Canim oncesinde bisiler yazdin mi bilmiyorum ama geri zekali insanlari kafana takma bosver. Bu arada zaten anne genelde panik yapiyor boyle durumlarda diye genelde sezeryan yapiliyor. Ablam da her sey normalken bile bebegin durumundan oturu ekstra bir vukuat cikmasinn diye aezeryan oldu ablam. Hatta bizim sipa baya kanala falan girmisti. Her seyin en hayirlisi olsun Uras pasamiz ve senin icin canim.Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı,
Doğumdan önce bir kere daha gitcez 33-34 hafta gibi herşey o zaman şekillenecek.
Gerizekalı bir kadın geldi meraktan(?) Prof bakmadan önce o bakmak istedi. Kadın neci bilmiyorum.
Neymiş diyafram zarını yerini hiç göremiyormuşta delik çok büyükmüşte. Salak salak konuştu başımda. Tuttu cinsiyeti soruyor birde önünde ekran var. Hasbinallah dedim.
Profta farklı birşey demedi şuanlık herşey aynı seyrinde gidiyor dediğim gibi artık bir daha ki gidişimizde belli olacak herşey.
Bu arada hastane çok anne ve normal Doğum yanlısı, Doğumu sordum perinatologa ve büyük ihtimal sezeryan olur dedi. Bebişim de dönmemiş zaten ama bu sefer kafa solda sırtı göbüş pozisyonundaydı. Dönmez inşallah diye dua ediyorum.
Canim sen bunu cok iyi biliyorsun bak ne guzel demissin.. Allah onur bictiyse doktor sadece vesile.. takilma hic sen ne gerekiyorsa yap. Gerisi zaten tevekkul. Allah buyuk. Dedigin gibi belki sorunsuz sonuna kadar gidedeksin. Rabbim buyuk. Hic dert etme sen kendine.Sinirlerim artık kaldırmıyor cnm.
Her hafta doktora gidiyorum haftalık iğnemi oluyorum.
Rahim ağzı aynı ekstra bı kısalma yok. Doktor yok şu haftayı atlatalım yok bu haftayı atlatalım, riskli haftaları geçtik dedi. Şimdi de 34. Hafta ya gelsek diyor.
Ya belki benim rahmim bu şekilde hiç sorunsuz sonuna kadar gidicem.
Sıkıldım artık.
Sen kafana takma inan bak bebeklerimize Allah ömür biçtiyse doktor teferruat.
Hedef koymak iyidir cnaım olsunSinirlerim artık kaldırmıyor cnm.
Rahim ağzı aynı ekstra bı kısalma yok. Doktor yok şu haftayı atlatalım yok bu haftayı atlatalım, riskli haftaları geçtik dedi. Şimdi de 34. Hafta ya gelsek diyor.
Sıkıldım artık.
Öyle kuzum ben normal Doğum için çok şartlamıştım kendimi şu hayatta neyi çok istediysem olmadı.Canim oncesinde bisiler yazdin mi bilmiyorum ama geri zekali insanlari kafana takma bosver. Bu arada zaten anne genelde panik yapiyor boyle durumlarda diye genelde sezeryan yapiliyor. Ablam da her sey normalken bile bebegin durumundan oturu ekstra bir vukuat cikmasinn diye aezeryan oldu ablam. Hatta bizim sipa baya kanala falan girmisti. Her seyin en hayirlisi olsun Uras pasamiz ve senin icin canim.
Sen nasilsin canim bebis nasil.epeydir yazmıyordunA April wind cnm hiç kafana takma Rabbim sağlıklı ömür nasip eyledikten sonra hiçbir şey engel olamaz. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım.
Benim artık sinirlerim kaldıramıyor bazı şeyleri, o yüzden bu konulardan mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışıyorum.
