- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Canım korkma lütfen. Ben seni çok iyi anlıyorum. 3 hafta önce gittiğim doktor da bana aynı riskleri sıralamıştı. Benimki ağzında bitiyor kapatmıyor bile. Devlet hastanesindeki doktor kalıcı zararlara, rahim alınmasına kadar gidebileceğini, doğum sırasında kan kaybı olabileceğini, hayatı risk olduğunu vs söylemişti. Bir hafta ağlaya ağlaya elim karnımda ruh gibi dolaştım.A April wind Canim hem bebegin gelisimi uzuyor beni hemde dogum esnasinda basima gelebilecek olma seyleri. Kordon ve damarlari rahim agzinda bebegin dogum aninda kordonda ani kanama yuzunden Allah korusun bebegin hayati tehlikeye girebiliyormus, previa totalis yuzunden de benim hayatimYapisma var mi dedim. Dogum aninda belli olur birsey diyemem dedi. Yani butun herseye hazirlikli olup doguma girmem lazim Allahim yardimcimiz olsun. Bilmiyorum kendimi cok caresiz ve yalniz hissediyorum bosluktayim sanki ordan oraya savruluyorum Psikolojim cok bozuldu cok korkuyorum
Sağol kuzum bebişler iyi olsun da mide ağrısı gelir geçerBenimkini mümkünse doğuma kadar kullandırsınlar dicemde bebeğin kalbi için tehlikeliymiş belli bir haftadan sonra.
Bıraktırdıklarında bende limonlu su içerim :)
Muhtemelen sanada aspirin dokanıyor canım çok çok geçmiş olsun ❤
Oyy maşallah
Aynen kuzum iyi olsunşlar tek duamız o yöndeSağol kuzum bebişler iyi olsun da mide ağrısı gelir geçer
Oyy maşallahsenin göbüş de büyümüş
Allah razı olsun canımMaşşallah canım kızınla sanabaya baya çıkmış göbüşün
Yaz kuzum daha iyiyse onu alırız :)))melike222 kuzum bu arada doktora ateş ölçer sordum. Kulaktan önerdi temassız yerine. Marka adı özelden yazabilirim kodu da var çünkü reklama girmesin şimdi
Allah razı olsun evet çok şükür Allahıma güzel haberlere döndümCanım kendini çok üzüp harap etme.
Tüp bebeğin donmuş muydu,taze transferimiydi ?
Benim kızımında gelişiminde gerilik var.
Karın çevremiz 2 haftadan bir kaç gün daha geride.
Baş ve ayak boyu 4-5 gün kadar geriden geliyordu.
Yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim baş aradaki farkı kapattı çok şükür,inşallah karında kapatır diye dua ediyorum
Gelelim transfer aşamama benimki donmuş naturel transferiydi.
Normalde satım 30 haziran pkolu olduğum için benim yumurtam ilaça rağmen 21.günde gelişip çatladı.
Aşşa yukarı 4 gün sonrada transferim oldu.
7.haftada tüp doktoru alttan muayeneyle satımı 9 yemmuz olarak belirledi,takibimi yapan karından ölçümle 6 temmuz olarak belirledi.
Benim gerilikleri hep 6 temmuza göre değerlendiriyorum fark olarak ortaya çıkıyor,9 temmuza göre belirledim mi ac hariç diğerleri normal gününde çıkıyor.
Suyunda,kan akışında,bebeğin kilo almasında bir sorun yoksa bence Allahın izniyle hiç kafana takma.
Gelişme geriliği demek hastalık demek değil,2.500 kilonun altı bebekler zayıf oldukları için gelişme geriliği var deniyor.
Sadece zayıf doğuyorlar,birçok hamilede karşılaşılan durummuş içini ferah tut.
Gerilik neresinde olursa olsun 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor.
Sadece tedbir amaçlı yakın takip gerektiriyor.
Bende pıhtılaşma faktörü var canım kan akışım ne kadar iyi çıksada ölçümlerde normal hamileye göre bir tık geri kalıyor tahminimce.
