Güle güle kullanın canım :) bende senin gibi çoğu şeyi internetten sipariş verdim .. en son bebek küveti seti sipariş verdim Trendyol dan onunda filesi eksik gelmiş. Arıyim de yollasinlar bari
Cnm 3 hafta önce seninkiyle neredeyse benimde ölçümlerim böyleydi bpd hc geri karın ölçüsü haftayla uyumlu bacak uzunluğu fl 1 hafta ileriydi, bu hafta herşey normale dönmüş sende bak göreceksin bi daha ki kontrole normale dönmüş,bide bu kadar farklılık normal sıkıntı edilecek bişey değil
İlk çocuk olunca sonu olmuyor alinacaklarin canım , bundan sonra kısmet olursa ikinciyi yapsak şimdi aldiklarimizdan illaki birşeyler evde olacak. Şimdi herşeye sıfırdan başladık al al bitmiyor vallaTeşekkür ederim canım :).
İnternet bazen sıkıntılı olabilir maalesef ama yapacak birşey yok ayağa kalkamayınca kurtarıcı oluyor
Bende daha beşiği küveti falanda sipariş vermem lazım
Canım birşey olmaz inşallah, hafta meselesini de kafana takma ben neler neler okudum 4 haftaya kadar olan gerilik sıkıntı olmuyor ya. Artık haftamızda ilerledi yaşam sınırını geçtiler bir problem olması dahilinde Doğum yapabiliriz. Kendinizi üzmeyin bence genel olarak yazıyorum.
Maşalalh canım sizede
Geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun kuzum
Gözün aydın canım maşallah
Allah razı olsun canım benim
Banada aysını oluyor canım kasılma işte o
Canım çok güzel bir haber bu maşallah yeğenineKizlar selamlar,
Guzel pazarlar... bu arada benden guzel haberler var. Yegenim servise cikti cok sukur. Onu ziyaerete gidiyorum simdi
Bu da bizden 28+3 dobisko anneyle Çinarisko
Anladım kuzum doğrudur hiç bilgim yokHerkesin farklı farklı sorunları var kuzu ben bu kadar takmayı doğru bulmuyorum bir sorun olmadığında geriye dönüp niye hamileliğimi zehir ettim ki kendime diye sormak istemezdim ben.
LoveAndMarriage zaten rahim ağzını kapattığı için normal olamıyor kuzu genelde. Sezeryan yapıyorlar.
Kuzum senin durumun için sordum ama zaten sezaryen yapıyorlarmış herhalde senin durumunda. Riskler sadece normal doğumda mı diye düşündüm bi an.Canim normal sezeryanin hicbir riski yok. Sezeryan mi olacaksin sen ? Benimki normal sezeryan gibi olmayacak ikisi farkli yani.
Kuzum 32-36 arası bıraktırıyorlarmış genelde seninkini de keserler o haftalarda muhtemelen.Ben hiç sormadım daha canım ne zamana kadar kullancam diye.
Midemde gastrit ve reflü olduğundan artık aspirin çok dokanmaya başladı sanki midemin içi parçalanıyor gibi 3-4 gündür
O gün oldu sabahına geçti canım karnımın acıması
Benimki muhtemelen çeşme suyundan oldu diyorum.
