna gitmiş oldum. Yeni randevu da açık değil. Çok gıcık şu sistem ya.
Malesef kuzu yokmul en yakın zamanda bulurum inşallah
Evet kuzu birde erken gittim otobüs erken saatte vardı. Dönüşte de otobüs saati ters kaldı. O yüzden küfür edesim geldi hepYükleme de yaptıracaktın dimi aç susuz kaldın bide
Yapacak bişey yok kuzum keşke önceden haber verseler böyle durumlardaEvet kuzu birde erken gittim otobüs erken saatte vardı. Dönüşte de otobüs saati ters kaldı. O yüzden küfür edesim geldi hep
Dönüşte yedim otobüs bekleyene kadar ama saatlerime maloldu eve dönebilmek
Merhaba kızlar.. Bu plesenta işi çok canımı sıkıyor gerçekten.
Hiç hamileliğimin tadına varamadım. Heran kanamamı gelecek birşey mi olacak diye hep tedirginim. Hiç huzurlu değilim.
Hiçbir hazırlığımda Yok.
Yürüdükten, iş yaptıktan vs sonra; dönerken kalkarken, idrarım geldiğinde rahmimde çıkacak gibi ağrılar kasılmalar oluyor.
Sizin de rahminizde ağrılar var mı kızlar?
Ben sırtüstü yatamıyorum, hep soluma uzanıyorum.
Yok kuzu dolu randevuları geçende böyle olmuştu . Hem randevu iptal ediliyor hem yenisini alamıyorumgeçmiş olsun bu arada balım
Sorma kuzu niye olmadığını söylemediler boşuna gitmiş oldum. Yeni randevu da açık değil. Çok gıcık şu sistem ya.
Malesef kuzu yokmul en yakın zamanda bulurum inşallah
Yapacak bişey yok kuzum keşke önceden haber verseler böyle durumlarda
Yok kızlar haber vermediler MHRS ye baksaydım görürdüm ama aklıma gelmedi hiç bakmadım doğal olarak ama msj falan yok hiç. Kar kış olsa eziyet resmenTeşekkür ederim canımhaber vermediler mi iptal olduğuna dair kötü olmuş ya bu soğukta boşuna gitmiş oldun
Bende iki yas arayla bebek sahibi olmak istiyorum. Tecrübelerini banada aktarırsın artik .:) malum yasim geciyor araya zaman girmesin diye düşünüyoruz ama tabi isler nasil ilerler bilemiyorum
Kaçlık yapıldı yüklemeKızlar şeker sonucum 90 a 140 çıktı dr sorun yok ama dikkat et yediklerine dedi sanırım alt sınırdayım kaçın altında olması gerekiyordu bu değerlerin
Çok güzel yazmışsın canım bende 29 yaşındayım ilk gebeliğim ve Allah nasip etsin inşallah oğluşumu kucağıma alırsam bi daha gebe kalmayı en erken 4 5 yıl sonra istiyorum hem işlerimi tam yoluna koymuş olurum hem de oğluşum büyümüş olur bakalım nasip hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Evet canım gelmeye başladı,leke gibi iç çamaşırıma damlıyor bazen.
Geçenlerde burda sormuştum hatta normal gelebilir demişti kızlar
ama ben 3 tane evlat istiyorum. iki isteyenler icin sonraki asama 35 olabilir tabi. ama ben arayi uzun tutarsam 3 e gec kalirim:) birinciyi yapmadan 3.nun piskolojisini yaşıyorum.Nasil hamile kafasi ama
Bebeğin duruşundandır belki canım bende şuan yok öyle bir durum ama yan duruyor bizim sıpa.Arkadaşlar karnım büyüdükçe artık sanki iki göğüs arama baskı yapmaya başladı midenin olduğu yere oraya hep elimi koyasım geliyo sıkıştırıyo çünkü sanki önceki gebeliklerimde bu kadar erken olmamıştı bu durum,sizde nasıl var mı aranızda yaşayan
Cnn ben malum iki defa ayrıntılıya girdim uzman bişey demedi ama ilk raporda prezentasyon: baş, yazıyodu iki hafta sonraki ayrıntılı raporda prezentasyon: transver baş sağda ,yazıyo galıba bu bebeğin duruş şekli mı demek ama tabi şimdi nasıl duruyo bilmiyorumBebeğin duruşundandır belki canım bende şuan yok öyle bir durum ama yan duruyor bizim sıpa.
Doğum pozisyonuna yada makat duruşa geçmiş olabilir mi?
Öyledir canım benimde ilk girdiğimde makat duruştaydı. Sonra döndü yan. Ama yerleri var daha dönebilir yani. bu haftalarda Doğum pozisyonuna geçtiği de olabiliyormuş öyleyse belki ayaklarıyla itiyor olabilir diye düşündüm bendeCnn ben malum iki defa ayrıntılıya girdim uzman bişey demedi ama ilk raporda prezentasyon: baş, yazıyodu iki hafta sonraki ayrıntılı raporda prezentasyon: transver baş sağda ,yazıyo galıba bu bebeğin duruş şekli mı demek ama tabi şimdi nasıl duruyo bilmiyorum
Hareketleri hep sağda ve solda hissediyorum bide benim bu küçük kuzum esnedım zaman hapşurduğum zaman ya da ani bi kalkış yaptığım zaman beni içerden resmen dürtüyo niye böyle yapıyo bilmiyorum güya 3.gebeliğim tecrübe var ama bu kuzu bambaşka şeyler yaşatıyo bana ilk gebelik gibiÖyledir canım benimde ilk girdiğimde makat duruştaydı. Sonra döndü yan. Ama yerleri var daha dönebilir yani. bu haftalarda Doğum pozisyonuna geçtiği de olabiliyormuş öyleyse belki ayaklarıyla itiyor olabilir diye düşündüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?