- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Bekar görümce cok skntı.insallah evlenir giderlerBekar canım 2 yaş büyük benden
Belki olabilir bilemedim sadece koklamakla olur mu kuzu. Ama hiç aşermeyenlerde oluyormuş bende küçükken yediğim ve senelerdir yemediğim birşeyi aşermiştim. Gerçi eksik vitaminden kaynaklanıyor derler öyle bir durum yoksa normaldir
Görümce yorumun içinde teşekkür ederimBakalım ne olacak sonu
Öyle kuzumm aman büyük evi kim temizleyecek ZatenBunla zor baş ediyorum
Benim arkadasim yeni dogum yapti 4150 gram dogmus devlette normal oldu. Bende sasirdim hatta neden bu kiza sezaryan yapmadilar diye.4 bun uzeri sezaryan diye duymuştum hep. ama rahat dogum yapmis yani skntida olmamis4.5 kiloya kadar normal doğum olabiliyormuş, bazı hastaneler sezeryan daha pahalı olduğu için direk sezeryan diyobiliyormuş, gerçekten sezeryan mı gerekiyor anlamakta zor.
Maş. Benimki de şu an normal o zaman. Doktor gayet iyi maşallah dedi ama arkadaşı duyunca bir tedirgin oldum
Kuzum çok sağol valla yardımcı oldu bunlar :)Alt açma bezi paket satılıyor canım tekli tekli olsa 2-3 tane yeterdi aslında. Bebek bezinin olduğu reyonda oluyor. Fotoğrafını atayım sana. Deepend orta ve büyük boy vardı üzerinde bedene göre boyutlar yazıyor. Orta aldım inşallah küçük olmaz.
Alt açma minderi bende aldım canim bu ayrıca hastane için olsun dedim en küçüğü 10 luydu. Deepend muhtemelen orta yeterli olur ama benim hastane eve yakın baya olmayan yada eksik olan eşim alır getirir bir şekilde diye düşündüm. Kotex in gece pedinden aldım bu arada ben normalde de onu kullaniyordum pamuklu ya en rahatı o benceKuzum çok sağol valla yardımcı oldu bunlar :)
Bizim bebek bezini,ıslak mendili falan toptancımız getirecek ama alt açma nasıl satılıyordu bi fikrim yoktu o konuda.
Bi tane alt açma minderi ben aldım bi tanede ablam almış
Dependen beden olarak olması çok iyiymiş,aslında bunşarın bedenlerini bizden önce doğum yapmış olanlara sormak faydalı olur bizim için :)
Benim annemde kardeşimi o kiloda normalle doğurdu , hatta plesantasi aşağıda olduğu için düşük riski ve kanaması olduğu halde 9 ayda doğum yaptı. Ama hep yırtık oluşmuş vajinada ve diğer kısımlarda . Yani ben olsam cesaret edemez sezeryan isterdim kesinlikle canimBenim arkadasim yeni dogum yapti 4150 gram dogmus devlette normal oldu. Bende sasirdim hatta neden bu kiza sezaryan yapmadilar diye.4 bun uzeri sezaryan diye duymuştum hep. ama rahat dogum yapmis yani skntida olmamis
Kuzym sarı ışık değil bende öyle biliyordum.O sarı ışık değil mi canım , bizim büyükler hep sarı giydirir sarı örtü örter. Hatta annem sarı yazma almış oya yapıyor ucuna üstüne atarız bebeğin diyor.
Modelini atsana kuzum beşiğinBende hazırlık aşamasındayım canım beşikle çekmeceli dolabı seçtim gelecek ay alacağız inşallah.
Kıyafetler şimdilik tamam gibi.
Büyük ihtiyaçlar kaldı onlarda şubat gelsin artık yavaştan halletmeyi düşünüyorum.
Az kaldı miniklerimize kavuşmaya
Bizim hastane nasıl yapıyor kuzum bir bilgim yok eğerki yıkıyolarsa yıkamasınlar diye özellikle belirticem.Bence çok güzel ben olsam giyerdim manevi şeyler benim için çok kıymetlidir giyerdim yani
Bende beşik arayışı içindeyim canım hem karyola hem anne yanı hem de sallanan modeller buldum birini seçicem ama taşındıktan sonra alırız 6 aydan sonra odayı ayırmayı düşünüyorum sonra da eksik parçaları tamamlarız.
