2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah bebişe inşallah sonuçların da güzel çıkar canım
Kontrol altında tutuyorsun en azından tansiyonunu ölçerek, önlemini de alıyorsun hemen :)
Prof bekliyorum yine görüşmek için kuzular
Perinatolog ile görüştüm ama o kesmiyor beni malum
Gördün mü paşayı

Çok tsk ederim cnm.siz o zaman fakültede doğum yapacaksiniz

Hayırlı haberlerle gelirsin inş cnm.

Canım ben herşeyimi L beden aldım denediğimde M beden oldu ama annem Doğum sonrası çok terlendiğini söyleyince geniş olmaları iyidir deyip 1 beden büyük aldım

Cnm çok geçmiş olsun.öyle kötü şeyler düşünme tabiki sağlıcakla alacaksın kucağına bebeğini. Hepsi üst üste gelince tabi kotu düşüncelerde aklına geliyor inş düzelir cnm sen tansiyonuna dikkat et i çok önemli

Kızlar bu perinatolog ne oluyor ilk bebeğimde o bakmış ti sorun olunca şimdide dr beni randevuda n sonra perinatalogda bakacam demişti orda baktı aynı dr gibi onların ultrasyonu farklı mi oluyor bana hiç renkli de bakılmiyor

Perinatolog riskli gebelik uzmanları oluyor canım. Plesanta sorunun yüzünden yönlendirmiş olabilir seni.

Evet canim hepsi ust uste geldi Rabbim beterinden korusun ama hamile de olunca insanin dayanma gucu azaliyor. Tansiyonum normalde 10/6 ken 25 haftadan sonra hep 14-15 lere cikmaya basladi. Carsamba randevum var doktoruma tekrar soyleyecegim. İnsallah hepimiz saglikla ve guzellikle atlatiriz bu sureci

Canim riskli gebelik uzmani. Benimde ayrintilimi yapmisti, plasenta yuzunden 28 ve 32 hafta tekrar vajinal ultrason randevusu verdi. Onlar daha net bakiyorlar ve anliyorlar.

Canım ben herşeyimi L beden aldım denediğimde M beden oldu ama annem Doğum sonrası çok terlendiğini söyleyince geniş olmaları iyidir deyip 1 beden büyük aldım
canm bayanlara kilosu sorulmaz ama kac kilosun :) ben simdi 68 im .70 i gecicem gibi duruyor bana da L beden olur heralde degil mi .Normalde M bedendim bende

Maşallah bebişe inşallah sonuçların da güzel çıkar canım

Kontrol altında tutuyorsun en azından tansiyonunu ölçerek, önlemini de alıyorsun hemen :)

Gördün mü paşayı
Gördüm kuzummm iyiyiz normaliz

Amin ins cnm seni suan çok iyi anlıyorum Allah yardımcımiz olsun.bol bol.dinlen bende çarşamba gününden sonra Kızkardeşime gidecem orda kalacam onda 2 çocuk bende 1 tane artık ne yaparız bilmem

Endişelenme yazacağım ama bende aynıyım. Tansiyon ve çarpıntı var iki haftadır bende de. Plesenta previanın üzerine birde bu eklendi.
Limonlu su iyi geliyor biraz.
Gidişatımız aynı seninle.
Benimde kontrolüm bugün 16'da. Bakalım ne diyecek.
Perinatolog vajinal mı bakıyor canım?

Beni de daha hiç perinatologa yönlendirmediler. Oysa plesenta previa var ama. Bugün kontrolüm var, belki yönlendirir.

Perinatolog riskli gebelik uzmanları oluyor canım. Plesanta sorunun yüzünden yönlendirmiş olabilir seni.
Cnm bana bakan Prof zaten 1 ay sonra perinatalogda bakarım dedi demek ki hem kadın dogumcu hem.perinatalog baktığına göre ama aynı Ultrasyon da nasıl bakıyorsa öyle baktı ayrıntılı incelemedi yani.
Canim riskli gebelik uzmani. Benimde ayrintilimi yapmisti, plasenta yuzunden 28 ve 32 hafta tekrar vajinal ultrason randevusu verdi. Onlar daha net bakiyorlar ve anliyorlar.
Bende geçen hafta gittiğimde sen aklımda. Kalmışsin hemşire hazırlıyor alttan mi bakacak diye Hayır kesinlikle Altan bakilmaz dedi birde durumun ayrı dedi şaşırdım sana neden bakiyor açaba.inş çıkar cnm yukarı ben hala çok korkuyorum. Bir dr bulsam ona güvensem belki korkularim. Gider ama özele gitmeyi düşünüyorum 32 de n sonra bakacam artik

Ay inş cnm çıkmıştır yukarıya.Allahım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inş. Valla hiç ayrıcalıklı bakılmadi bana belki sana bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…