2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Cnm su an aklima tek takilan ve beni uzen basinin kucuk olmasi. Hem HC si hemde BDP si geriden geliyor. İlk bir kac gun geriden geliyordu sonra bir hafta oldu simdi iki hafta Bir virus varmis cmv diye dahiliyeye gidip ona baktir dedi Allahim korktuklarimizla sinamasin ama cok uzgunum cook

Dogrudur canim.mantiken dusununce iliskiyede girmemek lazim.

Doktorun kaclik test istedi.eger 50 lik normal cikarsa baska teste gerek duymaz
Kızlar sabah 8.50 de ilk ac karnına kan verdim, sonra 75lik bi gazoz gibi bişey verdiler içtim, 9.50de ikinci kanı verdim. Şimdi 10.50de üçüncü kanı vericem. O son mu olucak acaba

Üzülme canım testi bi yaptır bakalım inşallah öyle bir şey yoktur.

Günaydın kızlar

29. Haftama girdim sanki her an doğurabilirmişim gibi geliyor bana biraz da korku var karışık duygular...

Sabah da hastaneden aradılar ay sonunda gebelik eğitimi varmış, bende istiyordum zaten güzel oldu bir aksilik olmazsa katılıcam.

benim de tam 28+0 bugün 29 a girdim sayılır ben de erken doğar mı korkusu yaşıyorum bu gebeliğimde çok şükür hiç bi sorunumuz yok ama ikinci de korku daha çok oluyor diyor çevremdekiler bir de sezeryan ya doğum tarihini ne zamana verecek doktor çok merak ediyorum yaa henüz bi şey söylemiyor 35 de falan söyler herhalde o zamana doğurmazsam

En iyisi tevekkül edip kendimizi evrene bırakmak kızlar erken Doğum ölü bebek sıkıntılı gebelik yani her an herkesin başına gelebilir e ona bakacak olursak bizim garantimiz var mı bir dk sonraya yok herşey nasip kader

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim büyüktür umut etmeyi bırakma sakın. Kilosu bu arada çok iyi. Kafasıda küçük olabilir o kadar stres yapma. Tüm tahlilerinş yaptır inşallah herşey güzel çıkar

Grupta hasta olmayan bi azınlık kaldı aman dikkat etsin onlar sesim tamamen gitti konuşamıyorum kemiklerim de sızlamaya başladı

Çok geçmiş olsun canım ben daha hastalanmadım inşallah hastalanmam birde bunu çekmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…