- 15 Temmuz 2016
- 8.691
- 14.681
- 248
Yarın yaz mutlaka cnm bende ne dicek merak ettim.Yarın soracağım bende ama işte apar topar çağırırsa diye korkuyorum
Aynen canım gebelik zehirlenmesinin, erken doğum riskinin en önemli belirtisiymiş tansiyon. Ben de şeker aleti var hemen tansiyon aleti de alıcam. En az iki kere ölçmek gerekiyormuş çünkü. Ben artık aklıma feldikçe ölçerim :)Maşallah canim boyuda kilosuda yerinde.bencede tansiyon aleti sart ben ilk baslarda aldim arada olcuyorum.kilo olarak cok iyi almissin
Canım şimdi ben sana bir sürü yemek sayarım ama okuyan canı çekenler olur yazmayayım ama bu gibi durumlarda mideyi bastıran şeyler insana iyi geliyor yanına da ayran bu tarz yiyecekler bellidir zaten
Canım güzel haberlerle gelmişsin maaşallah. Bende ölçüyorum sürekli tansiyonumu allah korusun gebelik zehirlenmesi ihtimali olabileceği için ölçmemiz gerekiyor tuzu hiç azaltamadım amaaksine ekliyorum
Kesinlikle sana katılıyorum canım benimde rahmim ters olduğu için 12. Haftama kadar hep alttan bakıldı çevrede bile kime söylesem yadırgadı ama mantıken düşündüğünde ne gibi bir zararı olabilir? İlişki yaşndığında daha ileri gidiyor ve o halinde bile rahme ve bebeğe zarar verme ihtimali yok ucundan bakıyor sadece ama şu da var ki sanırım ülkeler arası da bazı kültürel farklılıklar var sağlık sektöründe de.. rutin kontrollerimizde alttan bakılmıyor öyle bir prensip oluşmamış o da vajinal zararlıdır asla bakılmaz vb düşüncelerine sebep oluyor
Kuzum geçen bi doktorun sayfasında okudum eğer kordon boyu uzunsa dolansa bile normal doğuma engel değilmiş engel oluşturan şey o kordonun kısa kalması ve allah korusun doğarken boğulma vs ihtimalleri arttırmasıbu şekilde de olunca doktorlar riske atmıyorlar
Aman kuzucum dikkat edin kendinize. Annem oldu. Bi haftadır ilaç kullanıyor geçmedi. Şimdi iğneye başladılar. Biz de kalıyorlar bir de ben de korkuyorum. Ama çok tedbirli olmak lazım. Bol bol meyve ye kuzum.Sanırım grip oluyorum burnum akmaya başladı
Canım benim kötüye ne kde odaklanırsan o kdr seni bulur. Artık erken doğan çocukların %80 i yaşıyor ztn. Hiç merak etme. Allah büyük. Günün de doğar farklı şeyler gelişir çok daha ciddi sıkıntılar yaşarsın, erken doğar hiç bişicik olmaz birazcık küvezde kalır sapasağlam çıkarlar.. Allahın takdiri.. sen güzel olacağına inan tevekkül etKızlar çevrenizde 30 haftadan Bİle erken doğup yaşayan bebekleriniz var mı beb erken Doğumu düşünmekten bitap düştüm
Keşke daha önce katılsaydım aranıza allah razı olsun hepinizdenAynen canım gebelik zehirlenmesinin, erken doğum riskinin en önemli belirtisiymiş tansiyon. Ben de şeker aleti var hemen tansiyon aleti de alıcam. En az iki kere ölçmek gerekiyormuş çünkü. Ben artık aklıma feldikçe ölçerim :)
Aynen teyzesi boyu kilosu yerinde kuzumun çok şükürben de güzel aldım :)
Darısı sizlerin güzel haberlerine..
Sağol kuzucum. Darısı sizin güzel haberlerinize teyzeleri inş
Evet tansiyonu artık ihmal etmem. Hiç bilmiyordum ben valla.iyi oldu uyardığı doktorun.
