Çok geçmiş olsun sizede inşallah yukarı çıkar sizinde.Canım merhaba, benim de marjinal plesenta previa. 16.haftadan beri belli. Rahim ağzına yakın ama kapatmıyor. Benim hiç yukarı çıkmadı çünkü hiç dinlenemedim, okulum vardı. Benimkinin artık çıkması düşük bir ihtimal.
Ama senin yukarı çıkması için fırsatın çok vaktin var.
Sana tavsiyem bol bol dinlen. 3 kilodan fazla kaldırma, eğilme, ıkınma, ani hareket yapma. Cinsel ilişkiye dikkat et. İnşaallah çıkar. :) Bu durum 24. haftadan sonra rahimde, kuyruk sokumunda sızı ağrı filan yapabiliyor. Arada lekelenme de olabilir. Hazırlıklı ol, korkma.
Genellikle sezeryan oluyor plesenta previa olanlar. Ama herkesin durumuna göre değişiyor tabi.
Sormak istediklerin olursa; yaz yine canım.
EvetÇok tsk ederim cnm.siz o zaman fakültede doğum yapacaksiniz
Cok enteresan ya simdi girdim yine baktim yesim hoca oguz hoca elif hoca hicbirisi sistemde yok .Randevu yok bunlara.Tmm cnm sorunca yazarım sana da, elif hocaya da iyi demişti bayanın biri, hatta oğuz hocada çok iyi miş çok ilgiliymiş öyle söylemişti bulabilirsen onlara al
Cok gecmis olsun canm. Salgin var herkeste ayni hastalik. Cocuklar hastalaninca biraz daha nazli ve hassas oluyorlar. Sende hassassın zaten .Aman dikkat et kendine.Günaydın annişler hasta bir günden herkese selamlar
Oğluş ateşli öksürüklü sümüklü ve ağlak
Vallahi ne zormuş çocuk büyütmek yaa hastasın yatsana be çocuk yok uyumuyor da kaç gündür bi kaç saatlik uykuyla duruyorum direncim düştü sanırım benim de boğazlarım ağrımaya başladı
Eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı 2 hafta önce enfeksiyon varmış bird ecocuk 4 kiloyu geçince günü gelmeden sezeryana almışlar benim.gittiğim. tip fakültesinde sabahtan beri aç ikindide almışlar sezeryana birde epidural.olmuş tam.bebeği almışlar sonra dikmeye başlayınca içerde sesler duydum.ddi bebekler karışmış kız o haliyle beni kaldırın demiş çok korkmus sonra odaya almışlar emzimeye başka bebeği getirmişler. Ban a diyorki sakın orda yapma doğumunu bende dedim benim böyle bir durumum var mecbur orası gözüküyor ztn hep duyuyordum biraz pis bir hastane genelde bebekler enfeksiyon kapiormus.CK ii dr lar var ama malesef hastane kötü bakalım ne yapacaz
Kahvaltıdan önce mi yapıyorsun sporGünaydın kızlargörece erken! Uyandım bu sabah spor yapayım
Acaba şubat ayının randevuları açılmadı mı belki ondan yok gözüküyodur sen yine günlük takip et,Cok enteresan ya simdi girdim yine baktim yesim hoca oguz hoca elif hoca hicbirisi sistemde yok .Randevu yok bunlara.
Benim sekerim cikti diyet yapiyorum bebiste iyi sagol.paraci olmayan hastane var mi.maddi durumun kotu olsa yanmistin nasil odiyecektin.az kaldi canim bosver parayi dusunme buna cok şükür bebisimiz oldu ya olmasaydiCnm benim Allah razı olsun, buralardayım işte mücadelemiz devam ediyor, ben bildiğin gibi.
Sinirlerim su hastaneler yüzünden çok zıpladi hiç yazmadım bende.
Sen nasılsın, bebek nasıl?
