2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet canım şeker demek iri bebek demek buda sezeryan demek
Arkadaşımda gebelik şekeri vardı,bebeğin başı 2 hafta önden gidiyordu.
37-38.haftada 4 buçuk kiloya yakın sezeryanla oldu
Benimkinin basi iki hafta ilerde ama ilk bastan beri öyle diger yerleride iki haftaya yakin ilerde ortalama 10 gun ilerde çıkıyor.uc aylik seker ortalamada bakilmis o refarans araliginda cikti.bu seker yeni cikti sanirim.ben zaten sezaryan istiyorum

Kuzu maaşallah baya belli uras paşamız
Oturup çekince böyle kocaman çıkıyor ama aslında minik teyzesi :)
Yada benim gözüme gelmiyor büyüklüğü
Geçen monttan böyle az birşey belli oluyordu sevindim az ama dışarda görenler şişko sanmış olabilir

Kuzu Fransada 4 gün kalıyoruz hastanede genelde yıkamıyorlar isteğe göre oluyor ben sadece 3gün isteyeceğim öğrenmek için yoksa doğar doğmaz sadece silecekler bende karşıyım hemen yıkamalarına.
Bizim bebiş mavi ışık altında yatırılcak o kesin kan uyuşmazlığı yüzünden doktor sarılık olur dedi :)

Sağol kuzu
Bekarken bu zamanların hayalini kurardım hep doğuştan anaçlık var yengeç burcundan olsa gerek
Ay bak sen :) bende çok kurdum hayalini rabbim nasip etti ya çok şükür bu günlerimize
Haftaya 6ay bitiyor 7aya gitmiyoruz bazılarımız girdi bile ne güzel dostluk kurduk hepimiz ya. Rabbim bebişlerimizi paylaşmayıda nasip eder inşallah

Şükürler olsun
İnşallah, ben belki son zamanlar burda olmayabilirim ama bırakmam hiç birinizi

Arkadasinin 4 kilo kesin olur zaten son haftalarda kilo alıyorlar.benim 24 haftalikken 33 cm 856 gramdi sali gunu 26 haftalik olcam ne kadar olmustur bilmiyorum

Şükürler olsun
İnşallah, ben belki son zamanlar burda olmayabilirim ama bırakmam hiç birinizi

Evet kızlar paylaşımlara devam ederiz inşallah önce hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alsaydık bu süreçte hepiniz kız kardeş oldunuz bana hayatta en çok eksikliğini hissettiğim şey hepimizde aynı yollardan geçiyoruz en ufak bir evhamı bile soruyoruz tecrubeli annelerimizden yardım alıyoruz şahsen belki bir arkadaşıma yazsam bu kadar detaylı sıkılabilirdi yani iyi ki varsınız

Aynen öyle kuzumm

Cnn geçen bende baktım şifonyerlere netten istikbalde bi model beğendim bundan daha büyüktü bunada baktım hatta,ama karar veremedim yatak odam büyük 2 tane büyük gardırobum var biri bizim biri kızlarımın ama hepsi de dolu bi yer bulabilir miyim bulamam, odadan çıkıp atılacak şeyler var onları bi atsam şifonyerede yer açılacak, geçen ölçtüm biçtim hiç bişeye karar veremedim

Canim alt acma bezi a101 gelmisti aldim birde popo silmek icin islak pamuklu bez gelmisti onuda aldim.bitmemistir bak istersen.soktada ıslak pamuktan var.alkol vs hic bir sey yok icinde

Canim 28. Haftada 1200 du. Boy da 38 cm

Arkadasinin 4 kilo kesin olur zaten son haftalarda kilo alıyorlar.benim 24 haftalikken 33 cm 856 gramdi sali gunu 26 haftalik olcam ne kadar olmustur bilmiyorum
4.5 kiloya kadar normal doğum olabiliyormuş, bazı hastaneler sezeryan daha pahalı olduğu için direk sezeryan diyobiliyormuş, gerçekten sezeryan mı gerekiyor anlamakta zor.

Canim 28. Haftada 1200 du. Boy da 38 cm

Maş. Benimki de şu an normal o zaman. Doktor gayet iyi maşallah dedi ama arkadaşı duyunca bir tedirgin oldum

Evet Instagramda denk geldim 4500 du normal doğum yapmis.ama zor olur doğumu bence cok keserler.gelisimi ilerde mi ordan da anlarsin kilolu oldugunu ozellikle gobek cevresi ne kadar ilerde

Kızlar ıhlamuru cam bitki çayı demliğinde yapıyordum sıcak suyu koymamla çaydanlık ikiye bölündü geçende de dolabın kapağını açtığım gibi 2 tane kase uçtu resmen tuz buz Off elimi neye atsam kırılıyor

Günlerdir ıhlamur içmekten içimde ıhlamur ağaçları çıkacak artık ama hala tam olarak iyileşemedim

Ay geçmiş olsun dikkat ett kuzu
Nazar falan mı var ki
Bende de sakarlık var düşürdüğüm kırdığım şeylerin haddi hesabı yok

İstkbale de baktık ama onda hiçbir şey bulamadık neredeyse sen hangi modeli beğenmiştin canım foto su varsa atabilir misin belki gözümüzden kaçmıştır. Benim kesinlikle almam lazım yerim yok çünkü.

Ay geçmiş olsun dikkat ett kuzu
Nazar falan mı var ki
Bende de sakarlık var düşürdüğüm kırdığım şeylerin haddi hesabı yok

Bende sakarım galiba o kadar çok şey kırdım ki hatta geçen aydı sanırım çaydanlığın üstü elimden kaydı ve düştü kulpunun yarısı kırıldı yani plastiği bile kırmayı başardım

Geçmiş olsun kuzumm bendede sakarlık var bu aralar ellimi neye atsam düşürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…