- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Sağlıkla güzel günlerde kullanın canımBebek arabamız geldii kızlarRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Yıl başından önce aldım. Şimdiki fiyatı linkteArabanin fiyati ne kadar ki anlayamadim ?
Sağlıkla güzel günlerde kullanın canım
Hayırlı olsun canım güle güle kullanBebek arabamız geldii kızlarRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Canım normalde casual cadillac air i beğenmiştim ama o da 13 kg bu modele de bakayım canım çünkü ben zorlanıcam hafif olması lazımCanim casual sonic bak. Araba 6 kilo. Travellar 13 14. Tek elle kapsnior, bagaja da rahat sigiyor, esimin arabasi buyuk ona kolay sigdi, ama benim Honda jazz aracima bile cok cok rahat sigdi bagaja. Ama magazada dene bak tek elle coknrahat kaldirilior 6 kg neticede
Kuzum sağlıkla giyer inşallah bunlardan başka bişey almıycam ihtiyaç oldukça alırım büyüdükçe inşallah
Öyle mi olduydu
Çok sağol kuzum teşekkür ederiz
Büyüdük çok şükür
Takmıyorum canım ben kilo konusunu ,hamile kalmadan önce 9-10 kilo vermiştim doğumdan sonrada veririm.
O kiloyu verebildiysem doğumdan sonrada veririm
Bütün işi halletmişin kız
Ben daha yapmadım
Benim eşimde varikosel vardı canım 2012 yılında ameliyat oldu
Ameliyattan sonra düzelmeniz oldu mu canım
Sanada çok geçmiş olsun
Duana amin diyorum canım❤
Bebek arabamız geldii kızlarRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
ilk hamileliğin mi senin de canım?Ben de senle aynı durumdayım canım doktor hep ultrasondan baktı bir sıkıntı olmadığını söyledi ve doğum şekli zamanı ile ilgili herhangi bir şey söylemedi henüz biraz daha yaklaşınca konuşurum diye düşündüm şimdi çok belli olmaz sanki
Benimkine de 1 hafta ileriden gidiyor dedi. Evet çok şaşırdım bırakıyoruz deyince limonlu su da arada sırada içiyorum gündüz aklıma gelirse akşamları midem yanıyor. Bu haftalardan sonra bebek erken doğabilir tedbiren bırakalım yoksa annenin kanamasını durdurmak zor oluyor gibi birşey söylediSessiz karanlık ortamda yatıyorum,ağrı girdiği an bol bol sıvı tüketiyorum,soğuk bişeyler yemeye çalışıyorum.
Hepsine rağmen beni bir tek geğirmek rahatlatıyor (kusura bakma)
Büyüdük kuzum çok sağol teşkür ederiz
Foto diye diye başımı ağrıttınız alın size foto diye bağırasım geldi
Canım inanki seni o kadar iyi anlıyorum ama sakın ümitsiz olma.
Bak en güzel örneğin bundan 1 sene önce tedavi için uğraşıyodun şuan kızına hamilesin çok şükür,bundan 3 ay önce düştü düşecek diye stres altındaydın.
Bugünlere ulaştın kızının azmi ve Allahın ol demesiyle
Kızında bir sorun olsa vücut bunu ilk 3 ay yabancı madde olarak görür vücuttan atmaya çalışırdı.
Bedicanayı hatırlıyosan ikizlerden önceki gebeliği down sendromluymuş vücut kendi atmış
Ben inanıyorum senin kızın benimki gibi minyon tipli çıtı pıtı sapa sağlam dünyaya gözlerini açıcak inşallah
Canım bende aspirin ve iğne kullanıyorum.
Doktor bilgi vermedi henüz tahminimce biraz daha aspirine devam ederim diye düşünüyorum.
Kızımın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor.
2 haftada bir kontrole gidiyorum 26.haftadan bu yana
Aspirini bırakınca tedirginlik yaşadın mı canım,limonlu su tüketiyo musun
Evet canım kısmetse ilk bebeğimiz olacakilk hamileliğin mi senin de canım?
Amin kuzum inşallahTeşekkür ederim canım aminTek dileğim.
Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin onlarla beraber güzel günlerimiz olsun
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Canım normalde casual cadillac air i beğenmiştim ama o da 13 kg bu modele de bakayım canım çünkü ben zorlanıcam hafif olması lazım
Güzel günlerde eskitin canım hepsi çok güzel hastane çıkışı da çok tatlı duruyor ben hala beğenip alamadım
Bende öyle canım bu aralar kiloyu takmıyorum yiyorum biraz bebişler sağlıklı olsunlar da kilo verilir hemen leslie başlarız yarış yaparız
Maaşallah canım
Güle güle kullanın canımbende şimdi araştırmalara başladım
Eki Görüntüle 2229519 kızlar bunlarda 10 Gün önce aldıklarım bebek bakım setini aldım hepsinden var biraz daha uygun İlk 1. 2 ay idare eder. Bebek kuvetide aldım o sığmadı onu ve kovası maşrapa ve bornozunda aldım . yalnız annem alt değiştirme bezi almıştı o laylon üzeri için de özel beş diktirmisti pikocuda ama ben onu aldım yırtılan carsafimi degerlendirim dedim yastık kılıfını alt değiştirme örtüsüne göre yaptım terzide diğer parçalarıda yastık şeltesi yaptım istersen yüz geçiririm istersen öyle de kullana bilirim. Bebek çantasında zaten ilkinden kalma onu da almaya gerek yok. Battaniye bile almadım annemin aldığını hiç kullanmadim pakette krem renginde . Kaynanan mavi aldı onu kullnadim. Hediye geldi hatta onu ygenime verdim. Hastane çıkışı battaniyeside var tertemiz öyle set de almadım 10 lu 7 li ve 5 li aldım erek yoktu hepsini yıkadım ama normal deterjanla doğuma yakın bebek deterjaniyla yikayacam tekrar yeni aldıklarıyla beraber uzaman ütülerim Eki Görüntüle 2229559 Eki Görüntüle 2229554 Eki Görüntüle 2229553
Ben de oğluma birkaç tane takım, zıbın battaniye aldım. Bir de yatağının süngerini aldık şimdilik. Bu haftada ikea gidip beğendiğim çekmeceli şifonyeri alacağım. Nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam zaman çabucak akıp gitse de meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alsak
Eki Görüntüle 2229591 Eki Görüntüle 2229594 Eki Görüntüle 2229595 Eki Görüntüle 2229596 Eki Görüntüle 2229597 Eki Görüntüle 2229599 Eki Görüntüle 2229600
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım inşallah:) ben şu modeli beğendim düz beyaz bir şey istiyorum. Ama buna benzer daha çok model var kulplu olanlar falan gidip yerinde görüp öyle alacağımTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım çok fazla araştırdım haftalardır en son beğendim annemler aldı :)
Güle güle kullansın bebişin canım :)
Güle güle kullansın oğluşun canımBende ikeadan alacağım modelini seçtin mi ?
Anladım canım . Benimde ilk . Forumda doğum hakkında konuşulanları görünce acaba sormalımıyım diye düşündüm . bikere öylesine sormuştum çatı muayenesinde belli olur doğum şekli demişti . Ben de daha üstelememiştim . Beklemeye devam o zaman . Takvim olarak aramızda üç beş gün var zatenEvet canım kısmetse ilk bebeğimiz olacak
Bende aynı modeli düşünüyorum ya bu yada diğeri :)Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım inşallah:) ben şu modeli beğendim düz beyaz bir şey istiyorum. Ama buna benzer daha çok model var kulplu olanlar falan gidip yerinde görüp öyle alacağım
Eki Görüntüle 2229603
Evet canım sonlara doğru muayene edip ona göre söylüyormuş doktor. Bebeğin dönmesi falan da gerekiyor tabii. Bakalım nasıl hayırlıysa öyle olsun:) ben iki hafta sonra kontrole gideceğim o zaman sorarım Doğum şekli ne zaman belli olur diye. Sen de sağlıcakla al inşallah canım kucağına çok teşekkür ederimAnladım canım . Benimde ilk . Forumda doğum hakkında konuşulanları görünce acaba sormalımıyım diye düşündüm . bikere öylesine sormuştum çatı muayenesinde belli olur doğum şekli demişti . Ben de daha üstelememiştim . Beklemeye devam o zaman . Takvim olarak aramızda üç beş gün var zatenSağ sağlim kucağına alırsın inşallah
Amin canımEvet canım sonlara doğru muayene edip ona göre söylüyormuş doktor. Bebeğin dönmesi falan da gerekiyor tabii. Bakalım nasıl hayırlıysa öyle olsun:) ben iki hafta sonra kontrole gideceğim o zaman sorarım Doğum şekli ne zaman belli olur diye. Sen de sağlıcakla al inşallah canım kucağına çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?