Yaa bende hep diyordum su pedleri ne zaman kullanmicam diye.yazin almistim olacam diye hala o duruyor gorunce bi garip oluyor insanİyi yapmışsın kuzum lazım olur kullanırız
Senin birde oğluş olucak kesin lazım olur
Ped benim evde varmış,geçen çekmecede gördüm.
Neye sevindim biliyomusun,onca tedaviden sonra şuanda o pedlerin orda öylece kullanılmadan durmasına sevindim :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ❤
Hayırlı güzel haberler al inşallah kuzumBu arada sabah Ankara için yola çıkıcaz sanırım
Hazır yollar temizken gidip gelelim İnşallah
Hadi hayirli yolculuklar canim bizede yaz cikincaBu arada sabah Ankara için yola çıkıcaz sanırım
Hazır yollar temizken gidip gelelim İnşallah
Amin canımHayırlı güzel haberler al inşallah kuzum
Sağıl cnm belki hemen yazamam ama dönüşte mutlaka haber veririm bende meraktayım ne olacak diyeHadi hayirli yolculuklar canim bizede yaz cikinca
Sen simdi uyuyamazsinda.bence yogurt ye biraz uykusuz cikma yolaAmin canım
Sağıl cnm belki hemen yazamam ama dönüşte mutlaka haber veririm bende meraktayım ne olacak diye
Akşamda uyumuştum can sıkıntısından 10da uyandım :))Sen simdi uyuyamazsinda.bence yogurt ye biraz uykusuz cikma yola
Hadi hayırlı haberlerle gel canımAkşamda uyumuştum can sıkıntısından 10da uyandım :))
Yinede yiyeyim ne kadar uyursam kardır 5 gibi yola çıkıcaz gerçi
Hayirli yolculuklar,guzel haberle gelmen dilegiyle ,isiniz yolunda gitsin ,kolay be cabuk Hal olsunAkşamda uyumuştum can sıkıntısından 10da uyandım :))
Yinede yiyeyim ne kadar uyursam kardır 5 gibi yola çıkıcaz gerçi
İnşallah canımmHadi hayırlı haberlerle gel canım
Amin canım inşallah yorucu gün geçirmeden dönerizHayirli yolculuklar,guzel haberle gelmen dilegiyle ,isiniz yolunda gitsin ,kolay be cabuk Hal olsun(Amin)
Kuzym sarı ışık değil bende öyle biliyordum.
Mavi yazma oyalarına bakarken tesedüf bir şekilde gördüm.
Daha sora araştırdım mavi ışık kullanılması gerekiyormuş.
Hatta belli bir süre sarı giydirmeyin yenidoğana diye yazıyor bir çok makalede.
"İLK GÜNLER SARI GİYDİRMEYİN"
Bebeklerin doğduğunda üstüne sarı tülbent örtülmesi ve ilk günler sarı renkte kıyafetler giydirilmesi ile sarılığın tedavi olacağı yönündeki inanışların yanlış olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bunlar tamamen hurafe.
Bebeğinizi böyle giydirirseniz, sadece bebeğinizin sarardığının fark edilmesini de engellemiş olursunuz. Bu nedenle kesinlikle sarı giysiler giydirilmesini önermiyoruz" dedi.
Modelini atsana kuzum beşiğin
Ben 2 beşik arasında kararsız kaldım
Aynı düşünüyoruz kuzum bir çok büyük eksiği lubatta düşünüuorum
Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza aldığımız günleri göstersin❤
Bizim hastane nasıl yapıyor kuzum bir bilgim yok eğerki yıkıyolarsa yıkamasınlar diye özellikle belirticem.
Mavi renkmiş kuzum bende sarı olarak biliyordum.
