2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar ben perinatologtan ciktim simdi. Birazdan kan verecegim. Durum cok ic acici degil. Previa tam kapatmis artik cikmaz yukari dedi. Bebegin kordonu plasentanin ustunde olmasi lazimken rahim agzindaymis bu da dogumda risk teskil ediyormus. Cmv testi tekrar istendi. Bebek normalde 27+5 olmasi gerekirken 26+4 ile uyumluymus Bdp ve hc 26+1, fln 28+6, ac 26+2 cikti Yakin takip gerekiyor kan sonuclarin cikinca gel dedi. Kizlar mutlaka cmv ye baktirmayan varsa baktirsin gercekten cok onemli bir testmis. Allahim korktugumuzla sinamaz insallah

Canım çok teşekkürler...İnşallah kurtulurum bu durumdan...

Allah büyüktür canım benım,hiç canını sıkma yeterki Allah'a sığın herşey güzel olacak Allahın izniyle inşallaaahhh

Canım birşey olmaz inşallah, hafta meselesini de kafana takma ben neler neler okudum 4 haftaya kadar olan gerilik sıkıntı olmuyor ya. Artık haftamızda ilerledi yaşam sınırını geçtiler bir problem olması dahilinde Doğum yapabiliriz. Kendinizi üzmeyin bence genel olarak yazıyorum.
Maşalalh canım sizede

Kızlar benim belim çok ağrıyır bide böyle karnım iki ayrı top gibi şişiyor bu Ne demek ya kasılma ever biliyorum ama neden iki ayrı parça acaba

A April wind Canim hem bebegin gelisimi uzuyor beni hemde dogum esnasinda basima gelebilecek olma seyleri. Kordon ve damarlari rahim agzinda bebegin dogum aninda kordonda ani kanama yuzunden Allah korusun bebegin hayati tehlikeye girebiliyormus, previa totalis yuzunden de benim hayatim Yapisma var mi dedim. Dogum aninda belli olur birsey diyemem dedi. Yani butun herseye hazirlikli olup doguma girmem lazim Allahim yardimcimiz olsun. Bilmiyorum kendimi cok caresiz ve yalniz hissediyorum bosluktayim sanki ordan oraya savruluyorum Psikolojim cok bozuldu cok korkuyorum

Canım geçmiş olsun öncelikle, bilgim olmadığı için soruyorum sezaryen doğumda da aynı riskler var mı ?

Herkesin farklı farklı sorunları var kuzu ben bu kadar takmayı doğru bulmuyorum bir sorun olmadığında geriye dönüp niye hamileliğimi zehir ettim ki kendime diye sormak istemezdim ben.
LoveAndMarriage zaten rahim ağzını kapattığı için normal olamıyor kuzu genelde. Sezeryan yapıyorlar.

Kızlar benim belim çok ağrıyır bide böyle karnım iki ayrı top gibi şişiyor bu Ne demek ya kasılma ever biliyorum ama neden iki ayrı parça acaba
Bebek yaslanıyor olabilir mi acaba bi taraf başı bir taraf poposu mu diye düşündüm.

Cnm 3 hafta önce seninkiyle neredeyse benimde ölçümlerim böyleydi bpd hc geri karın ölçüsü haftayla uyumlu bacak uzunluğu fl 1 hafta ileriydi, bu hafta herşey normale dönmüş sende bak göreceksin bi daha ki kontrole normale dönmüş,bide bu kadar farklılık normal sıkıntı edilecek bişey değil

İyi günler kızlar hasta olan varsa şifa dilerim sorun yaşayanlar inanın diğer kontrole kadar herşey değişmiş oluyor benim kaç hafta öndeydi bebek çok riskli dediler birkaç hafta diyet yaptım sonraki kontrolde tam günündeydi bebek ultrasonda önde veya geride olması sürekli değişiyo

Geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun kuzum

Gözün aydın canım maşallah

Banada aysını oluyor canım kasılma işte o

Günaydın kızlar Güzel bir hafta diliyorum hepinize.
Bu sabah bebek arabamız eve geldi

Birazdan eve hemşire gelecek kan uyuşmazlığı iğnesini yapmaya onu bekliyorum
Güle güle kullanın canım :) bende senin gibi çoğu şeyi internetten sipariş verdim .. en son bebek küveti seti sipariş verdim Trendyol dan onunda filesi eksik gelmiş. Arıyim de yollasinlar bari

Merhaba kizlar, besik arayanlar ve almamis olanlar meltemsmart a bakin ederim, meltem bebek ve genc odasi diye gecior. Hafta sonu cilek vs heryeri gezdik, meltem mobilyanin secenekleri cok fazla. Bu arada bebisin arabasini da aldik, casual sonic, arastirin isterseniz, minicityde 850 tl idi, normalde 1100. Araba cok hafif, cift yonlu olabiliyor, ana kucagini da ayri aldik. O da casual ve carpisma testlerinden filan gecmis bir ama kucagi/ oto koltugu. Ilgilenenler icin yazdim

Ben hiç sormadım daha canım ne zamana kadar kullancam diye.
Midemde gastrit ve reflü olduğundan artık aspirin çok dokanmaya başladı sanki midemin içi parçalanıyor gibi 3-4 gündür
O gün oldu sabahına geçti canım karnımın acıması
Benimki muhtemelen çeşme suyundan oldu diyorum.
Damacana kullanıyoruz normalde 1 hafta kadar çeşme suyu tükettim tahminimce o dokandı
Sen nasıl oldun şimdi var mı bir şikayetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…