- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Maşallah bebişeMerhaba kızlar bakamadım bi kaç gündür yoğunluk koşturmacadan.
C tesi kontrole gittim tam 50 gün sonra oğluşu görecektik ama inat etti iki eliyle de yüzünü kapattı kesinlikle göstermedi bize. Artık bi sonraki kontrole.
Her zaman ki çok iyi baktı yine niğdedeki doktor. Tek tek inceledi. Rahim ağzı kapalı dedi ilk olarak bu çok iyi birşey dedi. Sonra esas böbrek kere baktı biri düzelmiş küçülmüş diğeri aynı ama küçülebilir dedi takipte olacağız dedi. Onun dışında gelişimi önden gidiyor. Kızınız kaç kg doğmuştu dedi. Şu an 1550 gr 38 cm. Normalde doğum 2 nisan idi ama şu an 25 mart gözüküyor.
1 aydır ağzıma acı su geliyordu. Onun için de gaviscon ve mide koruyucu verdi.
İdrar yolu enfeksiyonlarından bahsettim sonuçlara da baktı hemen tit ve kültür istedi. Bugün çıkacaktı birazdan arayıp öğreneceğim. Çok şükür 30. Hafta bitiyor. Eğer çalışıyorsan dedi 6 şubatta ayrılabilirsin ya da devam edebilirsin dedi sağolsun takvimden açtı hesapladı. Ben çok memnunum iyi ki özele de gidiyorum devlete kalsa işimiz Allaha emaney
Kontrol altında tutuyorsun en azından tansiyonunu ölçerek, önlemini de alıyorsun hemen :)Kizlar buun kontrolu olanlar insallah hayirli guzel haberlerle donerler insallah. Bebeklerine yeni cici alanlarda saglikla kullansinlar insallah hepsine baktim cok guzeller
Benim tansiyon yuksekligim devam ediyor. Dun aksam 15/8 i gordum. Esim hemen limonlu su yapti sonra 13 e dustu25 haftadan sonra kasilmalar, tansiyon yuksekligi cikti Allah sonumuzu hayir getirsin birde ustune feci grip olmusum, esime de gecirmisim bir haftadir oksurmekten halim kalmadi Gunler gectikce daha da cok artiyor heyecanim. Acaba beni neler bekliyor, bebegim yasiyacak mi, saglikla o gunleri gorecek miyim diye heyecan icindeyim.. Birde ilk gebelik olunca heyecan iki kat artiyor
Gördün mü paşayıProf bekliyorum yine görüşmek için kuzular
Perinatolog ile görüştüm ama o kesmiyor beni malum
Çok tsk ederim cnm.siz o zaman fakültede doğum yapacaksinizEvet ona gidiyorum.polikinlik günleri az olduğu için çok kalabalık oluyor.tayfun beye arkadaşım gidiyor o daha çok tüp bebek üstüne çalışıyor.size kadın hastalıklarında uzman bir doktor daha iyi olacaktır.annemin de rahimi alındı,Nur hanıma gitmiştik.Biraz sert biri ama alanında o da çok iyi.
Hayırlı haberlerle gelirsin inş cnm.Günaydın güzel hamişler..
Uyku tutmadı beni, 3-4 saatlik uykuyla duruyorum.
Bugün kontrol günüm, oğluşumu görücem diye heyecanlıyım..
Bir taraftan da stresliyim, umarım kötü şeyler duymam. Bu plesenta sinir etti beni.
Canım ben herşeyimi L beden aldım denediğimde M beden oldu ama annem Doğum sonrası çok terlendiğini söyleyince geniş olmaları iyidir deyip 1 beden büyük aldımCanm güle güle giy. Bende dün ciktim carsiya ama icime sinen birsey bulamadim geri eve döndük.internetten baktim biraz da. Bu sefer beden ölçülerimi kestiremiyorum. Dun gittim bi tane emzirme ozellikli yarim atlet bide ic camasir aldim ama küçük geldiler. Sinirlerim bozuldu. :) bosa gitti verdigim para. bedenim sürekli büyüyor . pijama olayinda da kafam karıştı o yüzden.
Hayırlı haberlerle gel cnm insKızlar bugün benimde kontrolüm var çokkk merak ediyorum oğluşumu 2 aydır gitmedim dr uma bakalım neler diyecek?
