2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Türkiye'de tedavi uyguluyorlar cnm.
Ve tedavi işe yarıyor. Ve tedavi 3 bacak şeklinde devam ediyor. Tedaviden yana sıkıntım yok.
Ağrım yok.
Para konusunda gıcık kapmaya başladım.
Yoksa ben bebek konusunda doktorlara ağız açtırmıyorum.
Allah sadece.
Bu para konusu sinir etti beni.
1 ocakta doktora gittik saat 12 yi geçtiği gibi zam yapmışlar, docların fiyatı daha pahalı, iğneye bile anında zam yapmışlar.
Bu kadarda olmaz.

BaZen bende öyleyim geçen canım cips çekti küçüklerinden aldım yedim valla. Bol bol da kabak çekirdeği yiyorum oyalıyor böyle kriz anlarında
Ya resmen bisküvi falan aşeriyorum ben ama almıyorum çok yerim diye geçen 1 paket aldım tane tane yedim 1 hafta ama gözümün önündeler resmen markete gittiğimde paketi alıyorum sonra bırakıyorum yerine eşime nutellayı da yasakladım dayanamayıp yiyorum diye

Evet cnm.
Ya çok iyi perinatolog var devlette, benim ilk genlerimin damarlarimin tedavisini yapan testleri yapan doktor. Ama bana uzak gittiğimde bir gün orda gidiyor. E eşimde her hafta bir gün izin alsa olmaz. İzin konusunda sıkıntı yok, patronu hiç sorun etmiyor fakat işleri öyle bir birikiyor ki o doktora o yüzden gidemiyorum.
Gidebilsem bu yamyamların eline kalmayacağım aslında.
Bana yakın olan devlet hastanesinde doğum bölümü iyi, perinatologlari iyi değil.
Bende mecburen özele gidiyorum.
İnşallah cnm geriye dönüp baktığımızda gülelim bu telaşlarımıza inşallah.

BellaCiao kuzum senden sufle tarifi istiyorum ben orijinal tarifini öğrenelim topraklarından çok severim

Aha bir ben daha. Bende aldırmıyorum yoksa bir anda aklıma geliyor yemeden de duramıyorum.
Resmen aşığıyım

Iyi canim her sey yolunda gitmiş ayni devam etmeside guzel bir durum bence
Sakin ona öyle oldu diye sana da olacagini düşünme sakin takma kafana
Cok guzel canim normal bile dediklerine göre sıkıntı yok sayilir.hadi gozun aydin.bende
Kızlar ıhlamur içebiliyoruz değil mi ? Benim boğazlar gitmeye başladı da
Gecmis olsun canim iki fincani gecmesin ama

Anladım canım burda tedavi uygulanması için 25mm altına düşmek lazım :).
Fiyat konusunda anlıyorum bizim burdada çok pahalı özel doktorlar o yüzden şubat ayında devlette geçeceğim iyi bir doktor buldum oda riskli gebeliklere bakıyor ama en azından ücret almıyor çünkü sigortamız karşılıyor.

Bugün benim denk geldiğim perinatolog da çok iyi ve ilgiliydi sağolsun bekletmemek için kendi götürdü prof. yanına kadar öncelik verdi şehir dışından geldiğim için. Bazı şeyleri de çok güzel anlattı istediğini sor dedi vs.
Keşke sende gönlünden geçene gidebilseydin şu durumlar olmasaydı da. Doktor işi çok önemli yani hem bizim hem evlatlarımızın canları onlara emanet sonuçta. Ben bilgisiz biri olsaydım sanırım öyle konuşan doktordan Sonra aldırırdım bebeğimi çünkü gayet yaşamaz tarzı konuşmuşlardı sıradan bir olaymış gibi. Örnek vermiş olayım en basitinden böyle..
Aslında özel devlet farketmez doktorun insanlığı ve tecrübesi önemli ama devletin kalabalıklığı işi bozuyor.
Bazıları ise dediğin gibi para için meslek seçmişler gibi. yamyam tabiri cuk oturuyor :)

