Çok fazla tüketmediğin sürece faydası olur kuzum ❤Sağol kuzum yapıym onu da, göğsümün üst kısmında da hırıltı oldu kısa süreli o yüzden sıcak bişeyler de içiym dedim
Bugün içsem yeter kuzum teşekkür ederimÇok fazla tüketmediğin sürece faydası olur kuzum ❤
Beğenmene sevindim canım çok sağolAlexander Mcqueen ismi gayetten güzel canım adıyla yaşasın oğlun :)
İsim konusuna hiç takılma kuzum içine siniyorsa koy gitsin,zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kimseyi memnun edemezsiniz birisi güzel der öteki bir kulp bulur
Orayı hiç bilmiyorum kuzum. Ben internetten aldığımdan memnun kaldım kumaştan pek anlamam ama annem çok beğendi kumaşını. Bi takım daha alalım dedik ama yok bulamadık dışarıdaBende bulamadım canım hatta buradaki kızlar ınstagramdan da sayfalar önerdiler baktım ama istediğim gibi yok maalesefhavuzlu hana gitmeyi düşünüyorum orada nasıldır acaba modeller? Ya da internetten sipariş vericem bilemedim
Kuzum ben şuan 64 kiloyum l beden aldım lohusa takımını ve belimden düşüyor allahtan lastiği var belden daraltabilirim doğumdan sonra
Canım işin çok zor allah kolaylıklar versin şifa versin
Aylık 400 tl veripte içine sinmiyorsa ona gitme canım sende ama panik olmaması da güzel benim doktorumda panik bir insan değil o yönünü seviyorum çünkü beni dengeliyor. Bende de enfeksiyon çıkıyor ama kanda idrarda bir şey görünmüyor bol su iç canım bende ilaç kullanmıyorum.
Canım ciğer gelişimiyle ilgili bilgi verdiler mi? Yani o kadında kimmiş hayret bir şey çok kızarım böyle durumlara izin vermeseydin canım bi de ona mı laf anlatacaksınbiz uras paşaya güveniyoruz o çok güçlü annesi pozisyona takılma canım doğum anına kadar bile dönebilir en son benmki de makat gelişti takılmıyorum şuanda..
Canım isim konusunda bence kimseye fikir sormakızımın ismini bile beğenmeyenler var ailemizde (ipek) anne baba sevmişse kafi bence
Çok şükür canım bugünümüze,karnımızı doyurduk uyku moduna girdi şuanda ❤Bugün içsem yeter kuzum teşekkür ederimPamuk kızın nasıl
Ohh afiyet olsun kuzum uyusun şimdiÇok şükür canım bugünümüze,karnımızı doyurduk uyku moduna girdi şuanda ❤
Senin pamuk nasıl duruşu nasılmış ters mi kafa aşşada mı
Aminn canım inşallahGeçmiş olsun canım.
Ne saçma insanlar var gerçekten saçmalığa bak hem içeri giriyor hem saçma sapan konuşuyor.
Urasımız iyiyse bir değişiklik yoksa aynı gidiyorsa içini ferrah tut. O çok güçlü bir bebekHakkınızda hayırlısı olsun kuzumm
Yok kuzu sordum ama bana Prof bunların bilgisini vermiyor. Aslında söylemesi gerek ama. Sol ciğer sıkıntılı ama görebildiğim kadarıyla minicikti hala.Bende bulamadım canım hatta buradaki kızlar ınstagramdan da sayfalar önerdiler baktım ama istediğim gibi yok maalesefhavuzlu hana gitmeyi düşünüyorum orada nasıldır acaba modeller? Ya da internetten sipariş vericem bilemedim
Kuzum ben şuan 64 kiloyum l beden aldım lohusa takımını ve belimden düşüyor allahtan lastiği var belden daraltabilirim doğumdan sonra
Canım işin çok zor allah kolaylıklar versin şifa versin
Aylık 400 tl veripte içine sinmiyorsa ona gitme canım sende ama panik olmaması da güzel benim doktorumda panik bir insan değil o yönünü seviyorum çünkü beni dengeliyor. Bende de enfeksiyon çıkıyor ama kanda idrarda bir şey görünmüyor bol su iç canım bende ilaç kullanmıyorum.