Aman kuzucum dikkat edin kendinize. Annem oldu. Bi haftadır ilaç kullanıyor geçmedi. Şimdi iğneye başladılar. Biz de kalıyorlar bir de ben de korkuyorum. Ama çok tedbirli olmak lazım. Bol bol meyve ye kuzum.
Canım benim kötüye ne kde odaklanırsan o kdr seni bulur. Artık erken doğan çocukların %80 i yaşıyor ztn. Hiç merak etme. Allah büyük. Günün de doğar farklı şeyler gelişir çok daha ciddi sıkıntılar yaşarsın, erken doğar hiç bişicik olmaz birazcık küvezde kalır sapasağlam çıkarlar.. Allahın takdiri.. sen güzel olacağına inan tevekkül et
Cnm ben kizimdan biliyorum bir tane 10 lu hastane çıkışı aldım gerisini hep ikili takım ve tulum almıştım. Ayrıca battaniye almıştım mesela ilk doğduğu gece kusmustu 3 battaniye olmasına ragmen eşimi eve gonderip tekrar aldirmistim şimdide öyle yapacam bir tane 10 lu alacam hatta isimli yaptıracam kız kardeşim de 5 li almış dahada almam 2 li alacam o kadar 5 lide battaniye tulum felan olmuyorKızlar ben. 25+3 deyim. Hastane çıkışı aldım 5 li takım. Ekstradan tulum almama gerek var mı sizce. Yoksa üzerine yelek ve battaniye yeterli mi
Battaniye var sıkıntı değil ama. Tulum şart o zaman di miCnm ben kizimdan biliyorum bir tane 10 lu hastane çıkışı aldım gerisini hep ikili takım ve tulum almıştım. Ayrıca battaniye almıştım mesela ilk doğduğu gece kusmustu 3 battaniye olmasına ragmen eşimi eve gonderip tekrar aldirmistim şimdide öyle yapacam bir tane 10 lu alacam hatta isimli yaptıracam kız kardeşim de 5 li almış dahada almam 2 li alacam o kadar 5 lide battaniye tulum felan olmuyor
Yok xnm şart değil. Tabiki ama ben çok. Seviyorum tulumlari çok yakışıyor. İnş giydirdigimiz o günleride görürüz.Battaniye var sıkıntı değil ama. Tulum şart o zaman di mi
Cnm sende demi plesanta sorunu varKeşke daha önce katılsaydım aranıza allah razı olsun hepinizden
Amin inşallah. Tulum giydiririrm. Alacaklarını bildiğim için almıyorum.Yok xnm şart değil. Tabiki ama ben çok. Seviyorum tulumlari çok yakışıyor. İnş giydirdigimiz o günleride görürüz.
Cnm burda çoğu kişi açlık tokluk baktirdi bende çok istedim açlık tokluk bakışın diye devlete gittim direk 75 lik yaptır dedi bende istemediğimi söyledim ama özel gibi değiller yaptır bir zararı yok 34 yaşındasın dedi bende yaptirdim çok sukur sorun çıkmadıAmin inşallah. Tulum giydiririrm. Alacaklarını bildiğim için almıyorum.