Cnm çok geçmiş olsun.öyle kötü şeyler düşünme tabiki sağlıcakla alacaksın kucağına bebeğini. Hepsi üst üste gelince tabi kotu düşüncelerde aklına geliyor inş düzelir cnm sen tansiyonuna dikkat et i çok önemliKizlar buun kontrolu olanlar insallah hayirli guzel haberlerle donerler insallah. Bebeklerine yeni cici alanlarda saglikla kullansinlar insallah hepsine baktim cok guzeller
Benim tansiyon yuksekligim devam ediyor. Dun aksam 15/8 i gordum. Esim hemen limonlu su yapti sonra 13 e dustu25 haftadan sonra kasilmalar, tansiyon yuksekligi cikti Allah sonumuzu hayir getirsin birde ustune feci grip olmusum, esime de gecirmisim bir haftadir oksurmekten halim kalmadi Gunler gectikce daha da cok artiyor heyecanim. Acaba beni neler bekliyor, bebegim yasiyacak mi, saglikla o gunleri gorecek miyim diye heyecan icindeyim.. Birde ilk gebelik olunca heyecan iki kat artiyor
Perinatolog riskli gebelik uzmanları oluyor canım. Plesanta sorunun yüzünden yönlendirmiş olabilir seni.Kızlar bu perinatolog ne oluyor ilk bebeğimde o bakmış ti sorun olunca şimdide dr beni randevuda n sonra perinatalogda bakacam demişti orda baktı aynı dr gibi onların ultrasyonu farklı mi oluyor bana hiç renkli de bakılmiyor
Cnm çok geçmiş olsun.öyle kötü şeyler düşünme tabiki sağlıcakla alacaksın kucağına bebeğini. Hepsi üst üste gelince tabi kotu düşüncelerde aklına geliyor inş düzelir cnm sen tansiyonuna dikkat et i çok önemli
Kızlar bu perinatolog ne oluyor ilk bebeğimde o bakmış ti sorun olunca şimdide dr beni randevuda n sonra perinatalogda bakacam demişti orda baktı aynı dr gibi onların ultrasyonu farklı mi oluyor bana hiç renkli de bakılmiyor
canm bayanlara kilosu sorulmaz ama kac kilosun :) ben simdi 68 im .70 i gecicem gibi duruyor bana da L beden olur heralde degil mi .Normalde M bedendim bendeCanım ben herşeyimi L beden aldım denediğimde M beden oldu ama annem Doğum sonrası çok terlendiğini söyleyince geniş olmaları iyidir deyip 1 beden büyük aldım
Gördüm kuzummm iyiyiz normalizMaşallah bebişeinşallah sonuçların da güzel çıkar canım
Kontrol altında tutuyorsun en azından tansiyonunu ölçerek, önlemini de alıyorsun hemen :)
Gördün mü paşayı
Sen geldin mi ankaraya ?Bugün kar yagiyor ,dönüş yolunda dikkatli .Hadi iyi haberlerini bekliyoruzProf bekliyorum yine görüşmek için kuzular
Perinatolog ile görüştüm ama o kesmiyor beni malum
Yine mi kar yağıyor ankaraya, bi biz göremedik karıSen geldin mi ankaraya ?Bugün kar yagiyor ,dönüş yolunda dikkat olun aman .Hadi iyi haberlerini bekliyoruz
Amin ins cnm seni suan çok iyi anlıyorum Allah yardımcımiz olsun.bol bol.dinlen bende çarşamba gününden sonra Kızkardeşime gidecem orda kalacam onda 2 çocuk bende 1 tane artık ne yaparız bilmemEvet canim hepsi ust uste geldi Rabbim beterinden korusun ama hamile de olunca insanin dayanma gucu azaliyor. Tansiyonum normalde 10/6 ken 25 haftadan sonra hep 14-15 lere cikmaya basladi. Carsamba randevum var doktoruma tekrar soyleyecegim. İnsallah hepimiz saglikla ve guzellikle atlatiriz bu sureci
Cnm l olur galiba.bir tane açıp bakarsın ona göre anlarsın olup olmauacaginicanm bayanlara kilosu sorulmaz ama kac kilosun :) ben simdi 68 im .70 i gecicem gibi duruyor bana da L beden olur heralde degil mi .Normalde M bedendim bende
Yine yağıyor valla. O kadar cok yagdi ki bu yil bende şaşkınım. Gecen yil hic kar düşmemişti. Yagarken guzel ama sonra buz tutuyor soguk oluyor. O en sevmedigim aşamaYine mi kar yağıyor ankaraya, bi biz göremedik karı
Endişelenme yazacağım ama bende aynıyım. Tansiyon ve çarpıntı var iki haftadır bende de. Plesenta previanın üzerine birde bu eklendi.Evet canim hepsi ust uste geldi Rabbim beterinden korusun ama hamile de olunca insanin dayanma gucu azaliyor. Tansiyonum normalde 10/6 ken 25 haftadan sonra hep 14-15 lere cikmaya basladi. Carsamba randevum var doktoruma tekrar soyleyecegim. İnsallah hepimiz saglikla ve guzellikle atlatiriz bu sureci
Kızlar bu perinatolog ne oluyor ilk bebeğimde o bakmış ti sorun olunca şimdide dr beni randevuda n sonra perinatalogda bakacam demişti orda baktı aynı dr gibi onların ultrasyonu farklı mi oluyor bana hiç renkli de bakılmiyor
Cnm bana bakan Prof zaten 1 ay sonra perinatalogda bakarım dedi demek ki hem kadın dogumcu hem.perinatalog baktığına göre ama aynı Ultrasyon da nasıl bakıyorsa öyle baktı ayrıntılı incelemedi yani.Perinatolog riskli gebelik uzmanları oluyor canım. Plesanta sorunun yüzünden yönlendirmiş olabilir seni.
Bende geçen hafta gittiğimde sen aklımda. Kalmışsin hemşire hazırlıyor alttan mi bakacak diye Hayır kesinlikle Altan bakilmaz dedi birde durumun ayrı dedi şaşırdım sana neden bakiyor açaba.inş çıkar cnm yukarı ben hala çok korkuyorum. Bir dr bulsam ona güvensem belki korkularim. Gider ama özele gitmeyi düşünüyorum 32 de n sonra bakacam artikCanim riskli gebelik uzmani. Benimde ayrintilimi yapmisti, plasenta yuzunden 28 ve 32 hafta tekrar vajinal ultrason randevusu verdi. Onlar daha net bakiyorlar ve anliyorlar.
Ay inş cnm çıkmıştır yukarıya.Allahım hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inş. Valla hiç ayrıcalıklı bakılmadi bana belki sana bakarlarEndişelenme yazacağım ama bende aynıyım. Tansiyon ve çarpıntı var iki haftadır bende de. Plesenta previanın üzerine birde bu eklendi.
Limonlu su iyi geliyor biraz.
Gidişatımız aynı seninle.
Benimde kontrolüm bugün 16'da. Bakalım ne diyecek.
Perinatolog vajinal mı bakıyor canım?
Beni de daha hiç perinatologa yönlendirmediler.Oysa plesenta previa var ama. Bugün kontrolüm var, belki yönlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?