Çok şükür canım sevindim iyi olmasınaGördüm kuzummm iyiyiz normaliz
Biz de hafta sonu gittik baya indirim vardı mağazaya göre mi değişiyor acabaKızlar dün azıcık birseyler aldım. E bebekle indirim.var diye gittim ama yoktu paylaşacam öbür yerimizde
Cnm bana bakan Prof zaten 1 ay sonra perinatalogda bakarım dedi demek ki hem kadın dogumcu hem.perinatalog baktığına göre ama aynı Ultrasyon da nasıl bakıyorsa öyle baktı ayrıntılı incelemedi yani.
Bende geçen hafta gittiğimde sen aklımda. Kalmışsin hemşire hazırlıyor alttan mi bakacak diye Hayır kesinlikle Altan bakilmaz dedi birde durumun ayrı dedi şaşırdım sana neden bakiyor açaba.inş çıkar cnm yukarı ben hala çok korkuyorum. Bir dr bulsam ona güvensem belki korkularim. Gider ama özele gitmeyi düşünüyorum 32 de n sonra bakacam artik
Ben cede cnm mağazaya göre değişiyor birde bayagi büyük ama erkek bebekler için yeni sezon vardı onlar da pahali geldi bana koca mağazada 2 çeşit hastane çıkışı kalmış annemin toptancı si var çarşamba ordan alacam eksiklerimi inş zaten 3 ay alacam.hepsini sonra si için bebisimle. Cikar alırım birde çok hediye getiren oluyorBiz de hafta sonu gittik baya indirim vardı mağazaya göre mi değişiyor acaba
Hastane çıkışı bende bulamadım canım 2 model kalmış onlar da erkek bebekler içindi. Annem de hediye getiren olur dedi kıyafet işini kapattık gibi bizde sadece bir iki takım daha hastane çıkışı alalım diyoruz o kadarBen cede cnm mağazaya göre değişiyor birde bayagi büyük ama erkek bebekler için yeni sezon vardı onlar da pahali geldi bana koca mağazada 2 çeşit hastane çıkışı kalmış annemin toptancı si var çarşamba ordan alacam eksiklerimi inş zaten 3 ay alacam.hepsini sonra si için bebisimle. Cikar alırım birde çok hediye getiren oluyor
Bende 69 um canımcanm bayanlara kilosu sorulmaz ama kac kilosun :) ben simdi 68 im .70 i gecicem gibi duruyor bana da L beden olur heralde degil mi .Normalde M bedendim bende
Cnm pijama bedenlerini L beden al bende m beden giyiyordum ama kilo aldım 68 im daha da göbüşler büyüyecek, aldığın ürünleri değiştirme imkanın varsa değiştir küçük gelenleri,Kizlaaarrrr neredeseniz hele bi ses verin . kimsecikler yok burada .Giriyorum cikiyorum hic bildirim yok .Bildirimsiz kaldim
Kizlaaarrrr neredeseniz hele bi ses verin . kimsecikler yok burada .Giriyorum cikiyorum hic bildirim yok .Bildirimsiz kaldim
Bende 68 olmusum, hayatımda ilk defa bu kiloya geldim. Galiba 70 i geçeceğiz doğuma kadarCnm pijama bedenlerini L beden al bende m beden giyiyordum ama kilo aldım 68 im daha da göbüşler büyüyecek, aldığın ürünleri değiştirme imkanın varsa değiştir küçük gelenleri,
Amin kuzum inşallah inşallahAmin canımbende çekmecede aldığım ovulasyon testlerinden kalanları buldum geçen gün , bir garip hissettim hergun yapıp not almışım . Allah'ım kimseye aratmasin bizde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Kalanınıda doğumda kullanırız artık kuzum :)Geçen aynısını bende düşündüm biliyor musun büyük 2li paketlerden almışım içinden 5-6 tane kullanabilmiştim :)
Bu arada teşekkür ederim göbüş iltifatı için
Bende çok gerek görmedikçe ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum canım pamuk en güzeli :)Canım ben geçen gün bimden aldım sleppy 10 lu, açtım baktım içine çok güzeldi aynı zamanda uni baby ıslak mendil de vardı ondan da aldım pamukla silerim ama yine de bulunsun dedim. Depend de canım bize orta boy olur eğer son aylarda çok kilo almazsak araştırdım da 42 bedene büyük boy iyi geliyo gibi yorumlar vardı
Canım kaçta randevun? Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah mutlaka yaz habersiz bırakma bizi
Aynen bende bi tuhaf oldum canım orda öylece kullanılmadan durmalarına çok sevindim :))Yaa bende hep diyordum su pedleri ne zaman kullanmicam diye.yazin almistim olacam diye hala o duruyor gorunce bi garip oluyor insan
Çok güzel düşünülmüş bir sistem canım o zaman,heleki ilk bebekleri olacak acemi anneler için çok iyi oluyordur.Canım düşündüğüm beşiği aşağa foto olarak koyuyorum :)
Canım normal prosedür öyle, normal doğum 4 gün sezaryen 1 hafta. Hatta annemin döneminde fransada 1 hafta normal doğum 2 hafta sezeryanmış. Kontrol amaçlı annenin daha iyi dinlenmesi bebekle daha güzel başbaşa vakit geçirmesi ebelerden her konuda destek alıp eve güvenli gitmesi için. Birde doğum sonra her türlü komplikasyonda hemen müdahale edebilmek için.
