Kuzum geçen gün aynısı benimde başıma geldi böyle hafif hafif hissettim hareketlerini.
Akşama doğru güçlü hissettim,güçlü hissetmesem acile gidicektim.
Benim durumumu biliyorsun,doktor hareketlerini takip et dedi.
İçine sinmiyorsa bir gidip baktırsan mı
Geçmiş olsun canım.Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı,
Doğumdan önce bir kere daha gitcez 33-34 hafta gibi herşey o zaman şekillenecek.
Gerizekalı bir kadın geldi meraktan(?) Prof bakmadan önce o bakmak istedi. Kadın neci bilmiyorum.
Neymiş diyafram zarını yerini hiç göremiyormuşta delik çok büyükmüşte. Salak salak konuştu başımda. Tuttu cinsiyeti soruyor birde önünde ekran var. Hasbinallah dedim.
Profta farklı birşey demedi şuanlık herşey aynı seyrinde gidiyor dediğim gibi artık bir daha ki gidişimizde belli olacak herşey.
Bu arada hastane çok anne ve normal Doğum yanlısı, Doğumu sordum perinatologa ve büyük ihtimal sezeryan olur dedi. Bebişim de dönmemiş zaten ama bu sefer kafa solda sırtı göbüş pozisyonundaydı. Dönmez inşallah diye dua ediyorum.
Canım normalde bizim durumumuzda vajinal bakılmaz sakıncalı diye biliyorum ve araştırdığımda da öyle yazıyor.@melekci Canim detayli kagidina riskli gebelik doktoru boyle yazmisti. Kendi gittigim prof alttan bakamam dedi ama ayni profun yonlendirdigi riskli gebelik doktorunun alttan bakmasina izin veriyor. Bende anlamadik bu durumu.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımCanım normalde bizim durumumuzda vajinal bakılmaz sakıncalı diye biliyorum ve araştırdığımda da öyle yazıyor.
Ama Prof sonuçta, doktorun bir bildiği vardır herhalde.
İnternal osun önünü kapatıyor yazmış, bende de plesenta internal os seviyesinde sonlanıyor yazıyor. İnternal os rahim ağzı demekmiş.
Bana çeşidini söylememişti. Şimdi öğrenicem bakalım, doktoru bekliyoruz, içeride hasta var.
Canım normalde bizim durumumuzda vajinal bakılmaz sakıncalı diye biliyorum ve araştırdığımda da öyle yazıyor.
Ama Prof sonuçta, doktorun bir bildiği vardır herhalde.
İnternal osun önünü kapatıyor yazmış, bende de plesenta internal os seviyesinde sonlanıyor yazıyor. İnternal os rahim ağzı demekmiş.
Bana çeşidini söylememişti. Şimdi öğrenicem bakalım, doktoru bekliyoruz, içeride hasta var.
Güzel isim canımKontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallahKızlar ben gebeliğimi öğrenmeden önce rüyamda oğluşumu ve isminin Alp olduğunu görmüştüm rüyamda ki bebişim aynı eşime benziyordu ve şuanda detaylı usg deki fotolarda gerçekten tıpkı eşim Hamile olduğumu öğrenince eşime ben Alp koyacağım ismini sende bir isim bul dedim ve eşim bugün karar vermiş Sirac koyacağım dedi benim çevremde hiç olmayan bi isim Sizce Sirac nasıl? Fikirlerinizi merak ediyorum
Beğenmene sevindim canımGüzel isim canım
bazı günler öyle olabiliyor. geçenlerde dışarıda çok yürümek zorunda kaldık ev bakıuorduk eşimle. eve geldiğimde resmen oda yorulmuştu. Çok hareketli olmasına rağmen hareketler öyle yumuşak tıki. ertesi günde o yorgunlukta geçti yine böyle fare gibi ufak ufak kemiriyordu karnımı. Ama sonra geçti dün akşam o coşkulu tekmeler geri döndü. Zaman zaman değişiyor anladığım kadarıyla.Kızlar dünden beri oğluşumun hareketlerini çok derinden hissediyorum net hissetmiyorum çok hafif geliyor hareketleri. Sadece akşam 11 gibi sert hissediyorum normal mi acaba
Hastane çıkışı bende bulamadım canım 2 model kalmış onlar da erkek bebekler içindi. Annem de hediye getiren olur dedi kıyafet işini kapattık gibi bizde sadece bir iki takım daha hastane çıkışı alalım diyoruz o kadar
Cnm pijama bedenlerini L beden al bende m beden giyiyordum ama kilo aldım 68 im daha da göbüşler büyüyecek, aldığın ürünleri değiştirme imkanın varsa değiştir küçük gelenleri,
Ben ankaraya geldim.bakamıyorum hiç nete. ..şu an evde eşim ; babam; 3 çocuk ( 2,5 .6,5 ve 8 yaş olmak üzere) + .karnımdaki bebişim. Cümbür cemaat takılıyoruz. Babam da aslında bebek gibi. O da uyuyor altını temizliyorum yemeğini hazırlıyorum. Kendimi dinleyecek zaman yok. Ama çok şükür bu günlerimize de. Şikayetçi değilim.