Canım ciğer gelişimiyle ilgili bilgi verdiler mi? Yani o kadında kimmiş hayret bir şey çok kızarım böyle durumlara izin vermeseydin canım bi de ona mı laf anlatacaksınbiz uras paşaya güveniyoruz o çok güçlü annesi pozisyona takılma canım doğum anına kadar bile dönebilir en son benmki de makat gelişti takılmıyorum şuanda..
Canım isim konusunda bence kimseye fikir sormakızımın ismini bile beğenmeyenler var ailemizde (ipek) anne baba sevmişse kafi bence
Aynen kuzum iyiyizBak şu kadına ya sinir etmiş durduk yere. Hiç takılma kuzu sen ona iyiymiş Uras’ımız önemli olan o
Sağlıkla doğar inşallah kuzum
Alp çok güzel canım, Sirac değişik bi isim sizin içinize sinmesi önemli :)
Bebişin iyi olmasına sevindim canım :) tansiyonu da yeme içme düzenini biraz değiştirerek toparlarsın artık :)
Aynen öyle kuzum takmıyorum zaten ama ufaktan tepkilerine bozulmadım değil.Az bir meblağa değil canım kim olsa daha fazla ilgi bekler.
Belkide biz herşeyi çok araştırıp bildiğimiz için oluyor tüm bunlar.
Ama yinede tedbirli olması şöyle böyle yap diye bilgilendirmesi gerekirdi gibime geliyor,takip edicem ama çok artarsa ne yapmam gerekirdi diye sor kuzum
İçinide ferah tut bu haftalardan itibaren kan basınçı dahada arttığı için yükseliyordur.
Düzenli olarak hergün yarım limonu bir bardağa sıkıp üzerine su ilave edip içebilirsin canım.
Hem tansiyonunu düşürür hemde kan akışına iyi gelir
Canım hiç kafana takma öyle bilmiş doktorları önemli olan senin kendi takibini yapan doktorunun söyledikleri.
Herşey güzel olucak kuzum ben inanıyorum.
Normal doğumda yapmazsın kuzum her ne kadar hastane normal doğum taraftarı olsada normal doğumda bebeklerin ciğerleri etkileniyor.
Seni böyle bir riske atıp normale almazlar gibime geliyor
Olabilir kuzum.
Plesantaya denk geliyorda olabilir hareketleri o yüzden derinden hissediyosun kuzum.
Şuan nasıl derinden mi geliyor yoksa uyuyor mu Eren paşamız ❤
30a kadar dönerse döner kuzumOhh afiyet olsun kuzum uyusun şimdi
İyi şükür canım, kafası yukarıda dönmemiş henüz bakalım vaktimiz var daha herhalde
Hemilelikten bu duygular hemileliktenAminn canım inşallah
Yok kuzu sordum ama bana Prof bunların bilgisini vermiyor. Aslında söylemesi gerek ama. Sol ciğer sıkıntılı ama görebildiğim kadarıyla minicikti hala.
Bide kuzu orda normal Doğum pek hoş olmadığı için asıl dönmemesini istiyorum ben yoksa hiç takılmam pozisyona :)) Sancı odası falan varmış gelen giden açıklığa falan bakıyormuş aboo. Doğuma olan bakış açımı tepetaklak ettiler :))
Ama allahtan zaten böyle durumlarda sezeryan olurmuş rahatladım. Kadına da sadece aptal diyorum başka birşey demiyorum
Aynen kuzum iyiyizKadına içimden küfürlü methiyeler düzüyorum Olumsuzluk konuştu konuştu gitti.
