2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A April wind kuzum naptın görüştün mü profla
En son profla görüşücem demişsin
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz

melike222 Canim haberi var ama hicbir ilac vs vermedi. Takip et dedi cok uzerinde durmadi. Aylik 400 veriyorum yarin yine verecegim bazen dusunuyorum da bu paraya biraz daha ozel ilgi isterdim. Biraz once sekreteri aradi carsamba gunu dr izinliymis randevumu yarina alacaklarmis. Yarin gittigim zaman tekrar soyleyecegim. Birde kanimda enfeksiyon ciktigini bildigi halde ona da ilac vermedi. Sekreteri de tereddutumu anladi bana cikarken " hocamiz herseyin farkinda ama bazen hastayi korkutmamak icin dile getirmiyor " dedi. Bazen gercekten onu anlamakta zorluk cekiyorum. Uc haftadir da bebegimi gormedim gelisimi nasil, enfeksiyon etkiledimi onu, plasentam ne durumda kafamda deli sorular

Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı,
Doğumdan önce bir kere daha gitcez 33-34 hafta gibi herşey o zaman şekillenecek.
Gerizekalı bir kadın geldi meraktan(?) Prof bakmadan önce o bakmak istedi. Kadın neci bilmiyorum.
Neymiş diyafram zarını yerini hiç göremiyormuşta delik çok büyükmüşte. Salak salak konuştu başımda. Tuttu cinsiyeti soruyor birde önünde ekran var. Hasbinallah dedim.
Profta farklı birşey demedi şuanlık herşey aynı seyrinde gidiyor dediğim gibi artık bir daha ki gidişimizde belli olacak herşey.
Bu arada hastane çok anne ve normal Doğum yanlısı, Doğumu sordum perinatologa ve büyük ihtimal sezeryan olur dedi. Bebişim de dönmemiş zaten ama bu sefer kafa solda sırtı göbüş pozisyonundaydı. Dönmez inşallah diye dua ediyorum.

Kuzum hissediyorum ama derinden şu an bile tekmeliyor ama eskisi gibi direkt göbüşe değil içeri doğru tekmeliyor.. İyi olduğunu biliyorum çünkü dün gece canımı yakacak kadar sert vuruyordu gündüzleri biraz durgun sanırım uyku düzeni oluşuyor ve pozisyon değiştirmiş olabilir çünkü Cumartesi makatta vuruyordu

Geçmiş olsun canım.
Ne saçma insanlar var gerçekten saçmalığa bak hem içeri giriyor hem saçma sapan konuşuyor.
Urasımız iyiyse bir değişiklik yoksa aynı gidiyorsa içini ferrah tut. O çok güçlü bir bebek Hakkınızda hayırlısı olsun kuzumm

Kızlar 30 haftalık hamile arkadaşımın doğumu başladı oda yatıyordu benim gibi rahim kısalığı yüzünden ama onda serklaj vardı dün gece ağrıları çoğalmış doğum başlamış dediler serklajı çıkarmışlar şimdi bekliyor her an doğum olabilirmiş utrasonda baktılar bebek 1kilo600 küvöze alınacak direkt.
Dualarınızı eksik etmeyin

@melekci Canim detayli kagidina riskli gebelik doktoru boyle yazmisti. Kendi gittigim prof alttan bakamam dedi ama ayni profun yonlendirdigi riskli gebelik doktorunun alttan bakmasina izin veriyor. Bende anlamadik bu durumu.
Canım normalde bizim durumumuzda vajinal bakılmaz sakıncalı diye biliyorum ve araştırdığımda da öyle yazıyor.
Ama Prof sonuçta, doktorun bir bildiği vardır herhalde.
İnternal osun önünü kapatıyor yazmış, bende de plesenta internal os seviyesinde sonlanıyor yazıyor. İnternal os rahim ağzı demekmiş.
Bana çeşidini söylememişti. Şimdi öğrenicem bakalım, doktoru bekliyoruz, içeride hasta var.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Evet rahim agzini kapatiyor ayrica kordona ait damarim plasentanin ustunde olmasi gerekirken o da rahim agzindaymis Anlayacagin bende hem Vasa Previa hemde Previa Totalis var. Seninki tam kapatmamis bu cok guzel insallah guzel haberler alirsin cnm bizi de bilgilendirmeyi unutma

Eklentiler

• IMG_20190121_160824.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 30
Kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah Kızlar ben gebeliğimi öğrenmeden önce rüyamda oğluşumu ve isminin Alp olduğunu görmüştüm rüyamda ki bebişim aynı eşime benziyordu ve şuanda detaylı usg deki fotolarda gerçekten tıpkı eşim Hamile olduğumu öğrenince eşime ben Alp koyacağım ismini sende bir isim bul dedim ve eşim bugün karar vermiş Sirac koyacağım dedi benim çevremde hiç olmayan bi isim Sizce Sirac nasıl? Fikirlerinizi merak ediyorum

