2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba kızlar çatı ağrısı yaşayan var mı? Konuyu yoğun çalıştığımdan takipleyemiyorum umarım gören olur çünkü ağrılar yürütmüyor uyutmuyor çalışan biriyim çok zorluyor

Bugun sonuclarimi doktora gosterdim direk seker hastasisin dedi.diyet ve bir hafta olcum verdi.hergun kahvaltidan iki saat sonra olcecem bir hafta sonra bakacak.cihaz aldim hemen
Bendede var şeker insülin kullanıyorum her hafta gidip doktoruma gösteriyorum diyetimde var problem yok şükür. Ama çok dikkat etmeniz lazım meyve yemeyin bebeğin suyunu artırıyor gelişimini öne atıyor. Sağlıklı doğumlar olsun inşallah

O Ocimum basilicum
@mavibahar100
Nasıl geçti kızlar kontrolünüz herşey yolundadır umarım ❤

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kızlaarrrr oğluşumu gördüm
Herşey yolunda; güzel haberlerle geldim. Plesentam hala aşağıdaymış, marjinalmiş. Ama sıkıntı yaratacak gibi değil, normal doğum bile yapabilirsin dedi. Tansiyonumda sıkıntı varmış, yüksek çıktı. 15.8 yine.. İlaç verecekti, vazgeçti. Tuzlu yeme, bol bol dinlen, günlük hayAtına devam et dedi.
Darısı başınıza kızlar..

Gözün aydın canım

Çok sevindim canım bundan sonra stres yapma kendine tadını çıkar tansiyonuna çok dikkat et ama

iyi uyumussun :) yeni mi uyandin yoksa ?

Bugun sonuclarimi doktora gosterdim direk seker hastasisin dedi.diyet ve bir hafta olcum verdi.hergun kahvaltidan iki saat sonra olcecem bir hafta sonra bakacak.cihaz aldim hemen
Canm cok gecmis olsun . Daha önce varmiydi gebelikle mi cikti ?Belki dogum sonrası normale döner

Bak şu kadına ya sinir etmiş durduk yere. Hiç takılma kuzu sen ona iyiymiş Uras’ımız önemli olan o
Sağlıkla doğar inşallah kuzum
Alp çok güzel canım, Sirac değişik bi isim sizin içinize sinmesi önemli :)
Bebişin iyi olmasına sevindim canım :) tansiyonu da yeme içme düzenini biraz değiştirerek toparlarsın artık :)

Ara ogun olarak meyve verdi diyetisyen.tokluk sekerinin kac olmasi lazim.bugun cihazi aldim iki saat sonrasi 100 cikti
iyi uyumussun :) yeni mi uyandin yoksa ?
2 ye dokru kalktim sonra doktora gittim.sen ne yapiyorsun nasil gidiyo bebisle
Canm cok gecmis olsun . Daha önce varmiydi gebelikle mi cikti ?Belki dogum sonrası normale döner
Daha oncesi yoktu vardiysada bilmiyorum ama aclik sekerim yazin dusuk bile cikiyordu

Az bir meblağa değil canım kim olsa daha fazla ilgi bekler.
Belkide biz herşeyi çok araştırıp bildiğimiz için oluyor tüm bunlar.
Ama yinede tedbirli olması şöyle böyle yap diye bilgilendirmesi gerekirdi gibime geliyor,takip edicem ama çok artarsa ne yapmam gerekirdi diye sor kuzum
İçinide ferah tut bu haftalardan itibaren kan basınçı dahada arttığı için yükseliyordur.
Düzenli olarak hergün yarım limonu bir bardağa sıkıp üzerine su ilave edip içebilirsin canım.
Hem tansiyonunu düşürür hemde kan akışına iyi gelir
Canım hiç kafana takma öyle bilmiş doktorları önemli olan senin kendi takibini yapan doktorunun söyledikleri.
Herşey güzel olucak kuzum ben inanıyorum.
Normal doğumda yapmazsın kuzum her ne kadar hastane normal doğum taraftarı olsada normal doğumda bebeklerin ciğerleri etkileniyor.
Seni böyle bir riske atıp normale almazlar gibime geliyor
Olabilir kuzum.
Plesantaya denk geliyorda olabilir hareketleri o yüzden derinden hissediyosun kuzum.
Şuan nasıl derinden mi geliyor yoksa uyuyor mu Eren paşamız ❤

Şu an çok net hissediyorum kuzum çıktı yukarı minnik

O Ocimum basilicum canım güzel haberlerle gelmişsin hadi gözün aydın ❤
Tansiyonun için günlük maden suyu tüketiyorsan ondanda uzak dur oda arttırıyor

BellaCiao kuzum arkadaşının Allah yar ve yardımcısı olsun
Prematüre gücünde bir anne araştırmış anlatıyordu.
27 haftalık 700gr oğlunu dünyaya getirmiş.
Mucize denmesine kızıyordu,27 haftada doğan bebeğin yaşama şansı %90mış.
Aşşa yukarı doğması gereken günde falan taburcu oldu.
2 kilo oldu mu büyük ihtimal taburcu ederler kuzum

Alexander Mcqueen ismi gayetten güzel canım adıyla yaşasın oğlun :)
İsim konusuna hiç takılma kuzum içine siniyorsa koy gitsin,zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kimseyi memnun edemezsiniz birisi güzel der öteki bir kulp bulur

@LoveAndMarriage
Geçmiş olsun kuzum tuzlu suyla gargara yap mikrobunu kırar ilerlemesini önler❤

Sağol kuzum yapıym onu da, göğsümün üst kısmında da hırıltı oldu kısa süreli o yüzden sıcak bişeyler de içiym dedim

Gözün aydın canım ama tansiyonunu mutlaka ölç 16 ya çıkarsa doktora git canım ihmal etme

Kızlar ıhlamur içebiliyoruz değil mi ? Benim boğazlar gitmeye başladı da

Bu aralar ben çok içiyorum canım bana bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…