Aynen öyle kuzum takmıyorum zaten ama ufaktan tepkilerine bozulmadım değil.
Normal Doğumu da yaptıran hastaneler var kuzu şuan normali bekleyen bi arkadaş var son 1 haftası kaldı. Sordum büyük ihtimal sezeryan dedi rahatladım. İşin kötüsü sezeryandan korkuyorum ama seviniyorum çok değişik duygular içindeyim
Kesinlikle30a kadar dönerse döner kuzum
Dönmezsede sıkıntı yok canım sezeryan olursun :)
Allah doğumunda hayırlısını nasip etsin cümlemize ❤
Hemilelikten bu duygular hemilelikten
Ayy şimd gördüm kuzum. Teşekkür ederim düşünceneSen geldin mi ankaraya ?Bugün kar yagiyor ,dönüş yolunda dikkatli .Hadi iyi haberlerini bekliyoruz
İnşallah kuzum hangisi bebeklerimiz ve bizler için hayırlı sağlıklı olacaksa o olsun30a kadar dönerse döner kuzum
Dönmezsede sıkıntı yok canım sezeryan olursun :)
Allah doğumunda hayırlısını nasip etsin cümlemize ❤
Hemilelikten bu duygular hemilelikten
Sağlıklı olsunlar da kuzum ufak tefek farklar çok önemli olmuyor sanırım dediğin gibiBu arada özele gitmediğim sürece şu boy kilo mevzusunu tam öğrenemiyom.
Bu sefer boyunu söyledi kiloyu söylemedi.
Kendi doktorumda kilo söylüyor boy söylemiyor :)
35 cm olmuşuz ama fl boyumuz hala 1 hafta geri sıkıntı etmiyorum aradaki fark açılmıyor çünkü. Bir gerileme durumu yok genetik diye düşünüyorum.
Karın ölçüsü 1hafta geri çıkmış bu da çok normal organlar göğüs boşluğunda olduğu için. Bizden diğer haberler böyle.
Bu arada tam vakıf olamadım konuya ama bi erken Doğum mevzusu geçmiş.
Bizim bir mucizemiz var 30 haftalık 1 kilo doğmuş üstelik hernili olarak ve yaşıyor bıdığımızMinnoş bedeniyle 2-3 ameliyat geçirmiş. Şuan hatta nerdeyse 2 yaşına girmek üzere yanılmıyorsam :) Bana en büyük cesareti veren bu örnek gerçekten. Çokta bu konu üzerine düşünmeyin yiyecek ekmeği varsa yiyor kuzular tabi elimizden geleni yapmamız lazım :) Yoksa ne mucize bebekler var..
Bir örnek daha.. 40. Haftada doğan 3700 kiloluk kardeşim küvezde kaldı 1,5 gün. Onun için gerçekten hiç ne kilo ne böyle erken Doğum meselesini aklınıza getirip takmayın
Aynen balım. sen naptın bakıyım nasıl gidiyorSağlıklı olsunlar da kuzum ufak tefek farklar çok önemli olmuyor sanırım dediğin gibi
Amin canım Allh hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin inşallah.A April wind cnm senin için ve bebgin icin hangisi hayırlısı ise Doğumun o şekilde olir inş.
@eszcm cnm.gÖzün aydın çok mutlu oldum.senin adına. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nsip etsin.
Haklısın canım öyle gerçekten. sen nasılsın uğramıyorsun hiç bdw de görüyorum amaaa ara sıra :)A April wind cnm hiç kafana takma Rabbim sağlıklı ömür nasip eyledikten sonra hiçbir şey engel olamaz. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım.
Benim artık sinirlerim kaldıramıyor bazı şeyleri, o yüzden bu konulardan mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışıyorum.
Sinirlerim artık kaldırmıyor cnm.Haklısın canım öyle gerçekten. sen nasılsın uğramıyorsun hiç bdw de görüyorum amaaa ara sıra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?