2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Bende açlık tokluk baktırdım canım hem zaten istemiyordum allahtan doktorumda gerek görmedi şart koşmadı sen neden yaptırmak istemedin canım?
Bence bebeğe çok zararlı, karatayı desteklediğimden değil hamileligim boyunca sabah aç karnına hiç bu kadar şeker yememisken doktor ısrar ediyor diye o kadar şekeri içemem. Kimse yanlış anlamasin bu benim kararım.
Bir hafta bakılan açlık toklukda da bilgi ediniyorlarsa neden şeker yüklemesi yaptırayım ki diye düşündüm.
Bir de dikkatimi çeken bı konu oldu, yapmak istemiyorum deyince yap dedi bı iki kere baya ısrar etti sonra hiç üstelemedi. Doktorlar gerekli olan bişey de mutlaka yapılacak diyorlar biliyorsun.
Ama şeker yüklemesinde iyi o zaman git alet al dedi.

Bende sana katılıyorum canım benim için 2 dilim baklavaya eşdeğer olabilir ama bebeğe aç karnına o kadar yükleme yapılması fikrine hiç ısınamamıştım ve yaptırmadım da bende tamamen kendi mantığıma tersti

Benim doktorum gerek görmedi şeker yüklemesini yapmaya. Ben yapmadım. Açlık tokluk da yapmadım. Zaten düşük tansiyonlu biriyim kan tahlillerim temiz çıktığı için gerek duymadı doktorum. Bende istemiyordum yapmayı.

Bide icilen su şeker pancarı dan yapılan şeker olsa amenna, glikoz şurubu.
E iki dilim baklavaya eşitse o suyu neden iciriyorlar, iki dilim baklava yedirsinler dimi cnm.
Valla bende sana katılıyorum cnm.

Demek ki herkeste olan birşey canım , annelik zor iş vesselam daha dogurmadan anladık vallahi

Şekerin tansiyonla ilgisi var mı cnm bu konuda hiç bilgim yok ilk kez senden duydum.
Ne güzel bak doktorda istememiş zaten.

Benim doktorum şekerin tansiyondan da anlaşabileceğini söyledi ama benim tansiyonum hep 9.5 ve 10.5
Bak bişey daha öğrendik.
Doktorlar 14/9 tansiyonda gebelik zehirlenmesi preeklapsi teşhisi koyuyorlar.
Hemen hastaneye yatırıp + diyet uygulatıyorlar. Demek şekeri de kontrol altına alıyorlar.

Bak bişey daha öğrendik.
Doktorlar 14/9 tansiyonda gebelik zehirlenmesi preeklapsi teşhisi koyuyorlar.
Hemen hastaneye yatırıp + diyet uygulatıyorlar. Demek şekeri de kontrol altına alıyorlar.
Evet sanırım yüksek tansiyon şeker hastalığını yada preeklampsi durumları açıklıyor. Aslında en önemlisi tansiyon ve idrarı takip etmek

Haklisin banada seker cihazi al dese bakardim.benim yaptirmam iyi oldu cunku cok yuksek cikti.aclik cok iyi tokluk cok yuksek cikiyor.diyete basladim suan iyi.sende arada bak bence.ben cok uyguna yaptirdim 30 tl ve doktora muayene parası odemedim

Bir ay sure olunca gitmeyede cekiniyor insan benim doktorum zararli diye bakmiyor.korkma bence olan belirtilerdir
Sen nigdedeki doktoruna bir danışsan.su gelse bile iki saat vaktin oluyormus diye biliyorum yetisebilirsin.birde sezaryan olacaksan hic dusunme ozele git devleti onermem.kucuk bir yerse hele acemi doktoar vardir oda nobette kim denk gelirse

Haklisin banada seker cihazi al dese bakardim.benim yaptirmam iyi oldu cunku cok yuksek cikti.aclik cok iyi tokluk cok yuksek cikiyor.diyete basladim suan iyi.sende arada bak bence.ben cok uyguna yaptirdim 30 tl ve doktora muayene parası odemedim
Cnm ben cihazı aldım. Cihazda çok pahalı değil.
10 gün baktırdılar.
Bişey çıkmayınca tamam problem yok artık bakma dediler. Sabah aç karnına baktırdılar ama şöyle 8 saat açlık, tokluk ta hem bı saat hem iki saat olarak baktırdılar.

Canim bebegin bir tarafa yigilmasi kasilma mi oluyor.bu sabah sag tarafima yigildi sisti resmen o tarafim

Gecmis olsun canim.iki ay uzun bir sure hastanede yatmak icin.ben bugun 26 haftalik oldum sen kacinci hafradasin.bebegin hastanede daha iyi olur sabret

kızlar mesajları okuyorum da . Ben de 27. haftamı bitrdim . Henüz doktor hiç alttan muayene etmedi. Bazılarınız etmesi gerekiyor demiş. Yani bir sıkıntı yoksa etmesi gerekli birşey mi kafama takıldı Ultrasonda suyuna plesantaya fslan bakıyor.

Bir sorun yoksa gerekli değil canım.

Canim benim doktorum en bastan beri alttan muayeneyi onermiyor hic bakmadi banada.hatta kanamam oldugu zamam bile bakmadi.ultrasonda rahim boyu gozukuyor zaren

Bende 30. haftaya geldim ve daha hiç vajinal alttan muayene olmadım canım. Üstelik 3 ayrı doktor değiştirdim, hiçbiri de bakmadı. Demekki bizde gerekli görülmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…