2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım perinatologlar yanlış bilmiyorsam ekstra 4 yıl daha okuyorlarmış ve riskli gebelik uzmanı oluyorlar sen aletlere takılma onu biz anlayamayız önemli olan bakıp görmesi yorumlaması ve ona göre yönlendirmesi

Biz de hafta sonu gittik baya indirim vardı mağazaya göre mi değişiyor acaba
Ben cede cnm mağazaya göre değişiyor birde bayagi büyük ama erkek bebekler için yeni sezon vardı onlar da pahali geldi bana koca mağazada 2 çeşit hastane çıkışı kalmış annemin toptancı si var çarşamba ordan alacam eksiklerimi inş zaten 3 ay alacam.hepsini sonra si için bebisimle. Cikar alırım birde çok hediye getiren oluyor

Hastane çıkışı bende bulamadım canım 2 model kalmış onlar da erkek bebekler içindi. Annem de hediye getiren olur dedi kıyafet işini kapattık gibi bizde sadece bir iki takım daha hastane çıkışı alalım diyoruz o kadar

Kizlaaarrrr neredeseniz hele bi ses verin . kimsecikler yok burada .Giriyorum cikiyorum hic bildirim yok .Bildirimsiz kaldim
Cnm pijama bedenlerini L beden al bende m beden giyiyordum ama kilo aldım 68 im daha da göbüşler büyüyecek, aldığın ürünleri değiştirme imkanın varsa değiştir küçük gelenleri,

Kizlaaarrrr neredeseniz hele bi ses verin . kimsecikler yok burada .Giriyorum cikiyorum hic bildirim yok .Bildirimsiz kaldim

Ben ankaraya geldim.bakamıyorum hiç nete. ..şu an evde eşim ; babam; 3 çocuk ( 2,5 .6,5 ve 8 yaş olmak üzere) + .karnımdaki bebişim. Cümbür cemaat takılıyoruz. Babam da aslında bebek gibi. O da uyuyor altını temizliyorum yemeğini hazırlıyorum. Kendimi dinleyecek zaman yok. Ama çok şükür bu günlerimize de. Şikayetçi değilim.

Cnm pijama bedenlerini L beden al bende m beden giyiyordum ama kilo aldım 68 im daha da göbüşler büyüyecek, aldığın ürünleri değiştirme imkanın varsa değiştir küçük gelenleri,
Bende 68 olmusum, hayatımda ilk defa bu kiloya geldim. Galiba 70 i geçeceğiz doğuma kadar

Kızlar dünden beri oğluşumun hareketlerini çok derinden hissediyorum net hissetmiyorum çok hafif geliyor hareketleri. Sadece akşam 11 gibi sert hissediyorum normal mi acaba

melekci Canim detayli kagidina riskli gebelik doktoru boyle yazmisti. Kendi gittigim prof alttan bakamam dedi ama ayni profun yonlendirdigi riskli gebelik doktorunun alttan bakmasina izin veriyor. Bende anlamadik bu durumu.

Eklentiler

• IMG_20190121_145339.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 46
Amin kuzum inşallah inşallah
İnsan ilk başta göresiye bir garip hissesiyor demi :)
Geçen aynısını bende düşündüm biliyor musun büyük 2li paketlerden almışım içinden 5-6 tane kullanabilmiştim :)
Bu arada teşekkür ederim göbüş iltifatı için
Kalanınıda doğumda kullanırız artık kuzum :)
Bende çok gerek görmedikçe ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum canım pamuk en güzeli :)
Islak mendili alıp koyucam dışarı çıkınca falan kullanırım
Depend o zaman orta boy almalı onuda not ettim ❤

Çok güzel düşünülmüş bir sistem canım o zaman,heleki ilk bebekleri olacak acemi anneler için çok iyi oluyordur.

Bu arada beşiğidr gayet kullanışlı duruyor canım güle güle kullanın❤

Maşallah canım oğluşun gelişimi çok güzel
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar :)
Kuzum tansiyonunu devamlı takip ediyor musun
Doktorunun bu yükseklikten haberi var mı

Kızlar dünden beri oğluşumun hareketlerini çok derinden hissediyorum net hissetmiyorum çok hafif geliyor hareketleri. Sadece akşam 11 gibi sert hissediyorum normal mi acaba
Kuzum geçen gün aynısı benimde başıma geldi böyle hafif hafif hissettim hareketlerini.
Akşama doğru güçlü hissettim,güçlü hissetmesem acile gidicektim.
Benim durumumu biliyorsun,doktor hareketlerini takip et dedi.
İçine sinmiyorsa bir gidip baktırsan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…