melike222 Canim haberi var ama hicbir ilac vs vermedi. Takip et dedi cok uzerinde durmadi. Aylik 400 veriyorum yarin yine verecegim bazen dusunuyorum da bu paraya biraz daha ozel ilgi isterdim. Biraz once sekreteri aradi carsamba gunu dr izinliymis randevumu yarina alacaklarmis. Yarin gittigim zaman tekrar soyleyecegim. Birde kanimda enfeksiyon ciktigini bildigi halde ona da ilac vermedi. Sekreteri de tereddutumu anladi bana cikarken " hocamiz herseyin farkinda ama bazen hastayi korkutmamak icin dile getirmiyor " dedi. Bazen gercekten onu anlamakta zorluk cekiyorum. Uc haftadir da bebegimi gormedim gelisimi nasil, enfeksiyon etkiledimi onu, plasentam ne durumda kafamda deli sorular
Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı,
Doğumdan önce bir kere daha gitcez 33-34 hafta gibi herşey o zaman şekillenecek.
Gerizekalı bir kadın geldi meraktan(?) Prof bakmadan önce o bakmak istedi. Kadın neci bilmiyorum.
Neymiş diyafram zarını yerini hiç göremiyormuşta delik çok büyükmüşte. Salak salak konuştu başımda. Tuttu cinsiyeti soruyor birde önünde ekran var. Hasbinallah dedim.
Profta farklı birşey demedi şuanlık herşey aynı seyrinde gidiyor dediğim gibi artık bir daha ki gidişimizde belli olacak herşey.
Bu arada hastane çok anne ve normal Doğum yanlısı, Doğumu sordum perinatologa ve büyük ihtimal sezeryan olur dedi. Bebişim de dönmemiş zaten ama bu sefer kafa solda sırtı göbüş pozisyonundaydı. Dönmez inşallah diye dua ediyorum.
Kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallahKızlar ben gebeliğimi öğrenmeden önce rüyamda oğluşumu ve isminin Alp olduğunu görmüştüm rüyamda ki bebişim aynı eşime benziyordu ve şuanda detaylı usg deki fotolarda gerçekten tıpkı eşim Hamile olduğumu öğrenince eşime ben Alp koyacağım ismini sende bir isim bul dedim ve eşim bugün karar vermiş Sirac koyacağım dedi benim çevremde hiç olmayan bi isim Sizce Sirac nasıl? Fikirlerinizi merak ediyorum
Kuzum benim erkek kardesimde 30 haftalik 1500 gram dogdu .Cok iyi su anda,10 yasinda. O kuzucukta büyür gelisir birsey olmaz Allahin izniyle. Birazcik küvezde kalacak o kadar.Allahim annesine güç versin çünkü duygusal bir aşamada olabilir.Kızlar 30 haftalık hamile arkadaşımın doğumu başladıoda yatıyordu benim gibi rahim kısalığı yüzünden ama onda serklaj vardı dün gece ağrıları çoğalmış doğum başlamış dediler serklajı çıkarmışlar şimdi bekliyor her an doğum olabilirmiş utrasonda baktılar bebek 1kilo600 küvöze alınacak direkt.
