2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bide benim bebek bir hafta geriden geliyor kilosu iştahımda hiç yok besin olarak Ne tüketiyorsunuz boncuklar
Geç döllenme olabilir cnm çok kafaya takma.
Benim iri olmasının sebebi ailem çok iri bende ufak tefek bı kadın sayılmam. Genetikle de ilgili cnm.
Hele bı Bebegin doğsun annesi ona öyle güzel bakarsın ki, tosun gibi olur cnm.

O kadar sorun yaşadım ki kanım 8 e düştü sürekli kanama allah hepimize sağlık versin ve evlatlarımıza

Merhaba benimde kaşıklarda 2 gündür bi agrı hassasiyet var devamlı rahşm ağzı da kısalmış acaba dedim tehlikeli bi durum mu içim içimi yiyor

Olur canım neden olmasın. Yenidoğan takım olması daha iyi olur yoksa 10lu 5li 3lü farketmez ama battaniyesine falan sarıyorlar battaniye unutma ilk başta.
Gönlüne göre takıl :)
Kuzum şuan ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyettim bebek eksikleri ayrı taşınacağız orda da eksiklerimiz var odanın biri tülsüz kalıyor salon 2 camlı yine eksik kalıyor her şey masraf yarın hurça bakayım da aldıklarımdan uyan varsa almam belki de.. battaniye aldım canım

Acaba kaçıncı haftada ufak ufak bi şeyler almaya başlasak

Acaba kaçıncı haftada ufak ufak bi şeyler almaya başlasak
Çoğu arkadaşlar hemen hemen herşeyini aldı ben hariç:) bende önümüzde ki hafta alicam artık herşeyini bu zamana kadar bi çorap bile almadım ,alabilirsin cnm sende peyder pey

Ben bir sey kullanmiyorum ama yumurta aki gibi akinti ara ara gelmeye başladı bende arastirdim olan bi durummus sanirim

Sanırım grip oluyorum burnum akmaya başladı
Gecmis olsun canim iki gun hic bisey yapma dinlen faydasını gorursun
Kızlar çevrenizde 30 haftadan Bİle erken doğup yaşayan bebekleriniz var mı beb erken Doğumu düşünmekten bitap düştüm
Nette izledim 20 +4 de yaşayan bebek bile var.artik bizim haftamizda dogan bebeklerin yaşama sansi yuzde 85
Kızlar bebek hastane çıkış kıyafsti 10 lu olmak zorunda mı? 5 li eksik mi kalır ya da hangisini almalıyım?
Canim ben hic onlu takim almadim.besli üçlü takimlarim var.penye battaniyede al tamam bence.bende büyük ihtimal almicam
Canim sen yeni muayene oldun sanirim kac gram ve boyu kaç oldu canim.iri dedikleri icin merak ettim
Bide benim bebek bir hafta geriden geliyor kilosu iştahımda hiç yok besin olarak Ne tüketiyorsunuz boncuklar
Yemene artik cok dikkat et canim.ozellikle sut kasar peyniri muz hergün protein alman lazim.birde mandalina da kilo aldiriyormus.ozellikle sola yat canim

Benim haftam küçük ya alma diyorlar ama heves olsun diye almak istiyorum

Canim sen yeni muayene oldun sanirim kac gram ve boyu kaç oldu canim.iri dedikleri icin merak ettim
Bugün 27+5 haftalığım cnm, bugün ki ölçümde 1551 Gr 42 cm cnm.
30+4 ile uyumlu dedi doktor.
Ne demek cnm benim tabi ki sorabilirsin.

Canım rahim boyun iyi bence daha sıkıntılı olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…