Lusi
. Evde mobilya besigim var ve büyük pek kullanamadım asansörlü sallanıyor çekmeceli. Ama buna ufak ve normal birşey aldım bunu senin dedim .iyi mi yaptım bilmiyorum daha kurmadım kartonunda görselini gönderiyorum .herşey aynı sadece tekerlikler farklı biri tekerlekli biri de düz . kurduğumda tam foto atarım. Bebek arabasida buEki Görüntüle 2229049
Eki Görüntüle 2229050
Besik cok minnos tatlimm iyi yapmissin gerekirse onceki besigi de kullanirsin zaten
Araba markani da ilk defa duydum canim guzele benziyor mutlu gunlerde kullansin bebiton insallah
Besik cok minnos tatlimm iyi yapmissin gerekirse onceki besigi de kullanirsin zaten
Araba markani da ilk defa duydum canim guzele benziyor mutlu gunlerde kullansin bebiton insallah
Sağol canım. Arabadan çok memnunum gördüm yorumlarda güzeldi sağlam alacaksanız bu dedi bi üst marka chicco bene to ve kraft dı onlarda 600den başlıyordu. Fazla geldi .bende şuan piyasa değeri 500olan aldım 100 tl de 100lira masraf herşey çok pahalı ben yarın aldiklarimida atarım ufak tefekleri. Dolap kaldı bir kaç giysi ve benim ihtoyaclarim onlarida gelecek ay alac az .
Sağol canım. Arabadan çok memnunum gördüm yorumlarda güzeldi sağlam alacaksanız bu dedi bi üst marka chicco bene to ve kraft dı onlarda 600den başlıyordu. Fazla geldi .bende şuan piyasa değeri 500olan aldım 100 tl de 100lira masraf herşey çok pahalı ben yarın aldiklarimida atarım ufak tefekleri. Dolap kaldı bir kaç giysi ve benim ihtoyaclarim onlarida gelecek ay alac az .
Gunaydin kizlar mutlu musmutlu haftalar olsun hepimize, guzel neseli haberler alalim
ayy cok erkenciyim ben buarada, son haftalarimizda iyi uyuyayim dediydim ama oglan sagolsun hic uyku yuzu gostermiyor cildiriciimm
Günaydınlarŕrrr hepimize mutlu haftalar olsun inşallah benim bu gün kontrolüm var kızımı görmeye gidecem çok özledim valla ,ne olur bana dua edin herşey yolunda olsun inşallah
Gunaydin kizlar mutlu musmutlu haftalar olsun hepimize, guzel neseli haberler alalim
ayy cok erkenciyim ben buarada, son haftalarimizda iyi uyuyayim dediydim ama oglan sagolsun hic uyku yuzu gostermiyor cildiriciimm
Günaydın canım.
İkiye bir wc, sağa dönememe, bol tekme derken sabahı ettim. Benim paşa da uyutmadı valla. Oysa şöyle bi öğlene kadar uyuyum diyordum. :)
Günaydınlarŕrrr hepimize mutlu haftalar olsun inşallah benim bu gün kontrolüm var kızımı görmeye gidecem çok özledim valla ,ne olur bana dua edin herşey yolunda olsun inşallah
Günaydın kuzum..
Vajinal olduğu için plesentanın durumu daha çok net gözükür. Aklında soru işareti kalmaz en azından.
Sor tabi, gelişimini boyunu posunu kilosunu. Bize de yaz mutlaka. :)
Hadi güzel haberlerle dönersin inşaallah.
Selamlar...Cumartesi günü kontrol vardı bebişim 1093 gr olmuş normal sınırlar içinde çok şükür..Çalışıyorum çokta iyi beslenebildiğimi düşünüyorum...Ne varsa yiyorum hesabı...Benim kanım 10 çıktı kan iğnesi için dahiliyeye gideceğim.
Ferinject iğne vurulacağım...Bilgisi olan var mı ???
Selamlar...Cumartesi günü kontrol vardı bebişim 1093 gr olmuş normal sınırlar içinde çok şükür..Çalışıyorum çokta iyi beslenebildiğimi düşünüyorum...Ne varsa yiyorum hesabı...Benim kanım 10 çıktı kan iğnesi için dahiliyeye gideceğim.
Ferinject iğne vurulacağım...Bilgisi olan var mı ???
Canım ben önceden vurdurmuştum. Kan hapları yeteri derecede yükseltmemişti. BaZen serum gibi büyük bir torbaya karıştırıp veriyorlardı. Bazen damar yolu açıp direkt veriyorlardı. Baya toparlamama vesile olmuştu. Normal iğneler gibi hadi yat popona vuralım denilen bir ilaç değil. Damara vuruluyor. Ama gerçekten etkili bir ilaç. Kısa sürede sonuç veriyor.