İyiyim kuzum bende şükür. Bugün biraz boğazım ağrımaya başladı ilerlemeden geçsin diye uğraşıyorumAynen balım. sen naptın bakıyım nasıl gidiyor
Hadi bekliyoruz netin yenilenince çok özletme kendiniKızlar ben bir kaç gün yokum özleyin beni
Netim bitti yine
Dert etmiyorum cnm inan, şu var Türkiye de gerçekten çok iyi tedavi uygulanıyor.Canim sen bunu cok iyi biliyorsun bak ne guzel demissin.. Allah onur bictiyse doktor sadece vesile.. takilma hic sen ne gerekiyorsa yap. Gerisi zaten tevekkul. Allah buyuk. Dedigin gibi belki sorunsuz sonuna kadar gidedeksin. Rabbim buyuk. Hic dert etme sen kendine.
Aha doğururken de böyle olacak kızlar ben doğuruyorum diyeceksin çat internet bitecek Sonra biz hamişler olarak senin rüyana gircezKızlar ben bir kaç gün yokum özleyin beni
Netim bitti yine
Ihlamuru sormuşsun cevap vermişlerdir diye yazmamıştım iç kuzum şifa olsun. Salatadan limonu falanda eksik etme ilerlemez inşallah.İyiyim kuzum bende şükür. Bugün biraz boğazım ağrımaya başladı ilerlemeden geçsin diye uğraşıyorum
Hadi bekliyoruz netin yenilenince çok özletme kendini
Ya cnm kim kafaya takmıyor ki.Hedef koymak iyidir cnaım olsun
Bak yolun sonuna birşey kalmadı güzellikler getirecek inşallah hepimize.
Sinir harbi olur o kadar önemli olan kafaya takmamak stres yapmamak.
Bana diyorsun ama sende takma hatta kimse takmasın şu zamanlarımızı umarım hepimiz huzurla geçiririz.
Kızlar nasılsınız? Artık mobilya alsam mı diyorum dolap beşik. Henüz sadece bebek arabası ve uyku seti aldıkm bitane. Almayı düsündüğüm yer siparişi 1 ayda hazırlıyomus. Böyle düsününce baya gec oluyor gibi hatta
Aminn canım inşallah
Yok kuzu sordum ama bana Prof bunların bilgisini vermiyor. Aslında söylemesi gerek ama. Sol ciğer sıkıntılı ama görebildiğim kadarıyla minicikti hala.
Bide kuzu orda normal Doğum pek hoş olmadığı için asıl dönmemesini istiyorum ben yoksa hiç takılmam pozisyona :)) Sancı odası falan varmış gelen giden açıklığa falan bakıyormuş aboo. Doğuma olan bakış açımı tepetaklak ettiler :))
Ama allahtan zaten böyle durumlarda sezeryan olurmuş rahatladım. Kadına da sadece aptal diyorum başka birşey demiyorum
Aynen kuzum iyiyizKadına içimden küfürlü methiyeler düzüyorum Olumsuzluk konuştu konuştu gitti.
Aynen öyle kuzum takmıyorum zaten ama ufaktan tepkilerine bozulmadım değil.
Normal Doğumu da yaptıran hastaneler var kuzu şuan normali bekleyen bi arkadaş var son 1 haftası kaldı. Sordum büyük ihtimal sezeryan dedi rahatladım. İşin kötüsü sezeryandan korkuyorum ama seviniyorum çok değişik duygular içindeyim
Bu arada özele gitmediğim sürece şu boy kilo mevzusunu tam öğrenemiyom.
Bu sefer boyunu söyledi kiloyu söylemedi.
Kendi doktorumda kilo söylüyor boy söylemiyor :)
35 cm olmuşuz ama fl boyumuz hala 1 hafta geri sıkıntı etmiyorum aradaki fark açılmıyor çünkü. Bir gerileme durumu yok genetik diye düşünüyorum.
Karın ölçüsü 1hafta geri çıkmış bu da çok normal organlar göğüs boşluğunda olduğu için. Bizden diğer haberler böyle.
