2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Senin ki ne sıklıkta oluyor canım ? Mesela dün akşam biraz fazla oldu bende , bugün 3 defa falan olmuştur düzenli değildi.

Senin ki ne sıklıkta oluyor canım ? Mesela dün akşam biraz fazla oldu bende , bugün 3 defa falan olmuştur düzenli değildi.
Canım benim neden bilmiyorum ama 15-19 arası çok oldu bende. Daha bebeği hissetmiyordum ama top gibi toplanıyordu soluma. Hatta bir akşam doğuruyorum sanmıştım 3 saat boyunca geçmemişti. Şuan çok nadir oluyor bazen günde 1-2 kere bazen hiç olmuyor.

Evet bende de akşamları daha çok oluyor erken dogurucam diye endişe etmeye başladım. Doktorum da izne ayrılmış 4 şubata randevu aldım gitsemde içim rahat etse

Kızlar kabin boy bir valiz aldım hastane çantası için. Şu dışı plastik olanlardan. Keşke bez gibi olanlardan olsaymiş baya plastik kokusu geliyor .balkonda falan kaldı kaç gün havalandirdik. Dün içeri aldım biraz azalmış ama geçmemiş. Ne yapsam geçer bu koku fikri olan var mı

Anladım canım teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olurum takip ederim

Yok kuzum ben biraz detaylı sordum galiba :) haklısın canım olağandışı bir şey olursa zaten her şekilde anlarım ya da rahatsız eder illaki bende de kasılma olunca ayırt ederim şuan için karnımın bir tarafında sivrilme olmadı

Daha erken canim sanirim 36 da cati muayinesi yapiliyor ona gorede karar veriliyor.
Eki Görüntüle 2229411
Maaaaşaaalllahh diyin lütfeeen
Buyruuuun sıcak sıcak taze çektim
Masallah canim seninde baya büyümüş kilo olarakta cok almamissin
Kizlar bebegin gelisimi icin kilo almasi icin nette arastirma yaptim ama sutlu nesguik iciyorlarmis. Aranizda icen var mi ?
Onun yerine salep ic oda besleyiciymis bebek icin
Sen bizden iyi besleniyormussun

Canım bazen iş yaparken eğildiğimde doğrulurken karınım alt kısmında bi ağırlık hissediyorum o kasılma mı acaba? Bir de ben uzun zamandır nefes alırken zorlanıyorum canım bayadır var bende
Ayni seyi bende yaşıyorum kasilma degil canim.egildigimiz icin oluyor.bebekte artik buyudu zorluyor bizi
Evet bende de akşamları daha çok oluyor erken dogurucam diye endişe etmeye başladım. Doktorum da izne ayrılmış 4 şubata randevu aldım gitsemde içim rahat etse
Kasilma degil korkma banada oluyordu sordum hatta ultrasonda gosterdi doktor ayaklari o dedi o yuzden şişiyormuş bi taraf.benimde genelde aksamnoluyor

Gidince sorarsın canım ama yalancı kasılmalar olabilir artık gayet normal diyor doktorlar vücut kendini Doğuma hazırlıyor anlamına geliyor. Erken Doğum habercisi değil ama öyle olsa ben şimdiye fırtlatırdım :))
Ya bilmiyorum ama sadece fikir olarak sirke ve karbonatla silsen işe yarar mı acaba?
Bol bol havalanmaya devam etsin vakit var zaten daha. Bende evdeki kabin boyu hazırlıcam Doğum için yeniydi zaten.
Ehehe olsaydı anlardın kuzu dediğin gibi :)

Evet karbonat ve sirkeyle deneyeyim canım sağol. Bu kadar pis plastik kokusu almamıştım yada hamilelikten hepten ağır geliyor bana. Balkondan içeri almam zaten

İki gündür aşırı stresliyim kasılmalarım çok arttı eşim ayağım birbirine girdi artık

Sirke ve karbonatla silmeyi denedin mi diyecektim ki A April wind yazmış canım :) kokuyu alır muhtemelen sildikten sonra da havalandırırsın yine

Canim casual sonic bak. Araba 6 kilo. Travellar 13 14. Tek elle kapsnior, bagaja da rahat sigiyor, esimin arabasi buyuk ona kolay sigdi, ama benim Honda jazz aracima bile cok cok rahat sigdi bagaja. Ama magazada dene bak tek elle coknrahat kaldirilior 6 kg neticede

Doktor tek doz yeterli demisti asmde dogumdan bi ay onceye kadar yapilabilir deyince anca gidebildim

Doktor tek doz yeterli demisti asmde dogumdan bi ay onceye kadar yapilabilir deyince anca gidebildim

Her yerin ne kadar farkli uygulamalari var. Bana da Asm deki ebe tek doz yetmez iki doz olman lazim dedi. İlk dozu bir ay once olmustum ikinci dozu olmak icin gittim gribim diye vurmadi iyilesince gel dedi .

Bugün bende kuzuma alış-veriş yaptım şükür ,bu zamana kadar bi çorap bile almamıştım tanıdık toptancıya gidip herşeyini aldım dışarıya göre ucuza getirdiğimi düşünüyorum çok da güzel penyeleri ,kaliteli olanları hep gösterdiler onlardan tercih ettim,inşallah bütün yavrular saglıkla dünyaya gelir ve cicilerini giyer

Bizede at canim bakalım.gule gule giydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…