2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım korkma lütfen. Ben seni çok iyi anlıyorum. 3 hafta önce gittiğim doktor da bana aynı riskleri sıralamıştı. Benimki ağzında bitiyor kapatmıyor bile. Devlet hastanesindeki doktor kalıcı zararlara, rahim alınmasına kadar gidebileceğini, doğum sırasında kan kaybı olabileceğini, hayatı risk olduğunu vs söylemişti. Bir hafta ağlaya ağlaya elim karnımda ruh gibi dolaştım.
Sonra eşim böyle olmaz birkaç kadın Doğum doktoruna daha gidelim dedi. farklı bir doktora ve kendi doktoruma gittim. Gittiğim iki doktorda kim korkutmuş seni böyle; bunlar evet tıbben olabilecek riskler ama bu şekilde vaka yok denecek kadar az dedi.
Yani doktor sana bunlar olacak dememiş, en yüksek riskleri söylemiş. Zor ama karartma yüreğini hemen.
Burda kesin olan tek şey sezeryan olursun. Sezeryan sonrası kanaman biraz çok olur. O kadar.
Sen iki haftaya bir kontrollerini sıkılaştır sadece. Kanaman olursa hemen git.
Sağ Salim kucağımıza alacağız inşaallah. Lütfen üzülme.

Sağol kuzum bebişler iyi olsun da mide ağrısı gelir geçer
Eki Görüntüle 2229411
Maaaaşaaalllahh diyin lütfeeen
Buyruuuun sıcak sıcak taze çektim
Oyy maşallah senin göbüş de büyümüş

melike222 kuzum bu arada doktora ateş ölçer sordum. Kulaktan önerdi temassız yerine. Marka adı özelden yazabilirim kodu da var çünkü reklama girmesin şimdi

Allah razı olsun evet çok şükür Allahıma güzel haberlere döndüm

Rabbim herkese nasip etsin güzel haberlerle dönmeyi

Çok sağol kuzum büyüdük
Allahın izniyle bizde büyüdük
İnanki günlük göbeğimi severek herkese dua ediyorum hamile olanlara hayırlısıyla 9 ay sıkıntısız geçsin ve tüm bebek hasretı yaşayanlar hayırlısıyla Allah onlara bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahhh ,çünkü kendimden biliyorum ne demek bebek hasreti 12 sene bekledim bu anı

Benim doktorum ultrasonun %50si teknoloji %50 si göz ölçümü demişti tamamen doktordan doktora aletten alete farkeden bi durum tabi farklar 3 4 haftaya uzanıyosa sıkıntı o konuda bişey diyemiyorum

Ilk bebekse normal dogum beklenir canim 42. Haftaya kadar yolun var senin

Geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim canımm

Ben de asi oldum bugun tetanoz asisi

Geçmiş olsun kuzumm

Başınız ağrıdığında ne yapıyorsunuz acayip baş ağrım var benim

Karanlıkta yatıyorum kolonya işe başımı ovuyorum bol su içiyorum sıcak duş alıyorum ama genelde geçmiyor maalesef

Maşşallah kuzum büyümüş göbüş

Hadi geçmiş olsun kuzu :)
Hava güzel fırsat buldum temizlik yapıyorum eşimle

Teşekkür ederim canımm
Oh mis gibi size kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…