Güzel isim canım

Kızlar dünden beri oğluşumun hareketlerini çok derinden hissediyorum net hissetmiyorum çok hafif geliyor hareketleri. Sadece akşam 11 gibi sert hissediyorum normal mi acaba
bazı günler öyle olabiliyor. geçenlerde dışarıda çok yürümek zorunda kaldık ev bakıuorduk eşimle. eve geldiğimde resmen oda yorulmuştu. Çok hareketli olmasına rağmen hareketler öyle yumuşak tıki. ertesi günde o yorgunlukta geçti yine böyle fare gibi ufak ufak kemiriyordu karnımı. Ama sonra geçti dün akşam o coşkulu tekmeler geri döndü. Zaman zaman değişiyor anladığım kadarıyla.

Bende bulamadım canım hatta buradaki kızlar ınstagramdan da sayfalar önerdiler baktım ama istediğim gibi yok maalesef havuzlu hana gitmeyi düşünüyorum orada nasıldır acaba modeller? Ya da internetten sipariş vericem bilemedim

Cnm pijama bedenlerini L beden al bende m beden giyiyordum ama kilo aldım 68 im daha da göbüşler büyüyecek, aldığın ürünleri değiştirme imkanın varsa değiştir küçük gelenleri,

Kuzum ben şuan 64 kiloyum l beden aldım lohusa takımını ve belimden düşüyor allahtan lastiği var belden daraltabilirim doğumdan sonra

Canım işin çok zor allah kolaylıklar versin şifa versin

Aylık 400 tl veripte içine sinmiyorsa ona gitme canım sende ama panik olmaması da güzel benim doktorumda panik bir insan değil o yönünü seviyorum çünkü beni dengeliyor. Bende de enfeksiyon çıkıyor ama kanda idrarda bir şey görünmüyor bol su iç canım bende ilaç kullanmıyorum.

Canım ciğer gelişimiyle ilgili bilgi verdiler mi? Yani o kadında kimmiş hayret bir şey çok kızarım böyle durumlara izin vermeseydin canım bi de ona mı laf anlatacaksın biz uras paşaya güveniyoruz o çok güçlü annesi pozisyona takılma canım doğum anına kadar bile dönebilir en son benmki de makat gelişti takılmıyorum şuanda..

Canım isim konusunda bence kimseye fikir sorma kızımın ismini bile beğenmeyenler var ailemizde (ipek) anne baba sevmişse kafi bence

Kuzum benim erkek kardesimde 30 haftalik 1500 gram dogdu .Cok iyi su anda,10 yasinda. O kuzucukta büyür gelisir birsey olmaz Allahin izniyle. Birazcik küvezde kalacak o kadar.Allahim annesine güç versin çünkü duygusal bir aşamada olabilir.

Benim arkadasim yeni dogum yapti 4150 gram dogmus devlette normal oldu. Bende sasirdim hatta neden bu kiza sezaryan yapmadilar diye.4 bun uzeri sezaryan diye duymuştum hep. ama rahat dogum yapmis yani skntida olmamis

Arkadaşımın 7. Ayda 2 kilo olduğu için sanırım baya kilolu olacağını düşündü doktor.

Zor bir karar ya.

Şu an tekrardan aktifleşmeye başladı arada bir demek ki durgunlaşıyorlar minikler onlarda yorulup dinleniyorlar

Maşallah kuzum kardeşine Genelde küvöze alıyorlarmış %95 yaşama şansı oluyormuş. İnşallah bu kuzuda hemen toparlanır

Masallah canim her sey yolunda cikmis.aynen devlete kalsa isimiz yaman.diğer sonuçların cikti mi
Kizlaaarrrr neredeseniz hele bi ses verin . kimsecikler yok burada .Giriyorum cikiyorum hic bildirim yok .Bildirimsiz kaldim
Ben kahvalti yaptim sonra bir uyumusum

Gecmis olsun tansiyonunu evde mi olcuyorsun.cok heyecan yapmissin ondan yukseliyordur
Kızlar dünden beri oğluşumun hareketlerini çok derinden hissediyorum net hissetmiyorum çok hafif geliyor hareketleri. Sadece akşam 11 gibi sert hissediyorum normal mi acaba
Durdugu yerden olabilir canim benimkide bazen oyle oluyor

Bugun sonuclarimi doktora gosterdim direk seker hastasisin dedi.diyet ve bir hafta olcum verdi.hergun kahvaltidan iki saat sonra olcecem bir hafta sonra bakacak.cihaz aldim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…