2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bekar görümce cok skntı.insallah evlenir giderlercok sevdigimden dua ediyom canm yanlis anlasilmasin o bekar görümcelerden iki tane de bende var biri benle yasit 28 yasinda daha kocaya gidecegi yok ötekisi 37 yasinda Allahtan calisiyor. Basima ekşimeseler bari

Benim arkadasim yeni dogum yapti 4150 gram dogmus devlette normal oldu. Bende sasirdim hatta neden bu kiza sezaryan yapmadilar diye.4 bun uzeri sezaryan diye duymuştum hep. ama rahat dogum yapmis yani skntida olmamis

Kuzum çok sağol valla yardımcı oldu bunlar :)
Bizim bebek bezini,ıslak mendili falan toptancımız getirecek ama alt açma nasıl satılıyordu bi fikrim yoktu o konuda.
Bi tane alt açma minderi ben aldım bi tanede ablam almış
Dependen beden olarak olması çok iyiymiş,aslında bunşarın bedenlerini bizden önce doğum yapmış olanlara sormak faydalı olur bizim için :)

Alt açma minderi bende aldım canim bu ayrıca hastane için olsun dedim en küçüğü 10 luydu. Deepend muhtemelen orta yeterli olur ama benim hastane eve yakın baya olmayan yada eksik olan eşim alır getirir bir şekilde diye düşündüm. Kotex in gece pedinden aldım bu arada ben normalde de onu kullaniyordum pamuklu ya en rahatı o bence

Benim arkadasim yeni dogum yapti 4150 gram dogmus devlette normal oldu. Bende sasirdim hatta neden bu kiza sezaryan yapmadilar diye.4 bun uzeri sezaryan diye duymuştum hep. ama rahat dogum yapmis yani skntida olmamis
Benim annemde kardeşimi o kiloda normalle doğurdu , hatta plesantasi aşağıda olduğu için düşük riski ve kanaması olduğu halde 9 ayda doğum yaptı. Ama hep yırtık oluşmuş vajinada ve diğer kısımlarda . Yani ben olsam cesaret edemez sezeryan isterdim kesinlikle canim

O sarı ışık değil mi canım , bizim büyükler hep sarı giydirir sarı örtü örter. Hatta annem sarı yazma almış oya yapıyor ucuna üstüne atarız bebeğin diyor.
Kuzym sarı ışık değil bende öyle biliyordum.
Mavi yazma oyalarına bakarken tesedüf bir şekilde gördüm.
Daha sora araştırdım mavi ışık kullanılması gerekiyormuş.
Hatta belli bir süre sarı giydirmeyin yenidoğana diye yazıyor bir çok makalede.

"İLK GÜNLER SARI GİYDİRMEYİN"
Bebeklerin doğduğunda üstüne sarı tülbent örtülmesi ve ilk günler sarı renkte kıyafetler giydirilmesi ile sarılığın tedavi olacağı yönündeki inanışların yanlış olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bunlar tamamen hurafe.
Bebeğinizi böyle giydirirseniz, sadece bebeğinizin sarardığının fark edilmesini de engellemiş olursunuz. Bu nedenle kesinlikle sarı giysiler giydirilmesini önermiyoruz" dedi.
Modelini atsana kuzum beşiğin
Ben 2 beşik arasında kararsız kaldım
Aynı düşünüyoruz kuzum bir çok büyük eksiği lubatta düşünüuorum
Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza aldığımız günleri göstersin❤
Bizim hastane nasıl yapıyor kuzum bir bilgim yok eğerki yıkıyolarsa yıkamasınlar diye özellikle belirticem.
Mavi renkmiş kuzum bende sarı olarak biliyordum.
Şimdi aklıma geldi bundan 3-4 sene önce haberlere bir baba çıkmıştı,çocuğunun kan hastalığı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Tedavisini devlet karşılamadığı için sanayide kendi mavi ışıklı küvez gibi bir sistem yapmıştı canım
Eki Görüntüle 2227043
Otururken belli de ayakta birşeycik yok hele kazak giyince :)
Maşallah kuzum Urasına ve sana belli olmaz mı kız oğluşun var orda
Psikolojik olarak etkinin olduğu yönündeyim canım :)
Herşey gönlüne göre olsun kuzum doğumunda hayırlısı olsun
Kuzum 4 gün yatırmalarındaki amaç ney acaba
Uygun olur canım öğrenmek için :)
Kanla ilgili sorunu olan bebeklerde sarılık olma ihtimali daha çokmuş canım,mavi ışık fayda eder belki hiç olmaz kuzum

