- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Canım merhaba, benim de marjinal plesenta previa. 16.haftadan beri belli. Rahim ağzına yakın ama kapatmıyor. Benim hiç yukarı çıkmadı çünkü hiç dinlenemedim, okulum vardı. Benimkinin artık çıkması düşük bir ihtimal.Kızlarr hayırlı akşamlar :)))
Bende nasipse mayıs sonu haziran başı gibi bebişimi kucağıma alacağım inşallah :)
Detaylı ultrasonda doktorum marjinal plesanta previa dedi yani rahim ağzını kapatmıyormuş ama yakınmış aranızda bu durumla karşılaşan var mı ?
Doktorum dinlen yukarı çıkar dedi. Karşılaşan var mı bu durumla ?
Bir fincan içtim kuzum inşallah toparlarım, uçuğum da çıkıyor vücut direncim düştü herhaldeIhlamuru sormuşsun cevap vermişlerdir diye yazmamıştım iç kuzum şifa olsun. Salatadan limonu falanda eksik etme ilerlemez inşallah.
Günlük dimiIyi canim her sey yolunda gitmiş ayni devam etmeside guzel bir durum bence
Sakin ona öyle oldu diye sana da olacagini düşünme sakin takma kafana
Cok guzel canim normal bile dediklerine göre sıkıntı yok sayilir.hadi gozun aydin.bende
Gecmis olsun canim iki fincani gecmesin ama
Haklısın cnm da, ben araştırmayı çok severim. Baya bu sezeryan doğumu araştırdım. Neler öğrendim.
*Sezeryan doğumda dahiliye doktoru bekliyormuş acil bı durum olursa kadın doğum doktoruyla birlikte müdahale ediyorlarmış.
*Hani riskli doğum die ekstra dan gelmiyorlar ki orda bulunmak zorundalarmis.
*Dediler ki kan gerekebilir sana vs vs illa olacak die bı konu da yok. E sezeryan doğum yapan herkese ne olur ne olmaz diye kan grubuna ait kan bulundurmak zorundalarmis.
*Yok ise sana doğumhanenin içinde ameliyathanesi olan hastane gerekli e sezeryan doğum zaten ameliyathanede yapılıyor.
Hani insanların yumuşak karnından vurup o işin ederi atıyorum 5 ise bunlar 8 alıp yamyamlık yapmaya çalışıyorlar.
Kuzum sanada yazamadım geçmiş olsun hastasın sanırımBir fincan içtim kuzum inşallah toparlarım, uçuğum da çıkıyor vücut direncim düştü herhalde
Günlük dimisağol canım bir fincan içtim bakalım :)
Bir fincan içtim kuzum inşallah toparlarım, uçuğum da çıkıyor vücut direncim düştü herhalde
Anladım canım demek istediğini. Bende zaten çok araştırdım ve fark ettim ki devlet hastahanesi gayet güvenilir herşeyi tam teşekküllü çook büyük prematüre bebekler için özel servis var ki çoğu özel kaldıramıyor zaten oraya direkt gönderiyorlar vs. Bütün bunları göz önünde bulundurarak ben devlette geçmeye karar verdim. Prosedür aynı işlem aynı tedavi takip herşey aynı ama biri sömürüyor diğeri bedava. Kararımı o şekilde verdim. Şubatın 8de randevumuz var eşimle hastahaneye doğum haneyi dinlenme odalarını vs gezeceğiz ordaki ekiple tanışacağız ve kaydımızı oraya aldırcaz. Herşey önemli benim için malum burda 4 gün norma doğum 1 haftada sezeryan için hastanede kalınıyor. Herşey içime sinmesi lazım. Özelde sömürmek dışında ekstra birşey yapmıyorlar. Özeldeki doktor da devlette ki değil mi.
Canim nerelerdesin merak ettim seniA April wind cnm hiç kafana takma Rabbim sağlıklı ömür nasip eyledikten sonra hiçbir şey engel olamaz. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım.
Benim artık sinirlerim kaldıramıyor bazı şeyleri, o yüzden bu konulardan mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışıyorum.
