2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sms hemen geliyor mu canım ? Ebebek bize uzak bugün gidecektik eğer hemen geliyorsa alalım diyoruz çeki. Şimdi alırız sms geç gelir boşa gitmesin 1 iş günü içinde gelir yazıyor da sitesinde
Kuzu geç kalma ilk 5000 kişiydi sanırım

Kizlar ya dunden beri basim felaket agriyordu aksam tansiyon takibi yaptim aksam en yuksek 14\8 en dusuk 12/7 cikti. Normalde tansiyonum 10/6 dir tansiyonum. Simdi yine bas agrimdan tansiyonumu olctum 12/10 cikti. Kucuk tansiyonum iyice firlamis Cok korkuyorum kanimda da enfeksiyon var. Preaklamsi olmaktan korkuyorun

Canım takibini yapmaya devam et sürekli.
İdrara da baktır en kısa zamanda. Ama kötüye yorma streste etkilemesin

Cnn limonlu şu iç biraz düşsün, doktor bana evde tansıyonunu ve kilonu ölç kontrol et demişti düşük tansiyon sorun değil ama yüksek tansıyon gebelikte sorun senin ki şuan çok sorun değil bence arada olabilir öyle

Çenem düştü ama gidicem annemin misafirleri gelecek. Sabahtan beri koşturuyor bana sadece toz aldırdı oturuyorum boş boş
Ay keşke bende toz alsam yemek yapmaya kalkiyorum birsey olacak diye geri oturuyorum.her yer her yerde valla keşke iyi olsam da yapsam böyle çok zor eşim kızım bana bakıyor ne yiyecez diye Esimde hasta .ay ne zormuş ya benim içide toz al

Eki Görüntüle 2224233
Tam aynı açılardan olmamış ama 16 ve 26. Hafta

Kuzum maaşallah benim göbekte aynı seninki gibi kazağı üstüne çekince bir şey belli olmuyor

Kızlar sürekli beyaz ekmek tüketmek istiyorum şaka gibi ki normalde yemezdim 3 gündür gece gündüz sandvic yapıp yiyorum doğuma kadar 30 kilo alcam herhalde

Bende yıllardır yemezdim ama hamilelikte bazen canım çekiyor yiyorum irade sıfır eve alma canım o şekilde yiyemezsin allahtan eşim pek ekmek yemez kendimde hep tahıllı ekmek bulundururum ama çıtır beyaz ekmek gelirse de önüme affetmem

Kızlar beşiğin türüne karar verdim marka vs araştırmadım ama.. ahşap beşiklerin 3 kademeli olanları varmış ilk etapta anne yanı olarak kullanabiliyormuşuz sonra bebek büyüdükçe düşmesin diye korunağı takıp yükseltebiliyoruz oyun alanı gibi ben bilmiyordum şahsen sizinde aklınızda olsun

Ah sorma kuzum kapalı havalarda bende öyleyim evdeyken zar zor birşeyler yapıyorum sürekli yatmak istiyorum
Evet kuzum kilo gibi duruyor kazak giyince :)
Çok çıkması da iyi değil 19. Haftalarda birden çıkmıştı çok zorlanmıştım yatmakta şimdi şimdi alıştım son aylar kim bilir nasıl olur.

Valla bende memnunum hatta beni görenler kilo almamışsın hiç diyorlar eee diyorum neredeyse 6 kilo aldım nerede bu kilo neredesin kızım diyorum gerçi skinnyler hariç pantalonlarım kazaklarım ve montumu halen giyebiliyorum 1 2 ay için karnım büyürse mont ve kıyafet almayı da düşünmüyorum böyle iyiyiz bence

Bizde öyleyiz eheh mont almama falanda gerek kalmıyor en mutlu olduğum konu

Cnm merak etme.streste etkiliyor sen sürekli takibini yap aynı devam ediyorsa acile git.limon ye

Evet kanda crp bakıldı 20 küsür çıkmıştı 25 ti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…