2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın annişler hasta bir günden herkese selamlar
Oğluş ateşli öksürüklü sümüklü ve ağlak
Vallahi ne zormuş çocuk büyütmek yaa hastasın yatsana be çocuk yok uyumuyor da kaç gündür bi kaç saatlik uykuyla duruyorum direncim düştü sanırım benim de boğazlarım ağrımaya başladı

Çok geçmiş olsun sizede inşallah yukarı çıkar sizinde.
Ben çalışmıyorum evdeyim dinleniyorum, dikkat ediyorum iş falan zaten yapmıyorum :))
Doktorum da sezeryam ihtimaki yüksek demişti bu şekilde kalırsa
çok sağolun cevabınız için :)))
Sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah :))

Tmm cnm sorunca yazarım sana da, elif hocaya da iyi demişti bayanın biri, hatta oğuz hocada çok iyi miş çok ilgiliymiş öyle söylemişti bulabilirsen onlara al
Cok enteresan ya simdi girdim yine baktim yesim hoca oguz hoca elif hoca hicbirisi sistemde yok .Randevu yok bunlara.

Cok gecmis olsun canm. Salgin var herkeste ayni hastalik. Cocuklar hastalaninca biraz daha nazli ve hassas oluyorlar. Sende hassassın zaten .Aman dikkat et kendine.

Canım yalnız bu konu ciddi bir konu hastane pis diyorsun allah korusun bebeğin enfeksiyon kapması demek geri dönüşü olmayan şeylere yol açabilir ikindide sezeryana almaları falanda garip geldi bana ben olsam oraya adımımı bile atmazdım illaki bütçene uygun başka hastane bulursun canım

Günaydın arkadaşlar,uzun zamandır başım ağrımıyordu dün yine çok ağrıdı gece bide üstüne midem kötüydü,şimdi yine hafif bi baş ağrısı var parol içecem yoksa geçmeyecek bu ağrı,kızlar bide anı bi harekette veya hapşırmada kasık bölgemde bi ağrı acı oluyo sanki yırtılıyo içerde bişeyler 30_40 saniye suruyo bu acı ama ne acı

Cnm benim Allah razı olsun, buralardayım işte mücadelemiz devam ediyor, ben bildiğin gibi.
Sinirlerim su hastaneler yüzünden çok zıpladi hiç yazmadım bende.
Sen nasılsın, bebek nasıl?
Benim sekerim cikti diyet yapiyorum bebiste iyi sagol.paraci olmayan hastane var mi.maddi durumun kotu olsa yanmistin nasil odiyecektin.az kaldi canim bosver parayi dusunme buna cok şükür bebisimiz oldu ya olmasaydi
Gecmis olsun canim hem hamilelik hem çocuk zordur
Gecmis olsun canim evde vicks kremin varsa sur başına cok rahatlatiyor.dun arabadan inerken ayni aci bende de oldu zor dogruldum

Kızlar bugün 25+5im perşembe yani 25+7 de seker yüklemesine gitmeyi düsünüyorum gec mi? Bir de kac saat sürüyor tahmini? Bizim burda yokmus baska ilceye yönlendirdi ne kadar vaktimi alır orda bilmek istiyorum:/

Cnm zaten istemiyorum orayı ama mecbur özel hastane gönderdi zaten tip fakultesi diye

Kızlar bugün 25+5im perşembe yani 25+7 de seker yüklemesine gitmeyi düsünüyorum gec mi? Bir de kac saat sürüyor tahmini? Bizim burda yokmus baska ilceye yönlendirdi ne kadar vaktimi alır orda bilmek istiyorum:/
Bende perşembe yaptıracam canım 25+4 oluyorum, geç değil. 2 saat falan sürüyor sanırım bana verdikleri barkodda açlık, 1.saat, 2.saat yazıyor bide.

Akşamdan beri bebek kendini sağ tarafta topluyor yada ayağıyla itiyor anlamadım 1 dk dan az sürüyor ama nefesim kesiliyor
Kasılma dedikleri şey mi bu kızlar ilk gebelik olunca acemilik çok oluyor. Sancim falan yok dinlendim ama geçmedi de ara ara oluyor yine... İnternetten baktım rahim artık kendini doğuma hazırlıyor diyor erken değil mi

O baş ağrısı ara da bende de oluyor canım çok berbat bir ağrı geçmiş olsun. Mide bulantısı da basın agridigi için oluyor muhtemelen.

Kaclik yükleme yapacaklar? 50 lik ise 1 saat sürdü , 100 lük yaptırdım 3 saat sürdü .

Kaclik yükleme yapacaklar? 50 lik ise 1 saat sürdü , 100 lük yaptırdım 3 saat sürdü .
Bana direkt 75lik yaptır dedi doktor Genelde herkes ya 50lik ya 100lük yaptırıyor sanırım. Bide bana 3 gün öncesinden başlayarak tatlı şeyler çok tüketme dikkat et dedi çoğu kişiye normal düzeninizi bozmayın denilmiş. Herşeyim gibi bu da değişik

28 haftaya kadar yapiliyormus ama gecirme.yapacaklari yuklemeye bagli 50 lik yaptiracaksan ili bir kan aliyir bir saat sonra aliyor birde bu kadar.eger 100 lukse toplamda 4 kere aliniyor uc saat suruyor.ac karnina git gece 10 dan sonra bisey yeme

Benimde bu sabah sag tarafima bir yigildi karnimin o kismi baya sisti resmen.senin haftalarda yalanci dogum sancilari bile oluyor korkma normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…