2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Güle güle kullanın canım :) bende senin gibi çoğu şeyi internetten sipariş verdim .. en son bebek küveti seti sipariş verdim Trendyol dan onunda filesi eksik gelmiş. Arıyim de yollasinlar bari

Teşekkür ederim canım :).
İnternet bazen sıkıntılı olabilir maalesef ama yapacak birşey yok ayağa kalkamayınca kurtarıcı oluyor
Bende daha beşiği küveti falanda sipariş vermem lazım

İnsallah dedigin gibi olur canim guzel haberler almana cok sevindim insallah benimki de normale doner. Allahim yardim etsin herkese gercekten zormus hamilelik. Preva oldugum da kesinlestiginden onun da korkulari sardi. Rahmim alinacak mi, cok kan kaybedecek miyim, yapisiklik varmi yokmu dolu cevapsiz soru var kafamda ve hepsi dogumda belli olacak neye uzulecegimi bilemedim insallah sag salim hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.

Teşekkür ederim canım :).
İnternet bazen sıkıntılı olabilir maalesef ama yapacak birşey yok ayağa kalkamayınca kurtarıcı oluyor
Bende daha beşiği küveti falanda sipariş vermem lazım
İlk çocuk olunca sonu olmuyor alinacaklarin canım , bundan sonra kısmet olursa ikinciyi yapsak şimdi aldiklarimizdan illaki birşeyler evde olacak. Şimdi herşeye sıfırdan başladık al al bitmiyor valla Allah can sağlığı versin

@eszcm canım geçmiş olsun.
Bendede insülin direnci var hamile kalmadan önce diaformin kullanıyordum.
Benim şeker yüklemesi gibi olmadı kuzum ama normal açlık tokluk gibide bakılmadı.
Sabah açlığı verdim
Kahtaltımı yaptım
1.saat tokluk
2.saat tokluk
Olarak açlıkta dahil olmak üzere 3 defa kan verdim

Kizlar selamlar,
Guzel pazarlar... bu arada benden guzel haberler var. Yegenim servise cikti cok sukur. Onu ziyaerete gidiyorum simdi
Bu da bizden 28+3 dobisko anneyle Çinarisko
Canım çok güzel bir haber bu maşallah yeğenine
Rabbim biran önce şifa verip evine çıkmayı nasip etsin
Maşallah oğluşunla sanada

Anladım kuzum doğrudur hiç bilgim yok
Canim normal sezeryanin hicbir riski yok. Sezeryan mi olacaksin sen ? Benimki normal sezeryan gibi olmayacak ikisi farkli yani.
Kuzum senin durumun için sordum ama zaten sezaryen yapıyorlarmış herhalde senin durumunda. Riskler sadece normal doğumda mı diye düşündüm bi an.
Benim daha belli değil canım normal mi sezaryen mi sonuna doğru belli olacak
Kuzum 32-36 arası bıraktırıyorlarmış genelde seninkini de keserler o haftalarda muhtemelen.
Benim de bu hafta midem rahatsız oldu biraz üst üste içince ilaçları.
Anladım kuzu sevindim geçmesine
Daha iyiyim şükür canım öksürük biraz devam ediyor geçer o da :)

Aynen gerçekten al al bitmiyor evde hiç birşey yok bebek için birde tecrübesizlik eklenince üstüne ne alacağımızı şaşırıyorum ikincide artık daha rahat oluruz eminim daha masrafsız olur :))

Sizin hiç olmuyor mu öyle
Oluyor canım işte kasılma mı bebek mi bazen anlaşılmıyor. Ama artık kasılma olması vs normal günde 10 defadan fazla olmadığı sürece vücut Doğuma hazırlanıyor çünkü. Bu haftalardan Sonra yalancı sancılarda başlayabilir. Sen yinede takip et ama telaş yapılacak birşey yoktur. Biliyorum Zaten endişelisin çünkü :)
Haklısın canım değişiyor birde doktorun ölçmesine göre falanda çok değişiyor farklı aletle usg girildiyse o bile fark ediyor. Sana yazmış gibi oldum ama ortaya yazıyorum :) 4-5 ayrı doktora muayene olmuştum bir gün içinde hepside her ölçümü farklı ölçmüştü mesela.