Şimdi aklıma geldi bundan 3-4 sene önce haberlere bir baba çıkmıştı,çocuğunun kan hastalığı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Tedavisini devlet karşılamadığı için sanayide kendi mavi ışıklı küvez gibi bir sistem yapmıştı canım
Maşallah kuzum Urasına ve sana belli olmaz mı kız oğluşun var orda
Psikolojik olarak etkinin olduğu yönündeyim canım :)
Herşey gönlüne göre olsun kuzum doğumunda hayırlısı olsun
Kuzum 4 gün yatırmalarındaki amaç ney acaba
Uygun olur canım öğrenmek için :)
Kanla ilgili sorunu olan bebeklerde sarılık olma ihtimali daha çokmuş canım,mavi ışık fayda eder belki hiç olmaz kuzum
Cnm bende çok araştırdım davut hocanın iyi oldugünü öğrendiğim için ona gittim ama kapısı dolu zaten bence ugrasmamak için direk rahimi alırım dedi.ben öyle düşünüyorum bu zamana kadar hangi dr gittiysem rahimi acamdan bilemeyiz dediler doğum esnasında karar veriyoruz kurtarmaya çalışıyoruz olmuyorsa sin olarak rahim alıyoruz dedi davit hoca resmen ben direk rahmi alırım dedi bilmiyorum aslında tayfun alper çok iyi ama oda medicalpark ta oradan çıkamam maddi olarak Allah yardımcımiz olsun.sen hala dav ut hocaya mi gidiyorsunMerhaba ben de Davut hocanın hastası olarak cevap yazmak istedim.Kaç kere özel hastanelere gittiysem bir şey anlamadılar ve bu süreç 3 yıl sürdü.Özel bir hastanedeki doktorun önerisiyle Davut hocayla tanıştım ve daha muayenenin 2. Dksında ne olduğunu söyledi ve ameliyat oldum.6 ay içinde hamile kalırsın dedi ve 5. ayda hamile kaldım.Davut hocanın teşhislerine ve bilgisine çok güveniyorum.Hasta doktor arasındaki elektrikte önemli,bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir.İnternette çok araştırma yapıp strese girmemenizi öneririm.
Evet ona gidiyorum.polikinlik günleri az olduğu için çok kalabalık oluyor.tayfun beye arkadaşım gidiyor o daha çok tüp bebek üstüne çalışıyor.size kadın hastalıklarında uzman bir doktor daha iyi olacaktır.annemin de rahimi alındı,Nur hanıma gitmiştik.Biraz sert biri ama alanında o da çok iyi.Cnm bende çok araştırdım davut hocanın iyi oldugünü öğrendiğim için ona gittim ama kapısı dolu zaten bence ugrasmamak için direk rahimi alırım dedi.ben öyle düşünüyorum bu zamana kadar hangi dr gittiysem rahimi acamdan bilemeyiz dediler doğum esnasında karar veriyoruz kurtarmaya çalışıyoruz olmuyorsa sin olarak rahim alıyoruz dedi davit hoca resmen ben direk rahmi alırım dedi bilmiyorum aslında tayfun alper çok iyi ama oda medicalpark ta oradan çıkamam maddi olarak Allah yardımcımiz olsun.sen hala dav ut hocaya mi gidiyorsun
eğer anne karnındaki hali doğumdan sonra da devam ediyorsa ben yandımKizlar dogumunda Allah hayirlisini versin.bi arkadasim hep normal dogum istiyordu ne hayirliysa o olsun diyordum onada.plesantasi rahime cok yapismis ve rahim incelmis normal doğum yapsa kan kaybindan ölebilirmiş.sezeryani bile cok zor gecmis.bebekte 37 haftada geldi erken gelmesi bile cok iyi olmus.o yuzden ne hayirliysa o dogum olsun bizim icin.
Dun hastanede dogum yapan bir bayanla konustum hamileyken bebegini cok az hissediyormus simdide oyle hep uyuyor diyo hic ağlamıyormuş.bebisi cok tekme atmayanlar daha rahat edecek
Allah şifa versin. ben 1 haftadır çekiyorum, doktor 1 hafta rapor vermişti, her gün de serum ve c vitamini takviyesi yapıldı. çok üşütmüşüm ben, ciğerler çok kötüydü. evde de bol bol c vitamini ihlamur, pekmezdi derken biraz toparladım. hala kuru öksürük devam ediyor. bu sabah işe gelmek öyle zor geldi ki, sabır diyorum doğum yapınca analık izni de bitince ücretsiz izin almayı düşünüyorum o zaman işe gitmeyi bile özlerim diye diye kendimi motive ederek geldimSağol canım Nane limon içiyorum bolca da su inşallah ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?