Gecmis olsun canim hem hamilelik hem çocuk zordurGünaydın annişler hasta bir günden herkese selamlar
Oğluş ateşli öksürüklü sümüklü ve ağlak
Vallahi ne zormuş çocuk büyütmek yaa hastasın yatsana be çocuk yok uyumuyor da kaç gündür bi kaç saatlik uykuyla duruyorum direncim düştü sanırım benim de boğazlarım ağrımaya başladı
Gecmis olsun canim evde vicks kremin varsa sur başına cok rahatlatiyor.dun arabadan inerken ayni aci bende de oldu zor dogruldumGünaydın arkadaşlar,uzun zamandır başım ağrımıyordu dün yine çok ağrıdı gece bide üstüne midem kötüydü,şimdi yine hafif bi baş ağrısı var parol içecem yoksa geçmeyecek bu ağrı,kızlar bide anı bi harekette veya hapşırmada kasık bölgemde bi ağrı acı oluyo sanki yırtılıyo içerde bişeyler 30_40 saniye suruyo bu acı ama ne acı
Cnm zaten istemiyorum orayı ama mecbur özel hastane gönderdi zaten tip fakultesi diyeCanım yalnız bu konu ciddi bir konu hastane pis diyorsun allah korusun bebeğin enfeksiyon kapması demek geri dönüşü olmayan şeylere yol açabilir ikindide sezeryana almaları falanda garip geldi bana ben olsam oraya adımımı bile atmazdım illaki bütçene uygun başka hastane bulursun canım
Bende perşembe yaptıracam canım 25+4 oluyorum, geç değil. 2 saat falan sürüyor sanırım bana verdikleri barkodda açlık, 1.saat, 2.saat yazıyor bide.Kızlar bugün 25+5im perşembe yani 25+7 de seker yüklemesine gitmeyi düsünüyorum gec mi? Bir de kac saat sürüyor tahmini? Bizim burda yokmus baska ilceye yönlendirdi ne kadar vaktimi alır orda bilmek istiyorum:/
O baş ağrısı ara da bende de oluyor canımGünaydın arkadaşlar,uzun zamandır başım ağrımıyordu dün yine çok ağrıdı gece bide üstüne midem kötüydü,şimdi yine hafif bi baş ağrısı var parol içecem yoksa geçmeyecek bu ağrı,kızlar bide anı bi harekette veya hapşırmada kasık bölgemde bi ağrı acı oluyo sanki yırtılıyo içerde bişeyler 30_40 saniye suruyo bu acı ama ne acı
Kaclik yükleme yapacaklar? 50 lik ise 1 saat sürdü , 100 lük yaptırdım 3 saat sürdü .Kızlar bugün 25+5im perşembe yani 25+7 de seker yüklemesine gitmeyi düsünüyorum gec mi? Bir de kac saat sürüyor tahmini? Bizim burda yokmus baska ilceye yönlendirdi ne kadar vaktimi alır orda bilmek istiyorum:/
Bana direkt 75lik yaptır dedi doktorKaclik yükleme yapacaklar? 50 lik ise 1 saat sürdü , 100 lük yaptırdım 3 saat sürdü .
28 haftaya kadar yapiliyormus ama gecirme.yapacaklari yuklemeye bagli 50 lik yaptiracaksan ili bir kan aliyir bir saat sonra aliyor birde bu kadar.eger 100 lukse toplamda 4 kere aliniyor uc saat suruyor.ac karnina git gece 10 dan sonra bisey yemeKızlar bugün 25+5im perşembe yani 25+7 de seker yüklemesine gitmeyi düsünüyorum gec mi? Bir de kac saat sürüyor tahmini? Bizim burda yokmus baska ilceye yönlendirdi ne kadar vaktimi alır orda bilmek istiyorum:/
Benimde bu sabah sag tarafima bir yigildi karnimin o kismi baya sisti resmen.senin haftalarda yalanci dogum sancilari bile oluyor korkma normaldirAkşamdan beri bebek kendini sağ tarafta topluyor yada ayağıyla itiyor anlamadım 1 dk dan az sürüyor ama nefesim kesiliyor
Kasılma dedikleri şey mi bu kızlar ilk gebelik olunca acemilik çok oluyor. Sancim falan yok dinlendim ama geçmedi de ara ara oluyor yine... İnternetten baktım rahim artık kendini doğuma hazırlıyor diyor erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?