Inşallah görurüz. Bir de size şeker testi yaptılar mi. Bana yaptılar ama tokluk yapmadılar açlık yaptılar sadece. Dr da inceledi. Bisi yok dedi. Gercekten normal ama tokluk yapmaması değişik geldi bana
Bende 32 yaşındayım. Özele gidiyorum. Dr direk 75 lik vermiş sadece açlık. Şükür benimki de iyi cıktı ama tokluk falan istemedi. Ay istemesin zaten . Bayıldım beklerken. Çok zormusCnm burda çoğu kişi açlık tokluk baktirdi bende çok istedim açlık tokluk bakışın diye devlete gittim direk 75 lik yaptır dedi bende istemediğimi söyledim ama özel gibi değiller yaptır bir zararı yok 34 yaşındasın dedi bende yaptirdim çok sukur sorun çıkmadı
Ne demek cnm her zaman cvaplarim.çıkmamış zaten daha bakmaya gerek yok.iyi geceler cBMBende 32 yaşındayım. Özele gidiyorum. Dr direk 75 lik vermiş sadece açlık. Şükür benimki de iyi cıktı ama tokluk falan istemedi. Ay istemesin zaten . Bayıldım beklerken. Çok zormus
Tskederim cvp için
Evet canım plasentaya bağlı sürekli kanamam var ayrıca benim rahimde perde var (septum )Cnm sende demi plesanta sorunu var
Bi sonraki kontrolde konuşacağım canım. Zaten henüz normal mi sezeryan mı belli değil. Ayrıca devlette sezeryana doktor giriyor normal doğuma sadece ebe giriyor dikişi de onlar atıyorBir ay sure olunca gitmeyede cekiniyor insan benim doktorum zararli diye bakmiyor.korkma bence olan belirtilerdir
Sen nigdedeki doktoruna bir danışsan.su gelse bile iki saat vaktin oluyormus diye biliyorum yetisebilirsin.birde sezaryan olacaksan hic dusunme ozele git devleti onermem.kucuk bir yerse hele acemi doktoar vardir oda nobette kim denk gelirse
Kızlar bebek hastane çıkış kıyafsti 10 lu olmak zorunda mı? 5 li eksik mi kalır ya da hangisini almalıyım?
Çok geçmiş olsun fazla da kafanıza takmayın tabiiki gerekli önlemleri alın kontrolleri yaptırın ama Allah’a emanet sağlıkla doğar inşallah , bi de kilosu az değil sanki bana da iki hafta önce 900 gr demiştiKizlar gunaydin gece cok gec yattim hic uyuyamadim moralim cok bozukDun aksam dr kontrolum vardi. Plasentam hala asagidaymis kapatiyormus. Bunu da gectim bebegimin basi hep geriden geliyordu. Once onemsemedik duzelir dedik ama hala oyle. İki hafta geriden geliyor kilosu da dusuk cikti. 27 haftaya girdim 980 gr cikti. Dr mikrosefali olma ihtimali de var takip edicez dedi 28 Ocakta tekrar vajinal ayrintiliya girecegim. Cok moralim bozuldu. Gece boyu mikrosefaliyi arastirdim Allah korusun ama bebekler anne karninda cogu zaman hareketsiz duruyormus nobet gecirdiginden. Aklima takildi bu da bende aman aman hareketlerini hissetmiyorum hatta bazen hic hissetmiyorum. Napacagimi neye uzulecegimi sasirdim
Masallah canim kilosuda boyuda çok iyi.simdiden 42 olduysa 60 yaklasirBugün 27+5 haftalığım cnm, bugün ki ölçümde 1551 Gr 42 cm cnm.
30+4 ile uyumlu dedi doktor.
Ne demek cnm benim tabi ki sorabilirsin.
Ay masallah yuzde 75 bitmis senin.ben dun 26 oldum daha
Uzuldum yazdıklarına.kilosu bence oyle cok az degil.kafa yapisida genetik olabilir.benim ikiz kardesiminde buyukmus kafasi hatta sonradan da biraz buyumus doktora goturmusler fazla zekadan demisler.suan gayet saglikli.senindekide normal olabilir minyon bir bebektirKizlar gunaydin gece cok gec yattim hic uyuyamadim moralim cok bozukDun aksam dr kontrolum vardi. Plasentam hala asagidaymis kapatiyormus. Bunu da gectim bebegimin basi hep geriden geliyordu. Once onemsemedik duzelir dedik ama hala oyle. İki hafta geriden geliyor kilosu da dusuk cikti. 27 haftaya girdim 980 gr cikti. Dr mikrosefali olma ihtimali de var takip edicez dedi 28 Ocakta tekrar vajinal ayrintiliya girecegim. Cok moralim bozuldu. Gece boyu mikrosefaliyi arastirdim Allah korusun ama bebekler anne karninda cogu zaman hareketsiz duruyormus nobet gecirdiginden. Aklima takildi bu da bende aman aman hareketlerini hissetmiyorum hatta bazen hic hissetmiyorum. Napacagimi neye uzulecegimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?