2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar hayirli sabahlar kasilma icin ne kullaniorsunuz? Kucuk kucuk bnmde basladi da .. Ikinci sorum bebegin esi asagidaymis bnm biras yukari cikmis dedi ama korkuttuda progestana basladik aranizda bu durumu yasayan varmi
Magnezyum kullananlar var.
Maden suyu da iyi geliyor ve muz. Geçmiş olsun canım

Ay demiştin dimi sen sorayım ben bunu sağol canım inşallah yapıyorlardır bizim burda da

Kızlar sürekli beyaz ekmek tüketmek istiyorum şaka gibi ki normalde yemezdim 3 gündür gece gündüz sandvic yapıp yiyorum doğuma kadar 30 kilo alcam herhalde
Bağımlılık yapıyor galiba geçen yazmıştım gece gece canım ekmek çekti oturdum sadece yarım ekmek yedim yatmadan önce

E bebek te 250 tl çek alıp 350 tl kullanma kampanyası gelmiş. İnternet sitesine bakın mutlaka . Yine böyle bir kampanya yapmışlardı ben faydalanmıştım
Sms hemen geliyor mu canım ? Ebebek bize uzak bugün gidecektik eğer hemen geliyorsa alalım diyoruz çeki. Şimdi alırız sms geç gelir boşa gitmesin 1 iş günü içinde gelir yazıyor da sitesinde

Heh aynı sekilde gece geldi bana da bi de etrafımda 24 saat acık fırın cok fazla. Cıktım aldım geldim yedim de yedim
Ayy napalım yeniyor valla ben bazen iştahlı oluyorum bazen normal yiyorum ama o açlık çok fena oluyor yemekten kalkıyorum yarım saat Sonra acıkıyorum çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…