2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben bugün işe gidemedim canım eklem ağrısı ve halsizlik mahvetti beni böyle devam ederse bende rapor alacağım

Kızlar teyzem bana bi lohusa pijaması yollamış başta yabancı bi marka zannettim belçikada yaşıyodu önceden ama baktım Türk malı markası Haluk & Bayram pijama ,nette araştırdım lohusa sepeti sitesinde bir çok ürünü var biraz pahalı geldi ama dün denedim çok güzel çok rahat bi pijama emzirme için gizli bölüm yapmışlar atarım resmini aklınızda bulunsun belki almışınızdır da

Güle güle giy. :) Ben henüz almadım. şimdi hemen markaya baktım da güzel modeller var. Aklımda bulunsun.

eğer anne karnındaki hali doğumdan sonra da devam ediyorsa ben yandım zaten hareketleri çok erken hissettim bir de aşırı harektli maaşallah. o sağlıklı olsun da artık uykusuz gün ve geceler bizi bekler
Bana ultrasondaki doktor oyle demisti cok hareketli diye yaramaz olur dedi.saglikli bir sekilde dogsunlarda katlaniriz artik

Gunaydin canim ins iyi haberler alirsin

Amin bitanem inşallah çok sağol güzel duan için
Seninle bi geçmişimiz var evet
İnşallah sende hayırlısı ile kavuşursun bebeğine :)

Bende ki uzun kollu ama gizli emzirme bölümünü burada göstermiş,
Canm güle güle giy. Bende dün ciktim carsiya ama icime sinen birsey bulamadim geri eve döndük.internetten baktim biraz da. Bu sefer beden ölçülerimi kestiremiyorum. Dun gittim bi tane emzirme ozellikli yarim atlet bide ic camasir aldim ama küçük geldiler. Sinirlerim bozuldu. :) bosa gitti verdigim para. bedenim sürekli büyüyor . pijama olayinda da kafam karıştı o yüzden.

Merhaba kızlar bakamadım bi kaç gündür yoğunluk koşturmacadan.

C tesi kontrole gittim tam 50 gün sonra oğluşu görecektik ama inat etti iki eliyle de yüzünü kapattı kesinlikle göstermedi bize. Artık bi sonraki kontrole.
Her zaman ki çok iyi baktı yine niğdedeki doktor. Tek tek inceledi. Rahim ağzı kapalı dedi ilk olarak bu çok iyi birşey dedi. Sonra esas böbrek kere baktı biri düzelmiş küçülmüş diğeri aynı ama küçülebilir dedi takipte olacağız dedi. Onun dışında gelişimi önden gidiyor. Kızınız kaç kg doğmuştu dedi. Şu an 1550 gr 38 cm. Normalde doğum 2 nisan idi ama şu an 25 mart gözüküyor.
1 aydır ağzıma acı su geliyordu. Onun için de gaviscon ve mide koruyucu verdi.

İdrar yolu enfeksiyonlarından bahsettim sonuçlara da baktı hemen tit ve kültür istedi. Bugün çıkacaktı birazdan arayıp öğreneceğim. Çok şükür 30. Hafta bitiyor. Eğer çalışıyorsan dedi 6 şubatta ayrılabilirsin ya da devam edebilirsin dedi sağolsun takvimden açtı hesapladı. Ben çok memnunum iyi ki özele de gidiyorum devlete kalsa işimiz Allaha emaney

Kizlar buun kontrolu olanlar insallah hayirli guzel haberlerle donerler insallah. Bebeklerine yeni cici alanlarda saglikla kullansinlar insallah hepsine baktim cok guzeller

Benim tansiyon yuksekligim devam ediyor. Dun aksam 15/8 i gordum. Esim hemen limonlu su yapti sonra 13 e dustu 25 haftadan sonra kasilmalar, tansiyon yuksekligi cikti Allah sonumuzu hayir getirsin birde ustune feci grip olmusum, esime de gecirmisim bir haftadir oksurmekten halim kalmadi Gunler gectikce daha da cok artiyor heyecanim. Acaba beni neler bekliyor, bebegim yasiyacak mi, saglikla o gunleri gorecek miyim diye heyecan icindeyim.. Birde ilk gebelik olunca heyecan iki kat artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…