Aaa tesadüfe bak canım aynı şeyi beğenmişizBende aynı modeli düşünüyorum ya bu yada diğeri :)
Eşim gidip alacak benim gezmem yasak çünkü
Aaa tesadüfe bak canım aynı şeyi beğenmişizevet senin durumunu biliyorum olsun sen kendini de bebişi de yorma eşin bakıverir hemen siz sağlıklı olun da bunlar önemli değil ben de hani çekmece rahat açılıp kapanıyor mu falan diye bakmaya gideceğim zaten yoksa ben de internetten söylerdim bu model çok içime yattı
Çok sevindim canım memnun kalmana o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim:) Yok canım gardırop almıcam şimdilik şifonyerle idare etsin biraz büyüyünce komple çocuk odası alırım belki dedim.Bende aynısı var kendim kullanıyorum canım çok rahat ve kullanışlı ve bir sürü şey alıyor içerisiGardırop alıcak mısın peki?
Çok sevindim canım memnun kalmana o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim:) Yok canım gardırop almıcam şimdilik şifonyerle idare etsin biraz büyüyünce komple çocuk odası alırım belki dedim.
bende ilkten şifonyer düşünmüştüm . Sonra dedim bezidir battaniyeleridir ıvırı zıvırı dolduruurm diye 3 kapılı gardrop almayı düşünüyorumAynısını düşündüm canım sadece şifonyer alacağım bende :) yeter diye düşünüyorum zaten büyüdükçe küçülenleri katlayıp bazanın altına koyarım böylelikle sürekli yer olur :) asılması gereken kıyafetler olursada kendi dolabıma asarım
Alttaki modelden bizde var canim duvara sabitlemek gerekiyormus hatta bazi ulkelerde tehlikeli oldugu icin toplatilmis diye duymustum digeri de gayet şık duruyor ben de ikea ya bi bakiim modellereBende aynı modeli düşünüyorum ya bu yada diğeri :)
Eşim gidip alacak benim gezmem yasak çünkü
Canım normalde casual cadillac air i beğenmiştim ama o da 13 kg bu modele de bakayım canım çünkü ben zorlanıcam hafif olması lazım
Güzel günlerde eskitin canım hepsi çok güzel hastane çıkışı da çok tatlı duruyor ben hala beğenip alamadım
Bende öyle canım bu aralar kiloyu takmıyorum yiyorum biraz bebişler sağlıklı olsunlar da kilo verilir hemen leslie başlarız yarış yaparız
Maaşallah canım
Güle güle kullanın canımbende şimdi araştırmalara başladım
Cnm minilamb diye bi marka penyesinin kalitesi çok güzel yumuşacık aklında bulunsun alınabılinecek kalıtede yanıCanım normalde casual cadillac air i beğenmiştim ama o da 13 kg bu modele de bakayım canım çünkü ben zorlanıcam hafif olması lazım
Güzel günlerde eskitin canım hepsi çok güzel hastane çıkışı da çok tatlı duruyor ben hala beğenip alamadım
Bende öyle canım bu aralar kiloyu takmıyorum yiyorum biraz bebişler sağlıklı olsunlar da kilo verilir hemen leslie başlarız yarış yaparız
Maaşallah canım
Maşallah canım Nisantoşunla sana
bende ilkten şifonyer düşünmüştüm . Sonra dedim bezidir battaniyeleridir ıvırı zıvırı dolduruurm diye 3 kapılı gardrop almayı düşünüyorum
Alttaki modelden bizde var canim duvara sabitlemek gerekiyormus hatta bazi ulkelerde tehlikeli oldugu icin toplatilmis diye duymustum digeri de gayet şık duruyor ben de ikea ya bi bakiim modellere
Ne demek kuzum sendende Allah razı olsun ❤Allah razı olsun kuzum ,yok valla düzelmedı terse sıfıra düştü hiç hareketli yoktu ,ama ben 2 ay boyunca keçiboynuzu kaynatım eşime bi kaç tane bulmuşlar canlı.daha bir tane dondurulmuş embriyo var hastanede
Eren'in arabası çok güzelmiş kuzum sağlıkla güzel günlerde kullanın.Bebek arabamız geldii kızlarRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Doğumdan sonra bizde bir zayıflama topiği açarızCanım normalde casual cadillac air i beğenmiştim ama o da 13 kg bu modele de bakayım canım çünkü ben zorlanıcam hafif olması lazım
Maaşallah canım
Maşallah canım senin ilerden gidiyormuş.Benimkine de 1 hafta ileriden gidiyor dedi. Evet çok şaşırdım bırakıyoruz deyince limonlu su da arada sırada içiyorum gündüz aklıma gelirse akşamları midem yanıyor. Bu haftalardan sonra bebek erken doğabilir tedbiren bırakalım yoksa annenin kanamasını durdurmak zor oluyor gibi birşey söyledi
Evet canım 1 gece oldu sabahına geçti çok şükürmelike222 kuzu karnının acısı olayı ne oldu geçti mi?
Ne demek kuzum sendende Allah razı olsun ❤
Demekki keçiboynuzu işe yaramış canım,bende eşime keçiboynuzu kaynatıyordum.
Peki döllenme aşamasında sorun yaşadınız mı canım.
Kızın doğduktan sonra kardeşi için başlarsıbız tedaviye ❤
Bizim sil baştan tedavi olucak donmuşum kalmadı
Eren'in arabası çok güzelmiş kuzum sağlıkla güzel günlerde kullanın.
Bol bol gezin yattığın günlerin acısını çıkartın ❤
Doğumdan sonra bizde bir zayıflama topiği açarız
Bazen bende senin endiselerini tasiyorum. Esime karnimk dinletiyorum falan. Doktoruma sordum. Tatli bisey yiyip. Su icip sol yanina uzan. Biraz bekle sen dinlenince o hareket edicek insallah :)Kızlar bugün bebeğin hareketlerini cok az hissettim yani hic güclü tekme gelmedi bilehala yatamadım onun hareketlenmesini bekliyorum
Kızlar bugün bebeğin hareketlerini cok az hissettim yani hic güclü tekme gelmedi bilehala yatamadım onun hareketlenmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?