Dikkat et kuzum kendine, herkes hasta diye uzun zamandır kalabalık yerlere girmiyordum 2-3 gün bi dışarı çıktım kaptım hemenÇok geçmiş olsun canım ben daha hastalanmadım inşallah hastalanmam birde bunu çekmek istemiyorum
Dikkat et kuzum kendine, herkes hasta diye uzun zamandır kalabalık yerlere girmiyordum 2-3 gün bi dışarı çıktım kaptım hemeninşallah çabuk geçer. Meyve ye bol bol su iç önlemini al şimdiden
Hastanelere tahlil kontrol vs giden arkadaşlar mutlaka maske kullanın ben avm de bile maske takıyorumBen hiç dışarı çıkmadığım için anca eşim yada annem hastalık getirebilir bana. Onlarda dikkat ediyor çok şükür:)))
bende aynen öyle yapacağım . Birdaha ayrıyetten öyle masrafa girmedim gerek duymadımKızlar hastahane çıkışlarından bahsedilmiş. Ben hiç almadım öyle 5li 10ku takım. Zıbın pijama eldiven battaniye hepsini ayrı ayrı aldım kendim öyle takımlar yapacağım.
Napıyorsunuz kızlar nerelerdesiniiz
hangi hastane canım senin ? bende 28+0 . Nedense 40 ları görürürüm gibi his var içimde tam tersineGünaydın kızlar
29. Haftama girdim sanki her an doğurabilirmişim gibi geliyor banabiraz da korku var karışık duygular...
Sabah da hastaneden aradılar ay sonunda gebelik eğitimi varmış, bende istiyordum zaten güzel oldu bir aksilik olmazsa katılıcam.
Cok yuksek cikmis canim, ben tas dusururken 15 civari cikmisti eritrosit. Lokosit kac cikti? Gecmis olsun canim yaKızlar maşallah bazılarınz çok aktif nasıl yetişiyorsunuz bütün mesajlara
Seviyorum sizi
Girmisken ben de kontrol sonuçlarımi paylaşayim sizinle :)
Şeker yüklemesi iyi çıktı çok şükür
Açlık 75 tokluk 130
Ama idrarda kan çıktı yine
Cuma günü verdigim tahlilde eritrosit 49 çıkmıştı
Pazartesi 117 çıktı
Bununla birlikte lökosit de yüksek çıktı
Doktor böbrek taşına bağladı
Kızlar iki gündür belim çok ağrıyor bel ağeısı olan var mı
Cok yuksek cikmis canim, ben tas dusururken 15 civari cikmisti eritrosit. Lokosit kac cikti? Gecmis olsun canim ya
Grupta hasta olmayan bi azınlık kaldı aman dikkat etsin onlarsesim tamamen gitti konuşamıyorum kemiklerim de sızlamaya başladı
Napıyorsunuz kızlar nerelerdesiniiz
hangi hastane canım senin ? bende 28+0 . Nedense 40 ları görürürüm gibi his var içimde tam tersine
bende aynen öyle yapacağım . Birdaha ayrıyetten öyle masrafa girmedim gerek duymadım
Pazar alışverişindeyiz :)
Her yer kar soğuk
Güneş var diye çıkıp hava alayım dedim eşimin başına bela oldum
Adam hem torbaları taşıyor hem de ben düşecem diye korkusundan beni tutmaya çalışıyor
Bir tur attık, poşetleri arabaya koyduk
Eşim de "sana bu kadar hava yeter arabada bekle biraz da" dedi
Uzan kuzum çıkıp ne yapacaksın zaten havalar soğuk kötü iyice ağırlaştık ya ben yatmaktan zaten yatakla bir oldumGeçmiş olsun canım bol c vitamini ve ıhlamur iç
Bu aralar bir ağırlık çöktü bana canım evdeyim dışarı da hiç çıkasım yok hafif midem bulanıyor uzanıyorum sen nasılsın?
Koşuyolu medipole gidiyorum canım
@Blankinfinity uyuyor sanırım
Kızlar her şeyi çok da düşünmemek lazım. Bence kendinize meşgale bulmalısınız. İnsan bazen boşluktan kendi ile uğraşıyor. Düşünmeyin herşeyi akışına bırakın. Formlardaki diğer konulardan da etkilenmeyin bence hatta okumayın. Ben okumuyorum o yüzden de haberim yok
Dışarı çıkma meselesine gelince AVM ye gidersin tedbirini alırsın hiçbişi olmaz ama evine gelen misafirden hastalık kaparsın. Olacakla öleceğin önüne geçilmez. Siz yine tedbirli olun ama çok da kasmayın strese giriyorsunuz. Ben 3 aydır hastanelerdeyim yoğun bakım enfeksiyon servis nerelere girip çıkmadım ki. Haa korktum tabii ama olacağı varsa işyerinde WC den de kapabilirim. Hep diyorum ya size yoğunluktan koşturmadan kendimi dinleyecek zamanım olmuyor diye belki de böylesi daha iyi. Niye hareket etmedi acaba iyi mi şimdi napıyor diye düşünmekten ben de stres olurdum eminim.
En büyük hatayı orada yaptım sanırım Cuma kontrolüm vardı dahiliye katında çok bekledim ve herkes öksürüyorduHastanelere tahlil kontrol vs giden arkadaşlar mutlaka maske kullanın ben avm de bile maske takıyorum
sağol kuzum meyve yedim ama ıhlamuru yapacak halim kalmadı yattım hemen uzanıyorum halaGeçmiş olsun canım bol c vitamini ve ıhlamur iç
Bu aralar bir ağırlık çöktü bana canım evdeyim dışarı da hiç çıkasım yok hafif midem bulanıyor uzanıyorum sen nasılsın?
Koşuyolu medipole gidiyorum canım
@Blankinfinity uyuyor sanırım
Geçmiş olsun canımKızlar maşallah bazılarınz çok aktif nasıl yetişiyorsunuz bütün mesajlara
Seviyorum sizi
Girmisken ben de kontrol sonuçlarımi paylaşayim sizinle :)
Şeker yüklemesi iyi çıktı çok şükür
Açlık 75 tokluk 130
Ama idrarda kan çıktı yine
Cuma günü verdigim tahlilde eritrosit 49 çıkmıştı
Pazartesi 117 çıktı
Bununla birlikte lökosit de yüksek çıktı
Doktor böbrek taşına bağladı
Canım çok haklısın. Forumdaki diğer konuları okumak konusundada öyle arada geziniyorum ve başlıklar görüyorum tıklamasamda çook etkileniyorum.
Ama 8 haftadır yatıyorum erken doğum korkusuyla emin ol çok pozitifim. Kitap okuyorum tvde sürekli replaydan belgeseler izliyorum vs :).
Olacağı varsa olur ben bunu anladım yapacak hiç birşey yoktur rabbim ne kadar ömür biçtiyse odur bizim bile yarınımız belli değilken çokta üzerine düşüp moral bozmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?