2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende aynı modeli düşünüyorum ya bu yada diğeri :)

Eşim gidip alacak benim gezmem yasak çünkü
Aaa tesadüfe bak canım aynı şeyi beğenmişizevet senin durumunu biliyorum olsun sen kendini de bebişi de yorma eşin bakıverir hemen siz sağlıklı olun da bunlar önemli değil ben de hani çekmece rahat açılıp kapanıyor mu falan diye bakmaya gideceğim zaten yoksa ben de internetten söylerdim bu model çok içime yattı

Bende aynısı var kendim kullanıyorum canım çok rahat ve kullanışlı ve bir sürü şey alıyor içerisi Gardırop alıcak mısın peki?

Bende aynısı var kendim kullanıyorum canım çok rahat ve kullanışlı ve bir sürü şey alıyor içerisi Gardırop alıcak mısın peki?
Çok sevindim canım memnun kalmana o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim:) Yok canım gardırop almıcam şimdilik şifonyerle idare etsin biraz büyüyünce komple çocuk odası alırım belki dedim.

Çok sevindim canım memnun kalmana o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim:) Yok canım gardırop almıcam şimdilik şifonyerle idare etsin biraz büyüyünce komple çocuk odası alırım belki dedim.

Aynısını düşündüm canım sadece şifonyer alacağım bende :) yeter diye düşünüyorum zaten büyüdükçe küçülenleri katlayıp bazanın altına koyarım böylelikle sürekli yer olur :) asılması gereken kıyafetler olursada kendi dolabıma asarım

bende ilkten şifonyer düşünmüştüm . Sonra dedim bezidir battaniyeleridir ıvırı zıvırı dolduruurm diye 3 kapılı gardrop almayı düşünüyorum

Bende aynı modeli düşünüyorum ya bu yada diğeri :)

Eşim gidip alacak benim gezmem yasak çünkü
Alttaki modelden bizde var canim duvara sabitlemek gerekiyormus hatta bazi ulkelerde tehlikeli oldugu icin toplatilmis diye duymustum digeri de gayet şık duruyor ben de ikea ya bi bakiim modellere

Cnm minilamb diye bi marka penyesinin kalitesi çok güzel yumuşacık aklında bulunsun alınabılinecek kalıtede yanı

Yorgani ve yastigimida aldim yikadim.kizlar iki nevresim takimi yeter dimi.hepsini lcw aldim ve begendim tavsiye ederim.
Birde yildizlar listesine giren şampuanları atiyorum sizlerde bunlardan birini alin

Eklentiler

• Screenshot_20190125-123631_Instagram.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20190129-001808_Gallery.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 76
bende ilkten şifonyer düşünmüştüm . Sonra dedim bezidir battaniyeleridir ıvırı zıvırı dolduruurm diye 3 kapılı gardrop almayı düşünüyorum

İyi yapmışsın canım bana şimdilik yeter gibi geliyor ben küçüldükçe hemen kaldırmayı düşünüyorum o yüzden şimdilik pijama tarzı şeyler giyeceği için yeterli buluyorum fazladan bezini battaniyesini bazanın altına koyacağım lazım oldukça ordan alırım :)

Alttaki modelden bizde var canim duvara sabitlemek gerekiyormus hatta bazi ulkelerde tehlikeli oldugu icin toplatilmis diye duymustum digeri de gayet şık duruyor ben de ikea ya bi bakiim modellere

Biliyorum canım bende aynısı var zaten kendim kullanıyorum duvara montelemedim kendiminkini ama bebiş sabitlerim haklısın tehlikeli olabiliyor. Fransada yasaklanmadı çünkü satarken duvara sabitlemek için vidasını vs veriyorlar

Ne demek kuzum sendende Allah razı olsun ❤
Demekki keçiboynuzu işe yaramış canım,bende eşime keçiboynuzu kaynatıyordum.
Peki döllenme aşamasında sorun yaşadınız mı canım.
Kızın doğduktan sonra kardeşi için başlarsıbız tedaviye ❤
Bizim sil baştan tedavi olucak donmuşum kalmadı
Bebek arabamız geldii kızlar Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Eren'in arabası çok güzelmiş kuzum sağlıkla güzel günlerde kullanın.
Bol bol gezin yattığın günlerin acısını çıkartın ❤
Doğumdan sonra bizde bir zayıflama topiği açarız

melankolimm
O ozge3335
Kızlar aldıklarınız çok güzel güzel günlerde kullanın :)
2.bebişi gelcek olanların bir çok eksiği bebiş gelmeden tamam :)
Maşallah canım senin ilerden gidiyormuş.
Ben bırakınca tedirgin olucam ya Allah yardım etsin
Sezeryan mı görünüyo şuan için doğum normal mi

Kizlar ben geldim. Sifonyer tercihlerinize baktim da. Bizde esimle cok baktik. Ikea ya bakmak aklima gelmedi sadece. Onun disinda ozel yapim bile sorduk. Ozel yapim 670 tl dedi. Onun disinda begendigim duz beyaz sifonyerlerin hepsi 450-500 tl idi. Gezmeye halim olmadigi icin telle ve mesajla hallettik sorularimizi. Ve cekmecelerinin hic birinin rayli olmadigini ogrendik. Sonra internet uzerinden bir sifonyer buldum 250 tl renkli cok seker buraya yuklicem. Bu ucuz oldugu icin alalim bari iyi cikmazsa artik bozulursa gardolap aliriz diye dusunduk . Sonra urun gelince cok sasirdim. Rayli cekmece ve sifonyer ayaklari cok saglamdi. Ozellikle esim anliyor bu islerden :) goruntusude seker ama stokta var mi bilmiyorum. Almak isteyenler bakabilirler. Ben lila renklisini aldim. Bu arada fikrinizi de ogrenmis olurum. Renkleri burdan pek icime sinmemisti ama gelince cok sade ve acik renk yani parlak cirtlak gelmedi. Ya da sansima mi guzel geldi bilmiyorun
Bu arada ben her zaman katilamiyorum . Ya nisan sonunda ya mayis basinda Allah izin verirse dogumum gerceklescek. O yuzden bi mayis annelerine bi nisan annelrine takiliyorum :)

Eklentiler

• 20190129_005342.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 72

Teşekkür ederim kuzum öyle yapacağım inşallah canım bolbol gezeceğim rabbim nasip ederse zaten bahar olmuş oluyor tam gezmelik zaman

Kızlar bugün bebeğin hareketlerini cok az hissettim yani hic güclü tekme gelmedi bile hala yatamadım onun hareketlenmesini bekliyorum

Kızlar bugün bebeğin hareketlerini cok az hissettim yani hic güclü tekme gelmedi bile hala yatamadım onun hareketlenmesini bekliyorum
Bazen bende senin endiselerini tasiyorum. Esime karnimk dinletiyorum falan. Doktoruma sordum. Tatli bisey yiyip. Su icip sol yanina uzan. Biraz bekle sen dinlenince o hareket edicek insallah :)

Sanırım hepimizde bu endişeler var canım. Tatlı birşey içip soluna yat elline telefon falan alma karnına konsantre ol ve 2 saat içinde 10 kere hareket etmesi lazım hareketlerini say 10 olursa bırak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…