2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım normalde casual cadillac air i beğenmiştim ama o da 13 kg bu modele de bakayım canım çünkü ben zorlanıcam hafif olması lazım

Kuzum sağlıkla giyer inşallah bunlardan başka bişey almıycam ihtiyaç oldukça alırım büyüdükçe inşallah

Güzel günlerde eskitin canım hepsi çok güzel hastane çıkışı da çok tatlı duruyor ben hala beğenip alamadım

Bende öyle canım bu aralar kiloyu takmıyorum yiyorum biraz bebişler sağlıklı olsunlar da kilo verilir hemen leslie başlarız yarış yaparız

Maaşallah canım

Bebek arabamız geldii kızlar Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Güle güle kullanın canım bende şimdi araştırmalara başladım

ilk hamileliğin mi senin de canım?

kızlar bunlarda 10 Gün önce aldıklarım bebek bakım setini aldım hepsinden var biraz daha uygun İlk 1. 2 ay idare eder. Bebek kuvetide aldım o sığmadı onu ve kovası maşrapa ve bornozunda aldım . yalnız annem alt değiştirme bezi almıştı o laylon üzeri için de özel beş diktirmisti pikocuda ama ben onu aldım yırtılan carsafimi degerlendirim dedim yastık kılıfını alt değiştirme örtüsüne göre yaptım terzide diğer parçalarıda yastık şeltesi yaptım istersen yüz geçiririm istersen öyle de kullana bilirim. Bebek çantasında zaten ilkinden kalma onu da almaya gerek yok. Battaniye bile almadım annemin aldığını hiç kullanmadim pakette krem renginde . Kaynanan mavi aldı onu kullnadim. Hediye geldi hatta onu ygenime verdim. Hastane çıkışı battaniyeside var tertemiz öyle set de almadım 10 lu 7 li ve 5 li aldım erek yoktu hepsini yıkadım ama normal deterjanla doğuma yakın bebek deterjaniyla yikayacam tekrar yeni aldıklarıyla beraber uzaman ütülerim

Eklentiler

• 20190128_212408.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 46
Benimkine de 1 hafta ileriden gidiyor dedi. Evet çok şaşırdım bırakıyoruz deyince limonlu su da arada sırada içiyorum gündüz aklıma gelirse akşamları midem yanıyor. Bu haftalardan sonra bebek erken doğabilir tedbiren bırakalım yoksa annenin kanamasını durdurmak zor oluyor gibi birşey söyledi

Ben de oğluma birkaç tane takım, zıbın battaniye aldım. Bir de yatağının süngerini aldık şimdilik. Bu haftada ikea gidip beğendiğim çekmeceli şifonyeri alacağım. Nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam zaman çabucak akıp gitse de meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alsak

Hayırlı olsun canım güle güle kullan

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım çok fazla araştırdım haftalardır en son beğendim annemler aldı :)

Güle güle kullansın bebişin canım :)

Güle güle kullansın oğluşun canım Bende ikeadan alacağım modelini seçtin mi ?

Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım inşallah:) ben şu modeli beğendim düz beyaz bir şey istiyorum. Ama buna benzer daha çok model var kulplu olanlar falan gidip yerinde görüp öyle alacağım

Evet canım kısmetse ilk bebeğimiz olacak
Anladım canım . Benimde ilk . Forumda doğum hakkında konuşulanları görünce acaba sormalımıyım diye düşündüm . bikere öylesine sormuştum çatı muayenesinde belli olur doğum şekli demişti . Ben de daha üstelememiştim . Beklemeye devam o zaman . Takvim olarak aramızda üç beş gün var zaten Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

Bende aynı modeli düşünüyorum ya bu yada diğeri :)

Eşim gidip alacak benim gezmem yasak çünkü

Eklentiler

• CB787721-7F61-401B-99C9-3394C791C5E2.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 1AEACBF6-6E96-4B0D-895A-DD96BCFFA922.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 46
Evet canım sonlara doğru muayene edip ona göre söylüyormuş doktor. Bebeğin dönmesi falan da gerekiyor tabii. Bakalım nasıl hayırlıysa öyle olsun:) ben iki hafta sonra kontrole gideceğim o zaman sorarım Doğum şekli ne zaman belli olur diye. Sen de sağlıcakla al inşallah canım kucağına çok teşekkür ederim

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…