- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
2 hafta önce ben kullandım. Bir zararı olsa doktorlar vermez canım ama mümkünse kültür yapılması önemli. Yanında antibiyotik kullandım birde.Kizlar kokusuz beyaz pelteli akintim var doktora gittim kultur yapalim dedim kultur almadan cok akintin var dedi ve gyno-lomexin 600 mg fitil verdi. Akintim crinojeli kestikten 2-3 gun sonra basladi. Boyle akinti yasayan varmi veya hamileyken bu fitili kullanan varmi?
Benim hamileliğimi öğrendiğimden beri beyaz akıntım var canım ama herhangi bir şey kullanmıyorumKizlar kokusuz beyaz pelteli akintim var doktora gittim kultur yapalim dedim kultur almadan cok akintin var dedi ve gyno-lomexin 600 mg fitil verdi. Akintim crinojeli kestikten 2-3 gun sonra basladi. Boyle akinti yasayan varmi veya hamileyken bu fitili kullanan varmi?
Kalp atislari zayifladigi icin mecburen sezeryana almak zorunda kaldi dr, iste bilemiyosun ki 9 ay hersey iyi gidiyo normal diosun ama o an hersey degisebiliyo en onemlisi de saglikla kucagimiza almakCanım şimdi ben sana bir sürü yemek sayarım ama okuyan canı çekenler olur yazmayayım ama bu gibi durumlarda mideyi bastıran şeyler insana iyi geliyor yanına da ayran bu tarz yiyecekler bellidir zaten
Canım güzel haberlerle gelmişsin maaşallah. Bende ölçüyorum sürekli tansiyonumu allah korusun gebelik zehirlenmesi ihtimali olabileceği için ölçmemiz gerekiyor tuzu hiç azaltamadım amaaksine ekliyorum
Kesinlikle sana katılıyorum canım benimde rahmim ters olduğu için 12. Haftama kadar hep alttan bakıldı çevrede bile kime söylesem yadırgadı ama mantıken düşündüğünde ne gibi bir zararı olabilir? İlişki yaşndığında daha ileri gidiyor ve o halinde bile rahme ve bebeğe zarar verme ihtimali yok ucundan bakıyor sadece ama şu da var ki sanırım ülkeler arası da bazı kültürel farklılıklar var sağlık sektöründe de.. rutin kontrollerimizde alttan bakılmıyor öyle bir prensip oluşmamış o da vajinal zararlıdır asla bakılmaz vb düşüncelerine sebep oluyor
Kuzum geçen bi doktorun sayfasında okudum eğer kordon boyu uzunsa dolansa bile normal doğuma engel değilmiş engel oluşturan şey o kordonun kısa kalması ve allah korusun doğarken boğulma vs ihtimalleri arttırmasıbu şekilde de olunca doktorlar riske atmıyorlar
Geçmiş olsun kuzumSanırım grip oluyorum burnum akmaya başladı
Sanırım grip oluyorum burnum akmaya başladı
Kalp atislari zayifladigi icin mecburen sezeryana almak zorunda kaldi dr, iste bilemiyosun ki 9 ay hersey iyi gidiyo normal diosun ama o an hersey degisebiliyo en onemlisi de saglikla kucagimiza almak
Var burda arkadasimin tanidigi :), bebek 20_24 haftalikken dogdu ,simdi kocaman kizKızlar çevrenizde 30 haftadan Bİle erken doğup yaşayan bebekleriniz var mı beb erken Doğumu düşünmekten bitap düştüm
Canım şimdi ben sana bir sürü yemek sayarım ama okuyan canı çekenler olur yazmayayım ama bu gibi durumlarda mideyi bastıran şeyler insana iyi geliyor yanına da ayran bu tarz yiyecekler bellidir zaten
Canım güzel haberlerle gelmişsin maaşallah. Bende ölçüyorum sürekli tansiyonumu allah korusun gebelik zehirlenmesi ihtimali olabileceği için ölçmemiz gerekiyor tuzu hiç azaltamadım amaaksine ekliyorum
