2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
2 hafta önce ben kullandım. Bir zararı olsa doktorlar vermez canım ama mümkünse kültür yapılması önemli. Yanında antibiyotik kullandım birde.

Benim hamileliğimi öğrendiğimden beri beyaz akıntım var canım ama herhangi bir şey kullanmıyorum

Kalp atislari zayifladigi icin mecburen sezeryana almak zorunda kaldi dr, iste bilemiyosun ki 9 ay hersey iyi gidiyo normal diosun ama o an hersey degisebiliyo en onemlisi de saglikla kucagimiza almak

Kızlar çevrenizde 30 haftadan Bİle erken doğup yaşayan bebekleriniz var mı beb erken Doğumu düşünmekten bitap düştüm

Sanırım grip oluyorum burnum akmaya başladı

Canım geçmiş olsun hemen ıhlamur yap sakın hastalanma ben hala iyileşemedim burnum tıkalı

Kalp atislari zayifladigi icin mecburen sezeryana almak zorunda kaldi dr, iste bilemiyosun ki 9 ay hersey iyi gidiyo normal diosun ama o an hersey degisebiliyo en onemlisi de saglikla kucagimiza almak

Öyle canım maalesef bilemiyoruz ki.. hep hayırlısıyla sağlıkla diye dua ediyorum şartlamıyorum kendimi ama gönlüm de normalden yana

Bakan doktor bakıyor aslında canım Türkiyede mesela bak senin doktorun bakıyormuş. Normal olan bakılması zaten anormal olan bakılmaması zaten. Maalesef etrafımızda insanlar zararlı diye tuturmuş doktorlar ondan çekinip çoğuna bakmıyordur sırf uğraşmamak için. Allah korusun bebek düşse doktor altan baktı ondan oldu diyecek insanlar var böyle bir zihniyet varken doktorların çoğu muayeneleri gönül rahatlığıyla yapmamaları çook normal. Yine bizim bilinçli olmamız ve istememiz lazım.

Geçmiş olsun kuzum
Sağol kuzum
Senede bir olurum zaten dua ediyordum denk gelmesin diye ama ıhlamur içtim hemen meyveye abandım hemen

Kızlar çevrenizde 30 haftadan Bİle erken doğup yaşayan bebekleriniz var mı beb erken Doğumu düşünmekten bitap düştüm
Benimde erken doğum sorunum var canım ama ilk 10 gün çok stresliydim şimdi düşünmüyorum bile. Benim arkadaşım 24+4 iken doğum yaptı oğlu şu an 3 yaşında gayet sağlıklı.

Gecmis olsun kuzum dikkat et bir hafta cektim Halen suruyo burnum tikali,ihlamur,karanfil,Elma butun cekirdek leride dahil, limon kaynat ic
sağol kuzum ya ilerlemez inşallah yapıcam bunları, son birkaç gündür dikkat etmemiştim hemen kapıvermişim şifayı kötü oldu.

Kızlar şu alttan muayeneyi yapmasalar bana yapmazlardı, biliyorsunuz benim sağlık sorunlarımı / ameliyatlarimi / tüp bebek denemelerimi, ve doğal yolla gebe kalınca 3 ay bana hiç bir iş yaptirmadilar.
Fakat her gittiğim de doktorlar alttan baktı.
3 ay olmadan önce kaç kere alttan bakıldı, hatta keseyi bile alttan bakarak gördüler.
Yanlız şu var. Bunu da ekleyeyim. Doktorum artık bana alttan bakmıyor. Hatta kendisi dedi artık sana alttan bakmam gerekmedikçe ve alttan bakmaya yanaşmıyor.
Biraz önce geldim doktordan, karından baktı ve nts ye ve tansiyonumu ölçtü.
Bu arada yeni bilgi edindim.
Kasıklarımıza iğne batar gibi ağrılar olmasini sordum. Hiç üzerinde durmadı. Hiç önemli değil dedi. Böyle olduğun da içiniz rahat etsin.

Dün başıma geldi iğne gibi batması çok rahatladım şuan sağol canım

Tatlım bak sen kendini Allah'a bırakıcaksın ve tevekkülü elden bırakmayacaksın.
Rabbim ona uzun bı ömür verdikten sonra gerisi teferruat.
Sen aramıza yeni katıldın, dolayısı ile benim sağlık sorunlarımı bilmiyorsun.
Benim sadece bir gen sorunumdan; normal gebelerden %700 fazla ölüm riski altındayım. Ve benim 4 benim bozuk, damar sorunlarım var, doğumdan 40 gün sonra ya kadar emboli ve ölüm riskim çok çok yüksek ve bunların yanında farklı sorunlarımda var. Asla moralimi bozmuyorum.
Sende moralini yüksek tut. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…