Bu arada tam vakıf olamadım konuya ama bi erken Doğum mevzusu geçmiş.
Bizim bir mucizemiz var 30 haftalık 1 kilo doğmuş üstelik hernili olarak ve yaşıyor bıdığımızMinnoş bedeniyle 2-3 ameliyat geçirmiş. Şuan hatta nerdeyse 2 yaşına girmek üzere yanılmıyorsam :) Bana en büyük cesareti veren bu örnek gerçekten. Çokta bu konu üzerine düşünmeyin yiyecek ekmeği varsa yiyor kuzular tabi elimizden geleni yapmamız lazım :) Yoksa ne mucize bebekler var..
Bir örnek daha.. 40. Haftada doğan 3700 kiloluk kardeşim küvezde kaldı 1,5 gün. Onun için gerçekten hiç ne kilo ne böyle erken Doğum meselesini aklınıza getirip takmayın
Sinirlerim artık kaldırmıyor cnm.
Sıkıldım artık.
Kızlar ben bir kaç gün yokum özleyin beni
Netim bitti yine
Amin cnm, hepimiz için inşallah Rabbim hayırlarla güzel günler nasip eylesin.Canım odan hazırsa al tabii ki nereden alacaksın? Bende araştırma içerisindeyim
Özellikle de bu gibi durumlarda bence doktorların güzelce anlatması gerekiyor hem internetten araştırmamızdan hoşlanmıyorlar hem de bizi oraya onlar yönlendiriyor canım sen zaten son kontrolde şehir dışından geldiğini normal doğum için kalacak yerin olmadığını vs söylersin inşallah ona göre gün verirler yardımcı olurlar
Şaka gibicanım benim perinatolog ben boy söylemem demişti bana sorduğumda.. o herkeste farklıdır genetiktir dedi o yüzden fl ye takılma canım geri değildir o
Canım o kadar şeyin üstesinden geldin sen sinirlerini hiç bozma her şey yolunda gidecek inşallah
Ha şöyle haber vermeden kaçmak yokkuzum senin gb artıralım ya
Doktorların genel huyu kuzum. Devllettekileri bir nebze anlıyorum ama özeldekileri pek anlamıyorum bu konuda.Ya cnm kim kafaya takmıyor ki.
Takma demekle olsa keşke önemli olan birbirimize iyi niyetli davranıp, güzel dileklerde bulunmak.
Bana uygulanan tedavi de ise yaradı, fakat doktorlar insanı çok strese sokuyor.
Dünya para cnm, parayı da sokakta toplamiyoruz.
Her hafta git gel ilaçlar vs, doğumda çok pahalı hastanede.
Artık bende gıcık oldum.
Senelerdir biz bu yamyam doktorlara para yetiştiriyoruz ya.
Aleti var mı canım olsa bakardı sanki. Ayrıyetten randevu vs almıyorum ben özeldeki doktorumun var normal ölçümlerini falan yapıyor genel durumuna bakıyor inceleyip sonra 4d renkli gösteriyor. Poz yakalarsa falan öyle veriyor. Ama çıktısı siyah beyaz o da dert değil eşim telefondan videoya alıyor çünkü.Kizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Evet canım normal randevu alıyosun. Benim doktorum ara ara siyah beyaz açıyor ara ara renkli açıyor renkli açtığında pozisyon denk getirmeye çalışıyor sanırım yüzüne falan.Kizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
simdiye kadar hep siyah beyaz baktilar ama birdahakine sorcam bunu.Kizimi görmek istiyorum . Yüzü degisiyor mu peki büyüdükçe?Aleti var mı canım olsa bakardı sanki. Ayrıyetten randevu vs almıyorum ben özeldeki doktorumun var normal ölçümlerini falan yapıyor genel durumuna bakıyor inceleyip sonra 4d renkli gösteriyor. Poz yakalarsa falan öyle veriyor. Ama çıktısı siyah beyaz o da dert değil eşim telefondan videoya alıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?