2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Rabbim hepimize yardımcı olsun canım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım

Sen neden yatıyorsun canım

Benim de doktor bugün böbreklerime baktı sağ böbreğimde büyüme var devam ederse katater falan dedi çok yıprandım artık

Kizlar bebiş bir tarafima geciyo tas gibi oluyor oram ve yer değiştirirken baskida yapiyor sizede oluyor mu

Katılıyorum sana canım ayrıca illa birinden kapmaklada bulasmiyor grip , bağışıklık sistemi biraz zayiflayinca evde soludugun hava bile etkiliyor. Banyodan cik üstüne birşey alma hemen burun akmaya başlıyor. Allah'a emanet edip yolumuza bakicaz artik

Kizlar bebiş bir tarafima geciyo tas gibi oluyor oram ve yer değiştirirken baskida yapiyor sizede oluyor mu
Dün sorduğum şey canım, kasılma oluyor işte rahatsız edici bir durum . Belirli aralıklarla sık sık olmuyorsa yalancı kasılma oluyormuş rahim kendini doğuma hazırlamaya başlamış..

Canim ya ben nedense senin bebiste bir sey olduguna hic inanmiyorum. Yani mantiken dusundugumde iki hafta geriden geliyordu hala iki hafta geriden geliyor.. yani aslinda yine buyumeye devam ediyor. Gelisiyor... kilosu da inan az degil. Cok normal. Hic stres yapma kuzum nolur.. ben de uzgun oldugumda benim ki hic hareket etmiyor. Ya da yorgun oldugumda. Senin stresinden etkileniyor ve az hissediyor olabilirsin. Nolur kotu dusunme kuzum. Allah buyuk. Insallah saglikli bir sekilde alirsin yavrunu kucagina

Kızlar bugün hastanede 72. Günüm hala plasentaya bağlı kanamam kasılmam aprım oluyor ama doktor çok yoruldun yıprandın biraz eve gidebilirsin diyor sizin fikirleriniz ne

Kızlar napıyorsunuz ben çok kötüyüm
Burnum akıyor sürekli, boğazımda ağrımaya başladı. Bel ağrısı soran olmuş yeminle Doğum sancısı geliyor sandım korkumdan öldüm yatarken. Hala yatıyorum gerçi. Ağır geçecek sanırım nerden nasıl kaptım bilmiyorum hastaneye gidince oldu galiba Umarım hemen geçer sizde dikkat edin kendinize

Geçmiş olsun kuzum bende aynı durumdayım bütün kemiklerim ağrıyor

Geçmiş olsun canım. Herkesler hasta valla korkuyorum bende kapıcam diye

Dün sorduğum şey canım, kasılma oluyor işte rahatsız edici bir durum . Belirli aralıklarla sık sık olmuyorsa yalancı kasılma oluyormuş rahim kendini doğuma hazırlamaya başlamış..
Cok sık degil ama dünden beri sağımda duruyor o yuzden o tarafim daha sert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…