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz sağ salim kavuşuruz evlatlarımızaAmin bitanem inşallah çok sağol güzel duan için
Seninle bi geçmişimiz var evet
İnşallah sende hayırlısı ile kavuşursun bebeğine :)
Maşallah canım oğluşun gelişimi çok güzelMerhaba kızlar bakamadım bi kaç gündür yoğunluk koşturmacadan.
C tesi kontrole gittim tam 50 gün sonra oğluşu görecektik ama inat etti iki eliyle de yüzünü kapattı kesinlikle göstermedi bize. Artık bi sonraki kontrole.
Her zaman ki çok iyi baktı yine niğdedeki doktor. Tek tek inceledi. Rahim ağzı kapalı dedi ilk olarak bu çok iyi birşey dedi. Sonra esas böbrek kere baktı biri düzelmiş küçülmüş diğeri aynı ama küçülebilir dedi takipte olacağız dedi. Onun dışında gelişimi önden gidiyor. Kızınız kaç kg doğmuştu dedi. Şu an 1550 gr 38 cm. Normalde doğum 2 nisan idi ama şu an 25 mart gözüküyor.
1 aydır ağzıma acı su geliyordu. Onun için de gaviscon ve mide koruyucu verdi.
İdrar yolu enfeksiyonlarından bahsettim sonuçlara da baktı hemen tit ve kültür istedi. Bugün çıkacaktı birazdan arayıp öğreneceğim. Çok şükür 30. Hafta bitiyor. Eğer çalışıyorsan dedi 6 şubatta ayrılabilirsin ya da devam edebilirsin dedi sağolsun takvimden açtı hesapladı. Ben çok memnunum iyi ki özele de gidiyorum devlete kalsa işimiz Allaha emaney
Kuzum tansiyonunu devamlı takip ediyor musunKizlar buun kontrolu olanlar insallah hayirli guzel haberlerle donerler insallah. Bebeklerine yeni cici alanlarda saglikla kullansinlar insallah hepsine baktim cok guzeller
Benim tansiyon yuksekligim devam ediyor. Dun aksam 15/8 i gordum. Esim hemen limonlu su yapti sonra 13 e dustu25 haftadan sonra kasilmalar, tansiyon yuksekligi cikti Allah sonumuzu hayir getirsin birde ustune feci grip olmusum, esime de gecirmisim bir haftadir oksurmekten halim kalmadi Gunler gectikce daha da cok artiyor heyecanim. Acaba beni neler bekliyor, bebegim yasiyacak mi, saglikla o gunleri gorecek miyim diye heyecan icindeyim.. Birde ilk gebelik olunca heyecan iki kat artiyor
Kuzum geçen gün aynısı benimde başıma geldi böyle hafif hafif hissettim hareketlerini.Kızlar dünden beri oğluşumun hareketlerini çok derinden hissediyorum net hissetmiyorum çok hafif geliyor hareketleri. Sadece akşam 11 gibi sert hissediyorum normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?