2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yaa bende hep diyordum su pedleri ne zaman kullanmicam diye.yazin almistim olacam diye hala o duruyor gorunce bi garip oluyor insan

Canım düşündüğüm beşiği aşağa foto olarak koyuyorum :)

Canım normal prosedür öyle, normal doğum 4 gün sezaryen 1 hafta. Hatta annemin döneminde fransada 1 hafta normal doğum 2 hafta sezeryanmış. Kontrol amaçlı annenin daha iyi dinlenmesi bebekle daha güzel başbaşa vakit geçirmesi ebelerden her konuda destek alıp eve güvenli gitmesi için. Birde doğum sonra her türlü komplikasyonda hemen müdahale edebilmek için.

Eklentiler

• BB4BB88C-E931-4B25-A2B1-42D4F455D270.webp
    19 KB · Görüntüleme: 34
Cnm bende çok araştırdım davut hocanın iyi oldugünü öğrendiğim için ona gittim ama kapısı dolu zaten bence ugrasmamak için direk rahimi alırım dedi.ben öyle düşünüyorum bu zamana kadar hangi dr gittiysem rahimi acamdan bilemeyiz dediler doğum esnasında karar veriyoruz kurtarmaya çalışıyoruz olmuyorsa sin olarak rahim alıyoruz dedi davit hoca resmen ben direk rahmi alırım dedi bilmiyorum aslında tayfun alper çok iyi ama oda medicalpark ta oradan çıkamam maddi olarak Allah yardımcımiz olsun.sen hala dav ut hocaya mi gidiyorsun

Evet ona gidiyorum.polikinlik günleri az olduğu için çok kalabalık oluyor.tayfun beye arkadaşım gidiyor o daha çok tüp bebek üstüne çalışıyor.size kadın hastalıklarında uzman bir doktor daha iyi olacaktır.annemin de rahimi alındı,Nur hanıma gitmiştik.Biraz sert biri ama alanında o da çok iyi.

eğer anne karnındaki hali doğumdan sonra da devam ediyorsa ben yandım zaten hareketleri çok erken hissettim bir de aşırı harektli maaşallah. o sağlıklı olsun da artık uykusuz gün ve geceler bizi bekler

Sağol canım Nane limon içiyorum bolca da su inşallah ilerlemez
Allah şifa versin. ben 1 haftadır çekiyorum, doktor 1 hafta rapor vermişti, her gün de serum ve c vitamini takviyesi yapıldı. çok üşütmüşüm ben, ciğerler çok kötüydü. evde de bol bol c vitamini ihlamur, pekmezdi derken biraz toparladım. hala kuru öksürük devam ediyor. bu sabah işe gelmek öyle zor geldi ki, sabır diyorum doğum yapınca analık izni de bitince ücretsiz izin almayı düşünüyorum o zaman işe gitmeyi bile özlerim diye diye kendimi motive ederek geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…