Günaydınlarŕrrr hepimize mutlu haftalar olsun inşallah benim bu gün kontrolüm var kızımı görmeye gidecem çok özledim valla ,ne olur bana dua edin herşey yolunda olsun inşallah
Gunaydin kizlar
Bende yine tek basima doktor kontrolune yollara dusecegim birazdan. Perinatlojide plasenta kontrolum var hemde vajinal
O sira da bebegin olcumlerini soracagim insallah guzel seyler soyler. Dualarinizi eksik etmeyin bizden..
Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah ❤

kızlar birşey merak ediyorum . Şimdi aramızda sıkıntılı gebelik geçirenler var . plesanta sorunu rahim uzunluğu sorunu vs. Doktorlarınız hep doğum için gün ve doğum şekli belirlemiş. benim hep ultrason muayenesi yapıldı. Bu tarz bir sıkıntı söylemedi doktorum. Ama doğum hakkındada hiç konuşmuyoruz. benim gibi özel bir durumu olmayan arkadaşların doktorları sizin doğumunuz hakkında konuşıyor musunuz? yoksa daha erken mi? 28 haftam bitmek üzere Ben de çok soru sorup doktoru bunatlmıyorum gerekli bişey olursa o söyler diye.

Canım kendini çok üzüp harap etme.
Tüp bebeğin donmuş muydu,taze transferimiydi ?
Benim kızımında gelişiminde gerilik var.
Karın çevremiz 2 haftadan bir kaç gün daha geride.
Baş ve ayak boyu 4-5 gün kadar geriden geliyordu.
Yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim baş aradaki farkı kapattı çok şükür,inşallah karında kapatır diye dua ediyorum
Gelelim transfer aşamama benimki donmuş naturel transferiydi.
Normalde satım 30 haziran pkolu olduğum için benim yumurtam ilaça rağmen 21.günde gelişip çatladı.
Aşşa yukarı 4 gün sonrada transferim oldu.
7.haftada tüp doktoru alttan muayeneyle satımı 9 yemmuz olarak belirledi,takibimi yapan karından ölçümle 6 temmuz olarak belirledi.
Benim gerilikleri hep 6 temmuza göre değerlendiriyorum fark olarak ortaya çıkıyor,9 temmuza göre belirledim mi ac hariç diğerleri normal gününde çıkıyor.
Suyunda,kan akışında,bebeğin kilo almasında bir sorun yoksa bence Allahın izniyle hiç kafana takma.
Gelişme geriliği demek hastalık demek değil,2.500 kilonun altı bebekler zayıf oldukları için gelişme geriliği var deniyor.
Sadece zayıf doğuyorlar,birçok hamilede karşılaşılan durummuş içini ferah tut.
Gerilik neresinde olursa olsun 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor.
Sadece tedbir amaçlı yakın takip gerektiriyor.
Bende pıhtılaşma faktörü var canım kan akışım ne kadar iyi çıksada ölçümlerde normal hamileye göre bir tık geri kalıyor tahminimce.
Birde senin ve eşinin kafa yapısı büyük diye bebeğinde illa büyük olucak diye bir kaide yok.
Ablam bana göre iri yapılı kemikli uzun boyludur oğlunu 2930gr olarak doğurdu.
İnşallah senin için feraha ulaşır aradaki farkı toparlar kapatırsınız,stresten uzak dur boool bool su tüket canım
Maşallah canım kızına
Güzel haberlerle gelmişsin

Benimkini mümkünse doğuma kadar kullandırsınlar dicemde bebeğin kalbi için tehlikeliymiş belli bir haftadan sonra.
Bıraktırdıklarında bende limonlu su içerim :)
Muhtemelen sanada aspirin dokanıyor canım çok çok geçmiş olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…