2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Orayı hiç bilmiyorum kuzum. Ben internetten aldığımdan memnun kaldım kumaştan pek anlamam ama annem çok beğendi kumaşını. Bi takım daha alalım dedik ama yok bulamadık dışarıda

Çok şükür canım bugünümüze,karnımızı doyurduk uyku moduna girdi şuanda ❤
Senin pamuk nasıl duruşu nasılmış ters mi kafa aşşada mı
Ohh afiyet olsun kuzum uyusun şimdi
İyi şükür canım, kafası yukarıda dönmemiş henüz bakalım vaktimiz var daha herhalde

Kızlar nasılsınız? Artık mobilya alsam mı diyorum dolap beşik. Henüz sadece bebek arabası ve uyku seti aldıkm bitane. Almayı düsündüğüm yer siparişi 1 ayda hazırlıyomus. Böyle düsününce baya gec oluyor gibi hatta

Aminn canım inşallah
Yok kuzu sordum ama bana Prof bunların bilgisini vermiyor. Aslında söylemesi gerek ama. Sol ciğer sıkıntılı ama görebildiğim kadarıyla minicikti hala.
Bide kuzu orda normal Doğum pek hoş olmadığı için asıl dönmemesini istiyorum ben yoksa hiç takılmam pozisyona :)) Sancı odası falan varmış gelen giden açıklığa falan bakıyormuş aboo. Doğuma olan bakış açımı tepetaklak ettiler :))
Ama allahtan zaten böyle durumlarda sezeryan olurmuş rahatladım. Kadına da sadece aptal diyorum başka birşey demiyorum

Aynen kuzum iyiyiz Kadına içimden küfürlü methiyeler düzüyorum Olumsuzluk konuştu konuştu gitti.

Aynen öyle kuzum takmıyorum zaten ama ufaktan tepkilerine bozulmadım değil.
Normal Doğumu da yaptıran hastaneler var kuzu şuan normali bekleyen bi arkadaş var son 1 haftası kaldı. Sordum büyük ihtimal sezeryan dedi rahatladım. İşin kötüsü sezeryandan korkuyorum ama seviniyorum çok değişik duygular içindeyim

Ohh afiyet olsun kuzum uyusun şimdi
İyi şükür canım, kafası yukarıda dönmemiş henüz bakalım vaktimiz var daha herhalde
30a kadar dönerse döner kuzum
Dönmezsede sıkıntı yok canım sezeryan olursun :)
Allah doğumunda hayırlısını nasip etsin cümlemize ❤
Hemilelikten bu duygular hemilelikten

Kesinlikle
Sen geldin mi ankaraya ?Bugün kar yagiyor ,dönüş yolunda dikkatli .Hadi iyi haberlerini bekliyoruz
Ayy şimd gördüm kuzum. Teşekkür ederim düşüncene Evet biraz bazı yerler sıkıntı yaptı gelirken de giderken de yağdı ama allahtan yerler çok tutmadı tehlikesiz sağ sağlim geldik.

BellaCiao canım bende bazen içe doğru hissediyordum Hatta yazmıştım böyle otururken Zonklama gibi bir his veriyor :) Benim sıpa sırtını dönmüş bana yaslanmış ama gayet çoğu zaman normal hissetmeye de devam ediyorum değişik biraz :))

Bu arada özele gitmediğim sürece şu boy kilo mevzusunu tam öğrenemiyom.
Bu sefer boyunu söyledi kiloyu söylemedi.
Kendi doktorumda kilo söylüyor boy söylemiyor :)
35 cm olmuşuz ama fl boyumuz hala 1 hafta geri sıkıntı etmiyorum aradaki fark açılmıyor çünkü. Bir gerileme durumu yok genetik diye düşünüyorum.
Karın ölçüsü 1hafta geri çıkmış bu da çok normal organlar göğüs boşluğunda olduğu için. Bizden diğer haberler böyle.

Bu arada tam vakıf olamadım konuya ama bi erken Doğum mevzusu geçmiş.
Bizim bir mucizemiz var 30 haftalık 1 kilo doğmuş üstelik hernili olarak ve yaşıyor bıdığımız Minnoş bedeniyle 2-3 ameliyat geçirmiş. Şuan hatta nerdeyse 2 yaşına girmek üzere yanılmıyorsam :) Bana en büyük cesareti veren bu örnek gerçekten. Çokta bu konu üzerine düşünmeyin yiyecek ekmeği varsa yiyor kuzular tabi elimizden geleni yapmamız lazım :) Yoksa ne mucize bebekler var..
Bir örnek daha.. 40. Haftada doğan 3700 kiloluk kardeşim küvezde kaldı 1,5 gün. Onun için gerçekten hiç ne kilo ne böyle erken Doğum meselesini aklınıza getirip takmayın

İnşallah kuzum hangisi bebeklerimiz ve bizler için hayırlı sağlıklı olacaksa o olsun

Sağlıklı olsunlar da kuzum ufak tefek farklar çok önemli olmuyor sanırım dediğin gibi

A April wind cnm senin için ve bebgin icin hangisi hayırlısı ise Doğumun o şekilde olir inş.
@eszcm cnm.gÖzün aydın çok mutlu oldum.senin adına. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nsip etsin.
Amin canım Allh hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah.

Bu arada daha önceden minik tekmeler denk geliyordu ama bugün resmen doktorları dövdük oğlumla çok komikti
Tam bakacak tekme atıyor doktorun eli aletle birlikte hop iniyor hop kalkıyor falan
Pardon diyebildim sadece adamda bi güldü itti sıpa resmen kaç kere çek şu aleti der gibi
Açken böyle. Halbuki yemiştim ama sıra ha geldi ha gelecek derken yine acıktım birde sırt üstü yatınca rahatsız oldu iyice coştu

Haklısın canım öyle gerçekten. sen nasılsın uğramıyorsun hiç bdw de görüyorum amaaa ara sıra :)

Haklısın canım öyle gerçekten. sen nasılsın uğramıyorsun hiç bdw de görüyorum amaaa ara sıra :)
Sinirlerim artık kaldırmıyor cnm.
Her hafta doktora gidiyorum haftalık iğnemi oluyorum.
Rahim ağzı aynı ekstra bı kısalma yok. Doktor yok şu haftayı atlatalım yok bu haftayı atlatalım, riskli haftaları geçtik dedi. Şimdi de 34. Hafta ya gelsek diyor.
Ya belki benim rahmim bu şekilde hiç sorunsuz sonuna kadar gidicem.
Sıkıldım artık.
Sen kafana takma inan bak bebeklerimize Allah ömür biçtiyse doktor teferruat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…