- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Bendede var şeker insülin kullanıyorum her hafta gidip doktoruma gösteriyorum diyetimde var problem yok şükür. Ama çok dikkat etmeniz lazım meyve yemeyin bebeğin suyunu artırıyor gelişimini öne atıyor. Sağlıklı doğumlar olsun inşallahBugun sonuclarimi doktora gosterdim direk seker hastasisin dedi.diyet ve bir hafta olcum verdi.hergun kahvaltidan iki saat sonra olcecem bir hafta sonra bakacak.cihaz aldim hemen
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Evet rahim agzini kapatiyor ayrica kordona ait damarim plasentanin ustunde olmasi gerekirken o da rahim agzindaymisAnlayacagin bende hem Vasa Previa hemde Previa Totalis var. Seninki tam kapatmamis bu cok guzel insallah guzel haberler alirsin cnm bizi de bilgilendirmeyi unutma
AA İpek in nesini beğenmemişlerCanım isim konusunda bence kimseye fikir sormakızımın ismini bile beğenmeyenler var ailemizde (ipek) anne baba sevmişse kafi bence
Gözün aydın canımKızlaarrrr oğluşumu gördüm
Herşey yolunda; güzel haberlerle geldim. Plesentam hala aşağıdaymış, marjinalmiş. Ama sıkıntı yaratacak gibi değil, normal doğum bile yapabilirsin dedi. Tansiyonumda sıkıntı varmış, yüksek çıktı.15.8 yine.. İlaç verecekti, vazgeçti. Tuzlu yeme, bol bol dinlen, günlük hayAtına devam et dedi.
Darısı başınıza kızlar..
Çok sevindim canım bundan sonra stres yapma kendine tadını çıkar tansiyonuna çok dikkat et amaKızlaarrrr oğluşumu gördüm
Herşey yolunda; güzel haberlerle geldim. Plesentam hala aşağıdaymış, marjinalmiş. Ama sıkıntı yaratacak gibi değil, normal doğum bile yapabilirsin dedi. Tansiyonumda sıkıntı varmış, yüksek çıktı.15.8 yine.. İlaç verecekti, vazgeçti. Tuzlu yeme, bol bol dinlen, günlük hayAtına devam et dedi.
Darısı başınıza kızlar..
iyi uyumussun :) yeni mi uyandin yoksa ?Masallah canim her sey yolunda cikmis.aynen devlete kalsa isimiz yaman.diğer sonuçların cikti mi
Ben kahvalti yaptim sonra bir uyumusum
Gecmis olsun tansiyonunu evde mi olcuyorsun.cok heyecan yapmissin ondan yukseliyordur
Durdugu yerden olabilir canim benimkide bazen oyle oluyor
Canm cok gecmis olsun . Daha önce varmiydi gebelikle mi cikti ?Belki dogum sonrası normale dönerBugun sonuclarimi doktora gosterdim direk seker hastasisin dedi.diyet ve bir hafta olcum verdi.hergun kahvaltidan iki saat sonra olcecem bir hafta sonra bakacak.cihaz aldim hemen
Bak şu kadına ya sinir etmiş durduk yere. Hiç takılma kuzu sen ona iyiymiş Uras’ımız önemli olan oKızlar okuyamadım yazdıklarınızı,
Doğumdan önce bir kere daha gitcez 33-34 hafta gibi herşey o zaman şekillenecek.
Gerizekalı bir kadın geldi meraktan(?) Prof bakmadan önce o bakmak istedi. Kadın neci bilmiyorum.
Neymiş diyafram zarını yerini hiç göremiyormuşta delik çok büyükmüşte. Salak salak konuştu başımda. Tuttu cinsiyeti soruyor birde önünde ekran var. Hasbinallah dedim.
Profta farklı birşey demedi şuanlık herşey aynı seyrinde gidiyor dediğim gibi artık bir daha ki gidişimizde belli olacak herşey.
Bu arada hastane çok anne ve normal Doğum yanlısı, Doğumu sordum perinatologa ve büyük ihtimal sezeryan olur dedi. Bebişim de dönmemiş zaten ama bu sefer kafa solda sırtı göbüş pozisyonundaydı. Dönmez inşallah diye dua ediyorum.
