- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ben henüz yüzünü tam göremediğim için yorum yapamıyorum kuzum kapatıyor sıpaa :))simdiye kadar hep siyah beyaz baktilar ama birdahakine sorcam bunu.Kizimi görmek istiyorum . Yüzü degisiyor mu peki büyüdükçe?
Ben perinatologa gidiyorum her seferinde sağolsun yüzünü görmek için uğraşıyor doktorum çok memnunumKizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Evet çok değişiyor benim önce zayıf sivri çeneli bana benzeyen bi kızım vardı şimdi tamamen yanakları yüzü babasına benzemişsimdiye kadar hep siyah beyaz baktilar ama birdahakine sorcam bunu.Kizimi görmek istiyorum . Yüzü degisiyor mu peki büyüdükçe?
Bende bunu hep merak etmiştim galıba usg makinasının özelliğinde varsa siyah beyazdan sonra renkli olarakta açabiliyo acaba ortadoğuda varmı bi ark.orda doğum yapmıştı ona sorarım diye düşündüm bi görmek istiyorumKizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Bize zaten devlette mümkün degil siyah beyazi da gostermiyor da ozelde de gostermedi merak ettim bende.sadece ayrintili da gittigimde görebildikBen perinatologa gidiyorum her seferinde sağolsun yüzünü görmek için uğraşıyor doktorum çok memnunum
ay gercekten mi ya.Bende hep en son gördüğüm haliymis gibi hayal ediyorum.Belki benim findigim da değişmiştirEvet çok değişiyor benim önce zayıf sivri çeneli bana benzeyen bi kızım vardı şimdi tamamen yanakları yüzü babasına benzemiş
Valla canim sorabilirsen bana da soyler misin ?olmadi kontrole oraya gideyim.Zaten yesim hocadan randevu bulamıyorum iki haftada bir bebegi takip etmemiz lazimBende bunu hep merak etmiştim galıba usg makinasının özelliğinde varsa siyah beyazdan sonra renkli olarakta açabiliyo acaba ortadoğuda varmı bi ark.orda doğum yapmıştı ona sorarım diye düşündüm bi görmek istiyorum
Kizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Son haftalarda ete doluyorlar yani benimki öyle oldu bakalım haftaya tekrar gideceğim bazen elini koyup göstermiyor inatlaay gercekten mi ya.Bende hep en son gördüğüm haliymis gibi hayal ediyorum.Belki benim findigim da değişmiştir
Kızlar nasılsınız? Artık mobilya alsam mı diyorum dolap beşik. Henüz sadece bebek arabası ve uyku seti aldıkm bitane. Almayı düsündüğüm yer siparişi 1 ayda hazırlıyomus. Böyle düsününce baya gec oluyor gibi hatta
Bu arada özele gitmediğim sürece şu boy kilo mevzusunu tam öğrenemiyom.
Bu sefer boyunu söyledi kiloyu söylemedi.
Kendi doktorumda kilo söylüyor boy söylemiyor :)
35 cm olmuşuz ama fl boyumuz hala 1 hafta geri sıkıntı etmiyorum aradaki fark açılmıyor çünkü. Bir gerileme durumu yok genetik diye düşünüyorum.
Karın ölçüsü 1hafta geri çıkmış bu da çok normal organlar göğüs boşluğunda olduğu için. Bizden diğer haberler böyle.
Bu arada tam vakıf olamadım konuya ama bi erken Doğum mevzusu geçmiş.
Bizim bir mucizemiz var 30 haftalık 1 kilo doğmuş üstelik hernili olarak ve yaşıyor bıdığımızMinnoş bedeniyle 2-3 ameliyat geçirmiş. Şuan hatta nerdeyse 2 yaşına girmek üzere yanılmıyorsam :) Bana en büyük cesareti veren bu örnek gerçekten. Çokta bu konu üzerine düşünmeyin yiyecek ekmeği varsa yiyor kuzular tabi elimizden geleni yapmamız lazım :) Yoksa ne mucize bebekler var..
Bir örnek daha.. 40. Haftada doğan 3700 kiloluk kardeşim küvezde kaldı 1,5 gün. Onun için gerçekten hiç ne kilo ne böyle erken Doğum meselesini aklınıza getirip takmayın
Sinirlerim artık kaldırmıyor cnm.
Her hafta doktora gidiyorum haftalık iğnemi oluyorum.
Rahim ağzı aynı ekstra bı kısalma yok. Doktor yok şu haftayı atlatalım yok bu haftayı atlatalım, riskli haftaları geçtik dedi. Şimdi de 34. Hafta ya gelsek diyor.
Ya belki benim rahmim bu şekilde hiç sorunsuz sonuna kadar gidicem.
Sıkıldım artık.
Sen kafana takma inan bak bebeklerimize Allah ömür biçtiyse doktor teferruat.
Çok güzel soru olmuş canım.. kurabiye yiyorum, tatlı, kek, çikolata, pastaKızlar akşam yemeğinden sonra karnınız acıkıyor mu? Ne yiyorsunuz meyve hariç
Merhaba canım sanırım @eszcm arkadaşımın da marjinal belki sana yardımcı olabilir :)Kızlarr hayırlı akşamlar :)))
Bende nasipse mayıs sonu haziran başı gibi bebişimi kucağıma alacağım inşallah :)
Detaylı ultrasonda doktorum marjinal plesanta previa dedi yani rahim ağzını kapatmıyormuş ama yakınmış aranızda bu durumla karşılaşan var mı ?
Doktorum dinlen yukarı çıkar dedi. Karşılaşan var mı bu durumla ?
Canım benim doktorum perinatolog 3 haftada bir gidiyoruz her seferinde 3 boyutlu da bakıyor da sıpam yüzünü kapatıyor Hastanelerde ki uygulamayı bilmiyorum ama gitttiğinde büyük ihtimalle yüzünü göstermeyecek senin kız da nazlı çünküKizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Kuruyemiş kek ne denk gelirse yiyorumKızlar akşam yemeğinden sonra karnınız acıkıyor mu? Ne yiyorsunuz meyve hariç
Çok güzel soru olmuş canım.. kurabiye yiyorum, tatlı, kek, çikolata, pastahatta canım çekti şu an kurabiye yiyeceğim hmmm
Kuruyemiş kek ne denk gelirse yiyorum
Aynen kuzu bende biliyorum dayananlar oluyor inşallah oda dayanır gerçi kızcağız 15 haftasından beri yatıyor. Zaten çok iyi dayandı maşallahBellaCiao öyle kuzuum
Hamilelik herşeyi düşündürüyor insana ama dozunda olması daha önemli. Arkadaşın biraz daha sıkar dişini inşallah cnaım. Tam durumunu bilmiyorum ama 3 cm açıklıkla 2-3 hafta dayananlar okumuştum öyle birşey olursa süper olurr
Oleyy yalnız değilmişimcanım nasıl abur cubur çekiyor bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?