Canım zaten yıkamıyorlarmış artık sadece siliyolarmış bende birkaç gün yıkamam bebeği o madde çok faydalıymış cildine. Canım sarılık olmaz inşallah bebişler ama o renklerin engelleyeceğini düşünmüyorum ben bende sarı olarak biliyorum canım maviden ziyade
Maşallah kuzum Urasına ve sana belli olmaz mı kız oğluşun var ordaEki Görüntüle 2227043
Otururken belli de ayakta birşeycik yok hele kazak giyince :)
Psikolojik olarak etkinin olduğu yönündeyim canım :)Benimkinin basi iki hafta ilerde ama ilk bastan beri öyle diger yerleride iki haftaya yakin ilerde ortalama 10 gun ilerde çıkıyor.uc aylik seker ortalamada bakilmis o refarans araliginda cikti.bu seker yeni cikti sanirim.ben zaten sezaryan istiyorum
Kuzum 4 gün yatırmalarındaki amaç ney acabaKuzu Fransada 4 gün kalıyoruz hastanede genelde yıkamıyorlar isteğe göre oluyor ben sadece 3gün isteyeceğim öğrenmek için yoksa doğar doğmaz sadece silecekler bende karşıyım hemen yıkamalarına.
Bizim bebiş mavi ışık altında yatırılcak o kesin kan uyuşmazlığı yüzünden doktor sarılık olur dedi :)
Kuzum ben her halukarda indirimli almış olucam :)Canim alt acma bezi a101 gelmisti aldim birde popo silmek icin islak pamuklu bez gelmisti onuda aldim.bitmemistir bak istersen.soktada ıslak pamuktan var.alkol vs hic bir sey yok icinde
İyi yapmışsın kuzum lazım olur kullanırızAlt açma minderi bende aldım canim bu ayrıca hastane için olsun dedim en küçüğü 10 luydu. Deepend muhtemelen orta yeterli olur ama benim hastane eve yakın baya olmayan yada eksik olan eşim alır getirir bir şekilde diye düşündüm. Kotex in gece pedinden aldım bu arada ben normalde de onu kullaniyordum pamuklu ya en rahatı o bence
Amin canımİyi yapmışsın kuzum lazım olur kullanırız
Senin birde oğluş olucak kesin lazım olur
Ped benim evde varmış,geçen çekmecede gördüm.
Neye sevindim biliyomusun,onca tedaviden sonra şuanda o pedlerin orda öylece kullanılmadan durmasına sevindim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ❤
Merhaba ben de Davut hocanın hastası olarak cevap yazmak istedim.Kaç kere özel hastanelere gittiysem bir şey anlamadılar ve bu süreç 3 yıl sürdü.Özel bir hastanedeki doktorun önerisiyle Davut hocayla tanıştım ve daha muayenenin 2. Dksında ne olduğunu söyledi ve ameliyat oldum.6 ay içinde hamile kalırsın dedi ve 5. ayda hamile kaldım.Davut hocanın teşhislerine ve bilgisine çok güveniyorum.Hasta doktor arasındaki elektrikte önemli,bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir.İnternette çok araştırma yapıp strese girmemenizi öneririm.Bu arada sabah 1 ay önce gittiğim Prof gittim zaten 2 tane gebeler e.bakan var 2.önce gittiğim dOct di.bana bir ay önce gittiğim çıkar merak etme.demişti
Bugün için randevu vermişti perinatolog bölümünde baktı .ben 2 önce. Gittiğimi söylemedim hemen soruyorlar ya kaçıncı gebeliğin diye 3.ama bir tane kızım var ilki Spina bifidadan dolayı sonlandirildi felan dedim bebeğe baktı kafasına omuriligi ne kalbine sonra suyuna baktı normal.dedi ben bir daha söyledim previa var diye baktı yukarı çıkmaya başlamış. Dedi şaşırdım dahada çıkar dedi cikmazsa da sorun değil. Dedi.ağzım açık dinledim sonra dedimki hocam diğer drlar rahim alınmasından felan bahsediyorlar yok cnm daha çıkar bu dedi.hocam yapisikmi dedim sen beni dinlemiyor musun dedi azıcık yukarı çıkmış dedi beni nasıl hatırlayacakki 5 dakika gördü sonuçta az birsey çıktığını nasıl. Anlayacak anlamadım 2.gün önce. Resmen rahimi kapatmış ben riske atmam. Seni rahmi alırım dedi bu böyle. Dedi hocam sürekli yatiyorum dedim yukarı çıksın diye öyle. Birşey yok dedi.normal.hayatına dev et dedi bak ne kadar streslisin eşinide strese sokmussun dedi.kızlar ben bu durumdan birsey anlamadım dr açaba benim i korkutmak istemedi numarasini verdi kanaman olursa direk beni ararsın diye
Gerçi 2 gün önce gittiğim. Dr.da vermişti numarasini.şimdi 2.gün önce. Gittiğim. Dr 14 Şubat a bugünkü gittiğim 15 Şubat a verdi .be ne yapacam şimdi.