Sağlıkla doğar inşallah kuzumKızlar 30 haftalık hamile arkadaşımın doğumu başladıoda yatıyordu benim gibi rahim kısalığı yüzünden ama onda serklaj vardı dün gece ağrıları çoğalmış doğum başlamış dediler serklajı çıkarmışlar şimdi bekliyor her an doğum olabilirmiş utrasonda baktılar bebek 1kilo600 küvöze alınacak direkt.
Dualarınızı eksik etmeyin
Alp çok güzel canım, Sirac değişik bi isim sizin içinize sinmesi önemli :)Kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallahKızlar ben gebeliğimi öğrenmeden önce rüyamda oğluşumu ve isminin Alp olduğunu görmüştüm rüyamda ki bebişim aynı eşime benziyordu ve şuanda detaylı usg deki fotolarda gerçekten tıpkı eşim Hamile olduğumu öğrenince eşime ben Alp koyacağım ismini sende bir isim bul dedim ve eşim bugün karar vermiş Sirac koyacağım dedi benim çevremde hiç olmayan bi isim Sizce Sirac nasıl? Fikirlerinizi merak ediyorum
Bebişin iyi olmasına sevindim canım :) tansiyonu da yeme içme düzenini biraz değiştirerek toparlarsın artık :)Kızlaarrrr oğluşumu gördüm
Darısı başınıza kızlar..
Eşim çok beğenmiş bu yüzden aksilik çıkmazsa koyacağız canımAlp çok güzel canım, Sirac değişik bi isim sizin içinize sinmesi önemli :)
Ara ogun olarak meyve verdi diyetisyen.tokluk sekerinin kac olmasi lazim.bugun cihazi aldim iki saat sonrasi 100 ciktiBendede var şeker insülin kullanıyorum her hafta gidip doktoruma gösteriyorum diyetimde var problem yok şükür. Ama çok dikkat etmeniz lazım meyve yemeyin bebeğin suyunu artırıyor gelişimini öne atıyor. Sağlıklı doğumlar olsun inşallah
2 ye dokru kalktim sonra doktora gittim.sen ne yapiyorsun nasil gidiyo bebisleiyi uyumussun :) yeni mi uyandin yoksa ?
Daha oncesi yoktu vardiysada bilmiyorum ama aclik sekerim yazin dusuk bile cikiyorduCanm cok gecmis olsun . Daha önce varmiydi gebelikle mi cikti ?Belki dogum sonrası normale döner
Az bir meblağa değil canım kim olsa daha fazla ilgi bekler.melike222 Canim haberi var ama hicbir ilac vs vermedi. Takip et dedi cok uzerinde durmadi. Aylik 400 veriyorum yarin yine verecegim bazen dusunuyorum da bu paraya biraz daha ozel ilgi isterdim. Biraz once sekreteri aradi carsamba gunu dr izinliymis randevumu yarina alacaklarmis. Yarin gittigim zaman tekrar soyleyecegim. Birde kanimda enfeksiyon ciktigini bildigi halde ona da ilac vermedi. Sekreteri de tereddutumu anladi bana cikarken " hocamiz herseyin farkinda ama bazen hastayi korkutmamak icin dile getirmiyor " dedi. Bazen gercekten onu anlamakta zorluk cekiyorum. Uc haftadir da bebegimi gormedim gelisimi nasil, enfeksiyon etkiledimi onu, plasentam ne durumda kafamda deli sorular
Canım hiç kafana takma öyle bilmiş doktorları önemli olan senin kendi takibini yapan doktorunun söyledikleri.Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı,
Doğumdan önce bir kere daha gitcez 33-34 hafta gibi herşey o zaman şekillenecek.
Gerizekalı bir kadın geldi meraktan(?) Prof bakmadan önce o bakmak istedi. Kadın neci bilmiyorum.
Neymiş diyafram zarını yerini hiç göremiyormuşta delik çok büyükmüşte. Salak salak konuştu başımda. Tuttu cinsiyeti soruyor birde önünde ekran var. Hasbinallah dedim.