Ozel hastanelerde oluyorda doktorada bagli sanirik.benim doktorum hep gosteriyor acile gittigim doktora iki kere gittim soyledigim halde gostermedi.Kizlar birsey sormak istiyorum bebegi renkli ultrasonda görmek icin ozelde normal muayeneden mi randevu aliyorsunuz. Ben gittigimde hep siyah beyaz görüyoruz da.ayrintilida gördük sadece yüzünü.birdaha göremedim
Bu kurabiye cok guzel.uc ay sıkı diyet sonrasinda bir gun tam bozacamFransada bile bim kurabiyesi yiyorum eşim paket paket almışen sevdiğim kurabiye çünküüü
Gunluk canim.birde hazir zencefilli limonlu cay var onuda içebilirsinBir fincan içtim kuzum inşallah toparlarım, uçuğum da çıkıyor vücut direncim düştü herhalde
Canım geçmiş olsun içine karanfil ve karabiber de ekle bir de ıhlamur kaynamazmış demlenmesi gerekiyormuş biz yıllarca kaynattık hep bir de bol limon sık o şekilde daha etkili canım ben 10 gün akşamları 2 kupa içtim illaki fayda etmiştir hemen geçmedi ama
Canım inan burada da şartlar o şekilde olsa bende devlette doğururdum ama odalarda fazla kişi kalması ve refakatçı sıkıntısı örneğin eşim gelemez yanıma o anlarımda yanımda olamaz durumlar öyle olmasaydı devlette doğrururdum. Bir de acile gitmiştim düşünce ay orada doğumhanede bekledim psikolojim bozuldu yan yana 5 6 kişi nst ye bağlanmışlar ağlayanlar oflayanlarbeni kötü etkiledi
Evet cnm.Anladım canım demek istediğini. Bende zaten çok araştırdım ve fark ettim ki devlet hastahanesi gayet güvenilir herşeyi tam teşekküllü çook büyük prematüre bebekler için özel servis var ki çoğu özel kaldıramıyor zaten oraya direkt gönderiyorlar vs. Bütün bunları göz önünde bulundurarak ben devlette geçmeye karar verdim. Prosedür aynı işlem aynı tedavi takip herşey aynı ama biri sömürüyor diğeri bedava. Kararımı o şekilde verdim. Şubatın 8de randevumuz var eşimle hastahaneye doğum haneyi dinlenme odalarını vs gezeceğiz ordaki ekiple tanışacağız ve kaydımızı oraya aldırcaz. Herşey önemli benim için malum burda 4 gün norma doğum 1 haftada sezeryan için hastanede kalınıyor. Herşey içime sinmesi lazım. Özelde sömürmek dışında ekstra birşey yapmıyorlar. Özeldeki doktor da devlette ki değil mi.
Cnm benim Allah razı olsun, buralardayım işte mücadelemiz devam ediyor, ben bildiğin gibi.Canim nerelerdesin merak ettim seni
Ozel hastanelerde oluyorda doktorada bagli sanirik.benim doktorum hep gosteriyor acile gittigim doktora iki kere gittim soyledigim halde gostermedi.
Bu kurabiye cok guzel.uc ay sıkı diyet sonrasinda bir gun tam bozacam
canım çok geçmiş olsunKizlar buun kontrolu olanlar insallah hayirli guzel haberlerle donerler insallah. Bebeklerine yeni cici alanlarda saglikla kullansinlar insallah hepsine baktim cok guzeller
Benim tansiyon yuksekligim devam ediyor. Dun aksam 15/8 i gordum. Esim hemen limonlu su yapti sonra 13 e dustu25 haftadan sonra kasilmalar, tansiyon yuksekligi cikti Allah sonumuzu hayir getirsin birde ustune feci grip olmusum, esime de gecirmisim bir haftadir oksurmekten halim kalmadi Gunler gectikce daha da cok artiyor heyecanim. Acaba beni neler bekliyor, bebegim yasiyacak mi, saglikla o gunleri gorecek miyim diye heyecan icindeyim.. Birde ilk gebelik olunca heyecan iki kat artiyor
Cok gecmis olsun insallah saglikla kucagina alirrsin oyle kotu seyler dusunme canim anneler ne rahatsizliklarla hastaliklarla saglikli cocuklar doguruyorlarKizlar buun kontrolu olanlar insallah hayirli guzel haberlerle donerler insallah. Bebeklerine yeni cici alanlarda saglikla kullansinlar insallah hepsine baktim cok guzeller
Benim tansiyon yuksekligim devam ediyor. Dun aksam 15/8 i gordum. Esim hemen limonlu su yapti sonra 13 e dustu25 haftadan sonra kasilmalar, tansiyon yuksekligi cikti Allah sonumuzu hayir getirsin birde ustune feci grip olmusum, esime de gecirmisim bir haftadir oksurmekten halim kalmadi Gunler gectikce daha da cok artiyor heyecanim. Acaba beni neler bekliyor, bebegim yasiyacak mi, saglikla o gunleri gorecek miyim diye heyecan icindeyim.. Birde ilk gebelik olunca heyecan iki kat artiyor
Kuzum sanada yazamadım geçmiş olsun hastasın sanırım
Canım geçmiş olsun içine karanfil ve karabiber de ekle bir de ıhlamur kaynamazmış demlenmesi gerekiyormuş biz yıllarca kaynattık hep bir de bol limon sık o şekilde daha etkili canım ben 10 gün akşamları 2 kupa içtim illaki fayda etmiştir hemen geçmedi ama
Canım inan burada da şartlar o şekilde olsa bende devlette doğururdum ama odalarda fazla kişi kalması ve refakatçı sıkıntısı örneğin eşim gelemez yanıma o anlarımda yanımda olamaz durumlar öyle olmasaydı devlette doğrururdum. Bir de acile gitmiştim düşünce ay orada doğumhanede bekledim psikolojim bozuldu yan yana 5 6 kişi nst ye bağlanmışlar ağlayanlar oflayanlarbeni kötü etkiledi
Teşekkür ederim kızlarGunluk canim.birde hazir zencefilli limonlu cay var onuda içebilirsin
Günaydın uçuk bende de var 15 gündür biri sönüyo biri başlıyo bi türlü geçmediTeşekkür ederim kızlar
Öksürük başladı inşallah ilerlemez, bir de uçuk çıkardım üzerine
2 ay önce öyle çıkardım bende bi başladı tam sönerken tekrarladı. A vitamini eksikliğinden olur dedi asm’deki ebe. Portakal ve yeşil elma ye demişti. Bu ara meyve yemedim hiç yine ondan çıktı herhalde, bu da aynı şekilde dağılacak gibiGünaydın uçuk bende de var 15 gündür biri sönüyo biri başlıyo bi türlü geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?