2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Ben perinatologa gidiyorum her seferinde sağolsun yüzünü görmek için uğraşıyor doktorum çok memnunum

Kizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Bende bunu hep merak etmiştim galıba usg makinasının özelliğinde varsa siyah beyazdan sonra renkli olarakta açabiliyo acaba ortadoğuda varmı bi ark.orda doğum yapmıştı ona sorarım diye düşündüm bi görmek istiyorum

Ben perinatologa gidiyorum her seferinde sağolsun yüzünü görmek için uğraşıyor doktorum çok memnunum
Bize zaten devlette mümkün degil siyah beyazi da gostermiyor da ozelde de gostermedi merak ettim bende.sadece ayrintili da gittigimde görebildik

Evet çok değişiyor benim önce zayıf sivri çeneli bana benzeyen bi kızım vardı şimdi tamamen yanakları yüzü babasına benzemiş
ay gercekten mi ya.Bende hep en son gördüğüm haliymis gibi hayal ediyorum.Belki benim findigim da değişmiştir

Valla canim sorabilirsen bana da soyler misin ?olmadi kontrole oraya gideyim.Zaten yesim hocadan randevu bulamıyorum iki haftada bir bebegi takip etmemiz lazim

Canım aleti değiştiriyor renkli gösterenle bakıyor cihaz aynı ama benim kız son kontrollerde yüzünü hep kapattığı için renkli açmadık bir sonraki kontrolumde inş gösterir yüzünü merak ediyorum

Iyim canım sen nasılsın ? 1 ay sürüyorsa başla tabi :). Ben bakalım şubat sonu gibi alacağım beşikle çekmeceli dolabı :) daha bebek arabasını bile almadık onu mart gibi düşünüyorum inşallah

Boyu çok iyi kuzum güzel haberlerle gelmişsin.
Erken doğumu ben açtım arkadaşım her an doğum yapabilir 30 haftalık hastanede 2cm açıklığı var. Yaşama ihtimali çok yüksek sadece küvezde kalacak vir süre artık tıp çok ilerledi gerçekten ! Birde gerçekten haftasın önemli değil ben buna inanıyorum artık.

Canım nasılsın ? Çook stresli hissetim seni. Bu kadar stres iyi değil bak benimde rahim uzunluğum kısa ve çok kasılmam olduğu halde ayda 1 kere kontrole gidiyorum ve ağrı kesici ilaç dışında birşey kullanmıyorum vermiyorlar ama ben çook umutluyum içimde çook rahat bolbol dinleniyorum bebeğimle sohbet ediyorum ona içimde kalması gerektiğine dahil şeyler söylüyorum. Günler su gibi geçip gidiyor aslında.

Merhaba canım sanırım @eszcm arkadaşımın da marjinal belki sana yardımcı olabilir :)

BellaCiao öyle kuzuum
Hamilelik herşeyi düşündürüyor insana ama dozunda olması daha önemli. Arkadaşın biraz daha sıkar dişini inşallah cnaım. Tam durumunu bilmiyorum ama 3 cm açıklıkla 2-3 hafta dayananlar okumuştum öyle birşey olursa süper olurr

Canım benim doktorum perinatolog 3 haftada bir gidiyoruz her seferinde 3 boyutlu da bakıyor da sıpam yüzünü kapatıyor Hastanelerde ki uygulamayı bilmiyorum ama gitttiğinde büyük ihtimalle yüzünü göstermeyecek senin kız da nazlı çünkü ayy doğsalar da hayırlısıyla bol bol yüzlerini izlesek koklasak

Aynen kuzu bende biliyorum dayananlar oluyor inşallah oda dayanır gerçi kızcağız 15 haftasından beri yatıyor. Zaten çok iyi dayandı maşallah

Eklentiler

• 2FCB7103-4E79-4DC8-B8EA-F3E554CCE5EC.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…