Profta farklı birşey demedi şuanlık herşey aynı seyrinde gidiyor dediğim gibi artık bir daha ki gidişimizde belli olacak herşey.
Bu arada hastane çok anne ve normal Doğum yanlısı, Doğumu sordum perinatologa ve büyük ihtimal sezeryan olur dedi. Bebişim de dönmemiş zaten ama bu sefer kafa solda sırtı göbüş pozisyonundaydı. Dönmez inşallah diye dua ediyorum.
Olabilir kuzum.Kuzum hissediyorum ama derinden şu an bile tekmeliyor ama eskisi gibi direkt göbüşe değil içeri doğru tekmeliyor.. İyi olduğunu biliyorum çünkü dün gece canımı yakacak kadar sert vuruyordu gündüzleri biraz durgun sanırım uyku düzeni oluşuyor ve pozisyon değiştirmiş olabilir çünkü Cumartesi makatta vuruyordu
Şu an çok net hissediyorum kuzum çıktı yukarı minnikAz bir meblağa değil canım kim olsa daha fazla ilgi bekler.
Belkide biz herşeyi çok araştırıp bildiğimiz için oluyor tüm bunlar.
Ama yinede tedbirli olması şöyle böyle yap diye bilgilendirmesi gerekirdi gibime geliyor,takip edicem ama çok artarsa ne yapmam gerekirdi diye sor kuzum
İçinide ferah tut bu haftalardan itibaren kan basınçı dahada arttığı için yükseliyordur.
Düzenli olarak hergün yarım limonu bir bardağa sıkıp üzerine su ilave edip içebilirsin canım.
Hem tansiyonunu düşürür hemde kan akışına iyi gelir
Canım hiç kafana takma öyle bilmiş doktorları önemli olan senin kendi takibini yapan doktorunun söyledikleri.
Herşey güzel olucak kuzum ben inanıyorum.
Normal doğumda yapmazsın kuzum her ne kadar hastane normal doğum taraftarı olsada normal doğumda bebeklerin ciğerleri etkileniyor.
Seni böyle bir riske atıp normale almazlar gibime geliyor
Olabilir kuzum.
Plesantaya denk geliyorda olabilir hareketleri o yüzden derinden hissediyosun kuzum.
Şuan nasıl derinden mi geliyor yoksa uyuyor mu Eren paşamız ❤
Hadi gözün aydın kuzum ❤Şu an çok net hissediyorum kuzum çıktı yukarı minnik
Sağol kuzum yapıym onu da, göğsümün üst kısmında da hırıltı oldu kısa süreli o yüzden sıcak bişeyler de içiym dedimO Ocimum basilicum canım güzel haberlerle gelmişsin hadi gözün aydın ❤
Tansiyonun için günlük maden suyu tüketiyorsan ondanda uzak dur oda arttırıyor
BellaCiao kuzum arkadaşının Allah yar ve yardımcısı olsun
Prematüre gücünde bir anne araştırmış anlatıyordu.
27 haftalık 700gr oğlunu dünyaya getirmiş.
Mucize denmesine kızıyordu,27 haftada doğan bebeğin yaşama şansı %90mış.
Aşşa yukarı doğması gereken günde falan taburcu oldu.
2 kilo oldu mu büyük ihtimal taburcu ederler kuzum
Alexander Mcqueen ismi gayetten güzel canım adıyla yaşasın oğlun :)
İsim konusuna hiç takılma kuzum içine siniyorsa koy gitsin,zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kimseyi memnun edemezsiniz birisi güzel der öteki bir kulp bulur
@LoveAndMarriage
Geçmiş olsun kuzum tuzlu suyla gargara yap mikrobunu kırar ilerlemesini önler❤
Kızlaarrrr oğluşumu gördüm
Darısı başınıza kızlar..
Kızlar ıhlamur içebiliyoruz değil mi ? Benim boğazlar gitmeye başladı da
Şifa olsun kuzum bende içiym şimdiGözün aydın canım ama tansiyonunu mutlaka ölç 16 ya çıkarsa doktora git canım ihmal etme
Bu aralar ben çok içiyorum canım bana bir şey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?