Dualarınızı eksik etmeyin
Benim arkadasim yeni dogum yapti 4150 gram dogmus devlette normal oldu. Bende sasirdim hatta neden bu kiza sezaryan yapmadilar diye.4 bun uzeri sezaryan diye duymuştum hep. ama rahat dogum yapmis yani skntida olmamis
Benim annemde kardeşimi o kiloda normalle doğurdu , hatta plesantasi aşağıda olduğu için düşük riski ve kanaması olduğu halde 9 ayda doğum yaptı. Ama hep yırtık oluşmuş vajinada ve diğer kısımlarda . Yani ben olsam cesaret edemez sezeryan isterdim kesinlikle canim
bazı günler öyle olabiliyor. geçenlerde dışarıda çok yürümek zorunda kaldık ev bakıuorduk eşimle. eve geldiğimde resmen oda yorulmuştu. Çok hareketli olmasına rağmen hareketler öyle yumuşak tıki. ertesi günde o yorgunlukta geçti yine böyle fare gibi ufak ufak kemiriyordu karnımı. Ama sonra geçti dün akşam o coşkulu tekmeler geri döndü. Zaman zaman değişiyor anladığım kadarıyla.
Kuzum benim erkek kardesimde 30 haftalik 1500 gram dogdu .Cok iyi su anda,10 yasinda. O kuzucukta büyür gelisir birsey olmaz Allahin izniyle. Birazcik küvezde kalacak o kadar.Allahim annesine güç versin çünkü duygusal bir aşamada olabilir.
Masallah canim her sey yolunda cikmis.aynen devlete kalsa isimiz yaman.diğer sonuçların cikti miMerhaba kızlar bakamadım bi kaç gündür yoğunluk koşturmacadan.
C tesi kontrole gittim tam 50 gün sonra oğluşu görecektik ama inat etti iki eliyle de yüzünü kapattı kesinlikle göstermedi bize. Artık bi sonraki kontrole.
Her zaman ki çok iyi baktı yine niğdedeki doktor. Tek tek inceledi. Rahim ağzı kapalı dedi ilk olarak bu çok iyi birşey dedi. Sonra esas böbrek kere baktı biri düzelmiş küçülmüş diğeri aynı ama küçülebilir dedi takipte olacağız dedi. Onun dışında gelişimi önden gidiyor. Kızınız kaç kg doğmuştu dedi. Şu an 1550 gr 38 cm. Normalde doğum 2 nisan idi ama şu an 25 mart gözüküyor.
1 aydır ağzıma acı su geliyordu. Onun için de gaviscon ve mide koruyucu verdi.
İdrar yolu enfeksiyonlarından bahsettim sonuçlara da baktı hemen tit ve kültür istedi. Bugün çıkacaktı birazdan arayıp öğreneceğim. Çok şükür 30. Hafta bitiyor. Eğer çalışıyorsan dedi 6 şubatta ayrılabilirsin ya da devam edebilirsin dedi sağolsun takvimden açtı hesapladı. Ben çok memnunum iyi ki özele de gidiyorum devlete kalsa işimiz Allaha emaney
Ben kahvalti yaptim sonra bir uyumusumKizlaaarrrr neredeseniz hele bi ses verin . kimsecikler yok burada .Giriyorum cikiyorum hic bildirim yok .Bildirimsiz kaldim
Gecmis olsun tansiyonunu evde mi olcuyorsun.cok heyecan yapmissin ondan yukseliyordurKizlar buun kontrolu olanlar insallah hayirli guzel haberlerle donerler insallah. Bebeklerine yeni cici alanlarda saglikla kullansinlar insallah hepsine baktim cok guzeller
Benim tansiyon yuksekligim devam ediyor. Dun aksam 15/8 i gordum. Esim hemen limonlu su yapti sonra 13 e dustu25 haftadan sonra kasilmalar, tansiyon yuksekligi cikti Allah sonumuzu hayir getirsin birde ustune feci grip olmusum, esime de gecirmisim bir haftadir oksurmekten halim kalmadi Gunler gectikce daha da cok artiyor heyecanim. Acaba beni neler bekliyor, bebegim yasiyacak mi, saglikla o gunleri gorecek miyim diye heyecan icindeyim.. Birde ilk gebelik olunca heyecan iki kat artiyor
Durdugu yerden olabilir canim benimkide bazen oyle oluyorKızlar dünden beri oğluşumun hareketlerini çok derinden hissediyorum net hissetmiyorum çok hafif geliyor hareketleri. Sadece akşam 11 gibi sert hissediyorum normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?