Ben yemekten çok şiş kalkıyorum ama açlık hissi hep var, ne kadar şiş olursam oluyim. Sadece süt içiyorum yatmadan başka bişey yemiyorum ben yoksa yesem ohoooo

Tebrik ediyorum canım seni ne güzel süt sağlıklı hem bende yemek istemiyorum ama bazen kriz gibi vuruyor yeme isteği çok garip

Kuzum teşekkür ederim

Tarifimi veririm canım çevirmem lazım biraz uzun sürebilir ama çevircem mutlaka yazarım

Tamam canım sen ne zaman müsait olursan

Burda 25mm altına düşmesi beklenmiyor cnm.
Prosedürler farklı.
Ya sıkıldım para konusunda.
Doktordan yana da sıkıntım yok aslında hastane canımı sıkıyor.
Doğumu orda yaparsam varya iyi bı pazarlığa otururum. Baktım olmadı başka doktor mu yok giderim başka hastanelere araştırırım. Baktım oda olmuyor giderim devlete.
Daha önce iki ameliyat olduğum için normal doğum riskli olabilir de olmayabilir de, o yüzden birazda bu paraları veriyoruz.
Bakalım ne olacak ne bitecek.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.

Amin canım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
Şurda bir kaç haftamız kalmış tadını çıkartmak lazım fazla düşünmemek. Umarım sende hastaneyle para konusunda bir an önce anlaşırsın.

Ya İstanbul da tıp olmuş ticarethane cnm.
Bana da olmaz tüp bebek yap diyorlardı. Ki ameliyattan sonra doğal yolla olacağını bildikleri halde.
Bu gittiğim doktor yar doç işte. Doğumunu da yaparım dedi, tedaviyi de iyi bı şekilde yapıyor. Ama hastane anlattığım gibi. Bı tek WC parasız :):):):):)

Amin amin cnm.
Ya biliyorlar işte o paraları vericez mecbur, bunlarda yam yamlik yapıyor.
Bu kadar riskli olmasam vermicem de, doğumuma başka doktorlar da girebilir işte. Dahiliye ve kalp doktoru gerekebilir gerekmeyebilirmiş de.

Riske atmamak lazım canım. Nerde güvenli doğum olacaksan orda yapmalısın. Maalesef şu an ki durumda pek seçme şansımız olmuyor en güvenli nereyse orası olmalı

Valla canim sorabilirsen bana da soyler misin ?olmadi kontrole oraya gideyim.Zaten yesim hocadan randevu bulamıyorum iki haftada bir bebegi takip etmemiz lazim
Tmm cnm sorunca yazarım sana da, elif hocaya da iyi demişti bayanın biri, hatta oğuz hocada çok iyi miş çok ilgiliymiş öyle söylemişti bulabilirsen onlara al

Riske atmamak lazım canım. Nerde güvenli doğum olacaksan orda yapmalısın. Maalesef şu an ki durumda pek seçme şansımız olmuyor en güvenli nereyse orası olmalı
Haklısın cnm da, ben araştırmayı çok severim. Baya bu sezeryan doğumu araştırdım. Neler öğrendim.
*Sezeryan doğumda dahiliye doktoru bekliyormuş acil bı durum olursa kadın doğum doktoruyla birlikte müdahale ediyorlarmış.
*Hani riskli doğum die ekstra dan gelmiyorlar ki orda bulunmak zorundalarmis.
*Dediler ki kan gerekebilir sana vs vs illa olacak die bı konu da yok. E sezeryan doğum yapan herkese ne olur ne olmaz diye kan grubuna ait kan bulundurmak zorundalarmis.
*Yok ise sana doğumhanenin içinde ameliyathanesi olan hastane gerekli e sezeryan doğum zaten ameliyathanede yapılıyor.
Hani insanların yumuşak karnından vurup o işin ederi atıyorum 5 ise bunlar 8 alıp yamyamlık yapmaya çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…