Ne demek kuzum sendende Allah razı olsun ❤
Demekki keçiboynuzu işe yaramış canım,bende eşime keçiboynuzu kaynatıyordum.
Peki döllenme aşamasında sorun yaşadınız mı canım.
Kızın doğduktan sonra kardeşi için başlarsıbız tedaviye ❤
Bizim sil baştan tedavi olucak donmuşum kalmadı
Eren'in arabası çok güzelmiş kuzum sağlıkla güzel günlerde kullanın.
Bol bol gezin yattığın günlerin acısını çıkartın ❤
31 tane yumurtam toplandı 18 tanesi olgun çıktı,16 tanesi döllendi ama 6 tanesi 5 güne kadar geldi ve 2 defalık donduruldu üç üç yani ,transferde 3 tane çözmüşler birisi öldü 2 tane transfer ettiler negatifti ,sonra ameliyat oldum transfera hazırlandım 3 çözmüşler 2 tane transfer ettiler 1tanesi çok iyidi donduralım dediler tamm dedik
Kuzum hiç canını sıkma yaaa,bende hep aynısını yaşiyom,bazen 2 gün az hissediyorum hemen sağlık ocağına koşuyorum kalp atışı dinlemeye ve rahatlıyorum,benimki bazen hiç hareket etmez hep uyur ama doktora dün gittik hiç durmadı doktor güzel bir pozisyon yakalayamadı ama genede çekti resim
şimdilik ileri gidiyor ama bu böyle devam edecek diye birşey yok dedi. Benim ilki normaldi canım kısmet olursa bunuda normal bekliyoruz şimdlik öyle gözüküyor.Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimizi
işe başladım ama çok yoğun. haftaya 7 şubatta, çalışabilir raporu alacağım. umarım çalışabilirim. çok yorgunum. çok hareketli geçiyor günler.
sizler nasılsınız görüşmeyeli. ben telefondan kk'ya girmeyi hiç sevmiyorum. zaman kaybı oluyor mesajların hepsine bakamıyorum. pc den girmek daha iyi . doğumdan sonra da ara ara bakarım herhalde.
işe başladım ama çok yoğun. haftaya 7 şubatta, çalışabilir raporu alacağım. umarım çalışabilirim. çok yorgunum. çok hareketli geçiyor günler.
sizler nasılsınız görüşmeyeli. ben telefondan kk'ya girmeyi hiç sevmiyorum. zaman kaybı oluyor mesajların hepsine bakamıyorum. pc den girmek daha iyi . doğumdan sonra da ara ara bakarım herhalde.
Çalışmana engel bi durum yoksa çalış bence. Diğer türlü evde durmak insanı daha çok mutsuz ediyor bence. bişeylerle uğraşmak insanı motive eder her zaman . Allah kolaylık versin canım
Eki Görüntüle 2229519
kızlar bunlarda 10 Gün önce aldıklarım bebek bakım setini aldım hepsinden var biraz daha uygun İlk 1. 2 ay idare eder. Bebek kuvetide aldım o sığmadı onu ve kovası maşrapa ve bornozunda aldım . yalnız annem alt değiştirme bezi almıştı o laylon üzeri için de özel beş diktirmisti pikocuda ama ben onu aldım yırtılan carsafimi degerlendirim dedim yastık kılıfını alt değiştirme örtüsüne göre yaptım terzide diğer parçalarıda yastık şeltesi yaptım istersen yüz geçiririm istersen öyle de kullana bilirim. Bebek çantasında zaten ilkinden kalma onu da almaya gerek yok. Battaniye bile almadım annemin aldığını hiç kullanmadim pakette krem renginde . Kaynanan mavi aldı onu kullnadim. Hediye geldi hatta onu ygenime verdim. Hastane çıkışı battaniyeside var tertemiz öyle set de almadım 10 lu 7 li ve 5 li aldım erek yoktu hepsini yıkadım ama normal deterjanla doğuma yakın bebek deterjaniyla yikayacam tekrar yeni aldıklarıyla beraber uzaman ütülerim Eki Görüntüle 2229559
Eki Görüntüle 2229554
Eki Görüntüle 2229553
BBirpapatyagolgesiBellaCiaonatalia01
kızlar yorumlarınız icin cok tesekkur ederim. Smdi polikliniğe gittim geldim cok sükür kalp atısı suyu normal dedi. Haftasıyla da uyumlu cıktı. Dedim cok korktum hareket hissetmedim. Bazen olabilir dedi. Gece hic uyuyamadım ama cok sükür hersey yolundaymıs
BBirpapatyagolgesiBellaCiaonatalia01
kızlar yorumlarınız icin cok tesekkur ederim. Smdi polikliniğe gittim geldim cok sükür kalp atısı suyu normal dedi. Haftasıyla da uyumlu cıktı. Dedim cok korktum hareket hissetmedim. Bazen olabilir dedi. Gece hic uyuyamadım ama cok sükür hersey yolundaymıs
Çok şükür canım benım kafan rahatlanmış senin,gördünmü ben sana dedim ben hep yaşıyorum çünkü bunu çok sakin kızlarımız var , doğumdan sonra da durduramayız çok hareketli olurlar inşallahhhhh
Çalışmana engel bi durum yoksa çalış bence. Diğer türlü evde durmak insanı daha çok mutsuz ediyor bence. bişeylerle uğraşmak insanı motive eder her zaman . Allah kolaylık versin canım
Sağolasın canım. şimdilik engel durumum yok. zaten ayrılamam da işlerimi devretmedim henüz.
evde sıkılmıyorum kendime uğraş buluyorum. bebek için son kalan hazırlıkları yapacam umarım yetişebilirim.
Kizlar bana bileniniz cevap verse. Dun anneme imex in yuz sivilce akne kremini yazdirdim ancak dr um benim hamile oldugumu bildigi icin yazmamis. Kullanamaz zararli demis. Buraya kadar normal de hersey , e ben hep yuzume fonfoton suruyorum bide kuvvetli bir kapatici var dermatol mudur nedir onu suruyodum guzel goruneyim dedim. Internetten de almistim sahte mi degil mi bilmiyorum . Simdi arastirirken sahtelerinin de oldugunu ogrendim. Yani 3 gun kullaniyosam 5 gun kullanmiyorum ama yine de bebegime etki eder mi acaba . Acayip tirstim