Kesinlikle sana katılıyorum canım benimde rahmim ters olduğu için 12. Haftama kadar hep alttan bakıldı çevrede bile kime söylesem yadırgadı ama mantıken düşündüğünde ne gibi bir zararı olabilir? İlişki yaşndığında daha ileri gidiyor ve o halinde bile rahme ve bebeğe zarar verme ihtimali yok ucundan bakıyor sadece ama şu da var ki sanırım ülkeler arası da bazı kültürel farklılıklar var sağlık sektöründe de.. rutin kontrollerimizde alttan bakılmıyor öyle bir prensip oluşmamış o da vajinal zararlıdır asla bakılmaz vb düşüncelerine sebep oluyor
Kuzum geçen bi doktorun sayfasında okudum eğer kordon boyu uzunsa dolansa bile normal doğuma engel değilmiş engel oluşturan şey o kordonun kısa kalması ve allah korusun doğarken boğulma vs ihtimalleri arttırmasıbu şekilde de olunca doktorlar riske atmıyorlar
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum
Senede bir olurum zaten dua ediyordum denk gelmesin diye ama ıhlamur içtim hemen meyveye abandım hemenCanım geçmiş olsun hemen ıhlamur yap sakın hastalanma ben hala iyileşemedim burnum tıkalı
Öyle canım maalesefbilemiyoruz ki.. hep hayırlısıyla sağlıkla diye dua ediyorum şartlamıyorum kendimi ama gönlüm de normalden yana
Geçmiş olsun canımSanırım grip oluyorum burnum akmaya başladı
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Benimde erken doğum sorunum var canım ama ilk 10 gün çok stresliydim şimdi düşünmüyorum bile. Benim arkadaşım 24+4 iken doğum yaptı oğlu şu an 3 yaşında gayet sağlıklı.Kızlar çevrenizde 30 haftadan Bİle erken doğup yaşayan bebekleriniz var mı beb erken Doğumu düşünmekten bitap düştüm
Gecmis olsun kuzum dikkat et bir hafta cektim Halen suruyo burnum tikali,ihlamur,karanfil,Elma butun cekirdek leride dahil, limon kaynat icSanırım grip oluyorum burnum akmaya başladı
sağol kuzum ya ilerlemez inşallah yapıcam bunları, son birkaç gündür dikkat etmemiştim hemen kapıvermişim şifayı kötü oldu.Gecmis olsun kuzum dikkat et bir hafta cektim Halen suruyo burnum tikali,ihlamur,karanfil,Elma butun cekirdek leride dahil, limon kaynat ic
Yolculukta kapmisindir ,dinlen bol bol ,sağol kuzum ya ilerlemez inşallah yapıcam bunları, son birkaç gündür dikkat etmemiştim hemen kapıvermişim şifayı kötü oldu.
Dün başıma geldi iğne gibi batması çok rahatladım şuan sağol canımKızlar şu alttan muayeneyi yapmasalar bana yapmazlardı, biliyorsunuz benim sağlık sorunlarımı / ameliyatlarimi / tüp bebek denemelerimi, ve doğal yolla gebe kalınca 3 ay bana hiç bir iş yaptirmadilar.
Fakat her gittiğim de doktorlar alttan baktı.
3 ay olmadan önce kaç kere alttan bakıldı, hatta keseyi bile alttan bakarak gördüler.
Yanlız şu var. Bunu da ekleyeyim. Doktorum artık bana alttan bakmıyor. Hatta kendisi dedi artık sana alttan bakmam gerekmedikçe ve alttan bakmaya yanaşmıyor.
Biraz önce geldim doktordan, karından baktı ve nts ye ve tansiyonumu ölçtü.
Bu arada yeni bilgi edindim.
Kasıklarımıza iğne batar gibi ağrılar olmasini sordum. Hiç üzerinde durmadı. Hiç önemli değil dedi. Böyle olduğun da içiniz rahat etsin.
Tatlım bak sen kendini Allah'a bırakıcaksın ve tevekkülü elden bırakmayacaksın.Kızlar çevrenizde 30 haftadan Bİle erken doğup yaşayan bebekleriniz var mı beb erken Doğumu düşünmekten bitap düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?