2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Benim alttan bakılmaya devam ediyor canım açılıp açılmadığını yumuşıklık ve sertliği kontrol ediliyor daha geçen Pazartesi baktı doktor.
Evet o kasık batmaları vajinal batmaları ligament ağrıları rahim büyüyüp gerildiği için oluyormuş bana çok oluyor sormuştum bende :)

Canım ciddi misin sen

Doktor bana bakmıyor cnm artık, sanırım iğne, hap ve fitil tedavisi uygulanıyor ya ondan dolayı gerek görmüyor.
Heralde bu tedavi de rahim kısalırsa doğum başlar, eğer kısalmazsa bı süre sonra emin oluyorlar heralde diye düşünüyorum.
Çünkü doktor dedi ki bı süre sonra iğneyi kesicem hap ve fitille idare edebildiğimiz kadar edicez.
Ya alttan muayene de bişey yok. Doktor gerek görürse tabi ki alttan muayene olucaz cnm. Hatta alttan muayene için çatala çıkıyoruz ya o pozisyon çok iyi geliyor. Baskı azalıyor ya :)

Kızlar bebek hastane çıkış kıyafsti 10 lu olmak zorunda mı? 5 li eksik mi kalır ya da hangisini almalıyım?

Canım ciddi misin sen
Cnm Allahtan gelen herşey başımızın üstünde.
Ufacık bı şey de moralini bozma.
Bak benimde erken doğum riskim var, o kadar sorun arasında birde erken doğum riskim var :):):) fazla kafaya takmıyorum.
Her hafta doktordayim erken doğum olmasın diye de tedavi altındayım.
Herşeyi Rabbimiz bilir.
Bol bol zikir çek, Allahtan başka kimse bize derman olamaz.

Geçmiş oksun canım ilerlemeden atlatırız inşallah
Kızlar bebek hastane çıkış kıyafsti 10 lu olmak zorunda mı? 5 li eksik mi kalır ya da hangisini almalıyım?
Kuzum Yenidoğanlar küçük oluyor 2-3 takım hastane çıkışı alıp gerisini 0-3 ay al bence.
5li olup olmaması farketmez bir takım 10lu aldıysan eğer. Artısı nedir eldiveni battaniyesi falan oluyor içinde yoksa farkeden birşey yok.

Doğru diyorsun canım ben sürekli kabuslar rüyalar görüyorum artık dengem bozuldu aslında tevekkülden başka bi şey yapmamak gerek senin kaş haftaydı ya ben yeni geldim ya vakıf değilim henüz

Canım 10 lu takım hiç yok ama ben 0 3 ay baya takım almıştım onlar olur mu ki? İnan her yere baktım instagrama da ya çok abartılı modeller ya da çok karışık beğenmedim yani

Doğru diyorsun canım ben sürekli kabuslar rüyalar görüyorum artık dengem bozuldu aslında tevekkülden başka bi şey yapmamak gerek senin kaş haftaydı ya ben yeni geldim ya vakıf değilim henüz
Cevap yazarken cevap yazdığın kişiyi alintila cnm.
Ben 27+5 haftalık hamileyim, fakat bebek iri 30+4 haftalık cnm.
Haklısın cnm sen ne yap biliyormusun uykun geldimi hemen uyuma iyice kendini yor oyalanacak bişey bul öyle uyu, birde uyumadan önce Allah'ın istediğin ismini çek içinden. Uykularin inan düzene girer ben böyle yaptım.

28 haftaya kadar yapiliyormus ama gecirme.yapacaklari yuklemeye bagli 50 lik yaptiracaksan ili bir kan aliyir bir saat sonra aliyor birde bu kadar.eger 100 lukse toplamda 4 kere aliniyor uc saat suruyor.ac karnina git gece 10 dan sonra bisey yeme
Henüz daha testi yaptırmadım. O test sonucuna göre mi yükleme oluyor

Canım 10 lu takım hiç yok ama ben 0 3 ay baya takım almıştım onlar olur mu ki? İnan her yere baktım instagrama da ya çok abartılı modeller ya da çok karışık beğenmedim yani
Olur canım neden olmasın. Yenidoğan takım olması daha iyi olur yoksa 10lu 5li 3lü farketmez ama battaniyesine falan sarıyorlar battaniye unutma ilk başta.
Gönlüne göre takıl :)

Bide benim bebek bir hafta geriden geliyor kilosu iştahımda hiç yok besin olarak Ne tüketiyorsunuz boncuklar

Alıntılama nasıl yapılıyor canım
Benim yazdığını okudun ya cnm hemen altında cevapla var. Cevapla ya basarsan benim yazdığını alıntılar cevap yazdığında bana bilgi gelir yada kime yazarsan cevap ona bildirim gidiyor. Böylelikle kime yazdığın anlaşılır cnm.

Cnn sen sürekli hastanede olduğun için tabi ki tek düşündüğün şey bebiş oluyo kafanı dağıtacak şeyler yapabilirsen iyi olur kitap oku bulmaca çöz oturduğun yerden örgü filan ör,birazcık rahatlarsın ,senin ki riskli bebeğini kayıp edecen biz risksiz sağ salim eve gelecez diye bişey yok Allah bilir ne olacağımızı biz bilemiyoruz ki dua ediyoruz umut ediyoruz emin ol burdaki 20 gebeden 15 inin gebeliği sıkıntılı geçiyo bende dahil,sadece gebelik olsa bide hayatın verdiği sıkıntılar var hepsine sabır ediyoruz

Bazıların rahim ağzı hasas olduğundan kanıyor canım yoksa zararı yok gerçekten inan bana kaç doktor baktı bana hepsidr zararı yok dedi
Dogrudur canim.mantiken dusununce iliskiyede girmemek lazim.
Henüz daha testi yaptırmadım. O test sonucuna göre mi yükleme oluyor
Doktorun kaclik test istedi.eger 50 lik normal cikarsa baska teste gerek duymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…