2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Oh başlanmış hazırlıklara. Bende çekmeceli komidin alacağım alır almaz başlayacağım yıkamaya

Başta acıdı yanma hissi gibi ama 15 dakika sonra geçti çok şükür canım

Ohh hazırlıklar başlamış ben daha yıkamadım bile hepsi etiketiyle duruyor o kadar çok şey almışım ki sonradan fark ettim

Ellerine sağlık kuzum

Güle güle giysin prenses canım

Aldıkça yıkayayım diye düşündüm kuzu birikince göze çok geliyor

Aldıkça yıkayayım diye düşündüm kuzu birikince göze çok geliyor

Bu hafta benim kalan pijama siparişlerim gelsin artık anneme söylerim başlamak lazım Off kuzum kendimi hiç durduramamışım ben battaniye bile 6-7 tane almışım toplamda ne yapacaksam o kadar. Bana kalsa hala alıyordum annem durdu

Ama amaa kendin demiştin bizi beklentiye soktun hepp
Öyle mi olduydu
Çok sağol kuzum teşekkür ederiz
Büyüdük çok şükür
Takmıyorum canım ben kilo konusunu ,hamile kalmadan önce 9-10 kilo vermiştim doğumdan sonrada veririm.
O kiloyu verebildiysem doğumdan sonrada veririm
Bütün işi halletmişin kız
Ben daha yapmadım
Benim eşimde varikosel vardı canım 2012 yılında ameliyat oldu
Ameliyattan sonra düzelmeniz oldu mu canım
Sanada çok geçmiş olsun
Duana amin diyorum canım❤

Ben de senle aynı durumdayım canım doktor hep ultrasondan baktı bir sıkıntı olmadığını söyledi ve doğum şekli zamanı ile ilgili herhangi bir şey söylemedi henüz biraz daha yaklaşınca konuşurum diye düşündüm şimdi çok belli olmaz sanki

Teşekkür edrim kuzum büyüdük çok şükür ❤
Evet çok kilo almadık istikrarlı gidiyoruz
Doktor tek doz yeterli demisti asmde dogumdan bi ay onceye kadar yapilabilir deyince anca gidebildim
Evet canım hatırladım şimdi
3.dozda olucak mı bilgin var mı

Her yerin ne kadar farkli uygulamalari var. Bana da Asm deki ebe tek doz yetmez iki doz olman lazim dedi. İlk dozu bir ay once olmustum ikinci dozu olmak icin gittim gribim diye vurmadi iyilesince gel dedi .
Ilk gebeligimde bi doz vurdurmustum belki de o yuzden mi dediler ki bilemedim simdi

Kuzum sağlıkla giyer inşallah bunlardan başka bişey almıycam ihtiyaç oldukça alırım büyüdükçe inşallah
Çok güzelmiş canım aldıkların :))
Güle güle giysin miniğin
Hadi gözün aydın çok acımamış canım
Keyfin yerine gelsin diye acı var mı diye sordum yanlış anlama

Her yerin ne kadar farkli uygulamalari var. Bana da Asm deki ebe tek doz yetmez iki doz olman lazim dedi. İlk dozu bir ay once olmustum ikinci dozu olmak icin gittim gribim diye vurmadi iyilesince gel dedi .
Benim doktorum tek doz yeterli deyince asm hemsiresi de tamam bi ay kalaya kadar gel demisti farkli uygulamalar oluyor demekki hakkaten

Allah razı olsun kuzum ,yok valla düzelmedı terse sıfıra düştü hiç hareketli yoktu ,ama ben 2 ay boyunca keçiboynuzu kaynatım eşime bi kaç tane bulmuşlar canlı.daha bir tane dondurulmuş embriyo var hastanede

Bebek arabamız geldii kızlar Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Eklentiler

• BD08F324-1200-4116-A789-EF6431F5C85F.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 64
  • B0B3792D-BC81-468E-81B9-89B500034CFD.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 0940FEDB-F2EA-4647-9BF7-52BF8102A434.webp
    39 KB · Görüntüleme: 62
  • B3B2CBE6-9542-4D1A-B34F-DDA2D8BDA7E5.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…