- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Güle güle giyin canımKuzum sağlıkla giyer inşallah bunlardan başka bişey almıycam ihtiyaç oldukça alırım büyüdükçe inşallah
Dun oglustan kalma cicileri ayikladim giydirebileceklerimi yikadim dolaba koydum kalanlari da posetledim giysi kutusuna atacagim
Nisantos a aldigim yeni kiyafetlerin etikletlerini kestim onlari da bugun yarin yikarim diyorum sonra da topluca utuleyecegim ama henuz dolabi belli degil soyle bol cekmeceli bi komidinimsi bisi olsa super olurdu
Çok sağol kuzum evet büyüdük minnak kızımla
Kilo alınca her tarafım şişiyodu bitek göbüş şişti hamile kalınca :))
Acı var mı acııı
Güzel duaların için çoook amin kuzum inşallah inşallah Rabbim cümle isteyene yaşatsın
Sizdeki sorun neydi canım,benim kızımda 8.senenin içinde geldi çok şükür Rabbim inşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
Senin aşı geç kalmamış mı kuzu
Birşey yapmadığım halde o kadar yoruldum ki.
Eşime Şunuda yap bunuda yap demekten ve nasıl yaptığını gözetlemekten yoruldum resmen
Bebişimin kıyafetlerini de yıkadım ütüledim. Geçen renklileri yıkamıştım bu sefer beyazları attım böyle halletmiş oldum.
Kizlar ne yapiyorsunuz.ben dun kiyafetlerini utuledim yerleştirdim ay minnaklar ya utule ütüle bitmedi.sadece nevresim takımı kaldi onuda yikadim.bugun doktoruma ve diyetisyene gittim.sekerin cok iyi cikmis dedi.1100 gram kilo vermisim 10 gunde
Bugün bende kuzuma alış-veriş yaptım şükür ,bu zamana kadar bi çorap bile almamıştım tanıdık toptancıya gidip herşeyini aldım dışarıya göre ucuza getirdiğimi düşünüyorum çok da güzel penyeleri ,kaliteli olanları hep gösterdiler onlardan tercih ettim,inşallah bütün yavrular saglıkla dünyaya gelir ve cicilerini giyer
Aldıkça yıkayayım diye düşündüm kuzu birikince göze çok geliyorOh başlanmış hazırlıklara. Bende çekmeceli komidin alacağım alır almaz başlayacağım yıkamaya
Başta acıdı yanma hissi gibi ama 15 dakika sonra geçti çok şükür canım
Ohh hazırlıklar başlamış ben daha yıkamadım bile hepsi etiketiyle duruyoro kadar çok şey almışım ki sonradan fark ettim
Ellerine sağlık kuzum
Güle güle giysin prenses canım
Aldıkça yıkayayım diye düşündüm kuzu birikince göze çok geliyor
yaaaa cok güzel bunlar.Bayildim gercekten.iyi günlerde kullaninKuzum sağlıkla giyer inşallah bunlardan başka bişey almıycam ihtiyaç oldukça alırım büyüdükçe inşallah
Öyle mi olduyduAma amaa kendin demiştin bizi beklentiye soktun hepp
Çok sağol kuzum teşekkür ederizCanım ben taa 24. Haftamda konuştum :) biraz sabırsızlık var bende benim düşüncelerimi de bilmesini istedim normal doğum olmasını çok istediğimi özellikle belirttim o da bana tavsiyelerde bulundu konuş bence.
Kuzum maaşallah sizegöbüş baya belli hiç de öyle dediğin kadar kilo almış görünmüyorsun canım
Canım sade süt daha yararlı olur ya da muzla karıştırabilirsin içinde çokça katkı maddesi olan bir ürün bebeğe sağlıklı kilo aldırmış olmazsın gereksiz şeker alır glikoz şurubu alır onu doğal yoldan alsın muzla tabii ben öyle düşünüyorum canım
A April wind kuzum bu kasılma nasıl oluyor ya? Batma şeklinde değil dimi? Nasıl ayırt ederim ben onu
BellaCiao kuzum bir sürü ütü yaptım birikmişti ev tadilatı için ustayla konuştum falan derken yoruldum
Bütün işi halletmişin kızBirşey yapmadığım halde o kadar yoruldum ki.
Eşime Şunuda yap bunuda yap demekten ve nasıl yaptığını gözetlemekten yoruldum resmen
Bebişimin kıyafetlerini de yıkadım ütüledim. Geçen renklileri yıkamıştım bu sefer beyazları attım böyle halletmiş oldum.