Geçen aynısını bende düşündüm biliyor musun büyük 2li paketlerden almışım içinden 5-6 tane kullanabilmiştim :)İyi yapmışsın kuzum lazım olur kullanırız
Senin birde oğluş olucak kesin lazım olur
Ped benim evde varmış,geçen çekmecede gördüm.
Neye sevindim biliyomusun,onca tedaviden sonra şuanda o pedlerin orda öylece kullanılmadan durmasına sevindim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ❤
Geceleri coşuyorlar :))Evet gece olduuu yine karnım taş gibiOğlanda gümbür gümbür tekmeliyo
Kuzum çok sağol valla yardımcı oldu bunlar :)
Bizim bebek bezini,ıslak mendili falan toptancımız getirecek ama alt açma nasıl satılıyordu bi fikrim yoktu o konuda.
Bi tane alt açma minderi ben aldım bi tanede ablam almış
Dependen beden olarak olması çok iyiymiş,aslında bunşarın bedenlerini bizden önce doğum yapmış olanlara sormak faydalı olur bizim için :)
Bu arada sabah Ankara için yola çıkıcaz sanırım
Hazır yollar temizken gidip gelelim İnşallah
Canım randevu almadım zaten büyük kadın hastanesi olduğu için sıra olayı çok hızlı ilerliyor. Birde perinatologa gitmem lazım ya önce normal muayene olmam gerekiyor ordan yönlendiriyorlarCanım ben geçen gün bimden aldım sleppy 10 lu, açtım baktım içine çok güzeldi aynı zamanda uni baby ıslak mendil de vardı ondan da aldım pamukla silerim ama yine de bulunsun dedim. Depend de canım bize orta boy olur eğer son aylarda çok kilo almazsak araştırdım da 42 bedene büyük boy iyi geliyo gibi yorumlar vardı
Canım kaçta randevun? Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah mutlaka yaz habersiz bırakma bizi
Anladım canım burada randevusuz asla bakmadıkları için ilk onu sordum inşallah kolaylıkla hallersiniz canımCanım randevu almadım zaten büyük kadın hastanesi olduğu için sıra olayı çok hızlı ilerliyor. Birde perinatologa gitmem lazım ya önce normal muayene olmam gerekiyor ordan yönlendiriyorlarBende bilmiyorum gidince nolacak hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Cnm sweety genç odasında ki şifonyer enine daha geniş ama senin begendığınde bi cekmece fazla, ikisinin de avantajı farklı ,ben küçük kızım için çalışma masasıda bakmıstım ikisi takım olarak düşünmüştüm ama senin begendığınde çok şık, inşallah alır güle güle kullanırsınızİstkbale de baktık ama onda hiçbir şey bulamadık neredeyse sen hangi modeli beğenmiştin canım foto su varsa atabilir misin belki gözümüzden kaçmıştır. Benim kesinlikle almam lazım yerim yok çünkü.
Hadı bklm seni burdan güle oynaya yollayalım inş Güzel haberlerle gidecem inş memleketineCanım randevu almadım zaten büyük kadın hastanesi olduğu için sıra olayı çok hızlı ilerliyor. Birde perinatologa gitmem lazım ya önce normal muayene olmam gerekiyor ordan yönlendiriyorlarBende bilmiyorum gidince nolacak hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Gidince alıcam sırayı yani yazmamışım onu :))Anladım canım burada randevusuz asla bakmadıkları için ilk onu sordum inşallah kolaylıkla hallersiniz canım
İnşallah canıımHadı bklm seni burdan güle oynaya yollayalım inş Güzel haberlerle gidecem inş memleketine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?