Canim alt acma bezi a101 gelmisti aldim birde popo silmek icin islak pamuklu bez gelmisti onuda aldim.bitmemistir bak istersen.soktada ıslak pamuktan var.alkol vs hic bir sey yok icinde
Kuzum ben her halukarda indirimli almış olucam :)
Toptan fiyatına gelicek bezimiz falan o tür ihtiyaçları.
Düşünüp yazdığun için çok sağol ❤

İyi yapmışsın kuzum lazım olur kullanırız
Senin birde oğluş olucak kesin lazım olur
Ped benim evde varmış,geçen çekmecede gördüm.
Neye sevindim biliyomusun,onca tedaviden sonra şuanda o pedlerin orda öylece kullanılmadan durmasına sevindim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ❤

Amin canım bende çekmecede aldığım ovulasyon testlerinden kalanları buldum geçen gün , bir garip hissettim hergun yapıp not almışım . Allah'ım kimseye aratmasin bizde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

Merhaba ben de Davut hocanın hastası olarak cevap yazmak istedim.Kaç kere özel hastanelere gittiysem bir şey anlamadılar ve bu süreç 3 yıl sürdü.Özel bir hastanedeki doktorun önerisiyle Davut hocayla tanıştım ve daha muayenenin 2. Dksında ne olduğunu söyledi ve ameliyat oldum.6 ay içinde hamile kalırsın dedi ve 5. ayda hamile kaldım.Davut hocanın teşhislerine ve bilgisine çok güveniyorum.Hasta doktor arasındaki elektrikte önemli,bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir.İnternette çok araştırma yapıp strese girmemenizi öneririm.

Geçen aynısını bende düşündüm biliyor musun büyük 2li paketlerden almışım içinden 5-6 tane kullanabilmiştim :)
Bu arada teşekkür ederim göbüş iltifatı için

Canım ben geçen gün bimden aldım sleppy 10 lu, açtım baktım içine çok güzeldi aynı zamanda uni baby ıslak mendil de vardı ondan da aldım pamukla silerim ama yine de bulunsun dedim. Depend de canım bize orta boy olur eğer son aylarda çok kilo almazsak araştırdım da 42 bedene büyük boy iyi geliyo gibi yorumlar vardı

Bu arada sabah Ankara için yola çıkıcaz sanırım
Hazır yollar temizken gidip gelelim İnşallah

Canım kaçta randevun? Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah mutlaka yaz habersiz bırakma bizi

Canım randevu almadım zaten büyük kadın hastanesi olduğu için sıra olayı çok hızlı ilerliyor. Birde perinatologa gitmem lazım ya önce normal muayene olmam gerekiyor ordan yönlendiriyorlar Bende bilmiyorum gidince nolacak hayırlı haberlerle gelirim inşallah

Anladım canım burada randevusuz asla bakmadıkları için ilk onu sordum inşallah kolaylıkla hallersiniz canım

Cnm sweety genç odasında ki şifonyer enine daha geniş ama senin begendığınde bi cekmece fazla, ikisinin de avantajı farklı ,ben küçük kızım için çalışma masasıda bakmıstım ikisi takım olarak düşünmüştüm ama senin begendığınde çok şık, inşallah alır güle güle kullanırsınız

Hadı bklm seni burdan güle oynaya yollayalım inş Güzel haberlerle gidecem inş memleketine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…