2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsun canım ben daha hastalanmadım inşallah hastalanmam birde bunu çekmek istemiyorum
Dikkat et kuzum kendine, herkes hasta diye uzun zamandır kalabalık yerlere girmiyordum 2-3 gün bi dışarı çıktım kaptım hemen inşallah çabuk geçer. Meyve ye bol bol su iç önlemini al şimdiden

Dikkat et kuzum kendine, herkes hasta diye uzun zamandır kalabalık yerlere girmiyordum 2-3 gün bi dışarı çıktım kaptım hemen inşallah çabuk geçer. Meyve ye bol bol su iç önlemini al şimdiden

Ben hiç dışarı çıkmadığım için anca eşim yada annem hastalık getirebilir bana. Onlarda dikkat ediyor çok şükür:)))

Napıyorsunuz kızlar nerelerdesiniiz

Pazar alışverişindeyiz :)
Her yer kar soğuk
Güneş var diye çıkıp hava alayım dedim eşimin başına bela oldum
Adam hem torbaları taşıyor hem de ben düşecem diye korkusundan beni tutmaya çalışıyor

Bir tur attık, poşetleri arabaya koyduk
Eşim de "sana bu kadar hava yeter arabada bekle biraz da" dedi

hangi hastane canım senin ? bende 28+0 . Nedense 40 ları görürürüm gibi his var içimde tam tersine

Kızlar maşallah bazılarınz çok aktif nasıl yetişiyorsunuz bütün mesajlara
Seviyorum sizi

Girmisken ben de kontrol sonuçlarımi paylaşayim sizinle :)

Şeker yüklemesi iyi çıktı çok şükür
Açlık 75 tokluk 130

Ama idrarda kan çıktı yine
Cuma günü verdigim tahlilde eritrosit 49 çıkmıştı
Pazartesi 117 çıktı
Bununla birlikte lökosit de yüksek çıktı
Doktor böbrek taşına bağladı

Cok yuksek cikmis canim, ben tas dusururken 15 civari cikmisti eritrosit. Lokosit kac cikti? Gecmis olsun canim ya

Kızlar iki gündür belim çok ağrıyor bel ağeısı olan var mı

Benim dört haftadır bel ağrım var canım
Son iki haftadır da çok arttı
Evde artık bütün işleri eşim yapıyor

Gece yatakta dönerken bile zorlaniyrm

Cok yuksek cikmis canim, ben tas dusururken 15 civari cikmisti eritrosit. Lokosit kac cikti? Gecmis olsun canim ya

Lökosit 40 civarındaydı galiba canım şu an tam hatirlamiyrm
Ben daha önce taş düşürmüştüm, taştan ameliyat da olmuştum
Malesef taşla ilgili kötü bir geçmişim var

İdrarimda turuncu kırmızı arası bir renk zaten son birkaç gündür

Ama idrar kültürü temiz çıktığı için doktor erken doğum veya bebeği etkileyen bir şey yok korkma dedi

Bebek büyüdükçe böbreğe baskı yapıyor, sende de taş olduğu için kanama oluyor dedi

Grupta hasta olmayan bi azınlık kaldı aman dikkat etsin onlar sesim tamamen gitti konuşamıyorum kemiklerim de sızlamaya başladı

Geçmiş olsun canım bol c vitamini ve ıhlamur iç

Napıyorsunuz kızlar nerelerdesiniiz

Bu aralar bir ağırlık çöktü bana canım evdeyim dışarı da hiç çıkasım yok hafif midem bulanıyor uzanıyorum sen nasılsın?

hangi hastane canım senin ? bende 28+0 . Nedense 40 ları görürürüm gibi his var içimde tam tersine

Koşuyolu medipole gidiyorum canım

@Blankinfinity uyuyor sanırım

bende aynen öyle yapacağım . Birdaha ayrıyetten öyle masrafa girmedim gerek duymadım

Takım olunca ayrı ayrı kullanılmıyorda birde yeni doğan takımları maksimum 2 kere kullanılıyor ben hiç yeni doğan almadım direkt 1 ay ve 3 aylık aldım :)

Kolay gelsin canım nasıl cesaret ettim helal olsun sana. Gerçi ben 8 haftadır yatıyorum o yüzden öyle diyorum alışınca yatağa şimdi 10dk evde yürüsem her yerim ağrıyor vallah. Oysa daha 8 hafta öncesine kadar sabahtan akşama kadar durmazdım yinede dikkatli olman kar kış heryer eşin de korkmuş belli

Uzan kuzum çıkıp ne yapacaksın zaten havalar soğuk kötü iyice ağırlaştık ya ben yatmaktan zaten yatakla bir oldum bu gidişle varya 41 haftayı doldururum

Kızlar her şeyi çok da düşünmemek lazım. Bence kendinize meşgale bulmalısınız. İnsan bazen boşluktan kendi ile uğraşıyor. Düşünmeyin herşeyi akışına bırakın. Formlardaki diğer konulardan da etkilenmeyin bence hatta okumayın. Ben okumuyorum o yüzden de haberim yok

Dışarı çıkma meselesine gelince AVM ye gidersin tedbirini alırsın hiçbişi olmaz ama evine gelen misafirden hastalık kaparsın. Olacakla öleceğin önüne geçilmez. Siz yine tedbirli olun ama çok da kasmayın strese giriyorsunuz. Ben 3 aydır hastanelerdeyim yoğun bakım enfeksiyon servis nerelere girip çıkmadım ki. Haa korktum tabii ama olacağı varsa işyerinde WC den de kapabilirim. Hep diyorum ya size yoğunluktan koşturmadan kendimi dinleyecek zamanım olmuyor diye belki de böylesi daha iyi. Niye hareket etmedi acaba iyi mi şimdi napıyor diye düşünmekten ben de stres olurdum eminim.

Canım çok haklısın. Forumdaki diğer konuları okumak konusundada öyle arada geziniyorum ve başlıklar görüyorum tıklamasamda çook etkileniyorum.
Ama 8 haftadır yatıyorum erken doğum korkusuyla emin ol çok pozitifim. Kitap okuyorum tvde sürekli replaydan belgeseler izliyorum vs :).
Olacağı varsa olur ben bunu anladım yapacak hiç birşey yoktur rabbim ne kadar ömür biçtiyse odur bizim bile yarınımız belli değilken çokta üzerine düşüp moral bozmamak lazım

Hastanelere tahlil kontrol vs giden arkadaşlar mutlaka maske kullanın ben avm de bile maske takıyorum
En büyük hatayı orada yaptım sanırım Cuma kontrolüm vardı dahiliye katında çok bekledim ve herkes öksürüyordu
sağol kuzum meyve yedim ama ıhlamuru yapacak halim kalmadı yattım hemen uzanıyorum hala

Geçmiş olsun canım
Benim idrarda da yanlış yorumlamadıysam kan çıkmış son tahlilde. İltihap var ilaç kullanıyorum umarım işe yarar

Kesinlikle canım en güzeli kitap okumak. Evde kaldığımda ben TV bile açmıyorum. Aklıma gelmiyor. Benim bebişinde böbrekte sıkıntı var ama hiç düşünmüyorum ailem bile bilmiyor düşün yani söylemedim bilmemeleri daha iyi. Allah büyük o en iyisini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…