2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Teşekkürler canım evde de parol kalmamış eczaneden almam lazım

Merhabalar güzel hamişler doktor kontrolünden geliyorum normalde bebeğin haftasi aynıydı doktorla benim yaptığım hesap uyuşuyordu yani bugün bir hafta önden gidiyor dedi nasil yani dedim bugün 27+5dedim hayır 28+6 dedi bu doğumu erkene mi çekiyor duye sirdso hayir dedi günün 7 Nisan da doluyor ama o gun olcak diye Bir şey de yok dedi o zaman neden önden gidiyor sizce

Yok kuzu dolu randevuları geçende böyle olmuştu . Hem randevu iptal ediliyor hem yenisini alamıyorum geçmiş olsun bu arada balım
Sırt ağrım ve sağ kalçamda ağrı oluyor benim kuzum

Aaa niye ki başka güne yok mu kuzu ?

Uras :)
Sorma kuzu niye olmadığını söylemediler boşuna gitmiş oldum. Yeni randevu da açık değil. Çok gıcık şu sistem ya.

Öyledir o zaman canım.. doktoruma yinede sorarım içimi rahatlatmak için :))

Neden olmuş ya? Başka tarih verdiler mi?

Güzelmiş canım evet ben yurtdışındayım bir araştırayım bu model varmı
Malesef kuzu yokmul en yakın zamanda bulurum inşallah

Yükleme de yaptıracaktın dimi aç susuz kaldın bide

Yükleme de yaptıracaktın dimi aç susuz kaldın bide
Evet kuzu birde erken gittim otobüs erken saatte vardı. Dönüşte de otobüs saati ters kaldı. O yüzden küfür edesim geldi hep
Dönüşte yedim otobüs bekleyene kadar ama saatlerime maloldu eve dönebilmek

Evet kuzu birde erken gittim otobüs erken saatte vardı. Dönüşte de otobüs saati ters kaldı. O yüzden küfür edesim geldi hep
Dönüşte yedim otobüs bekleyene kadar ama saatlerime maloldu eve dönebilmek
Yapacak bişey yok kuzum keşke önceden haber verseler böyle durumlarda

Birebir ayni hislere sahibiz. Bende de previa var ama tamamen kapatmis sirt ustu yatamiyorum direk kasilna ve agri basliyor. Hep hasta gibi hissediyor insan kendini. Kanama olayi zaten tamamen insanin psikolojisini bozuyor. Gece yatip sabah kalktigimda korkarak kalkiyorum birsey var mi diye. Wc ye girmek ayri bir stres her girdigimde kan varmi diye bakmaktan psikoloji kalmadi.

Teşekkür ederim canım haber vermediler mi iptal olduğuna dair kötü olmuş ya bu soğukta boşuna gitmiş oldun

Bende iki yas arayla bebek sahibi olmak istiyorum. Tecrübelerini banada aktarırsın artik .:) malum yasim geciyor araya zaman girmesin diye düşünüyoruz ama tabi isler nasil ilerler bilemiyorum

Hamilelikte basladi bile zorluklari valla dogunca iki canavarla daha tasa vuracam kendimi sanirim

Kızlar şeker sonucum 90 a 140 çıktı dr sorun yok ama dikkat et yediklerine dedi sanırım alt sınırdayım kaçın altında olması gerekiyordu bu değerlerin

nasip canım herşey. geçen sene eğer devam etseydi gebeliğim şimdi ikizlerim 9 aylık olmuş olacaktı. ama olmadı. herşey de vardır bir hayır. Rabbim en doğru zamanı bilir. 34 35 zaten ikinci ve sonraki gebelikler için geç değil, doktorların dediği ilk gebelik 35 ve üstü olursa hani zorlar diyorlar.

Evet canım gelmeye başladı,leke gibi iç çamaşırıma damlıyor bazen.
Geçenlerde burda sormuştum hatta normal gelebilir demişti kızlar

evet normal canım ne güzel inşallah hepimiz emziririz bu sefer çok isityorum en azından 6 ay yani umarım olur.

ama ben 3 tane evlat istiyorum. iki isteyenler icin sonraki asama 35 olabilir tabi. ama ben arayi uzun tutarsam 3 e gec kalirim:) birinciyi yapmadan 3.nun piskolojisini yaşıyorum.Nasil hamile kafasi ama

maşaAllah canım. şartlar uygun olursa neden olmasın :)

Arkadaşlar karnım büyüdükçe artık sanki iki göğüs arama baskı yapmaya başladı midenin olduğu yere oraya hep elimi koyasım geliyo sıkıştırıyo çünkü sanki önceki gebeliklerimde bu kadar erken olmamıştı bu durum,sizde nasıl var mı aranızda yaşayan

Bebeğin duruşundandır belki canım bende şuan yok öyle bir durum ama yan duruyor bizim sıpa.
Doğum pozisyonuna yada makat duruşa geçmiş olabilir mi?

Bebeğin duruşundandır belki canım bende şuan yok öyle bir durum ama yan duruyor bizim sıpa.
Doğum pozisyonuna yada makat duruşa geçmiş olabilir mi?
Cnn ben malum iki defa ayrıntılıya girdim uzman bişey demedi ama ilk raporda prezentasyon: baş, yazıyodu iki hafta sonraki ayrıntılı raporda prezentasyon: transver baş sağda ,yazıyo galıba bu bebeğin duruş şekli mı demek ama tabi şimdi nasıl duruyo bilmiyorum

Öyledir canım benimde ilk girdiğimde makat duruştaydı. Sonra döndü yan. Ama yerleri var daha dönebilir yani. bu haftalarda Doğum pozisyonuna geçtiği de olabiliyormuş öyleyse belki ayaklarıyla itiyor olabilir diye düşündüm bende

Hareketleri hep sağda ve solda hissediyorum bide benim bu küçük kuzum esnedım zaman hapşurduğum zaman ya da ani bi kalkış yaptığım zaman beni içerden resmen dürtüyo niye böyle yapıyo bilmiyorum güya 3.gebeliğim tecrübe var ama bu kuzu bambaşka şeyler yaşatıyo bana ilk gebelik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…