Damacana kullanıyoruz normalde 1 hafta kadar çeşme suyu tükettim tahminimce o dokandı
Sen nasıl oldun şimdi var mı bir şikayetin
İlk çocuk olunca sonu olmuyor alinacaklarin canım , bundan sonra kısmet olursa ikinciyi yapsak şimdi aldiklarimizdan illaki birşeyler evde olacak. Şimdi herşeye sıfırdan başladık al al bitmiyor vallaAllah can sağlığı versin
Maşşallah canım kızınla sana
Canım endol mü alıyorsunGeçmiş olsun rabbim yardımcın olsun kuzum
Gözün aydın canım maşallah
Banada aysını oluyor canım kasılma işte o
Oluyor canım işte kasılma mı bebek mi bazen anlaşılmıyor. Ama artık kasılma olması vs normal günde 10 defadan fazla olmadığı sürece vücut Doğuma hazırlanıyor çünkü. Bu haftalardan Sonra yalancı sancılarda başlayabilir. Sen yinede takip et ama telaş yapılacak birşey yoktur. Biliyorum Zaten endişelisin çünkü :)Sizin hiç olmuyor mu öyle
Haklısın canım değişiyor birde doktorun ölçmesine göre falanda çok değişiyor farklı aletle usg girildiyse o bile fark ediyor. Sana yazmış gibi oldum ama ortaya yazıyorum :) 4-5 ayrı doktora muayene olmuştum bir gün içinde hepside her ölçümü farklı ölçmüştü mesela.İyi günler kızlar hasta olan varsa şifa dilerim sorun yaşayanlar inanın diğer kontrole kadar herşey değişmiş oluyor benim kaç hafta öndeydi bebek çok riskli dediler birkaç hafta diyet yaptım sonraki kontrolde tam günündeydi bebek ultrasonda önde veya geride olması sürekli değişiyo
Aşkk olsun küstüm
Maşallah canım kızınla sanadaKizlar bu da benim gobus
Günaydınlarŕrrr hepimize mutlu haftalar olsun inşallahbenim bu gün kontrolüm var kızımı görmeye gidecem çok özledim valla ,ne olur bana dua edin herşey yolunda olsun inşallah
Hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah ❤Gunaydin kizlar
Bende yine tek basima doktor kontrolune yollara dusecegim birazdan. Perinatlojide plasenta kontrolum var hemde vajinal
O sira da bebegin olcumlerini soracagim insallah guzel seyler soyler. Dualarinizi eksik etmeyin bizden..
Canım endol mü alıyorsun
Aşkk olsun küstüm
Dün rahatsızdım hem midem delindi resmen hemde başım çok ağrıdı
Maşallah canım kızınla sanada
Bir fitt hamiş daha
Canım kendini çok üzüp harap etme.Kizlar ben perinatologtan ciktim simdi. Birazdan kan verecegim. Durum cok ic acici degil. Previa tam kapatmis artik cikmaz yukari dedi. Bebegin kordonu plasentanin ustunde olmasi lazimken rahim agzindaymis bu da dogumda risk teskil ediyormus. Cmv testi tekrar istendi. Bebek normalde 27+5 olmasi gerekirken 26+4 ile uyumluymusBdp ve hc 26+1, fln 28+6, ac 26+2 cikti Yakin takip gerekiyor kan sonuclarin cikinca gel dedi. Kizlar mutlaka cmv ye baktirmayan varsa baktirsin gercekten cok onemli bir testmis. Allahim korktugumuzla sinamaz insallah
Maşallah canım kızınaKızlar çıktım doktordan ,çok şükür herşey yolundadır 28+4 olmuşuz kızım 36 cm ve 1250 gram olmuş maşallaaahhhidrar tahlilerimi gösterdim korkulacak bişey yok dedi ,kansızlığım var sadece dedi ...
Benimkini mümkünse doğuma kadar kullandırsınlar dicemde bebeğin kalbi için tehlikeliymiş belli bir haftadan sonra.Anladım kuzum doğrudur hiç bilgim yok
Kuzum senin durumun için sordum ama zaten sezaryen yapıyorlarmış herhalde senin durumunda. Riskler sadece normal doğumda mı diye düşündüm bi an.
Benim daha belli değil canım normal mi sezaryen mi sonuna doğru belli olacak
Kuzum 32-36 arası bıraktırıyorlarmış genelde seninkini de keserler o haftalarda muhtemelen.
Benim de bu hafta midem rahatsız oldu biraz üst üste içince ilaçları.
Anladım kuzu sevindim geçmesine
Daha iyiyim şükür canım öksürük biraz devam ediyor geçer o da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?