2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım merhaba, benim de marjinal plesenta previa. 16.haftadan beri belli. Rahim ağzına yakın ama kapatmıyor. Benim hiç yukarı çıkmadı çünkü hiç dinlenemedim, okulum vardı. Benimkinin artık çıkması düşük bir ihtimal.
Ama senin yukarı çıkması için fırsatın çok vaktin var.
Sana tavsiyem bol bol dinlen. 3 kilodan fazla kaldırma, eğilme, ıkınma, ani hareket yapma. Cinsel ilişkiye dikkat et. İnşaallah çıkar. :) Bu durum 24. haftadan sonra rahimde, kuyruk sokumunda sızı ağrı filan yapabiliyor. Arada lekelenme de olabilir. Hazırlıklı ol, korkma.
Genellikle sezeryan oluyor plesenta previa olanlar. Ama herkesin durumuna göre değişiyor tabi.
Sormak istediklerin olursa; yaz yine canım.

Ihlamuru sormuşsun cevap vermişlerdir diye yazmamıştım iç kuzum şifa olsun. Salatadan limonu falanda eksik etme ilerlemez inşallah.
Bir fincan içtim kuzum inşallah toparlarım, uçuğum da çıkıyor vücut direncim düştü herhalde
Günlük dimi sağol canım bir fincan içtim bakalım :)

Anladım canım demek istediğini. Bende zaten çok araştırdım ve fark ettim ki devlet hastahanesi gayet güvenilir herşeyi tam teşekküllü çook büyük prematüre bebekler için özel servis var ki çoğu özel kaldıramıyor zaten oraya direkt gönderiyorlar vs. Bütün bunları göz önünde bulundurarak ben devlette geçmeye karar verdim. Prosedür aynı işlem aynı tedavi takip herşey aynı ama biri sömürüyor diğeri bedava. Kararımı o şekilde verdim. Şubatın 8de randevumuz var eşimle hastahaneye doğum haneyi dinlenme odalarını vs gezeceğiz ordaki ekiple tanışacağız ve kaydımızı oraya aldırcaz. Herşey önemli benim için malum burda 4 gün norma doğum 1 haftada sezeryan için hastanede kalınıyor. Herşey içime sinmesi lazım. Özelde sömürmek dışında ekstra birşey yapmıyorlar. Özeldeki doktor da devlette ki değil mi.

Bir fincan içtim kuzum inşallah toparlarım, uçuğum da çıkıyor vücut direncim düştü herhalde

Günlük dimi sağol canım bir fincan içtim bakalım :)

Canım geçmiş olsun içine karanfil ve karabiber de ekle bir de ıhlamur kaynamazmış demlenmesi gerekiyormuş biz yıllarca kaynattık hep bir de bol limon sık o şekilde daha etkili canım ben 10 gün akşamları 2 kupa içtim illaki fayda etmiştir hemen geçmedi ama

Canım inan burada da şartlar o şekilde olsa bende devlette doğururdum ama odalarda fazla kişi kalması ve refakatçı sıkıntısı örneğin eşim gelemez yanıma o anlarımda yanımda olamaz durumlar öyle olmasaydı devlette doğrururdum. Bir de acile gitmiştim düşünce ay orada doğumhanede bekledim psikolojim bozuldu yan yana 5 6 kişi nst ye bağlanmışlar ağlayanlar oflayanlar beni kötü etkiledi

Canim nerelerdesin merak ettim seni

Kizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Ozel hastanelerde oluyorda doktorada bagli sanirik.benim doktorum hep gosteriyor acile gittigim doktora iki kere gittim soyledigim halde gostermedi.
Fransada bile bim kurabiyesi yiyorum eşim paket paket almış en sevdiğim kurabiye çünküüü
Bu kurabiye cok guzel.uc ay sıkı diyet sonrasinda bir gun tam bozacam

Dediğim gibi canım şartlar önemli ve en önemlisi güven duymak. Türkiyedeki şartları biliyorum bende o şartlarda özelde doğum yapardım kuzum

Eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı 2 hafta önce enfeksiyon varmış bird ecocuk 4 kiloyu geçince günü gelmeden sezeryana almışlar benim.gittiğim. tip fakültesinde sabahtan beri aç ikindide almışlar sezeryana birde epidural.olmuş tam.bebeği almışlar sonra dikmeye başlayınca içerde sesler duydum.ddi bebekler karışmış kız o haliyle beni kaldırın demiş çok korkmus sonra odaya almışlar emzimeye başka bebeği getirmişler. Ban a diyorki sakın orda yapma doğumunu bende dedim benim böyle bir durumum var mecbur orası gözüküyor ztn hep duyuyordum biraz pis bir hastane genelde bebekler enfeksiyon kapiormus.CK ii dr lar var ama malesef hastane kötü bakalım ne yapacaz

Evet cnm.
Ya bıktım bıktım.
Devlette mecburi görevini yapıyor, özel hastanelerde tabi hepsi değil isim yapmış hastanelerde iyi, gelecek vaat eden, yetenekli, alanında başarılı doktorlara gel bize diyor.
Sonra işte bizi böyle yoluyolar :)

Cnm benim Allah razı olsun, buralardayım işte mücadelemiz devam ediyor, ben bildiğin gibi.
Sinirlerim su hastaneler yüzünden çok zıpladi hiç yazmadım bende.
Sen nasılsın, bebek nasıl?

canım çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun insallah saglikla kucagina alirrsin oyle kotu seyler dusunme canim anneler ne rahatsizliklarla hastaliklarla saglikli cocuklar doguruyorlar

Kuzum sanada yazamadım geçmiş olsun hastasın sanırım

Gunluk canim.birde hazir zencefilli limonlu cay var onuda içebilirsin
Teşekkür ederim kızlar
Öksürük başladı inşallah ilerlemez, bir de uçuk çıkardım üzerine

Günaydın uçuk bende de var 15 gündür biri sönüyo biri başlıyo bi türlü geçmedi
2 ay önce öyle çıkardım bende bi başladı tam sönerken tekrarladı. A vitamini eksikliğinden olur dedi asm’deki ebe. Portakal ve yeşil elma ye demişti. Bu ara meyve yemedim hiç yine ondan çıktı herhalde, bu da aynı şekilde dağılacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…