Birde senin ve eşinin kafa yapısı büyük diye bebeğinde illa büyük olucak diye bir kaide yok.
Ablam bana göre iri yapılı kemikli uzun boyludur oğlunu 2930gr olarak doğurdu.
İnşallah senin için feraha ulaşır aradaki farkı toparlar kapatırsınız,stresten uzak dur boool bool su tüket canım
Maşallah canım kızına
Güzel haberlerle gelmişsin
Maşallaaahhh tüfff tüffff seninki de maşallahhh kocaman göbüşünnnn
Rabbim herkese nasip etsin güzel haberlerle dönmeyiAllah razı olsun evet çok şükür Allahıma güzel haberlere döndüm
Çok sağol kuzum büyüdükMaşallaaahhh tüfff tüffff seninki de maşallahhh kocaman göbüşünnnn
Geçmiş olsun kuzumHemşire geldi iğnem yapıldıyatıyorum şimdi siz napıyorsunuz kızlar
İnanki günlük göbeğimi severek herkese dua ediyorum hamile olanlara hayırlısıyla 9 ay sıkıntısız geçsin ve tüm bebek hasretı yaşayanlar hayırlısıyla Allah onlara bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahhh ,çünkü kendimden biliyorum ne demek bebek hasreti 12 sene bekledim bu anıRabbim herkese nasip etsin güzel haberlerle dönmeyi
Çok sağol kuzum büyüdük
Allahın izniyle bizde büyüdük
Hemşire geldi iğnem yapıldıyatıyorum şimdi siz napıyorsunuz kızlar
Benim doktorum ultrasonun %50si teknoloji %50 si göz ölçümü demişti tamamen doktordan doktora aletten alete farkeden bi durum tabi farklar 3 4 haftaya uzanıyosa sıkıntı o konuda bişey diyemiyorumOluyor canım işte kasılma mı bebek mi bazen anlaşılmıyor. Ama artık kasılma olması vs normal günde 10 defadan fazla olmadığı sürece vücut Doğuma hazırlanıyor çünkü. Bu haftalardan Sonra yalancı sancılarda başlayabilir. Sen yinede takip et ama telaş yapılacak birşey yoktur. Biliyorum Zaten endişelisin çünkü :)
Haklısın canım değişiyor birde doktorun ölçmesine göre falanda çok değişiyor farklı aletle usg girildiyse o bile fark ediyor. Sana yazmış gibi oldum ama ortaya yazıyorum :) 4-5 ayrı doktora muayene olmuştum bir gün içinde hepside her ölçümü farklı ölçmüştü mesela.
Ilk bebekse normal dogum beklenir canim 42. Haftaya kadar yolun var seninkızlar birşey merak ediyorum . Şimdi aramızda sıkıntılı gebelik geçirenler var . plesanta sorunu rahim uzunluğu sorunu vs. Doktorlarınız hep doğum için gün ve doğum şekli belirlemiş. benim hep ultrason muayenesi yapıldı. Bu tarz bir sıkıntı söylemedi doktorum. Ama doğum hakkındada hiç konuşmuyoruz. benim gibi özel bir durumu olmayan arkadaşların doktorları sizin doğumunuz hakkında konuşıyor musunuz? yoksa daha erken mi? 28 haftam bitmek üzereBen de çok soru sorup doktoru bunatlmıyorum gerekli bişey olursa o söyler diye.
Maşşallah kuzum büyümüş göbüş
Hadi geçmiş olsun kuzu :)Hemşire geldi iğnem yapıldıyatıyorum şimdi siz napıyorsunuz kızlar
Teşekkür ederim canımmGeçmiş olsun kuzum
Ben de asi oldum bugun tetanoz asisi
Başınız ağrıdığında ne yapıyorsunuz acayip baş ağrım var benim
Maşşallah kuzum büyümüş göbüş
Hadi geçmiş olsun kuzu :)
Hava güzel fırsat buldum temizlik yapıyorum eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?