Benim eşimde varikosel vardı canım 2012 yılında ameliyat olduEşimde azosperm ve varikosel ameliyat oldu,benimde 2 negatiften sonra rahim filimi çektirdi dr.um tek tüpüm tıkalıydı ve sıvı biriktiğıni görüldü hemen ameliyat dedi,yani 2 tüpümü bağlattım ve 3cü deneme yaptık çok şükür hamile kaldım ..Allahım tüm istiyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallaaahhh
Ben de senle aynı durumdayım canım doktor hep ultrasondan baktı bir sıkıntı olmadığını söyledi ve doğum şekli zamanı ile ilgili herhangi bir şey söylemedi henüz biraz daha yaklaşınca konuşurum diye düşündüm şimdi çok belli olmaz sankikızlar birşey merak ediyorum . Şimdi aramızda sıkıntılı gebelik geçirenler var . plesanta sorunu rahim uzunluğu sorunu vs. Doktorlarınız hep doğum için gün ve doğum şekli belirlemiş. benim hep ultrason muayenesi yapıldı. Bu tarz bir sıkıntı söylemedi doktorum. Ama doğum hakkındada hiç konuşmuyoruz. benim gibi özel bir durumu olmayan arkadaşların doktorları sizin doğumunuz hakkında konuşıyor musunuz? yoksa daha erken mi? 28 haftam bitmek üzereBen de çok soru sorup doktoru bunatlmıyorum gerekli bişey olursa o söyler diye.
Teşekkür edrim kuzum büyüdük çok şükür ❤Daha erken canim sanirim 36 da cati muayinesi yapiliyor ona gorede karar veriliyor.
Masallah canim seninde baya büyümüş kilo olarakta cok almamissin
Onun yerine salep ic oda besleyiciymis bebek icin
Sen bizden iyi besleniyormussun
Ayni seyi bende yaşıyorum kasilma degil canim.egildigimiz icin oluyor.bebekte artik buyudu zorluyor bizi
Kasilma degil korkma banada oluyordu sordum hatta ultrasonda gosterdi doktor ayaklari o dedi o yuzden şişiyormuş bi taraf.benimde genelde aksamnoluyor
Evet canım hatırladım şimdiDoktor tek doz yeterli demisti asmde dogumdan bi ay onceye kadar yapilabilir deyince anca gidebildim
Ilk gebeligimde bi doz vurdurmustum belki de o yuzden mi dediler ki bilemedim simdiHer yerin ne kadar farkli uygulamalari var. Bana da Asm deki ebe tek doz yetmez iki doz olman lazim dedi. İlk dozu bir ay once olmustum ikinci dozu olmak icin gittim gribim diye vurmadi iyilesince gel dedi .
Çok güzelmiş canım aldıkların :))Kuzum sağlıkla giyer inşallah bunlardan başka bişey almıycam ihtiyaç oldukça alırım büyüdükçe inşallah
Hadi gözün aydın çok acımamış canımOh başlanmış hazırlıklara. Bende çekmeceli komidin alacağım alır almaz başlayacağım yıkamaya
Başta acıdı yanma hissi gibi ama 15 dakika sonra geçti çok şükür canım
Ohh hazırlıklar başlamış ben daha yıkamadım bile hepsi etiketiyle duruyoro kadar çok şey almışım ki sonradan fark ettim
Ellerine sağlık kuzum
Güle güle giysin prenses canım
Dogumdan sonra yapiliyomus sanirim oyle demislerdi cnmTeşekkür edrim kuzum büyüdük çok şükür ❤
Evet çok kilo almadık istikrarlı gidiyoruz
Evet canım hatırladım şimdi
3.dozda olucak mı bilgin var mı
Ayy guzel gunlerde giydir cnm benim iyi yapmissin ben de her ay biraz biraz aldigimdan birden cok masraf gibi olmadi iyi olduKuzum sağlıkla giyer inşallah bunlardan başka bişey almıycam ihtiyaç oldukça alırım büyüdükçe inşallah
Benim doktorum tek doz yeterli deyince asm hemsiresi de tamam bi ay kalaya kadar gel demisti farkli uygulamalar oluyor demekki hakkatenHer yerin ne kadar farkli uygulamalari var. Bana da Asm deki ebe tek doz yetmez iki doz olman lazim dedi. İlk dozu bir ay once olmustum ikinci dozu olmak icin gittim gribim diye vurmadi iyilesince gel dedi .
Sağlıkla giysin inşallah çok güzeller :)Kuzum sağlıkla giyer inşallah bunlardan başka bişey almıycam ihtiyaç oldukça alırım büyüdükçe inşallah
Maşallah size
Allah razı olsun kuzum ,yok valla düzelmedı terse sıfıra düştü hiç hareketli yoktu ,ama ben 2 ay boyunca keçiboynuzu kaynatım eşime bi kaç tane bulmuşlar canlı.daha bir tane dondurulmuş embriyo var hastanedeÖyle mi olduydu
Çok sağol kuzum teşekkür ederiz
Büyüdük çok şükür
Takmıyorum canım ben kilo konusunu ,hamile kalmadan önce 9-10 kilo vermiştim doğumdan sonrada veririm.
O kiloyu verebildiysem doğumdan sonrada veririm
Bütün işi halletmişin kız
Ben daha yapmadım
Benim eşimde varikosel vardı canım 2012 yılında ameliyat oldu
Ameliyattan sonra düzelmeniz oldu mu canım
Sanada çok geçmiş olsun
Duana amin diyorum canım❤
nisan büyümüş baya:) kac gram oldunuzAyy guzel gunlerde giydir cnm benim iyi yapmissin ben de her ay biraz biraz aldigimdan birden cok masraf gibi olmadi iyi oldu
Çok güzelmiş canım aldıkların :))
Güle güle giysin miniğin
Hadi gözün aydın çok acımamış canım
Keyfin yerine gelsin diye acı var mı diye sordum yanlış anlama
Maşallah cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?